Days Gone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a történet érdekelt, bevallom, én ezekre a részekre benyomtam egy trainert. Utána mentem tovább tisztességesen.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Inkább ne...XD
Egyrészt tetten érhető rajta a Sony exkluzívok magas minősége, máskor meg elgurul a gyógyszer és átmennek Dead Rising-ba. A fűrészmalmi csata egy vicc, háromszor kellett visszamennem munícióért a táborba hogy ki tudjam írtani a hordát, mert mindig elfogyott a lőszer és a molotov. Nem lett volna egyszerűbb társakat adni mellénk és együttműködve, csapdákat állítva megvívni egy epikus harcot? Hiszen a történet során sok barátot, szövetségest szereztünk, most igazán viszonozhatták volna a segítséget.
De nem, Deacon St. John a messiás, neki kell csinálnia mindent.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2021.09.04. 14:05:28
Van hozzá egy mód ami javít a stabilitáson, mellette szebbé is teszi a megjelenést, én személy szerint nem próbáltam, de egy próbát megér.
Az a neve: "Not a RESHADE (NAR) (UE4 tweaks performance visuals and stutter fix)".
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.12. 14:06:26
* Scomcomputers the future of computing!*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.06.24. 19:54:37
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.24. 19:44:32
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.06.24. 19:02:49
Mondjuk nem vagyok egy "szakavatott" a témában, mert a FC 3 sokat nem időzött a gépemen...
Ebben a játékban elvileg a harapástól fertőzött vagy, introban ezt bemutatják, de aztán a játék közben a NERO-sokon kívül senki nem veszi komolyan. Főszereplő legkevésbé. 😊

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.06.06. 21:54:36
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Kicsit idegesítő a fegyverek tárkapacitását hülyén csinálták meg, pl a 22-es félautómata kispuska 5 lőszeres tárjával, ránézésre 20-as körül lehet. Az AK 25 lőszeres XD szentségtörés. De ez csak szőrszálhasogatás részemről, viszont az tökre poén hogy az erősebb lövedékek átütik a célpontot és pl becsapódik még az autóba, szóval igazán élvezetes.
Tegnap jöttem rá hogy a térkép kb 1/4-ét láttam azt hittem annyi az egész játék, kellemes meglepetés
De talán jobb is így, nem csináltak Deekből Messiást, nem menti meg a világot, mindössze túl akar élni, megvédeni akiket szeret, és lehetőségeihez mérten jobb hellyé tenni a "Fosföldet" 😊
De az mennyiben muszáj szituáció, hogy megtámadok egy tábort, visszalőnek, és én ezért kiirtok minden nőt is. Minek lőtt vissza? 😄
(jó, tudom ez csak egy játék, de kihozta belőlem, hogy ilyeneken agyaljak 😊 )
Közben lecseréltem a nyílpuskát mesterlövészpuskára. Onnantól hogy van a pisztolyon hangtompító, több értelmét látom egy távcsöves fegyvernek. Próbáltam Tucker mama 2-es szintű shotgunját használni, de kurvaszar. Még a zombert se öli meg tök közelről, csak ha a fejébe kapja a találatot. Akkor meg minek. Szóval most az optimális fegyverzetem az egy ismétlőpuska, egy sniper, és egy hangtompítós pisztoly. Lövészet skillekre mentem rá elsősorban, nagyon jó így a tűzharc a puskákkal. Tucker 3-as szintű gépkarabélyára nagyon kiváncsi vagyok, de csak akkor érdekel, ha tudok rajta váltani egyes lövést meg sorozatot. Illetve jó volna rá egy távcsöves fejlesztés, nem tudom lehet-e applikálni rá távcsövet. Tulajdonképpen egy ilyen fegyver elég volna, ha tudnám váltogatni, hogy távcsővel vagy anélkül. Akkor lehetne a speciális fegyver más, mint sniper.
Sokat locsogtam. De mert zabálom a játékot. Ma egész nap ezt hallgattam, olyan hangulatos. Úgy csinálnék rá valami életképek videót magamról. Aztán feltenném a facebookra, és az exbarátnőm sírva könyörögne, hogy fogadjam vissza, de akkor azt mondanám neki, hogy azok a napok elmúltak. Én már egy csavargó vagyok, egy fejvadász, egy zsoldos, és csak a kátyús magyar országutak maradtak számomra. De sosem felejtelek el, Móni. Hogy bömbölne a telefonba. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.30. 22:12:25
De ha már efféle "mi lenne ha", vagy "mit tennék én ilyen helyzetekben " cimű anakronizmusoknál tartunk a beleélés jegyében : Akkor szerintem a banditák és a szektások még a fertőzötteknél is roszabbak, mert amíg a "zombók" tulajdonképpen már öntudatlanul egy szimpla ragadozó állatként vagy csordaként viselkednek, így ők nem tudatosan akarják elpusztítani a civilizáció maradékát, addíg a szektások ugye emberi mivoltukat adják fel tudatosan a fertőzést "imádva", a banditák meg azokat a területeket fosztják ki, és azokat az embereket ölik, akik legalább próbálnak valamit tenni hogy az emberiség megmaradjon.
