Valheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bogyókért meg gombáért egyesével kell lehajolni a meadowsban, olyankor is, amikor már nem is mennék oda mert rég a mocsárban vagy a pampákon kolbászolok.(mondjuk ott elég sok bogyó van, ha éppen akadt akkor ettem bogyót is). Ha lehetne ezeket termeszteni ok, de igy cak timesink, nem ad annyi extrát - több idő kifarmolni mint ameddig tart...
Szóval lehet a méz rövidebb ideig hat, de sok van belőle és magától jön.
Sülthús meg a neck azért jó mert a malacok meg békák legalább rádrontanak, de a gomba meg a bogyó sunyin bújkál, meg kell keresni :D
Sült tengeri kigyó.. na arra vadászni megint csak rengeteg idő, macera...
Elég farmolni a sok anyagot a fegyverekre meg az upgradekre, kaja annyit nem ért nekem, és ami fontosabb, nem is volt rájuk szükség.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.04. 10:44:38
En el vagyok a kajakkal sutok fozok kicsit, szerintem majd kitalalok valamit a malac tenyesztesre is.
Repam rengeteg van abbol van jo kis leves gombaval. Neck tail sutve, husi sutve, aztan majd mocsarbol remelem jon bél es tudok tolteni kolbaszt :)
Kozben meg erjesztem a soroket HP meg stamina jol jon ha balhe van.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olcsósíthatnának a potikon (bár végülis elég durva autoheal van szóval annyira nem hiányzott...)
Elugrottam sivatagba (amit inkabb siksagnak hivnek), szunyog jol meg is csipett mehettem vissza cuccaimert meg szerencse hogy keves elete van es ijjal konnyu levadaszni.
Hoztam Cloudberrie-t tudok kozepes stamina potit is fozni, jok ezek a sorok...
Aztan elkocogtam mocsar fele raktam portalt a kereskedotol eszakra.
Lehet el kellene rendezni a portalokat egy helyre valahova, mindenki rakna egy portalt magahoz meg erre a helyre, es innen mennenek tovabb a portalok kereskedohoz mocsarba es iyg tovabb.
En mar elkezdtem magamnak kicsit bentebb egy nyilt terepre leraktam par portalt es a hazambol csak egy vezet el oda igy az otthonom szep rendezett nem kell 1000 portal mindenhova.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.02. 12:42:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha már egy egycsillagosod van akkor az utódok között is lesz csillagos és a végén csak őket hagyod meg szaporodni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Rakj a korakashoz is teleportot es akkor oda tudsz ugrani barmikor valtani.
A mocsari szorny majd sebzes csokkentest ad...
De egyébként ha a szerverünkön vagy,akkor ott már múlt héten kivégeztük az Öreg Bölcsöt.NYird ki nekünk a mocsári szörnyet,megköszönnénk.hehe
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.03.02. 02:42:20
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jó kis tower defense játék ez,még jobb mint a 7Days to die,meg a Conan.Lehet akkor stratégián gondolkozni,hova érdemes épitkezni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.03.02. 02:37:47
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elkocogtam hozzatok raktam portalt elugrottam kereskedohoz is, hu de nincs meg penzem:)
Szoval lehet megyek keresek csontikat meg penzt :) vagy irtok trollokat.
Aztan repamag a fekete erdobol, es jobb klikk a cultivator-ral a kezben es csinalsz termofoldet (a sotet bal elso).
Ezutan jobb klikk megint es repa igy tudod a repat ultetni, 2 nap mire megno (ja es 1 kis padlo blokk tavolsagra utesd oket kulonben nem nonek meg). Ezutan a repaval az erszenydben tudsz felmagzo repat ultetni az megint 2 nap mulva erik es az ad 3 repamagot (kb. ugy kepzeld el hogy visszaulteted a repat hogy felmagozon).
Igy lehet eleg szep ultetvenyeket kialakitani. En 200 egyseget ultetek 50 felmagzot es 50 repamagot. Igy midig lesz mag a repa ujraultetesehez meg kb. 100 repa levesbe vagy malacot etetni.
