2480
Microsoft Flight Simulator 2020
-
#1798 Tudom, azt is én csináltam :))))))))
Igen, tervezem hogy megmagyarítom a belsejét is, de sajnos nem tudom mi lesz belőle - tele van a 3D modell anomáliákkal :( -
#1797 -
#1796 Állat lesz :) Pont egy ilyen festésű parkol Budaörsön a Hun VFR mapon.
Esetleg magyar v angol feiratot is tudsz készíteni a fülkéhez, vagy az nagyon macerás? -
fireman73 #1795 Szép lesz,várom! -
#1794 -
#1793 Kész, most fejeztem be a picipuhával az együttműködést... A SU-12 óta nincs photogrammetria, csak valami iszonyat csupaszság...
Ezt a minőséget az X-plane is tudja és linux alatt fut, nem billg.ci pénztárcája hízik vel....
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.25. 08:34:29 -
bunny #1792 Miért nem blenderben fested, textúrázod? Ott is lehetséges. -
#1791 Nem is kell hozzá paint kit, mert van egy teljesen fehér festésű változat, arra lehet dolgozni szépen.
Sajnos tapasztalatom szerint az FS2020 beköszöntével jelentősen beszopódtak a repainterek... :))) Rengeteg helyen találkozni értelmetlen mapping-tükrözésekkel (a'lá Carenado, ugye), mapping torzításokkal, amik miatt sok esetben esélytelen a csak tiszta Photoshop munka, mindenképp használni kell egyéb segédprogramokat is.
Én azt szoktam csinálni, hogy először MCX-ben alaphelyzetbe rakom az összes animációt, aztán az így kapott 3D modellt megnyitom Blenderben, ott kitörlöm a szükségtelen objekteket (Pl. icing poligonok, crashbox, stb), majd az így kapott lekopaszított 3D modellt átrakom Substance Painterbe és ott elkészítem a festést, végül a kapott textúrákat Photoshopban "finomhangolom", rakok rá AO-t, kézzel kijavítgatom amit a SP elbénáz stb.
Meglehetősen pepecs meló, sajna elmúlni látszódnak már azok az idők, mikor egy fél délután alatt össze lehetett dobni egy-egy repaintot.
-
fireman73 #1790 Légcsavar színét változtattam
-
fireman73 #1789 Szia!
Igen sikerült!
Paintkit nincs hozzá,és kicsit kulimász az egész textúra szerkezet nekem
Milyen programot használsz a festéséhez?
Üdv!
Zsolt -
#1788 Szia Zsolti
Sikerült a vásárlás végül?
Milyen festéseket tervezel hozzá? Csak hogy ne dolgozzunk egymással szemben... :))) -
fireman73 #1787 Szia!
Szeretném megvásárolni az An-2-est,de amikor ráklikkelek a buy and downloadra nem történik semmi
-
#1786 Letöltöttem, de kipróbálni sajnos csak hétvégén lesz időm... :-((((( -
#1785 Na próbáltad? Nekem baromira bejön, az egyik legjobban kidolgozott modul lett sztem. És olcsó is.
Remélem valaki hamarosan csinál hozzá egy magyar feliratos fülkét a MÉM RSZ festéssel együtt :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.03.21. 18:03:46 -
#1784 Már csak alig több, mint 8 óra az Ancsáig!... :-))))))))))))) "Sim Update 12 is landing on Tuesday, March 21 at 15 UTC. The next official Developer Stream is scheduled for Wednesday, March 22 at 17:30 UTC." -
#1783 Sok sikert hozzá! (Kívácsi lennék, egy 4080-ason mennyit javít a VBS letiltása...) -
#1782 Igen! Már nézegetem az RTX4080 -kat, de érvágás kell hozzá...A VGA-t kicserélem,de a gép felújítás már szinte biztos, hogy nyár végére marad... -
#1781 Még a GTX1080Ti-t használod? (Amúgy úgy vagyok vele, hogy ezekben a szűkös időkben minden egyes fps-t meg kell becsülni! :- )
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.19. 19:12:37 -
#1780 Megnéztem én is ! Nekem átlagban 2fps-t hoz. -
#1779 RTX3080-nal Ferihegyen ~4 fps javulás - Köszönöm, tomshardware!!! :-) -
#1778 Egy próbát megér nemcsak RTX4090-nél is - nálam RTX3090-nél kb 5 fps javulást hozott
Leírás itt -
bunny #1777 Csak érdekesség, nyűglődtem a DCS és FS2020 VR teljesítményével AMD kártyával, új driverekkel sokszor lassabb, régivel amivel ment vagy ajánlják se jó ... na minap mérgemben leszedtem az adrenalin driver mindenestől, és hagytam, hogy a windows update kitudjamilyen drivere működjön win10 alatt. Meglepő módon a VR sebesség javult, megszüntek a fura hibák :D Szóval ha AMD-vel szívsz, próbáld ki adrenalin nélkül. Azóta se raktam vissza, az egyedi grafikai beállítások hiányoznak kicsit, de egyébként a reshade sokmindent helyettesít. -
#1776 Megvan, innen - és már "csak" egy hét....:-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.14. 17:42:05 -
#1775 Jah, akartam is mondani :) Mindegy, ezt a 2 hetet már fél lábon is... -
#1774 Hogy honnan vettem a 14-ét?... :-(((
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2023.03.14. 14:04:19 -
ekre #1773 A honlap mellett elindult a HungaryVFR Fórum is!
