Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segíteni?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
(Piszkosul nem értem, ha az MS kiadójuk, akkor mért nem a store-ra bízzák a letöltés menedzselést, ehelyett saját, kritikán aluli letöltő klienssel, és szerverekkel szívatnak. Már nagyon megbántam, hogy ezért pénzt adtam.)
Rendszergazdaként futtatott parancssorba (cmd) írd be:
netsh int tcp set global autotuninglevel=disable
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.09. 19:03:45
Ha tud valaki jó tanácsot adni beállításnál,hogy mi a pipa és mi nem,megköszönném!
Láttam a Spit mkIX kijött,elég durva!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Jó fejek,1 hónap 300ft-ért,mire letölt a szim,lejár az egy hónap
XBox game pass ez PC-re?
Szeretném kipróbálni az FS2020-at
Honnan érdemes beszerezni és melyiket?
Üdv!
Zsolt
A Super Gamer webshop-ot ismeritek? vásárolt már valaki tőlük? Mennyire megbízhatóak?
GOOBY, pls
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A pedál milyen minőségű?
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2021.03.01. 09:15:28
★★★★★
Az árak viszont elképesztőek, én 55 ezerért vettem a Flight Packot 2018 elején, most majdnem a duplája. Lehet, hogy el kéne adni, nem igazán repülök. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nemsokára lehet majd kapni, (ha lehet) a Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS-t Erről tudtok valami infót? Nem tűnik túl drágának
Az miért lehet, hogy amikor ráfordulok egy nagyobb területre (pl: Manhatten) akkor megakad a játék, addig meg fixen fut 40FPS-el és utána is fut 40FPS-el. 64Gb memória, Radeon 6800XT és Ryzen 5900x van a háttérben......
KÖszönöm,
Csaba
Remélem találok DCS-hez is 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.02.10. 17:27:28
Mert szerintem amiatt nem javul, az a gyenge láncszem. 4 éves cucc, nem a vr-ra lett még anno tervezve.
Én is amiatt szívok, nem tudom lecserélni újabbra.
GOOBY, pls
Egyébként döbbenetes, mennyire ... SEMMI ! javulást nem hozott hogy beletoltam negyed milla új hardvert. Egy centivel nem lett gyorsabb VR-ben, nem is teljesen értem a dolgot, mert 2D-ben egyértelműen javult. Valami nem tutkó, még nem tudom mi.
ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
A hiba az volt hogy rövid úton nem volt kép....<#szomoru1>#szomoru1>
Majd vissza küldés ,persze nem cserélték ki "javították"....persze ugyan az a hiba..
Majd megint vissza ,na ezután (kellett neki 1 hónap huza-vona) már újat kaptam .
Azóta teszi a dolgát, a 3x27" hajtja,igaz az FS nagy falat neki, médium-high-on elfut azért,de ezen annyira nem csodálkoztam,na meg ugye nálam a net is harmat gyenge,(nem is lesz jobb a közeljövőben) így majd nálam is megy ameddig ki nem leheli a lelkét,remélem nem mostanában lesz....
Ja igen a 456.71 drivert használom,de nincs vele gondom,igaz az előzőkkel se volt,már rég óta csak az ehhez való drivereket rakom fel,így nincsenek problémák ,igaz ezek van hogy 3-4 havonta vagy ritkábban jönnek de eddig megbízhatók.
Most akarom felrakni a legújabbat 461.09-et.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.02.07. 08:30:49
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.02.06. 19:31:17
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Superposition alatt jött elő leghamarabb a hiba nálam... szerintem tedd fel és extrem beállításon teszteld a kártyát, hogy bírja-e a legmagasabb Power Target beállítást. Amennyiben nincs hozzá türelmed, akkor tedd vissza a Power Targetet 80-90%-ra, és ha akkor nem omlik össze az FS akkor szinte biztos, hogy a GPU-d (vagy a tápellátása) haldoklik.
www.smart-bus.hu
En probaltam 1080ti/2080ti es most 3090 Asus is siman besargul 4kban.
videok itt talalhatoak
https://www.youtube.com/channel/UCdgeEP4LxWJ5Dm3qUQB1g7A
Utoljára szerkesztette: chicco, 2021.02.05. 19:37:36