2470
Microsoft Flight Simulator 2020
  • Clidey
    Nem ide kell tenni, hanem a rendes FS2020 mappádba. Ebbe a mappába semmit ne rakj.
  • Schrödinger
    Letöltöttem. Mindent bemásoltam oda, ahová kellett. Mégsem jelenik meg semmi. Valamit be kell még kattintani a játékba?

• fireman73
    Hungary VFR FS2020
  • fireman73
    Arra ott van az IL2
  • macleody
    Nem kell, nem lehet lőni
  • fireman73
  • fireman73
    Ez így van,ezért vettem ott!
  • perko
    A 8000 Ft kedvezményt csak a game pass esetén lehet megkapni.
  • fireman73
    Screenshot-ok hogy működnek?
  • macleody
    Microsoft Flight Simulator guide – how to install community mods & addons
  • fireman73
    Megvásároltam,de mivel előzőleg vásároltam 300HUF-os kipróbálási lehetőséget ami után magától telepített és rohadtul nem tudom hová ezért a mai megvásárolt Spitfire-t már nem is tudom,hová kellene telepíteni,ráadásul kibontott csomag!
    A játék indítása után valamivel több mint 3GB update-t tett fell,gondolom így frissült fel Premium Deluxe-ra,mostmár 30db repülőgéppel
    Szóval,még mindig nem látok telepített MSFS2020 mappát,mely tartalmazná a Community mappát
    Na most tud valaki segíteni?
  • fireman73
    Igen a store-ban most olcsóbb
  • bunny
    Miért vennél dobozost, fel akarod rakni a polcra?
  • PhantomAss
    Szerintem ott vedd ahol a legolcsóbb.
    Nekem Store-os verzió volt, ott is akarom megvenni majd, ha vr-ban is repülsz akkor annyiból jobb mint a steam hogy nem kell hozzá steamvr.
    Viszont a letöltési sebességekre sokan panaszkodnak, a steamen valszeg gyorsabban lejönnek a peccsek is.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.03.16. 08:31:29
  • fireman73
    Sziasztok!

Na a mai nap megvenném a Premium Delux verziót
    Kérdésem,hogy a MS store-ból ha megveszem az jó? Vagy a dobozos verzió jobb? A Store-ból most 8000HUF-al olcsóbb
  • eta32 #851
    Nem véletlen vetem meg ezt a szimet, (XLP töröltem is azzal a lendülettel) hasonló dolgokat részesítek előtérbe mint te....amit kerestem ebben a rep szimben nekem bőven hozza...csak had legyek picit elégedetlen...elsősorban magammal szemben....mert azért nem veszek (mostani áron) akár közel a millához GPU-t
    Egyenlőre kiszolgál a GPU GTX 1080ti...i7 CPU
    Egy két érdekes vidi a témához...az első render scaling itt sincs 100 fölé tekerve...
    A másodiknál nem tudni ,de szerintem ott feljebb van ,mert nekem sokkal szebbnek néz ki ,igaz az -fps árán...
    Viszont írta a hsz.ban alul hogy addon volt a ludas az alacsony fps-ben.
    Mondjuk azért megnézném az én felbontásomban mit produkál...
    Ebben a fórumban meg is kaptam a választ rá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hmm, ok, that’s more information I see below you already have an answer - but with you one has to find out what is limited !
    RTX 3090 with 32 Core AMD Threadripper and your frames are down to 15-20 ?
    I haven’t seen this with my system - as I mentioned above 3 x 27". @5760x1080 and I can keep 33 FPS constant almost everywhere (sporadic break-ins during loading and I have activated the ReShade profile or Nvidia Ansel, also takes a pair of frames)
    I would start with the approach of looking at workload, memory usage etc. to find out where it’s bouncing.
    Whereby we still partly have a “FSX” in the base of FS2020, even a 100core CPU is not faster - not really optimized for multi-core support yet, could be. Maybe it will change with DX12.
    Yes, the Threadripper is a monster - no question about it, but the SingleCore performance is not really “high”, compared to certain Intel processors, will probably change with 5000 series from AMD.
    Apparently the “old”, “good” SingleCore performance is very important (as you can see from various forums and results), but it doesn’t have to be.
    Try to reduce AI (also cars etc.), display radius etc. and try again and again.

