2470
Microsoft Flight Simulator 2020
-
Schrödinger #906 A NeoFly-ban hogyan lehet kirúgni a felvett pilótát? Egyszerűen eltűnt. A listában ott van, de nem lehet hozzárendelni semmit. A fotója sem látszik. Csak veszi fel a fizut, de nem csinál semmit. -
hcsuby #905 Sziasztok. Segítséget kérek. Egy ideje azt csinálja a progi, hogy a World Map-ben megcsinálom az útvonalat, kiválasztom a gépet (bármelyiket), elindítom. Töltöget egy darabig, aztán kilép a Windowsba. A játék nincs "túlhúzva". A vasnak rendben kell lennie: i9-9900K CPU, 64 GB RAM, GeForce RTX2080 8 GB. Érdekes, hogy a training mód viszont elindul. Mi lehet a bibi? -
#904 Én ma sem szálltam fel Haitiről, be is bugosodott mikor drónnal megnéztem a felhőket, leálltak a motorok és be sem tudtam indítani utána. -
#903 Hujuj, az még tényleg odébb van :) -
#902 kvamessze. :-) Az amazonas partján vagyok.
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2021.04.06. 20:52:58 -
#901 Csao, hol jársz már délámerikában? Messze van még a Horn-fok? -
nibron #900 mármint a ruddert nem használja. -
nibron #899 És le is tér a kijelölt útvonalról? Illetve ha heading-et repül, akkor pl. jobbra forog az iránytű? Mert ha nem, az normális keresztszél esetén. A bedőlés is valamelyest, mert a robot nem használja a csűrőt.
Valamelyik nap volt egy kis időm és sikerült egy "kis" keresztszelet kikapni, 26 fokkal kellett elcsűrni, hogy arra repüljön amerre kell. -
fireman73 #898 Valaki megtudja mondani,hogy mi az aktuális verzió szám? Hogyan frissül a szim?
Illetve,hogy miért van az,hogy van olyan reptér
Addon,ahol szint különbségi anomáliák vannak. Külfödi fórumon azt mondták,hogy az options-ban ezt be lehet állítani.
Melyik az a rész,ahol ez van? -
#897 Köthető valamelyik típushoz?
Mert a C172-n mág rég nem tapasztaltam ilyet és akkor is általában a rudder jel elcsúszása okozta, amit általában a pedál rugdalásával helyre tudtam tenni. A legutóbbi eset óta meg belekerült vagy 100 óra. :-D -
eta32 #896 Azt hittem csak nálam van...
Azt megfigyeltem csak akkor ha a kijelölt pálya (GPS vonal) egyik felén halad ,ha a másikon akkor vízszintesen tudja tartani az irányt,de egy idő után valami rejtélyes oknál fogva "elsodródik" vagy nem tudom???
Panaszkodtak is az utasok miatta....
Korábban ilyen hiba nem volt,ezt nemrég kaptuk valamelyik frissítéssel....
Kezdetektől meg van a játék és repültem is nem keveset AP-val ,így tuti valamit félre toltak a készítők...
Lehet az "új szél jelenséggel" van kapcsolatban..
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.04. 13:09:38 -
Mawerick1967 #895 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a robotpilóta egy idő után nem tarja a megadott irányt és bedől. általában jobbra, és nem áll vissza vízszintesbe.
Már próbáltam a modern és a legacy módban is de nem javult egyikben sem. -
kamionosjoe #894 Szuezi csatornába beszorult egy hajó, ezt is berakták a játékba!
-
eta32 #893 Nekem nem modern-en volt eddig,ezért volt szinte repülhetetlen néhány modell....pár kedvenc is köztük.....
Nagyon köszi az infókat..... -
#892 Igen, a modern az új, ott nem tudsz állítani semmit. A régiben csúszkákkal tudod állítani az egyes tulajdonságokat, gíro, torque, p-factor, stb.
