2470
Microsoft Flight Simulator 2020
-
#826 A Steam-es verzióról nem tudok nyilatkozni, de ha az M$-nél veszed akkor a telepitéskor általad megadott meghajtó általad megadott mappájába telepiti (nálam pl. D:/MSFS2020), és pluszban még csinál egy WpSystem meg egy WindowsApp mappát is a saját belső szarainak ugyanazon elérési útvonalon/meghajtón.
Az MSFS2020 mappán belül két további mappát hoz létre, egyik a Official, ebbe nem nyúlkálunk, a másik a Community. Ez utóbbiba rámolhatod a repaintokat, sceneryket, egyéb kiegészítőket. A livery készítésbe most nem mennék bele, mert eléggé bonyolult első hangzásra, és picit hosszadalmas a folyamat is, na meg rengeteg a szívási lehetőség is. Sajna nem úgy van mint XPL-nél, hogy bemásolod a textúra mappát, és készen vagy, vagy mint P3D-nél hogy bemásolod ott is a mappát plusz birizgálsz a cfg-ben egy picit, és annyi. Itt azért összetettebb a dolog, de a YouTubén találsz sok tutorialt hozzá.
Igazából az a része tetszik az Asobo elgondolásának, hogy ha üríted a Community mappádat, visszakapod a gyári szűz szimulátorodat, mert az addonok nem telepitgetnek össze-vissza minden mappába meg meghajtóra, hanem csak egy helyre. Ebből fakadóan viszont sok olyan buktató jött elő, ami eddig más szimulátoroknál fel sem merült - ez viszont nem tetszik. De ez van.
Azért ne add fel Zsolti, jó repaintolgatást! -
fireman73 #825 Ok,XBox pass-os 300HUF-os kipróbálás elérte célját!
Ezek után,ha meg szeretném a MSFS-t vásárolni,honnan,hogyan?
Más,hol van a telepített helye? Hol tudok a modellekhez hozzáférni?
Livery/paint csere,hozzáadás stb.
-
Razor18 #824 Nem értem, mit nem értesz. Az eredeti postomban azt írtam fireman73-nak:
"Nem a forrásban van a hiba, hanem a szolgáltatódban (így benne a d betűvel) jó eséllyel.."
Nem az enyémben, hanem az övében. Értő olvasás, megy?
utána leírtam ugyanezt:
"...én is a szolgáltatásra gyanakodtam a panaszkodóknál..."
Nem nálam, hanem a panaszkodóknál. Érted?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.10. 20:37:59 -
eta32 #823 Nekem eddig a mai nap folyamán reggel 8-tól eddig, 7 óra alatt a 28,55-ből lecsorgott 10,55 GB.
De már megszoktam,nálam a "sávszélesség" (nehéz annak nevezni) is sajnos fizikailag ennyit tud,a szolgáltatói(telekom) ennyit tud kipréselni belőle.(1 MB/sec jó esetben ,de ennél inkább csak kevesebb szokott lenni.....
De örülök mert legalább van internetem.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.03.10. 15:05:39 -
#822 Szamomra meg mindig erthetetlen amit irsz ,mert ott azt irod, hogy szolgatatodban van a hiba.. mind1 elengedem! :-)
Lenyeg a microfosnal van a baj...
-
Razor18 #821 Nem engem kell hat felkiáltójellel meggyőznöd, én is a szolgáltatásra gyanakodtam a panaszkodóknál, de a posztom után ez a konkrét 6 GB nekem is valami 2 óra alatt jött le, és borzasztóan jojózott végig a letöltési sebesség valahol 1 és 30 MB/sec között...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.10. 12:21:49 -
#820 Mindenki panaszkodik, es sosem volt gondom, tehat nekik a szolgaltatasban van problema hidd el!!!!!! -
fireman73 #819 Saitek Cyborg EVO-ot szeretném ráhangolni,de nem megy
Tud valaki segíteni? -
#818 thx, majd meglátjuk. Most az update végére felment a sebesség, 10-50 között változik, ami olyan mint korábban is volt. -
RaKmaTakaTa #817 Nekem pedig nem segített... az előző update-nél voltak nálam gondok.
(Piszkosul nem értem, ha az MS kiadójuk, akkor mért nem a store-ra bízzák a letöltés menedzselést, ehelyett saját, kritikán aluli letöltő klienssel, és szerverekkel szívatnak. Már nagyon megbántam, hogy ezért pénzt adtam.) -
#816 Próbáld meg ezt: Prohardveren olvastam néhány hónapja és ez nekem is segített annó.
Rendszergazdaként futtatott parancssorba (cmd) írd be:
netsh int tcp set global autotuninglevel=disable -
#815 Hát a letöltési sebességgel eddig nekem sem volt bajom, a program és az updatek is elfogadható sebességgel jöttek, de a mai update kiborít. A 4 gigából 3 óra alatt kb. a negyede jött le... Ez most botrány. -
Razor18 #814 Nekem az egész 120 GB lejött múltkor valami 2 óra alatt. Nem a forrásban van a hiba, hanem a szolgáltatódban jó eséllyel... (Az enyém Telekom 300 MB/sec csomag, vagy mi...)
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.09. 19:03:45 -
fireman73 #813 Estére lejött,holnap ránézek,bár első benyomásra elég összetett
Ha tud valaki jó tanácsot adni beállításnál,hogy mi a pipa és mi nem,megköszönném!