Microsoft Flight Simulator : RTX 3090 + i9 10850K 4k Ultra Settings
    Bought a $2000 GPU! 20 FPS?? Flight Simulator 4K Ultra Graphics! RTX 3090 + i9 10900K | MSFS 2020
  • bunny
    Csak ugye hogy néz ki a "többi szim" és hogy ez. Lehet az XP11 megy maxon (amúgy szerintem nem) nade az a grafika meg az FS2020 ... Nekem a DCS messze több FPS-t produkál, de mondjuk úgy nem egy kategória a két grafika. Butítsd le low-ra az FS-t, kapcsold offline hogy ne legyen ortho és akkor nézd meg az FPS-t mert kb úgy néz ki hasonlóan, mint a többi szimu. Én bevállalom, hogy kicsit kockás a kép VR-ben de szép. Én a 30fps-t céloztam meg, azt 3x-ozzal 90Hz-hez, nem mondom hogy húdefasza de mondjuk civil géppel amúgy se pörög-forog az ember, én leginkább kirándulok vele és gyönyörködöm a tájban.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.03.15. 08:54:37
  • eta32 #849

Ez így van én.... sem azzal kezdtem hogy maxra toltam ,eleve értelmetlen is lett volna 5760x1080 felbontás miatt....
    Nincs az konfig ami ezt közel fullon kihajtaná,persze kipróbáltam a kíváncsiság kedvéért,eleve az első rendelési % 100 alatt már a műszerek homályába vész,afelett meg diavetítés,gondolom nem csak nálam.
    Így azt mindig azon használom.
    A első "rendelési" %-ot 100 fölé értelmetlen lenne tenni, azért ennyire nem vagyok dilettáns,még ha sokan azt is gondolják itt....(nem rád értettem....
    Szépen pár elemet médiumra raktam ,pár csúszkán lejjebb vettem,hogy még ronda ne legyen de azért ,ne 20-25-ös diavetítés legyen.
    Mert azért nem mesélje be nekem senki hogy 20-30 között folyamatos a kép .....mert akkor minden játékot erre lőnék be és nem kellene optimalizálni legalább 50 körülire.
    Azt alá írom hogy ez a játék már 35 körül elég folyamatos képet produkál,és még elég szép is ha csak az elődöket nézem.
    Majd ha később értelmes árban lesznek a VGA-k akkor biztos fejlesztek,de míg a többi szim amit használok tudja a min.50 fps-t közel full grafokon addig ezt a játékot high- médium grafikával használom.
  • RaKmaTakaTa
    Egy kis nyafogás azért nem árt, ha van is látszatja. Legalább a gyenge vassal rendelkezők is profitálnak pár fps-t.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a rinyálók többsége felhúzza maxra a rendering scalet is (ha jól emlékszem így hívják, csak az első warez verziót próbáltam, majd megveszem, ha akciós lesz és lesz időm repülni), aminél ugye a 100% jelenti azt, hogy a natív felbontáson rendereli a játékot. Na most 4k-nál aki feltolja 200%-ra...
  • bunny
    Így van, meglepően nem sz*r a kód, és ha esetleg modernizálják, valószínűleg még jobb lesz. Egyszerűen szerintem a gamerek többségének fingja sincs arról, hogyan kell optimalizálni a játékot a gépéhez. Felqrja maxra aztán csodálkozik, hogy nincs fps, pedig lehet csak a füvet kéne lekapcsolni pl vagy pár jelentéktelen, alig észrevehető effektet. De inkább megy a picsogás hogy szar, mert megvette a 3080-at és azt gondolja azzal már lerendereli a világot 4K-ban 144MHz-es monitoron vsync-el - hát nem.
  • ekre
    @Clidey bocsi, megint, már megint megszórtam a netet :D

