2671
-
fireman73 #1787 Szia!
Szeretném megvásárolni az An-2-est,de amikor ráklikkelek a buy and downloadra nem történik semmi
-
Letöltöttem, de kipróbálni sajnos csak hétvégén lesz időm... :-((((( -
Na próbáltad? Nekem baromira bejön, az egyik legjobban kidolgozott modul lett sztem. És olcsó is.
Remélem valaki hamarosan csinál hozzá egy magyar feliratos fülkét a MÉM RSZ festéssel együtt :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.03.21. 18:03:46 -
Már csak alig több, mint 8 óra az Ancsáig!... :-))))))))))))) "Sim Update 12 is landing on Tuesday, March 21 at 15 UTC. The next official Developer Stream is scheduled for Wednesday, March 22 at 17:30 UTC." -
Sok sikert hozzá! (Kívácsi lennék, egy 4080-ason mennyit javít a VBS letiltása...) -
Igen! Már nézegetem az RTX4080 -kat, de érvágás kell hozzá...A VGA-t kicserélem,de a gép felújítás már szinte biztos, hogy nyár végére marad... -
Még a GTX1080Ti-t használod? (Amúgy úgy vagyok vele, hogy ezekben a szűkös időkben minden egyes fps-t meg kell becsülni! :- )
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.19. 19:12:37 -
Megnéztem én is ! Nekem átlagban 2fps-t hoz. -
RTX3080-nal Ferihegyen ~4 fps javulás - Köszönöm, tomshardware!!! :-) -
Egy próbát megér nemcsak RTX4090-nél is - nálam RTX3090-nél kb 5 fps javulást hozott
Leírás itt -
bunny #1777 Csak érdekesség, nyűglődtem a DCS és FS2020 VR teljesítményével AMD kártyával, új driverekkel sokszor lassabb, régivel amivel ment vagy ajánlják se jó ... na minap mérgemben leszedtem az adrenalin driver mindenestől, és hagytam, hogy a windows update kitudjamilyen drivere működjön win10 alatt. Meglepő módon a VR sebesség javult, megszüntek a fura hibák :D Szóval ha AMD-vel szívsz, próbáld ki adrenalin nélkül. Azóta se raktam vissza, az egyedi grafikai beállítások hiányoznak kicsit, de egyébként a reshade sokmindent helyettesít. -
Megvan, innen - és már "csak" egy hét....:-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.14. 17:42:05 -
Jah, akartam is mondani :) Mindegy, ezt a 2 hetet már fél lábon is... -
Hogy honnan vettem a 14-ét?... :-(((
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.14. 14:04:19 -
ekre #1773 A honlap mellett elindult a HungaryVFR Fórum is!
Bátran írjatok a tapasztalataitokról, ha ötletetek van vagy hiányzik valami, azt az erre külön készített topicban megírhatjátok - eddigi kéréseket már átvittem.
A fórum angol- és magyar nyelvű - tartalmat tekintve!
Használjátok bátran, még alig van rajta valami, de ez idővel bővülni fog!
Aki béta felhasználó, az a béta fiókjával beléphet, a fiók elő van készítve, ráláttok a béta fórumra!
HungaryVFR -
Ezentúl nem március 15-öt, hanem március 14-et fogom ünnepelni! :-))) -
Ohhohó, úgy néz ki tényleg jön az Ancsa a márciusi SU 12-vel. Ezer éve erre várok.
link -
De azért előnye is van! Próbálj meg 30-40 kts, változó irányú szél mellett egy Icon A5-öst, vagy egy ilyet letenni! :-) -
bunny #1769 Engem se, de supportálom a dolgot, hátha igaz. Azért majd megnézem poénból, milyen egy ilyen döggel repülni de nem vonz különösebben az airliner / cargo vonal. -
Sajna nem érdekelnek ezek a nagy dögök, az Ancsát megvenném azonnal :) -
bunny #1767 https://www.flightsimulator.com/famous-flyer-iv/
FAMOUS FLYER IV: ANTONOV AN-225 MRIYA. A zsé az újjáépítésre meg ( mármint ezt mondják :D ) -
Remek! Már a képek se jelennek meg...! :(
MFS -
Sziasztok!
