859
Minecraft + Fallout + Dark Souls
-
csjoco1 #339 Úgy ám, nem hajt a tatár. Én is kényelmesben tolom. -
#338 Tegnap este meg lett az Obsidian, talaltam egy jo kis ormos hegyet. Persze elso nekifutasra farkasok csocsaltak meg masodikra meg egy troll utkozben :(
Vegul csak odacsaltam a trollt az megolte a farkasokat :) en meg visszaszedtem a cuccom.
Fent a hegyen meg persze hogy egy Kogolembe botlottam spuriztam is lefele a hegyrol :)
Lassan szerintem neki is allok a mocsari szornynek :) Csak lenne valaki akivel egyutt tudnam tolni. -
#337 egy kis érdekesség
egy csávó,aki arról készít videót hogy úgy játszik játékokkal,hogy arra talán a fejlesztők sem gondotak,és persze nem pozitiv értelemben :D
kipróbálta a valheimet is :)
-
#336 Tegnap én is elhajóztam a második Boss-hoz. Azt gondoltam csak becsücsülök a hajóba és ennyi. Vittem portál alkatrészt, de hülye voltam, mert otthon nem csináltam egy véget. Érdemes egy portálnak otthon lennie speckó névvel, ha bármilyen messzire kerülnél ott összeraksz egy portált az adott névvel és gyorsan hazajutsz.
Hát én hajóztam, kikötöttem, vissza hajóba és kiderült, hogy egy nagy tó az egész. :D Hajó szétver átcipel másik oldalra ott már tényleg tenger volt és tovább az Elderhez. Kis mocsár súrolása valami retek magot találtam meg vízben úszó kígyó szerűt öltem. De jobban nem merészeltem. Portált megcsináltam Elderhez és kevés széllel öles hullámokban esőben hazahajóztam. Vagyis Mályki haverom bázisára és onnan teleport. :) Élvezem, én se sietek -
sznek1975 #335 üdvözlet. Mindent felhúztam grafikában. Valahogyan lehet élesíteni a távolabbi részeket? vagy direkt ködös?
-
#334 Na tegnap este megepitettem a csonakhazat, persze tobb oranyi szorakozas utan jutott csak eszembe, hogy mar van kooszlopom is...
Ha azt rakom alulra akkor nem szivtam volna annyit a tetoszerkezettel. A nagy hajohoz marha magas szerkezet kell, hogy beferjen :)
Miutan jol benaztam a csonakhazzal meg a agy hajoval elugrottam obszidian-ert vagy is csak ugrottam volna. Hegyen magasan kerestem de nem akadtam ra :(
Este lehet megint megprobalom egy nagyobb hegyi boiom-ban. Kozben gyulik a farkas fej is, egyszer jol elkapott egy falka...
Ja meg a sarkany tojas is gyulik... -
#333 Igen, a mobil portál volt nálunk is a megoldás. :) A következő boss jelét akkor kapod meg a térképre, ha megtaláltad a megfelelő runakövet amin említik :) -
#332 Kell lerakni egy portot a bázison, mondjuk raid néven. Gyorsan kikötsz, ahol vagy, lerakod a párját és mehet a tower defense.
Egyébként az mitől függ, hogy kirakja-e a boss jelét a térképre?
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.15. 09:09:53 -
#331 Igen egyszerűbb, ha elcsalod őket, de nem vagy mindig annyira közel, hogy ezt megtedd. Nálunk volt olyan,hogy a világ másik felén hajóztunk és akkor indult meg a roham az egyik településünk ellen. -
Vampy #330 Ma megvolt az elso Troll Raid... Hat bekaphatjak :D keves lesz a 2 magas kofal, legalabb 3 magas kell ellenuk, meg ortornyok, ahonnan tok nyilazni... Bar lehet egyszerubb ha elcsalom oket...