Ezek a táborok termelnek, kereskednek egymással, befogadják a magányosan vándorlókat stb, egyszóval a civilizáció utolsó bástyái.
Természetesen nem tökéletesek, a játék nagyon jól ábrázolja ezt is: A "mammer" tábora pl. ami gyakorlatilag egy "kényszermunkatábor", ahol hülyére dolgoztatják, es verik az embereket a védelemért cserébe, elég komoly morális problémákat felvetve, de szerintem elég "valósághűen" ábrázolva az emberiség jellemét ilyen heyzetekben...
Szerintem ezért a bandák táborainak kiirtása tökéletesen igazolva van arra a világra vetítve a játékban. Ez az: "inkább ők mint mi" című helyzet klasszikus esete, minden pátoszos finomkodás nélkül.
No offense, de szerintem is egy ilyen világban a magadfajta : " ilyen helyzetekben mi maradék emberek fogjunk legalább össze" emberkéket már vagy elföldeltek, épp eszik öket, vagy ott csoszognak valamerre az úton hörögve...XD
Olyan mintha családi pikniken vennél részt a komplett rokonságoddal, barátaiddal, örülnél hogy milyen sokan vagytok, szeretitek egymást. Több generáció baráti-rokoni köre jött itt össze. Egyszer csak a bozótosban feltűnik Deek, hopp nagymama fejlövéssel elesik. Hopp a gyerekek felbuknak a tűzben, hopp a szülők, hopp a legjobb barátod. 2 perc telik el, és egyedül maradtál a világban. 😄 Kuksolsz az asztal alatt, amíg egyszer csak meg nem jelenik Deek egy machetével, előrángat, és valami bunkerről magyaráz, amit ő keresni vélne a piknikkosarak között. Sajnos nem tudnál neki információval szolgálni, így kegyelemből végül arcba lőne a sörétes pisztolyával. Kicsit még maradna a hulláitok közt, lootolná az értékeket, majd visszaosonna az erdőbe.
Na hát mi vagyunk ez a lunatic Deek. 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jo kis sztorija van
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem csak a BLM? 😄
Az már más kérdés hogy mondjuk a játék milyen indokot ad a kiirtásukra, abba valóban bele lehet kötni ha egy őrült parancsolja vallási okokból a táborok kiiktatását, függetlenül az ott élőktől.
Amúgy Deacon számomra sem egy teljesen pozitív figura, nem tudok 100%-ig azonosulni vele és a módszereivel, de ilyen a játék, elfogadom. Nem akarok spoilerezni de érdekes lesz a viselkedése később is amikor találkozik valakivel.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.05.29. 08:53:56
GOOBY, pls
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy ezek a hordák megihlettek. El tudnék képzelni egy olyan főküldetést, hogy erősíteni kell a tábort alapanyaggal és fegyverrel és létszámmal, mert közelít a HORDA. Valami ezer fős gigantomán szörnyeteg, és nekünk kell egy erődítményben megállítani. Így is van ilyen feeling, mikor a tábor peremén legéppuskáznak pár zombákot, de az mennyire állat lenne, hogy ezren jönnének.
Szerintem nagyon jó játék lett, látszik hogy sokat dolgoztak rajta, jól össze van rakva az egész és jó lett a pc port, de azért vannak hibái is.
Ami tetszett:
-open play, nagy térkép, sok felfedezni való
-nagyon élvezetes harcrendszer (lopakodni és Rambózni is lehet)
-nincs túlbonyolítva a kraftolás
-egész jó fizika
-egész jó történet
Ami nem jött be annyira:
-nagyon sokat kell lootolni hogy fel legyenek töltve a készletek és ez főleg az elején megakasztja a játékot
-sajnos még pénzért sem lehet venni összetevőket, pedig sokszor jól jönne
-nem jó balanszolt bizalom rendszer, a hármas szintet nehéz elérni és nincs is sok értelme
-sok felesleges képesség és kütyü/fegyver, amiket sosem használtam
-egy idő után monoton/ismétlődő melléküldetések és néha buta ai
Mindent összevetve nekem tetszett, és bár úgy hallottam a folytatást elkaszálták, azért bízom benne hogy sokan megveszik pc-re is és végül a kiadó is belátja hogy van benne lehetőség.
Én nagyon örülnék neki.
GOOBY, pls