Szerintetek ezzel a d3d11_dll bejegyzéssel kell foglalkozni? Valamint miért piros az FPS ablak? Amennyiben leveszem minimumra a beállításokat, akkor is piros marad...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2023.02.22. 11:54:19 -
:D :D :D :D :D :D
Flight Assistant !!!!! Auto Trim OFFFFFFFFF!!!!
Bassza meg a gyártója! -
A CPU-m az szerintem rendben lenne nálam ez a GTX1080ti a gyenge pont.Nézegetem öket, de horror áron van most minden. Arról nem is beszélve, hogy jó volna valami levizezettet venni, hogy azzal már ne kelljen kínlodni külön. -
Sziasztok!
Megint nem jelennek meg a hozzászólások...
Nesu! Az LHBP és LOWW az kiegészítős, a többi az Asobo.
A PMDG 737 trim még mindig gatya...3-5% között müködik csak. Ahogy nyomom a kapcsolót, olyan mintha egy nagy rugot húznék fel és ahogy elengedem a kapcsolót, egyből 1-2 fordulatott azonnal vissza is pörög! Igy képtelenség vele normálisan repülni. :( :( -
egyébiránt ezek a repterek ill. területek, asobo vagy külsős példànyok? -
vga egy rtx4070 (3× more fps) msfs2020=minimum amit persze meg kell támogatni egy ? cpu val; nálam még SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,de akár elidulhatsz egyi9-12900kfSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ryzen 7950x
de ez mind pénz ami nem kevés -
akkor megbizlak egy klasszisra emelt jészlet készítésére. az fstraffic-ben nincsen vízér?
-
Nem, még nem vettem meg, egyenlőre ez GamePass verziót próbálgatom, deaz tuti hogy valami nagyon el van cseszve.
Abban a mappában megtaláltam a parancsok kiosztását, igaz az már nem az én területem...
Viszont megtaláltam azt is, hogy lehet a control verziókat törölni, most mindent töröltem, de a trim így is változatlan. -
Dobozos verziód van? Akkor valahol itt kell lennie: C:\Users\YOUR_USER_NAME\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData\wgs -
Valami nem okééj az biztos, ráadásul most már be se tudok menni… Lemezt kér a menü betöltése előtt.
Egyébként nekem nincs Steam mappa a C-n… -
Nem lehet, hogy a C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\egyediszámok\config\localconfig file read-only? -
hmm ott vmi nem okés ha újra megjelennek. -
Sziasztok!
Én is gondoltam erre az összeakadásra és el is kezdtem kigyomlálni a felesleges parancsokat, de egy idő után megint ott voltak, amiket egyszer már töröltem...
Egyébként a Rudder trimmel is ez a helyzet. -
bunny #1752 Egyszer valaki fejtegette vmelyik repülős fórumban itt, hogy a memóriaátvitel a gyenge pont a mostani rendszerekkel. -
Nálam semmi gond vele. Ráraktam a joy hat switch-re és simán működik.
Lehet nálad összekad egy másik paranccsal ami oda van már konfigolva. -
Elevator trim nálatok jól működik?
Képtelen vagyok működésre bírni.Úgy ahogy 3 és 5 % között. Esetleg erre ötlet? -
Szia! Még mindíg a 7820-Dominator3200MHz 32GB-Strix GTX1080Ti-Samu M2 .
Nálam a beállítások egyenlöre a G.R.Q. Ultra van.
Megnéztem én is Velencét. Ott 30 körül van az FPS, de elképesztő mód akadozik, holott egy sivár valami az egész. Párizs más tészta! Ott csak 25 az FPS, de sokkal símább, kivéve az Eiffel torony környéke, mert ott aztán megint nagyon darabos. Egyébként Párizs gyönyörű!
Ami viszont nekem feltűnt, hogy a CPU 20-25% on, a GPU 50-55% on megy. Akkor itt még midíg valami nem stmmel! Ja az egész hardver gyári beállításon megy, most semmi sincs húzva. -
A játékgépemen ugyanezen beállításokkal: (Szintén középkategóriás, messze a jótól) - LHBP 31R: 74FPS, LOWI 08: 80. LOWW: 70
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.02.09. 17:35:41