Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem emiatt kaptam tegnap 100 dollárt 😄
RDR-ben kapnak valami ajándékot a játékosok?
GTA-ban egy csomó cuccost még autókat is kaptunk,de ha nem akkor fel sem lépek.

0Fritz
Írja is, hogy a kabát magában nem elég, kell hozzá pl. egy kalap.

A madam aktuális helye:
https://madamnazar.io
Utoljára szerkesztette: 0Fritz, 2020.12.23. 12:07:01
Uhh, köszi!
mulli1986
Ha vonatállomáson odamész a pénztárhoz vagy postához, akkor le tudod adni küldemények mintha eladnád

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

hali. francba, végre összegyűjtöttem egy kollekció piát (9db) 160dolcsit kapnék érte, erre nem találom a Madamot?! Hiába nézem a kollektor mapot ami mutatja hogy hol van, updatelem is , elmegyek mind a 2 helyre amit az online map mutat. de nincs ott! picsába, nagyon idegesít... a másik hogy adott a rockstar egy ingyen kabátot, mivel bekúrta ezt a téli eventet. ok, választottam is egy jó kabátot. felveszem, de továbbra is azt írja a játék hogy nincs az időszaknak megfelelő ruhám ?? ehh 😞(((
Azzal lehet vmit kezdeni,h állandóan sötét van a játékban?Nincs vmi mód átugorni az éjszakát?Kurva idegesítő h lófaszt nem látok.Az esőről már nem is beszélek...azt már megszoktam..
mulli1986
Én is megvettem pár napja a vadász szekeret és sokkal több 3 csillagos állat spawnol körém mintha lóval lennék. Lóval max 2 csillag. Szekérrel folyamatosan 3 csillagos dögök vannak.
Másik dolog, hogy valamiért kaptam a Bounty hunter role-hoz 5 arany kedvezményt, így azt is behúztam 10 aranyból. A vicces ,hogy a karácsonyi modnak köszönheően bugos az összes role daily és küldetés is egyaránt. Nem tudok indítani semmit, mert eltűnik minden a térképről, elvileg aktív questbe vagyok, de semmi nem jelenik meg se a térképen, se alul szövegesen... Bégén már resupply mission ragadt be így nézhettem folyamatosan cripset, míg most ki nem léptem...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Montanosz
ha tökéletes párduc bőr kell nekem ez a modszer vált be
PPP

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Karácsonyi event,adj a karidra vastag ruhát mert megfagy.

Caliph
karácsony van gyerekek,a gta onlineban is esik...ha már igaziból nem 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hexex86
Nálam is szakad szóval szerintem ez nem modder. 😄

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Most leptem be Brandywine-nal es szakad a ho. Ez most normalis vagy valami modder genya csinalja?
Alexease
Mostanaban nem veszes a dolog, de korabban szinte azonnal eltuntek az allatok a szeker hivas utan😊 Amikor megvettem a szekeret (talan marcius kornyeken), utana nem is hasznaltam, mert idegesitoen kihalt a palya. Az utolso nagy update elott sokkal kevesebb allat volt alapbol. A sulyozott dolog letezik, ha mashol nem is, de a napi kuldeteseknel kiszurni.

Caliph
hát nemtom,nekem olyan érzésem volt még anno,hogy amit lehívom a szarvasok eltűnnek. akkor még hearthlandsen toltam az ipart 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bakker,ekkora baromságot sem hallottam életemben.
Nem tudom te hol vadászol,de én simán válogatok a szarvasok közt mert annyi van és szekérrel.
Szerintem ezt a teóriát valami ufó hívő találta ki,aki szerint E.T. Alf anyja.<#nyes>

Caliph
sajnos nem lehet lent mind a kettő. ha lehívod a vadász szekeret a lovad elvágtat a naplementébe és vissza sem lehet hívni amig lent van a vadász szekér. és még egy faja dolog: elvileg bele van nyúlva az animal spawnk rendszerbe ha vadász szekérrel csapatsz,kevés állat spawnol,max lovak...én is tapasztaltam.
szal kb csak arra jó ha valami drága prémet lősz,vagy legendásat,akkor biztonságban el lehet tárolni,ha fent van a szekéren már senki és semmi nem veheti el,még ha fel is robbantják akkor sem

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ok, köszi. majd holnap ránézek, most léptem ki.
Ne parázz,nem kell istállóba menni,bármikor és bárhol válthatod a lovat meg a szekeret.
L menü és ott a lovak rész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 01:47:04

oh basszus. végre meg tudtam venni a hunting vagont. erre az istállóból amikor kihajtok az új szekérrel sehol a lovam... illetve az az istállóban maradt. nem lehet egyszerre lovam is meg kocsim is??? azt hittem a kocsi majd a táborban lesz és ha úgy akarok vadászni majd azzal megyek ki, de a lovamat is használnám, hiszen fejvadász is vagyok meg a többi küldihez is lovagolni kell . áááh, nem igazán jó ez így 😞(((
Ugy emlekszem tudsz eladni a Madamnak.
ok, köszi a választ
Hát cigit nem tudom,talán dokinál vagy sima boltban.
Nem tudom hogy el tudod-e adni Madam Nazzarnak,én egyből kiváltottam.