Bátran írjatok a tapasztalataitokról, ha ötletetek van vagy hiányzik valami, azt az erre külön készített topicban megírhatjátok - eddigi kéréseket már átvittem.
A fórum angol- és magyar nyelvű - tartalmat tekintve!
Használjátok bátran, még alig van rajta valami, de ez idővel bővülni fog!
Aki béta felhasználó, az a béta fiókjával beléphet, a fiók elő van készítve, ráláttok a béta fórumra!
HungaryVFR -
#1772 Ezentúl nem március 15-öt, hanem március 14-et fogom ünnepelni! :-))) -
#1771 Ohhohó, úgy néz ki tényleg jön az Ancsa a márciusi SU 12-vel. Ezer éve erre várok.
link -
#1770 De azért előnye is van! Próbálj meg 30-40 kts, változó irányú szél mellett egy Icon A5-öst, vagy egy ilyet letenni! :-) -
bunny #1769 Engem se, de supportálom a dolgot, hátha igaz. Azért majd megnézem poénból, milyen egy ilyen döggel repülni de nem vonz különösebben az airliner / cargo vonal. -
#1768 Sajna nem érdekelnek ezek a nagy dögök, az Ancsát megvenném azonnal :) -
bunny #1767 https://www.flightsimulator.com/famous-flyer-iv/
FAMOUS FLYER IV: ANTONOV AN-225 MRIYA. A zsé az újjáépítésre meg ( mármint ezt mondják :D ) -
#1766 Remek! Már a képek se jelennek meg...! :(
MFS -
#1765 Sziasztok!
Szerintetek ezzel a d3d11_dll bejegyzéssel kell foglalkozni? Valamint miért piros az FPS ablak? Amennyiben leveszem minimumra a beállításokat, akkor is piros marad...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2023.02.22. 11:54:19 -
#1764 :D :D :D :D :D :D
Flight Assistant !!!!! Auto Trim OFFFFFFFFF!!!!
Bassza meg a gyártója! -
#1763 A CPU-m az szerintem rendben lenne nálam ez a GTX1080ti a gyenge pont.Nézegetem öket, de horror áron van most minden. Arról nem is beszélve, hogy jó volna valami levizezettet venni, hogy azzal már ne kelljen kínlodni külön. -
#1759 Sziasztok!
Megint nem jelennek meg a hozzászólások...
Nesu! Az LHBP és LOWW az kiegészítős, a többi az Asobo.
A PMDG 737 trim még mindig gatya...3-5% között müködik csak. Ahogy nyomom a kapcsolót, olyan mintha egy nagy rugot húznék fel és ahogy elengedem a kapcsolót, egyből 1-2 fordulatott azonnal vissza is pörög! Igy képtelenség vele normálisan repülni. :( :( -
#1761 egyébiránt ezek a repterek ill. területek, asobo vagy külsős példànyok? -
#1760 vga egy rtx4070 (3× more fps) msfs2020=minimum amit persze meg kell támogatni egy ? cpu val; nálam még SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,de akár elidulhatsz egyi9-12900kfSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ryzen 7950x
de ez mind pénz ami nem kevés -
#1759 akkor megbizlak egy klasszisra emelt jészlet készítésére. az fstraffic-ben nincsen vízér?