16
Grounded
 • Ironman2
  #16
  Megjött a víz alatti világ a játékba! Egy teljesen új élményt ad hozzá,az amúgyse unalmas játékmenethez.Koi pond világa teli van veszélyekkel,és egy fő boss-al is!  Steam
 • Ironman2
  #15
  A hangokról meg nem is beszélve,főleg egy 5.1-es fejhallgatón,egyszerüen félelmetes,mikor megmozdul egy fűszál mögöttünk,vagy mellettünk.Mikor egy bogár felmászik a füre,aztán rikácsol a többieknek hogy ott vagyunk alatta,riassza őket.Vagy amikor egy dög a levegőből támad,előre hallani ahogy repül felénk,nem beszélve a vízcseppek hangjáról,na meg a hangyák lépteiről,és éktelen veszekedéseiről.Egymásnak esnek a zsákmányok miatt,főleg amit ugye tőlem is szereznek.A zene is kellemes,és dinamikus,végre egy játék ahol bekapcsolva hagyom a zenét,főleg mikor komoly ellenfél van a láthatáron,elkezd felgyorsulni a zene,én meg inkább menekülőre fogom.
  Az Obsidian megint kitesz magáért.Ezt át kell élni,borzaszóan jó a játék atmoszférája.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Ja,és voltam nagy tölgyben,ujjáélesztettem a robotot,de jópofás,tiszta Fallout érzésem volt,naná,mivel ezek fejlesztették a New Vegas kiegészítőt a Fallout 3-hoz,persze hogy kellett valami ráutalás.Viszont a robot további lehetőségeket,és küldetéseket ad,ami majd kell a perkjeinkhez,és a jó páncélokhoz is! Bizony kellenek a kemény bossokhoz!


  Na irány,valahol kell egy jó kis bázist leraknom végre.
  A katica meg jó kis jármü,igaz lassú,de halad előre.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.09.11. 01:31:29
 • Ironman2
  #14
  Uh,azt idáig is tapasztaltam hogy a mesterséges intelligencia zseniális a játékban,de most tényleg ledöbbentett megint.Ezek a hangyák nem piskóták az tuti.Odajön a kosaramhoz,aztán kilopja a cuccaimat,leveszi a tüzhelyről az éppen megsült bogarat,viszi tovább,aztán letámadja a másik hangya,nagy ordibálások között összeverekednek a kajámért,amit én szereztem,utána meg visszaveszem tőlük.LOOOOL.
  Egyedül,most a vizzel vagyok még bajban,lassan a kajával is,mert már nem birja a gyomor a gombákat se.Elég idegesítő hogy a játék felét a harmatcseppek keresése teszi ki.Igaz van egy üditősdoboz nem messze ami ontja a cseppeket,de az se sürün.Bár több helyen is van elszórva üditősdoboz,majd utánuk nézek,mert ott voltak cseppek bőven.

  Éppen itt lop a kosaramból a drága: (ja persze még nincs bázisom sajnos,így tudom megoldani a raktározást.)

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.09.11. 01:15:27
 • Ironman2
  #13
  Már tudom hogy kell azt aktiválni!

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Rohadt dögök eszik a kábelt,ki kell öket nyirni! Ráadásul egy barlangba is vezet a kábel,szép kis móka lesz!
 • Ironman2
  #12
  Bázisépítés még csak most fog jönni nekem,a fal,és ajtó már megvan,csak szerintem az alap hiányzik még (meg a többi elem is!) Tiszta Subnautica érzés,mikor találok valamit,és be kell scannelni.Érdekes dolog ha belevágok egy fübe,és nem vágom ki,akkor pár mp múlva eltünik a vágás,és újra teljes pompájában virít.Mondjuk a füvek már csak ilyenek.
 • Ironman2
  #11
  Egyre jobb ez a játék,nekem nagyon bejön,és jól optimalizált is! Epic beállításon futtatom,és nem volt vele gond idáig.Az első nagy update megjött augusztusban,és elhozta a perkeket is,plusz egy madár köröz a fejünk felett ami hullatja a tollait időközben,szükség is lesz rája:  Bár még az elején vagyok azért,kicsit elmerészkedtem,jobbra-balra,mit ne mondjak,találkoztam pár boss-al,akik simán kinyirtak.PÁr emberke elkéne hozzájuk! Hangyák békén hagynak,igazán aranyosak,ezek mintha tényleg élnének,kegyetlenül harcba szállnak más bogarakkal,elejtik a kaját,felveszik,egymásnak adogatják,mikor észrevesz az egyik,akkor hangosan méreget a szemeivel,majd odébbáll.Gondolom nem érdemes beléjük kötni.Viszont néhány idegesitő bogár van,aki légből támad egyből,azokat kinyirom,és megsütöm.Minden tárgyat be kell vizsgáltatni a laborban,mert csak úgy jelennek meg a craftolható dolgok,de egyszerre csak 3-at tudunk bevizsgáltatni,utána várni kell egy megadott időpontig.Én most a harmadik pislogó lézert akarom beaktiválni,csak próbálok rájönni hogy kell azt.A másik kettő már megvan.
 • Ironman2
  #10
  Márcsak 2 nap!
 • grebber
  #9
  Hamarosan demóval jelentkezik a Grounded
 • Ironman2
  #8
  Ahogy nézem,kicsit Subnautica beütése is van neki.
 • Ironman2
  #7
  Király!!!
 • grebber
  #6
 • grebber
  #5
  Július 28-án érkezik a Grounded early access formában


 • Ironman2
  #4
  Na én amúgyis frászt fogok kapni,ha egy is megjelenik a fűszálak közt.A trailerben is eléggé ijesztőnek tűnik ott a végén.
 • Xsillione #3
  Hmm, érdekesnek ígérkezik. a pók mod szvsz csak jelzés, hogy ki lehet kapcsolni a pókokat, ha jól csinálják meg, akkor a méretarányok miatt igencsak megzizzentheti a pókfóbiásokat.
 • Ironman2
  #2
  Hamarosan a Gamepass oldalán is elérhető lesz! Nálam azonnali vétel lesz amúgyis,ahogy kijön!

  HIvatalos oldal

  Magyar oldal xbox
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.23. 20:38:41
 • Ironman2
  #1
  Ki emlékszik még a Drágám a kölykök összementek c.filmre,és folytatásaira? Ugyanez a téma az Obsidian következő játékában amit az Outer World-el párhuzamosan fejlesztettek,és Early Acces stádiumban fogják hamarosan piacra dobni.Lesz benne minden jóság ami egy túlélőjátékban előfordulhat,hiszen a miniatürizált gyerekek hangyáknak számítanak a kertben,így hatalmas területet kell majd bejárnunk,és kalandoznunk.Lesz benne co-op lehetőség is!
  A korai megjelenésű változat kb 20 százalékot fog tartalmazni a teljes storyból,3 biome lesz elérhető (grasslands,the hedge,tha haze),craftolás,bázis építés,az első két tier a fegyverekből,és páncélokból,legalább 10 fajta rovar,és arachnophobia mod (ez nem tudom mit jelent,talán át lehet pókká alakulni?).A korai verzió ebben az évben jön valamikor,a teljes játékot meg 2021-re igérik!

  Steam oldal


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.23. 20:25:52