hali, még azt is kérdezném hogy ha nem váltottam ki a collector szakmát, akkor is eladhatok cuccokat Madam Nazarnak ? vagy inkább "gyűjtögessem" őket ( pl. tarot kártyákat) addig amíg kész nem lesz egy kollekció, vagy ameddig egyszer kiváltom a collector rolét ? köszi. ja, és a premium cigiket kinél lehet eladni ?
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.12.20. 11:59:12
NIcs kedven cigizni. HOL adhatom el? köszi
Szívd el.
De el is adhatod.

hello. rengedeg premium cigit találok/lootolok, el lehet ezeket adni valahol? vagy hagyjam a picsába, haszontalan? köszi
Csak a feléig,ott rossznak kell lenni.

majdnem full jó gyerek vagyok, és folyamatosak a story missionök ....
Nem három sztori küldetés van online.
Ha nincs több küldi akkor szerezz rossz reput,ha már elég rossz vagy folytatódik a sztori.

mulli1986
Na a sztori küldikkel még mindig nem tudom mi van... Volt 3 mind3 4 fős. Megcsináltam , eltűntek. Ennyi. Sztori vége. Mikor kéne ezekből még kapnom vagy trader sztorit vagy moonshiner sztorit kapnom?

jó, majd meglátjuk. egyelőre inkább csak gold farmolásra fogom használni .
Később lesznek 2-4 vagy egész banda elfogós küldik.
Na meg legendary bountyk.

biztosan így van, de egyelőre még csak ilyen egy személyes(egy embert kell elkapni) plakátokat találok. ezek még mennek is, és szórakoztató is. ráadásul kaptam 0.36 goldot is egy ilyen küldira, ami nem is rossz a 0.16 és 0.24 goldos "integetős" missziókhoz képest .
Holtan szart sem ér.
Ha többen vannak a célpontok szinte mindig komoly csapattal vannak akik miatt nem tudod őket le puffantani sem.
Az első amint észrevesz a célszemélyek elfutnak mind más felé,a bandåjuk meg neked esik.

mulli1986
De holtan viszed be az ilyenekete az megoldás nem?

ez kész, egy óra alatt 3x dobott ki a játék! 😞((
rendben, köszi
Némelyik komolyabb bounty hunter feladat egyszerre 4 vagy több ember levadászását kéri.
Egyedül lehetetlenség megcsinálni.
Legalább is élve,ha egy fickót elkapsz és megkötözöl addig a többi elhúz a francba,ha mázlid van kettő is sikerül,de többi tuti elhúz.
De Posse-ban 3-4 emberrel már könnyebb,visztek rabkocsit és mindenki mást kap el,majd bezsuppoljátok BH wagonba és kész.

hmm, hát ez van...
Komolyabb BH feladatokat egyedül nem tudod megcsinálni.Csak posse-ben.

este is próbáltam... aztán rájöttem hogy nem elég a 15 arany mint más rolékhoz. hanem 25 arany kéne. gondolom ezért nem adta be nekem. 😊)) úgyhogy kiváltottam inkább a fejvadászt , az legalább ad egy kis aranyat is, no meg lövöldözni is jobban szeretek mint gyűjtögetni.
mulli1986
Elején engem is zavart, most már csak olyan mintha egy orvos lennék és egy darab hússal dolgoznék...

Moonshinernel nem ertem ezt a vasarlo eltunest,akkor sem ha visszaolvasom erre a mar kapott valaszt.
Tegnap csinaltam 3 csillagos piat, majd jatszottam, kalandoztam, nem volt kedvem eladni, na meg nem is figyeltem mikor jelzett hogy kesz a pia. Kilepes elott elmentem, hogy megis csak eladom,erre nem volt csak egy vevo, persze 140 koruli arert a 247 koruli helyett. Nem adtam el, gondoltam majd ha lejar a visszaszamlalo akkor jon uj vasarlo. Most beleptem, na megnezem, hat nincs masik vasarlo csak az olcso.

Mi a banatos ........ nem csinalok jol? Ha elkeszul a lotty, akkor azonnal el kell adni? Most megint tobb mint egy ora mig lejar a visszaszamlalo, azt megvarom, remelem ad normalis vasarlot. Vagy itt is karanten van mar???

Ja , igen es a korabbi kerdesemre valszolok magam 😊

Legendary allatot elaltatas utan ha felebresztem, hiaba olom meg, nem tud az ember vele semmit csinalni... kar volt szarvaskat megolni, nagyon sajnaltam szegenyt.