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2021.03.15. 02:25:00 -
hapi #329 Azért nézd át a mocsarat, mert nekem volt 3 nagy mocsár biom amiben nem volt kripta... -
#328 Tegnap este találtam meg a mocsarat, most tervezem, hogy építek mellé egy bázist, aztán elkezdem a felderítést. Megvan a 2. boss helye is, de baromi messze. Még megcsinálom a bronz buzogányt, aztán így maxolva van a bronzkor, megyek a bossra. Aztán kezdődik az újabb pár hét, csak már a vaskorban :) De nekem ez így pont jó. Végre nem hajt sem a guild progress, sem az előfizu :D -
Vampy #327 65 ora van nekem benne, 2. boss lett meg kb egy hete. Bronz cuccok megvannak, most megyek haza az elso vas szallitmannyal beolvasztani :) Szerencsem volt, mert az elso mocsari dungeonban mar meg is lett a 3. boss, de egy darabig biztos nem megyek ra... A raidek mar igy is kemenyek a mocsari lenyekkel, meg meg a mocsarban is kb a tulelesert kuzdok...:) Fejlodok meg, van ido, nem sietek sehova. -
#326 Ha ez valamelyest megnyugtat, 20 óra után is még kőbaltával rohangálok :) Nekem jó ez így, direkt nem is nézek/olvasok másokat. -
Ironman2 #325 Nálunk már ki van végezve a sárkány is (4.boss)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állandó hátszelet ad a vitorlásnak
Aki akar jöjjön!! Részletek a #36-os kommentben -
#324 Én sosem fogom kijátszani...szerintem lassabban játszom, mint ahogy a kontent érkezik majd :) -
#323 blunt fegyvert szereti a boss + méreg ellenállás, ha egy az egyben nyomnád le nem pedig trükköznél az egyik magas fán
heal és stamina potion sem árt
ételek terén persze a legjobb esetleg még menj ki tengeri kígyóra vadászni az többet adna
természetesen ha minden maxon van könnyebb lenyomni
de a vas túl sok meló/farm sztem a köviket érdemesebb beszerezni upgradolni
de rád van bízva hiába nem lehetetlen speed runolni én akkor sem tettem így
mindent lekraftoltam és felupgradoltam max ra
nagyon könnyű volt az összes boss mivel maximálisan felkészültem
így lassabban játszottam ki :) -
#322 Nnna tegnap hazacuccoltam a vasat lett is hirtelen ruham balta csakany meg az asztalt is fejlesztettem ja meg ij.
Na most az a kerdes fejleszem-e meg a cuccom vagy ennyi eleg a mocsari bosshoz? -
lammaer #321 Én meg inkább az övet :) -
#320 sztem sem nehéz,
de a téma az volt
hogy abba lehet e hagyni vhogy azonnal helyben a játékot bárhol
anélkül hogy elvesztenél mindent ami nálad van
legalábbis sznek1975-öt ez érdekelte sztem
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.12. 16:57:21 -
#319 Köszi, akkor megkeresem ezt az NPC-t. -
#318 én először a lámpás sisakot venném a trédertől -
hapi #317 Anyám, bár olyan nehéz lenne a jték hogy valóban szükség legyen ilyenekre... -
#316 Minden térképen van egy trader npc akitől hasznos dolgokat lehet venni (horgászbot, plusz terhelést adó öv, stb) és nála lehet beváltani pénzre a drágaköveket és az ékszereket. Ez a trader minden térképen egy random black forest területre spawnol és ott is marad. -
#315 A rubinokkal, gyöngyökkel érmékkel lehet valamit kezdeni? Mire jók, nem tudjátok véletlenül? -
#314 "single logout" a legjobb
de működik "multi logout" is bár előtte érdemes visszavenni a sírköved
és az sem árt ha nem az óceán közepén vagy :)
de öszintén szólva ha minden kötél szakad logolj ki ahol akarsz (csak vesztel egy hajót) :) )
ha próblémás a hely pl. óceán közepe akkor ajánlom hogy mikor visszajösz logolj be más (saját) másik játékba dobáld le mindened
majd belogolsz a szar helyre meghalni (így haza teleportálsz lényegében)
majd relog a szerverre amin a cuccaid vannak
felveszed! vissza a rendes szeróra stb.
ha menni kell miközben haverokkal játszol vagy meglátogatod a világ végét
hasznos tud lenni
tény a haverok kitudnak téged lootolni, de nem akarják cipelni
talán el sem fér náluk
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.11. 17:22:28 -
sznek1975 #313 Üdvözlet. lehet valahogyan menteni a játékban?