Utoljára szerkesztette: gvarga12, 2021.03.01. 19:25:46
En eddig egyzer voltam troll barlangban, alig birtam osszeszedni utana a cuccomat egy utessel kicsinalt. Ajanlom a teljes troll szettet felfejlesztve vagy jobbat...
Megolddódott a kohászati pobléma... kihagytam egy termet az első kazamatában, pont azt, ahol volt 4 core...aztán a kazamata másik oldalán, közvetlenül egy trollbarlang mellett volt egy temetkezési hely, ahol meglett a másik 5db. Így már felgyorsult a széngyártásom is, valamint a réz is megvan :) Trollbarlangban sok troll van?
Minden boss fight elott kuld a boss minyonokat hogy zaklassanak, ez kellene hogy felszitson minket a boss leirtasara.
A szerveren meg nem irtottuk le Bonemasst ezert a mocsaras event jar korbe.
A masik a megolt lenyekhez kotodik. Ha megolted az eldert es egy trollt akkor johetnek a trollok. Ha megolod bonemasst akkor johet egy csomo fele csonti/blob/sultring.
Szoval ahogy haladnak az emberek a szervern ugy lesz nehezebb az event mindenkinek...
Lennie kell ott még kazamatának (van amelyikből nekem 5-6 is jött), ha esetleg túl kicsi az a Dark Forest biome amit találtál, akkor keress másikat, több is lehet a starthely körül. Ha teljesen felderítetted a földet ahol landoltál, és nics, akkor kicseszett veled a generátor.. építs tutajt és evezz át egy közeli földrészre.
Ez eleg impressziv eredmeny sztm. (egy GTX 1060-asom van, 3GB ram-al)
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.02.28. 22:34:47
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.02.28. 18:34:35
En ugy tudtam ezek vannak jelenleg:
- Mező
- Fekete erdő
- Hegy
- Mocsár
- Szavanna/Rét (szerűség??)
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.02.28. 18:25:05
Utoljára szerkesztette: csjoco1, 2021.02.28. 07:44:30
Sajnos ma nem tudok jönni játszani,holnaptól meg meló van,de a szerver menni fog még sokáig,amig lesz rá igény.Gyertek,játszatok,a részletek a #36-os kommentben!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.02.27. 23:43:30
viszont az egyik elkoricalt es megolte a csillagos malackakat :( az agyam eldobom
asszem az allat tartast hanyagolom addig amig nem tudom rendesen kofallal megvedeni a teruletemet
ja meg le is fogom takarni munkaasztalokkal hogy ne tudjanak spawnolni se a falon belulre
Megis, egy picit sérültek a padlok... Lehet pont alatta van a víz?
fekete az erdo hatara kb.

Utoljára szerkesztette: gvarga12, 2021.02.26. 15:44:14
lehetne egy kulon inventory a felszerelesnek es egy gombnyomasra vehetne kezbe a baltat/pajzsot ...
Quick fix patch for some network issues. Have a nice weekend everybody!
* Fixed connected player counter (Correctly ending auth sessions)
* Fixes instant disconnection issue that some players have experienced.
Csinaltam pincet is (volt vele kuzdes, hogy stabil is legyen, meg jol is nezzen ki...)
Most a regi hazbol at kell koltoztetni mindent, aztan ra lehet allni a tobbi rez cuccra ami feloldodott, meg most mar tudok rendes hajot meg ilyeneket is, szal lesz mit csinalni...:)
kellene csillagos malac husit farmolni, ha valaki lat a szerveren akkor ne oljetek meg az nagy kincs
eleg nagy hely kell nekik (ha akarsz mondjuk 20-30-at) meg a repa farmnak is amivel eteted oket es esetleg meg akarsz repa levest is (de ahhoz meg gomba kell)
majd a karorepa (turnip) es husi keresztezesebol lehet jo kis kajat fozni de az majd a mocsarbol jon
#36-os kommentnél van a szeró,aki most csatlakozik!