Bnomnek el sem merem mondani, mert mar attol agyf@szt kap hogy ozet stb olok a jatekban---jajjjjmaaaa, de miert bantod szegenyt??????
NOK! ne maaaaaa ....istenem, nem tudom mit vetettem,de nagyot 😊)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.16. 15:46:56
Taskadban megtudod nezni mibol mennyi van. Ha mar fullos valamelyik, adj el belole a csajszinal 2-3 db-ot es lesz hely, nem mesz feleslegesen gyujteni. 😊 Kartyaknal ,viragoknal egyszerubb mert latod eleve melyik lap/virag van adott helyen, igy eldontod akarsz oda menni avagy sem.
Eleinte nagyon rakattantam a dollar miatt a keresesre,de miutan minden rolem meglett es trader,moonshinert , kollektort felhuztam maxra, mar az elso kettobol is eleg dollar jott, hogy ne kelljen tudatosan sokat lovagolva keresgelni. Most mar ugy vagyok vele, hogy mikor kedvem van, akkor ahol vagyok osszeszedek mindent, felesleget eladom, hogy majd a nagy kollekciot adhassam el egyben.

Eleinte raalltam a viragra es kartyara,de a virag gyorsabban jon. Boklasztam a lelohelyein es osszeszedtem tipusonkent 4-5 darabot, a taborom kozeleben levot hagytam utoljara, igy majdnem mindig csak a kornyekemrol kellett az utolsot potolni a kollekciohoz. Utana irany a posta 😊
mulli1986
Nem a térképpel van bajom, hanem hogy a játék olyan cuccokat dob oda, amiből már van 10 darab. Antik piára mentem. volt már alapból 7 a 9-ből. Két óra volt és kb 7-et szedtem össze mire meglett az utolsó kettő. A többi ugyanazt a szart adta, amiből már dunát lehetett rekeszteni. A Térkép teljesen jól működik. Meg így ez a collectorozás se egy nagy öröm. Ahogy Alexese írta, meg ahogy én toltam eleinte, ha valamit találtam jól van, az majd összegyűlik...

Nem tufom mi a bajod a csalos terkeppel, teljesen jol mukodik, minden ott van ahol mutatja, persze van amihez kell legyen asod vagy femdetektorod.. Eme terkep nelkul a budos eletben nem szedsz ossze egy teljes kollekciot sem, mert kizart hogy minden reszeben megfordul az ember .
mulli1986
Próbáld meg este. Én pont akkor mentem és akkor ott volt. De lehet nappal volt. Tököm tudja már. Ott kéne ülni az asztalnál a bajárattól jobb kézre.

Alexease, eddig így toltam, de gondoltam kipróbálom a csalós térképet. Hát nem sok értelme volt..

Egyébként csak nekem nem dobja be a sztori küldiket? Madam nazarnál annyi volt, hogy megvettem a zsákot 5 arannyal olcsóbban és kész. Citrom sárga jelölők csak a mérleg jelzésű küldetések vannak, de ott is sokat már megcsináltam és vissza aktiválódott, illetve vannak benne csapatos feladatok is, amikre meg nehezen jön össze az ember. Most akkor milyen sztori küldetések lennének még? Vagy hogy jelöli a térkép?

megvan a trader 5-ös szint, megvan Cripps levele is hogy látogassam meg Maggie-t az Emerald Ranchon lévő elhagyatott kocsmában. odamegyek, nappal van, és nincs ott senki...az aranyam meglenne a role kiváltásához, de nem tudom elkezdeni mert Maggie sehol sincs. mit kéne tennem? köszi!
Alexease
Annak a rohangalasnak semmi ertelme😉

– Csinalj parhuzamosan mindenfelet (amihez kedved van) es ut kozben szedj fel minden collector cuccot amibe belebotlasz. Ha egy ideig terkeppel gyujtogetsz, elobb-utobb tudni fogod hol lehetnek a cuccok. Nem erdemes egy valamit gyujteni, johet minden. Amibol osszejon a sorozat, lehet eladni egyben a postan. Plusz neha Madam, ha valami 5 db fole kuszna, abbol eladni egyessevel, ne teljen meg.
– Terkepbol 4-et ki kell nyitni egymas utan, es mindegyikrol bejelolni markerrekkel a helyeket (talan 10 marker fer el, plusz a nyitott terkep). Altalaban egykornyekre pakolja az osszeset. Aztan elmenni egy masik helyre, ott is az elozo sorozat. Aztan madam es vasarlas/eladas.
– Vagy hasznalj csalos terkepet, ha meg mukodik (szerintem mar linkeltek)😄

Csak gyujtogetni, vadaszi, bounty-zni, fozogetni/eladni uncsi. Ha mindegyikbol csinalsz egy sort, azokon a helyeken ahova elvisz a kuldetes, ugy is lesz collector cucc is. Ha ismered a helyet, 3-4 perc alatt vegig lehet szaladni megnezni a helyeket. 2-4 darab (vagy tobb) mindig lesz. Napi 20-30 collector cuccot terkep nelkul is ossze lehet szedni.

A collector erdemes minnel elobb vegigtolni, legyen aso es metal detektor. Azokkal megszaporodnak a lehetosegek. Plusz dargabbak azok a cuccok. Egy erem sor talan 5-600$.