A gépek jelentős része nem kompatibilis a régi flightmodellel, így azt kiválasztva nagyon furcsa repülési tulajdonságokat tudnak produkálni. -
#891 A flight modellek között lehet választani hogy régi v újabb legyen? Ezt nem is tudtam. Én alapból átállítottam mindent realisztikusra és kivettem minden segítséget. Most nincs fent a játék de majd megnézem milyenre volt állítva alapból.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.04.03. 08:37:49 -
bunny #890 Köszi a tippeket! A flight modelt nem érdemes állítgatni, a modern-en kell hagyni, viszont az assistance-ban voltak segítségek beállítva. Most belőttem real life-ra, minden segítség off, így végre normálisan viselkedik :) -
#889 "gyro, torq, meg mindenféle egyéb cucc"
Az új flightmodelben nincsenek ilyen beállítások, az a régi fsx-es flightmodel. A Modern beállítást javasolt alkalmazni, különben lehetnek meglepetések. -
eta32 #888 Nem tudom nálad hogy lehet ,de nálam sokszor a kisebb gépeket még taxizás közbe is alig tudom a guruló pályán tartani nagyobb szélben, felszállásnál meg teljesen rá kell kormányozzak,ahogy a leszállás is sokszor emiatt nem egyszerű...
Amint az előző hsz.-ban a kolléga is mondta nézz körül a beállításoknál,nálam is "realistic" minden segítség off. -
#887 Nézd meg az options/general/flight model beállítást, és rakd realistic-re. Ott van gyro, torq, meg mindenféle egyéb cucc.
Ezen kívül az options/assistance/piloting fülön is lehet még állítani, ott van segítség a fel -és leszálláshoz (pl. auto rudder), lehet az be van kapcsolva nálad.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.04.02. 08:22:19 -
bunny #886 Még az jutott eszembe, hogy a repülőgépek viselkedésének realitását lehet valahol állítani? Mert pl. most IRL élmény után repültem cessna 152-vel, és guruláskor úgy meg mintha sínen húznák, semmi propeller miatti elfordítás. XP11-ben vagy DCS-ben ott az erőhatás amit ki kell kompenzálni. Így felmerült, hogy mennyire egypálcás nézelődős és mit lehetne tenni ez ellen. A cél az lenne, hogy minél élethűbb legyen a repülési modell. -
bunny #885 Ja, és láttátok a karton spitet? Nagyon vicces :) -
bunny #884 Ha már XP11, mióta kijött az FS2020 VR támogatása, nem használtam. De mivel nemrég frissítettem a gépem a GPU kivételével (aminek aránylag kis hatása volt az FS-re), megnéztem ma az XP11-et újra. Nos, meg kell mondja, érezhetően gyorsabb lett az új vastól. A DCS és az XP11 nagyon megköszönte, hogy átálltam az I7-4771+DDR3 rendszerről a 10600K+DDR4-re. SOKKAL gyorsabbak lettek, pedig a GPU maradt a 1080TI, memória mérete is ugyanúgy 32GB, mondjuk SSD-ből most SATA helyett M2-re ment az összes szimu. A látvány pedig hasonló, mert az FS-t le kell butítani a VR miatt, sőőt, igazából a kabin jobb az XP11-ben, mert ott 100% a res míg az FS-ben az sebességhez pl. a VR res-t lehúztam izomból.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.04.01. 20:47:36 -
ekre #883 Szimulátor a szimulátorban, futtassunk X-Plane 11-et az FS2020-ban H135 EFB-jén :)
-
kamionosjoe #882 Első rész, de lesz több is.
-
#881 Na, örülök!
Jó repülgetéseket! -
#880 Pedig szerintem van neki. Még ha kicsit nyakatekert is
Ha más nem, akkor annyi mindenképp, hogy minden add-on (scenery, repcsi, bármi) egy teljesen különálló mappába (Community) kerül, senki nem irkál-települ máshova sehova, így ha ezt a mappát (Community) ürited, gyakorlatilag visszakapod a gyári szűz FS-edet.
Ami azért nem egy rossz dolog. Nem kell egy uninstall után még órákat keresgélned a többi particiódon, hogy mit-hova szemetelt még el egy-egy addon. Nem tud elrejtve fennt hagyni neked párszáz megát - ha a Communityből eltűnik az adott add-on, akkor az tuti le van törölve. -
Schrödinger #879 :) Sikerült újratelepítenem. Az általad használt mappanevet alkalmaztam. És sikerült. Most már működik.
Nem volt probléma a szükséges mappa megtalálása, mivel csak kettő volt benne.
