Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.03.09. 19:03:45
Ha tud valaki jó tanácsot adni beállításnál,hogy mi a pipa és mi nem,megköszönném!
Láttam a Spit mkIX kijött,elég durva!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Jó fejek,1 hónap 300ft-ért,mire letölt a szim,lejár az egy hónap
XBox game pass ez PC-re?
Szeretném kipróbálni az FS2020-at
Honnan érdemes beszerezni és melyiket?
Üdv!
Zsolt
A Super Gamer webshop-ot ismeritek? vásárolt már valaki tőlük? Mennyire megbízhatóak?
GOOBY, pls
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A pedál milyen minőségű?
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2021.03.01. 09:15:28
★★★★★
Az árak viszont elképesztőek, én 55 ezerért vettem a Flight Packot 2018 elején, most majdnem a duplája. Lehet, hogy el kéne adni, nem igazán repülök. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nemsokára lehet majd kapni, (ha lehet) a Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS-t Erről tudtok valami infót? Nem tűnik túl drágának
Az miért lehet, hogy amikor ráfordulok egy nagyobb területre (pl: Manhatten) akkor megakad a játék, addig meg fixen fut 40FPS-el és utána is fut 40FPS-el. 64Gb memória, Radeon 6800XT és Ryzen 5900x van a háttérben......
KÖszönöm,
Csaba
Remélem találok DCS-hez is 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.02.10. 17:27:28
Mert szerintem amiatt nem javul, az a gyenge láncszem. 4 éves cucc, nem a vr-ra lett még anno tervezve.
Én is amiatt szívok, nem tudom lecserélni újabbra.
GOOBY, pls
Egyébként döbbenetes, mennyire ... SEMMI ! javulást nem hozott hogy beletoltam negyed milla új hardvert. Egy centivel nem lett gyorsabb VR-ben, nem is teljesen értem a dolgot, mert 2D-ben egyértelműen javult. Valami nem tutkó, még nem tudom mi.
ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
A hiba az volt hogy rövid úton nem volt kép....<#szomoru1>#szomoru1>
Majd vissza küldés ,persze nem cserélték ki "javították"....persze ugyan az a hiba..
Majd megint vissza ,na ezután (kellett neki 1 hónap huza-vona) már újat kaptam .
Azóta teszi a dolgát, a 3x27" hajtja,igaz az FS nagy falat neki, médium-high-on elfut azért,de ezen annyira nem csodálkoztam,na meg ugye nálam a net is harmat gyenge,(nem is lesz jobb a közeljövőben) így majd nálam is megy ameddig ki nem leheli a lelkét,remélem nem mostanában lesz....
Ja igen a 456.71 drivert használom,de nincs vele gondom,igaz az előzőkkel se volt,már rég óta csak az ehhez való drivereket rakom fel,így nincsenek problémák ,igaz ezek van hogy 3-4 havonta vagy ritkábban jönnek de eddig megbízhatók.
Most akarom felrakni a legújabbat 461.09-et.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.02.07. 08:30:49
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.02.06. 19:31:17
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Superposition alatt jött elő leghamarabb a hiba nálam... szerintem tedd fel és extrem beállításon teszteld a kártyát, hogy bírja-e a legmagasabb Power Target beállítást. Amennyiben nincs hozzá türelmed, akkor tedd vissza a Power Targetet 80-90%-ra, és ha akkor nem omlik össze az FS akkor szinte biztos, hogy a GPU-d (vagy a tápellátása) haldoklik.
www.smart-bus.hu
En probaltam 1080ti/2080ti es most 3090 Asus is siman besargul 4kban.
videok itt talalhatoak
https://www.youtube.com/channel/UCdgeEP4LxWJ5Dm3qUQB1g7A
Utoljára szerkesztette: chicco, 2021.02.05. 19:37:36
www.smart-bus.hu
Annyit elértem, hogy felraktam az asus tweak-et, levettem a gpu-t silence módra, és úgy stabilnak néz ki, viszont így kb. 10%-ot levesz a teljesítményből, ami érezhető mert rögtön írja az FS hogy GPU limit - előtte, folyamatosan ugrált GPU/CPU limit vagy full zöld, magyarul egyformánt terhelte mindkettőt - ideális volt az összhang. Ugyanez a kártya eddig stabilan ment , de ott valószínűsítem, hogy nem futotta ki magát a CPU limit miatt.
Mondanám, hogy ja, hát elöregedett a GPU, nem bírja a hajtást. Viszont egyrész a hőfok 60fok amit bőven tud, tehát a hűtés ok. Másrészt a furmark opengl és vulcan tesztje a butítás nélkül is stabilan ment úgy, hogy mellette még a cpu burner is égette mind a 12 magot. Létezik, hogy directX alatt crashel, de openGL és Vulcan alatt meg nem nagy frekvencián? Vagy ami még felmerült, hogy az ultra miatt esetleg valami olyan dolog lett bekapcsolva ami necces, de az pl. furmark-ban nincs , mittomén valami extrém élsimítás stb.
Milyen drivert érdemes felrakni nvidia, olvastam hogy régebbi driverekkel jobb pl VR-ben. Ja , a VR még ki se lett próbálva, ez sima 2D
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.02.05. 08:26:18