Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA-ban egy csomó cuccost még autókat is kaptunk,de ha nem akkor fel sem lépek.
A madam aktuális helye:
https://madamnazar.io
Utoljára szerkesztette: 0Fritz, 2020.12.23. 12:07:01
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Másik dolog, hogy valamiért kaptam a Bounty hunter role-hoz 5 arany kedvezményt, így azt is behúztam 10 aranyból. A vicces ,hogy a karácsonyi modnak köszönheően bugos az összes role daily és küldetés is egyaránt. Nem tudok indítani semmit, mert eltűnik minden a térképről, elvileg aktív questbe vagyok, de semmi nem jelenik meg se a térképen, se alul szövegesen... Bégén már resupply mission ragadt be így nézhettem folyamatosan cripset, míg most ki nem léptem...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
PPP
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem tudom te hol vadászol,de én simán válogatok a szarvasok közt mert annyi van és szekérrel.
Szerintem ezt a teóriát valami ufó hívő találta ki,aki szerint E.T. Alf anyja.<#nyes>#nyes>
szal kb csak arra jó ha valami drága prémet lősz,vagy legendásat,akkor biztonságban el lehet tárolni,ha fent van a szekéren már senki és semmi nem veheti el,még ha fel is robbantják akkor sem
L menü és ott a lovak rész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 01:47:04
Nem tudom hogy el tudod-e adni Madam Nazzarnak,én egyből kiváltottam.
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.12.20. 11:59:12
De el is adhatod.
Ha nincs több küldi akkor szerezz rossz reput,ha már elég rossz vagy folytatódik a sztori.
Na meg legendary bountyk.
Ha többen vannak a célpontok szinte mindig komoly csapattal vannak akik miatt nem tudod őket le puffantani sem.
Az első amint észrevesz a célszemélyek elfutnak mind más felé,a bandåjuk meg neked esik.
Egyedül lehetetlenség megcsinálni.
Legalább is élve,ha egy fickót elkapsz és megkötözöl addig a többi elhúz a francba,ha mázlid van kettő is sikerül,de többi tuti elhúz.
De Posse-ban 3-4 emberrel már könnyebb,visztek rabkocsit és mindenki mást kap el,majd bezsuppoljátok BH wagonba és kész.
Tegnap csinaltam 3 csillagos piat, majd jatszottam, kalandoztam, nem volt kedvem eladni, na meg nem is figyeltem mikor jelzett hogy kesz a pia. Kilepes elott elmentem, hogy megis csak eladom,erre nem volt csak egy vevo, persze 140 koruli arert a 247 koruli helyett. Nem adtam el, gondoltam majd ha lejar a visszaszamlalo akkor jon uj vasarlo. Most beleptem, na megnezem, hat nincs masik vasarlo csak az olcso.
Mi a banatos ........ nem csinalok jol? Ha elkeszul a lotty, akkor azonnal el kell adni? Most megint tobb mint egy ora mig lejar a visszaszamlalo, azt megvarom, remelem ad normalis vasarlot. Vagy itt is karanten van mar???
Ja , igen es a korabbi kerdesemre valszolok magam 😊
Legendary allatot elaltatas utan ha felebresztem, hiaba olom meg, nem tud az ember vele semmit csinalni... kar volt szarvaskat megolni, nagyon sajnaltam szegenyt.
Bnomnek el sem merem mondani, mert mar attol agyf@szt kap hogy ozet stb olok a jatekban---jajjjjmaaaa, de miert bantod szegenyt??????
NOK! ne maaaaaa ....istenem, nem tudom mit vetettem,de nagyot 😊)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.12.16. 15:46:56
Eleinte nagyon rakattantam a dollar miatt a keresesre,de miutan minden rolem meglett es trader,moonshinert , kollektort felhuztam maxra, mar az elso kettobol is eleg dollar jott, hogy ne kelljen tudatosan sokat lovagolva keresgelni. Most mar ugy vagyok vele, hogy mikor kedvem van, akkor ahol vagyok osszeszedek mindent, felesleget eladom, hogy majd a nagy kollekciot adhassam el egyben.
Eleinte raalltam a viragra es kartyara,de a virag gyorsabban jon. Boklasztam a lelohelyein es osszeszedtem tipusonkent 4-5 darabot, a taborom kozeleben levot hagytam utoljara, igy majdnem mindig csak a kornyekemrol kellett az utolsot potolni a kollekciohoz. Utana irany a posta 😊
Alexease, eddig így toltam, de gondoltam kipróbálom a csalós térképet. Hát nem sok értelme volt..
Egyébként csak nekem nem dobja be a sztori küldiket? Madam nazarnál annyi volt, hogy megvettem a zsákot 5 arannyal olcsóbban és kész. Citrom sárga jelölők csak a mérleg jelzésű küldetések vannak, de ott is sokat már megcsináltam és vissza aktiválódott, illetve vannak benne csapatos feladatok is, amikre meg nehezen jön össze az ember. Most akkor milyen sztori küldetések lennének még? Vagy hogy jelöli a térkép?
– Csinalj parhuzamosan mindenfelet (amihez kedved van) es ut kozben szedj fel minden collector cuccot amibe belebotlasz. Ha egy ideig terkeppel gyujtogetsz, elobb-utobb tudni fogod hol lehetnek a cuccok. Nem erdemes egy valamit gyujteni, johet minden. Amibol osszejon a sorozat, lehet eladni egyben a postan. Plusz neha Madam, ha valami 5 db fole kuszna, abbol eladni egyessevel, ne teljen meg.
– Terkepbol 4-et ki kell nyitni egymas utan, es mindegyikrol bejelolni markerrekkel a helyeket (talan 10 marker fer el, plusz a nyitott terkep). Altalaban egykornyekre pakolja az osszeset. Aztan elmenni egy masik helyre, ott is az elozo sorozat. Aztan madam es vasarlas/eladas.
– Vagy hasznalj csalos terkepet, ha meg mukodik (szerintem mar linkeltek)😄
Csak gyujtogetni, vadaszi, bounty-zni, fozogetni/eladni uncsi. Ha mindegyikbol csinalsz egy sort, azokon a helyeken ahova elvisz a kuldetes, ugy is lesz collector cucc is. Ha ismered a helyet, 3-4 perc alatt vegig lehet szaladni megnezni a helyeket. 2-4 darab (vagy tobb) mindig lesz. Napi 20-30 collector cuccot terkep nelkul is ossze lehet szedni.
A collector erdemes minnel elobb vegigtolni, legyen aso es metal detektor. Azokkal megszaporodnak a lehetosegek. Plusz dargabbak azok a cuccok. Egy erem sor talan 5-600$.