Szóval köszi mindenkinek a segítséget, és a biztatást! -
Schrödinger #878 Csak egyszerűen béna vagyok. Nem látom át a MS koncepcióját a fáljstruktúrával kapcsolatban. De ma minden kiderül. Befejezem a reinstallt, és meglátjuk. -
eta32 #877 Eddig nem foglalkoztam vele de gondoltam akkor megnézem én is milyen ez az addon,.
Én is ide raktam, elsőre ment minden flottul.
Nem tudom nálad mi lehetett a gond.
-
#876 Nekem meg sose volt problémám az addonok felrakásával, szóval nem tudom.
Na, ügyes légy mostmár! -
Schrödinger #875 Az az igazság, hogy most először próbáltam mod-ot feltenni. Szóval én nem csináltam semmiféle mappát. Lehet kellett volna?. Most már mindegy :) Már jön le a friss install. -
#874 Annyit még megpróbálhatnál - ha nem szólok már későn - hogy ha nincs, akkor csinálsz egy Community mappát kézzel a "E:\WpSystem\S-1-5-21-2774915007-1966837399-3594388952-1001\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\" alá, az Official mappával egy szintre. Akkor lehet műxeni fog. Mert most nézem, te valami Packages nevű mappával lejjebb tetted a Communityt, ami szerintem nem jó. -
#873 -
#872 Fos. -
Pelsodriver #871 A játék marketplace áruházában megjelent a Boeing 737 Max. Kiadója Bredok3D, még sosem hallottam. Van valakinek véleménye erről a kiadásról? -
fireman73 #870 A hely jó,én a Sim-et az MS Store-ból vettem
Én is ide pakolom a cuccokat és megjelenik,bár az említett csomagot még nem próbáltam,viszont a Cseh reptér csomag működik
Én meg a livery-el szarakodok,nem értem az egészet -
Schrödinger #869 Nos rákerestem a *.gltf fájlokra. Csak itt, és ehhez hasonló helyeken talált:
E:\WpSystem\S-1-5-21-2774915007-1966837399-3594388952-1001\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Official\OneStore\asobo-simobjects-vehicles\SimObjects\GroundVehicles\ASO_Baggage_Cart01\model De mind csak a WpSystem alatt. Ez téboly. Csak nem tudja az MS levetkőzni a baromságait. Mindent túlbonyolít. Ez csak egy játék, nem egy oprendszer.
Nos azt fogom csinálni, hogy MSFS2020 reinstal, és én is a FS2020 nevet fogom adni a mappának. Nem fogok kínlódni.
És nagyon köszi, hogy próbáltál segíteni!! -
#868 Akkor csináld azt, hogy keress rá a meghajtóidon *.gltf kiterjesztésre. Ahol megtalálod őket, az lesz a te valós Community mappád, a random betűs FS Community mappájából pedig nyugodtan törölhetsz mindent.
A Flightsim.to-s linken vagy hülyeséget beszélnek, vagy csak és kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha nem customizálod magadnak a programot telepitéskor.
Én magamnak állitottam mindent, így van egy FS2020 mappám (aminek én határoztam meg a helyét és nevét telepitéskor), amiben van egy Official meg egy Community almappa - ide rakosgatom a cuccaimat. Aztán az FS2020 mappával egy szinten van egy WpSystem ahonnan maga az FS indul, meg egy WindowsApps amit meg nem tudom mi a picsára használ, de biztos kell...
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2021.03.19. 17:41:15 -
Schrödinger #867 Ezt írják több helyen. pl. https://flightsim.to/help/general/locating-the-community-folder-of-my-game. És ahonnann letöltöttem: https://flightsim.to/file/397/hungaryvfr-fs2020
Még ide tudom elképzelni, de itt nincs Community folder: E:\WindowsApps\Microsoft.FlightSimulator_1.14.5.0_x64__8wekyb3d8bbwe\Packages
Nincs FS2020 mappám. Csak a helyet határoztam meg, a nevét nem. A Windows meg telepítette. Jól le is védte. Még megnyitni sem tudtam, Állítgatni kellett mindenféle jogosultságokat. Őrület.
De könnyen lehet, hogy én értettem félre valamit.