Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Annyit elértem, hogy felraktam az asus tweak-et, levettem a gpu-t silence módra, és úgy stabilnak néz ki, viszont így kb. 10%-ot levesz a teljesítményből, ami érezhető mert rögtön írja az FS hogy GPU limit - előtte, folyamatosan ugrált GPU/CPU limit vagy full zöld, magyarul egyformánt terhelte mindkettőt - ideális volt az összhang. Ugyanez a kártya eddig stabilan ment , de ott valószínűsítem, hogy nem futotta ki magát a CPU limit miatt.
Mondanám, hogy ja, hát elöregedett a GPU, nem bírja a hajtást. Viszont egyrész a hőfok 60fok amit bőven tud, tehát a hűtés ok. Másrészt a furmark opengl és vulcan tesztje a butítás nélkül is stabilan ment úgy, hogy mellette még a cpu burner is égette mind a 12 magot. Létezik, hogy directX alatt crashel, de openGL és Vulcan alatt meg nem nagy frekvencián? Vagy ami még felmerült, hogy az ultra miatt esetleg valami olyan dolog lett bekapcsolva ami necces, de az pl. furmark-ban nincs , mittomén valami extrém élsimítás stb.
Milyen drivert érdemes felrakni nvidia, olvastam hogy régebbi driverekkel jobb pl VR-ben. Ja , a VR még ki se lett próbálva, ez sima 2D
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.02.05. 08:26:18
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
természetesen a HungaryVFR FS2020 v0.6 verzióval érkező LHHO tartalmazza ezt a pályát is, mottóm, minden részlet számít! 😉
Úgy látszik a default állás valami hátrabaxom az ülés és jöhet az ölembe a sztyuvi póz, mert mégiscsak fun a repülés 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.27. 19:29:31
Más. Szombaton el akartam kapni a grippen köteléket, elvileg a közelünkben kellett elhúzzanak. Néztem a flightradart de nem jelentek meg. Ilyenkor nem kell nekik is jeladót kapcsolni mint a civil gépeknek, + légi irányításhoz bejelentkezés stb? Nekem nagyon úgy rémlik.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.27. 09:15:44
F-15 C, D, E & I Eagle (for MSFS) €33.75
LHSZ - Szentes
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
★★★★★
★★★★★
Változások:
v0.5:
-----
Budapest scenery frissítés
LHBP - Liszt Ferenc International airport
LHDV - Dunaújváros airport
link
c:\Users\Userneved\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\
Itt találsz egy Usercfg.opt file-t, az lesz az.
MS Store verzió esetében nem tudom, merre van, de ha onnan vetted, rákeresel a gépeden és meglesz.
Utoljára szerkesztette: bebaszov
korpa ellen zsírmalac
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Tegnap megnéztem Manhattan-t felhőkarcoló magasságon, hát ott azért már nem bírta tartani a 30fps-t ... Persze ez elég extrém próba, csak kíváncsi voltam. Proci vérzik el, úgyhogy ha lesznek raktárkészletek, meglépem a váltást.
Aztán meg átugrottam a piramisokhoz, ott már nem volt gond.
Azért nem hittem volna még ősszel, hogy az lesz a kérdés, hogy a közel folyamatos képet Manhattan alatt tudja-e tartani, sokkal inkább arra számoltam, hogy játszhatatlanul sz*r let vagy csak borzasztóan darabos. Ehez képest meg épp az Xplane uninstall a mai terv, orthophoto-s környvtárastól hogy felszabaduljon az a kb. 100 giga.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.14. 08:07:33
lehet hogy placebó egyébként, nem mondom hogy nem, de gondoltam egy próbát megér és rosszabb nem lett tőle 😄
GOOBY, pls
Mondjuk a játék jelzett hogy a sávszélességem kevés a megfelelő grafikához ( 100/100 digi) <#zavart1>#zavart1>
GOOBY, pls
GOOBY, pls
"OpenXR has added an additional reprojection mode for sit-down sims, in that you only need to get to 30 fps for it to reproject up to 90 Hz native. So it sort of goes 30 / 45 / 90 as the ratios of what algorithm to use, if any. It’s not perfect but it really helps slow frame games, so hopefully DCS, XP and IL-2 will make that API switch as other new titles come online and use it."
link
Elvileg 30fps-t is tudja, a beállításokban ugye csak azt lehet kapcsolni, legyen, auto vagy ne legyen. Viszont ha ez igaz, lehet elég lenne csak a 30fps-t megcéloznom a 45 helyett, feljebb húzhatnék néhány beállítást. Jó lenne, mert most van 40+ fps csak hát épp a szépség veszett el a játékból.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.12. 16:39:25
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2021.01.11. 23:40:47
Más. Ma csavartam egyet Új-Zéland felett, hát vannak gondok a hegyekkel. Meg a textúrákkal. Ilyen fura fényes sávok vannak és csak egész közelről tűnnek el. Azért jó volt 20 év után újra elmenni a Milford Sound-hoz!
Utoljára szerkesztette: macleody, 2021.01.11. 17:15:10
kép
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2021.01.11. 12:22:06
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)