Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
természetesen a HungaryVFR FS2020 v0.6 verzióval érkező LHHO tartalmazza ezt a pályát is, mottóm, minden részlet számít! 😉
Úgy látszik a default állás valami hátrabaxom az ülés és jöhet az ölembe a sztyuvi póz, mert mégiscsak fun a repülés 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.27. 19:29:31
Más. Szombaton el akartam kapni a grippen köteléket, elvileg a közelünkben kellett elhúzzanak. Néztem a flightradart de nem jelentek meg. Ilyenkor nem kell nekik is jeladót kapcsolni mint a civil gépeknek, + légi irányításhoz bejelentkezés stb? Nekem nagyon úgy rémlik.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.27. 09:15:44
F-15 C, D, E & I Eagle (for MSFS) €33.75
LHSZ - Szentes
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
★★★★★
★★★★★
Változások:
v0.5:
-----
Budapest scenery frissítés
LHBP - Liszt Ferenc International airport
LHDV - Dunaújváros airport
link
c:\Users\Userneved\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\
Itt találsz egy Usercfg.opt file-t, az lesz az.
MS Store verzió esetében nem tudom, merre van, de ha onnan vetted, rákeresel a gépeden és meglesz.
Utoljára szerkesztette: bebaszov
korpa ellen zsírmalac
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Tegnap megnéztem Manhattan-t felhőkarcoló magasságon, hát ott azért már nem bírta tartani a 30fps-t ... Persze ez elég extrém próba, csak kíváncsi voltam. Proci vérzik el, úgyhogy ha lesznek raktárkészletek, meglépem a váltást.
Aztán meg átugrottam a piramisokhoz, ott már nem volt gond.
Azért nem hittem volna még ősszel, hogy az lesz a kérdés, hogy a közel folyamatos képet Manhattan alatt tudja-e tartani, sokkal inkább arra számoltam, hogy játszhatatlanul sz*r let vagy csak borzasztóan darabos. Ehez képest meg épp az Xplane uninstall a mai terv, orthophoto-s környvtárastól hogy felszabaduljon az a kb. 100 giga.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.14. 08:07:33
lehet hogy placebó egyébként, nem mondom hogy nem, de gondoltam egy próbát megér és rosszabb nem lett tőle 😄
GOOBY, pls
Mondjuk a játék jelzett hogy a sávszélességem kevés a megfelelő grafikához ( 100/100 digi) <#zavart1>#zavart1>
GOOBY, pls
GOOBY, pls
"OpenXR has added an additional reprojection mode for sit-down sims, in that you only need to get to 30 fps for it to reproject up to 90 Hz native. So it sort of goes 30 / 45 / 90 as the ratios of what algorithm to use, if any. It’s not perfect but it really helps slow frame games, so hopefully DCS, XP and IL-2 will make that API switch as other new titles come online and use it."
link
Elvileg 30fps-t is tudja, a beállításokban ugye csak azt lehet kapcsolni, legyen, auto vagy ne legyen. Viszont ha ez igaz, lehet elég lenne csak a 30fps-t megcéloznom a 45 helyett, feljebb húzhatnék néhány beállítást. Jó lenne, mert most van 40+ fps csak hát épp a szépség veszett el a játékból.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.12. 16:39:25
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2021.01.11. 23:40:47
Más. Ma csavartam egyet Új-Zéland felett, hát vannak gondok a hegyekkel. Meg a textúrákkal. Ilyen fura fényes sávok vannak és csak egész közelről tűnnek el. Azért jó volt 20 év után újra elmenni a Milford Sound-hoz!
Utoljára szerkesztette: macleody, 2021.01.11. 17:15:10
kép
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2021.01.11. 12:22:06
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Másrészt az MSFS tudja a telet, amikor Szibériában repkedtem elég rendesen megtapasztaltam.
A vicces az hogy pár hete is használtam a REX-et és valahol észak oroszországban repültem az induló repteren nem volt hó, de az érkezésnél az ereszkedés közben vettem észre hogy befehéredett a táj, köd kisérletében.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2021.01.10. 20:20:00
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!