-
milegyen #312 Üdv!
Társakat keresünk.
A haverokkal összes hárman toljuk. 18 évesek elmúltunk.:)
Jól jönne még egy két játékos ha érkezne hozzánk.:)
Még kezdők vagyunk mi is.
Aki kedvet kapott elmúlt 18 vagy nem de érettebb felfogású várjuk közénk :)
Csatlakozz be hozzánk itt:
discord szoba
Utoljára szerkesztette: milegyen, 2021.03.11. 12:51:25 -
#311 -
#310 Köszi a tippeket, pajzs, lopakodás nyilván megvoltak, a többi nem. Azóta egyébként szép lassan (ha szerencsém van este 10 után van erőm 1 órát tolni ) gyúrok a hullánál levő cuccok visszaszerzésére, és közben halál véletlenül találtam Flint-et, az azzal készült balta meg sokkal hatékonyabbnak tűnik mint a bunkósbot :) Bár ha jól sejtem, csontik ellen jobb lesz az utóbbi. De azért vicces volt, hogy direkt nem is mentem/építettem víz közelébe, és ha véletlenül láttam, akkor simán stone-nak tűnt eddig, azt meg már bányásztam, nem szedtem fel minden szart :) -
#309 Valamint a trollbarlang szájában állva simán megölhető a kinti troll, mert szegény nem fér be a saját barlangjába :) -
#308 Apróságok, lehet a többiek már leírták vagy rájöttél:
- pajzs használata, jó időzítéssel blokkolsz üt az ellenfél majd te csapsz.
- lángoló nyílvessző, ami sebez kicsit tovább, mint a sima
- lopakodás és hátbatámadás, ezt tudod fejleszteni de egy sima szarvast lopakodva késsel le lehet szúrni vagy középső egérgombbal ráugrani
- Stagbreaker kalapácshoz nem kell sok csak szarvas trófea és core wood amit a pine-ból nyersz a fekete erdőben ennek területi sebzése van és dungeonban ajtón keresztül is sebez.
Ha első bosst lenyomtad és megszerzed a 10 kockát a kriptákból akkor jöhet a bronz és kitárul a világ. -
#307 Ahha, így már érthető. :) -
#306 nexus 41 modot dobott fel ra, a Valheim Plus az amire eskuszik mindenki
igen igazan lehetne egy inventory a felszerelesnek es a fegyvereknek kulon, a ruha ami rajtad van az nem kellene hogy vigye a hatizsak helyet ...
-
lammaer #305 Van már benne MOD support?
A nagyob backpacknak örültem volna, ha úgyis van súlylimit, minek limiálták még a darabszámot is.... -
#304 modokat használtok? Nem a játékot befolyásoló dolgokra gondolok, mint a nagyobb backpack, hanem better UI, ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2021.03.09. 16:45:45 -
#303 az 1 óriás teknős háta -
#302 Elmentem végre hajóval más szigeteket felfedezni a fekete erdő után, erre az első 100 méteren találtam egy kis szigetet valami abyss cuccokkal, amiket jól szétvertem, majd elmerült a sziget velem együtt és vízbe fulladtam. Állat ez a játék, imádok szopni. :D -
Vampy #301 Nekem tegnap meg kekek voltak, szal az valami masfele lehett :D -
Ironman2 #300 Úgylátszik még nem tökéletes ez a megoldás,mert szétkapcsolt nekem,szóval marad a régi steames belépés egyelőre.