Láttam a Spit mkIX kijött,elég durva! -
#812 Szerintem ez nem az ő hibájuk. Sokkal inkább terület/szolgáltató függő. Nálam például sosem volt gond a sebességgel, pikk-pakk lejött minden update, meg maga a szimulátor is. És azt sem lehet mondani hogy pont jókor telepitettem vagy frissítettem, mert volt úgy hogy megjelenéskor rögtön, de volt úgy is hogy napokkal később ápdételtem, ahogy épp kijött a lépés. -
bunny #811 Nekem ezres digin úgy jött le, hogy délelőtt elindítottam és rohadatul mentem volna már éjfél körül aludni amikor még mindig azt vártam, hogy végre lehúzza. Szóval kb. tökmindegy a sávszélességed. -
fireman73 #810 Akkor ez régi probléma? Mennyi idő alatt jön majd le? 3Mbtis/s-el jön -
#809 Szanalmas, hogy mai napig nem kepesek ezt megoldani... -
fireman73 #808 Rohadt lassan jön le a game pass oldalról 151GB-ből letöltött 20GB-t
Jó fejek,1 hónap 300ft-ért,mire letölt a szim,lejár az egy hónap -
#807 Nem egyszerű az élet...
-
bunny #806 Simán elég, csak barátkozz meg az alacsony FPS vagy gyengébb képminőség hátrányaival. -
#805 Nekem ryzen 7 2700x, rx 5700xt, 16gb ram van. Fullhd-n eldöcög, de még így is stutterel. És 4k tv-n nem olyan szép, mintha natív felbontáson nyomnám. -
fireman73 #804 hja azóta Sapphire Radeon R9 270X 8gb -
fireman73 #803 16GB RAM,Sapphire RX570 8GB kártyával csak elég.... -
#802 Az én konfigom se olyan rossz, de szarul fut ez a szutyok :)
Igen pc-re. -
fireman73 #801 Jó a konfigom,az FSX már a múlté,úgy tűnik sok fejlesztő szerint....
XBox game pass ez PC-re? -
#800 Nem tudom milyen géped van, de első körben talán xbox game pass-vel próbálkoznék. Elvileg 300 HUF a kezdő hónap, azzal ki tudod próbálni a játékot. -
fireman73 #799 Sziasztok!
Szeretném kipróbálni az FS2020-at
Honnan érdemes beszerezni és melyiket?
Üdv!
Zsolt -
Schrödinger #798 azt hiszem kuporgatok még egy kicsit, és veszek egy Warthog-ot.
A Super Gamer webshop-ot ismeritek? vásárolt már valaki tőlük? Mennyire megbízhatóak? -
#797 Nekem kb. fél éves, kutya baja nincs. Amit itt említettek, hogy "csavarás" az gondolom magának a karnak a balra-jobbra tekerése és az valóban problémás, mivel potméteres az a rész és annak minden hátránya elő is jön. Éppen ezért én azt az első pillanattól fogva deaktiváltam és nincs hozzárendelve a világon semmi, minden más része a HOTAS-nak viszon hall sensoros, amivel valszleg az életben nem lesz probléma, mert az nem az az elromlós technika. Ez egy belépő szintű cucc, ennyi pénzért sajnos nem szabad csodát várni, de nekem teljesen jól működik. -
#796 Gázkarom nincs, de a T16000 -rel nincs jó tapasztalaton. Vettem egyet, és 1 hónap után nem érzékeli a csavarást, azóta is itt áll a polcon. A fórumokon többen is jeleztek hasonló hibát, ez alapján nem lennék meglepve ha a gázkar és a többi cucc is hasonlóan problémás lenne. -
#795 Nekem az eredeti "sima" változat van, nem az Erbaszos. Azt simán át lehet rakni jobbról balkezesre. De én nem szoktam. -
Schrödinger #794 Sok panaszt olvastam a a Thrustmaster T.16000M FCS Hotas gázkarjáról. Akadozik, szorul, majd szétesik, stb. Nektek mi a tapasztalatotok?
A pedál milyen minőségű?
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2021.03.01. 09:15:28 -
#793 -
nibron #792 Akkor ez most bal vagy jobbkezes változatban van, vagy univerzális és át lehet szerelni amire szeretném? -
kamionosjoe #791 Én szintén így jártam, még ősszel próbáltam beszerezni egyet az olcsóbb kategóriából, de sehol nem volt kapható. Mondjuk azóta nem igazán jártam utána. -
#790 Alzán van raktáron T16000M és Flight Pack (ebben van pedál is), HOTAS nincs. Illetve külön-külön van Airbus joy és gázkar is, jövőhónapra írja az Airbus packot.
Az árak viszont elképesztőek, én 55 ezerért vettem a Flight Packot 2018 elején, most majdnem a duplája. Lehet, hogy el kéne adni, nem igazán repülök. :D -
#789 Thrustmaster Airbus Edition itt már kapható - csak gázkar nélkül. -
Schrödinger #788 Őrület, hogy Magyarországon nem lehet egy normálisabb joysticket kapni. Gondolok itt most a Thrustmaster T.16000M FCS Hotas, X56 H.O.T.A.S. stb. A Thrustmaster Hotas Warthog, ha van, horror áron. Használtan nincs semmi.
Nemsokára lehet majd kapni, (ha lehet) a Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS-t Erről tudtok valami infót? Nem tűnik túl drágának -
Mozes #787 Hu nagyon köszi! Ez érdekes!!! Elindulok ebbe az irányba! Köszönöm!