• Clidey
    Hát nem tudom...én mindig csodálkozom azokon, akik az optimalizációért nyafognak FS2020-al kapcsolatban... Ezek a júzerek szerintem bele se gondolnak, hogy az FS után rögtön elinditják az XPL-t vagy a P3D-t és fele olyan jó grafika mellett kapnak hellyel-közzel ugyan annyi fps-t... Illetőleg ha egy-egy helyzetben lényegesen jobb is az fps a régebbi szimekben, a grafika akkor is feltűnően rosszabb mint FS2020-ban.
    Szóval igazán nem értem a nyafogásuk.
    Mikor az FS2020 megjelent, én arra voltam felkészülve, hogy az én több mint 6 éves vasamon kb diafilm játszhatatlan fos lesz - ezzel szemben medium-high beállitásoknál 20-30-35fps-el gyönyörűen elfut. Szóval szerintem kurvajól van már jelenleg is optimalizálva a cucc.
  • eta32 #843
    Tegnap megint ellátogattam Innsbruckba ,LHBP-ből indulva sok sok kitérővel,LHBP-LHTL-LHSM-LHPA-LOWG-LOWL-LOLW-LOWS-RTT-ADWIG és a célállomás LOWI.
    Tetszett az időjárás váltakozása a felhők is rendben voltak, szél valahogy más lett a hegyeben is, de a talajon is sokszor másképp viselkedik a repcsi,tegnap szélből volt rendesen....
    Na és már ADWIG-nél hó borított mindent,ahogy LOWI-ban is,korábban ez nem így volt,így már azért "realisztikusabbnak" hatott.
    Egy helyen azért necces volt a hegyekben a megadott magasság ki volt centizve amit az ATC diktált,biztonság kedvéért inkább pár száz ft-el,felé mentem...összességében javult a játék,az elmúlt fél évben,mikor utoljára toltam,de azért még egy komolyabb optimalizáció ráférne,no meg pár plusz fps is jól jönne,tudom vegyek erősebb gépet...
    Ja ja ,de a minap olvasva a MSFS fórumot azok is panaszkodtak a futás teljesítményre akik 3080-90 VGA-val tolják...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.03.14. 19:50:13
  • Papirzacsi
    Összehasonlítás
  • Clidey
    Ahogy nő az ár, úgy kapsz egyre több repcsit és handcrafted erportot.
  • fireman73
    Köszönöm szépen megtaláltam!
    Más: Mi a különbség a három MSFS között? Szeretném megvásárolni
  • PhantomAss
    Nálam most nincs feltelepítve játék szóval nem tudom biztosra, de esetleg nézd meg az Assistance menüben, talán a Navigation Aids-et kell kikapcsolni.
  • fireman73
    Hogyan lehet a feliratot eltüntetni?

• BlueMaster
  • PhantomAss
    Igényes Tu - 134-es addon lesz:

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.03.12. 21:30:04
  • fireman73
  • fireman73
    Reptér feliratok eltüntetése?
  • fireman73
    Nagyon köszi!
  • RaKmaTakaTa
    General > Camera > Chase
  • fireman73
    Hogyan lehet eltüntetni a műszereket?
  • fireman73
    Köszönöm a válaszodat!

A modifiablewindowsapp tök üres
  • macleody
    Msfs2020, modifiablewindowsapps, ilyen mappákat keress, azt hiszem a store-os verzióban nincs flightsimualator.exe fájl.
    Olyan konfig aligha van, amin tökéletesen futna a játék :) Remélhetőleg hegesztik a dx12-es verziót, hátha azzal már jobb lesz. Szerintem mikor kiadták a játékot jobban futott mint most.
  • fireman73
    Szia!

Köszönöm!
    Egyenlőre Xbox app store-ból 300HUF-ért letöltött verziót nem találom a gépemen
    PC konfig: Mi a legmegfelelőbb PC konfigurácó amin tökéletesen fut az MSFS?

Üdv!
    Zsolt
  • bosco05 #827
    Én Steamen vettem meg live pass után, elindítottam a letöltést, majd megállítottam és rámásoltam a live-os fájlokat. Ezt észre is vette és nem töltötte le újra.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2021.03.11. 15:23:47