2950
banner
  • mike01010101
    Van egy dolog a végefelé ami nem tetszik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A prológus kb. 7 évvel a sztori után játszódik, de a világ semmit nem változott. Az egész játékon érezni, hogy a készítők kínosan és precízem figyeltek az élethűségre és történelmi hűségre, pontosságra a legapróbb részletnél is. Az 1900-es évek eleje a legdinamikusabb, robbanás szerű fejlődés volt arrafelé, 7 év alatt szinte mindennek meg kellett volna változni. Végül is az egész játék erről szólt, hogy az urbanizáció megöli a régi vadnyugatot. Naponta új épületek nőttek ki a földből, a városok lakossága megötszöröződött arrafelé. Biztos az is fontos, hogy minden fűszálnak legyen árnyéka, de ez is fontos lett volna. Ha nem akartak már a végén ezzel foglalkozni akkor a prológ mért nem ugrott mondjuk csak 1,5-2 évet az időben, a történet szempontjából indiferens lett volna, de hitelesebb marad. Ennyi a negatívum 130 óra után. Már most félek, hogy nemsokára vége, 83%-nál tartok.

• Montanosz
    a léggömbös küldetés tök jo most láttam egy havernél ))
  • Plata
    Sztori küldetés nekem nincs több,Online sztori 67%-ban kész,de nem jelez a térkép több küldetést.
    Trader nekem nagyon bejön.De úgy nem lehet tolni ha 10 percenként eltűnik a táborom és le sem lehet tenni újra.Attól csak a kedvem megy el.
    Azt mondják a collector-al a leg könnyebb pénzt és aranyat szerezni,neten van egy térkép ami megmutatja hogy aktuálisan hol van amit gyűjteni kell,szóval csak lovagolsz és jön a pénz.
  • MarkBlade
    van bug az tény.. én trader beszerző körúton szaladtam bele. Nem tudtam levenni az árut a lóról.. :D idegesítő de jó a hangulata.
    A küldetéseket meg meg kell csinálni mert csomó pénzt ad ami kezdésnél nagyon jó. És elég könnyűek is.
  • Plata
    Nekem mind a három megvan,trader collector és bounty hunter is,BH tényleg szar,trader jó,collector meg a legegyszerűbb,csak mászkálni kell,na és a neten van egy térkép ami megmutatja épp hol mit kell keresni,szóval az rohadt könnyű.
    Nekem kezdésként volt aranyam asszem 45.Bááár ebben nem vagyok már biztos.De a tradert és collectort alapból megvettem.
    BH-t csak most mert állítólag a BH meló indítása megszünteti a camp bugot,de ez sem igaz.
    Tegnap nagyon elegem lett a játékból.Állandóan eltűnik a táborom és nem tudom újra letenni utána.
    Leg rohadtam dolog az volt hogy épp csak kimentem a táboromból,a táborból lőttem ki négy bivalyt,kimentem a bőrükért és a tábor eltűnt kb a második bivaly nyúzásánál.Közben lőttem egy őzet is,a tábor eltűnéssel meg előjön az hogy nem tudom felvenni a bőrt a földről.A lovon lévő bőr is le esett.Ott maradt két perfect bivaly bőr is meg a többi is.
    Iszonyat idegesítő ez a tábor felszívódó bug.
  • MarkBlade
    Nem tudom nekem szerencsém volt eddig nem dobott le egyszer sem. Szerintem gép függő vagy net..
    Kis zene a játékhoz.. :)
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2019.11.29. 09:37:37
  • MarkBlade
    Online kezdésben ha összeszedi az ember a 15 gold bart érdemes befektetni trader be. Azaz a campben nyersanyagból árut csinálsz. Viszed a bőröket és 60 dolcsi körüli bevétel fixen.
    A bounty huntingról meg lebeszélek mindenkit az elején mert időre megy és szivatós.. sok ellenfél, spawnolnak.. egyszóval szívás egyedül..
  • AnuluWork #1219
    Máshogy néz ki online és máshogy storyban. Ez online.
  • Ironman2
    Ja rohadjanak meg,valaki megtámadott,és el is tünt a sárga pénzem,gondolom kifosztottak rendesen.Amúgy idegesítő tud lenni hogy ilyen sűrűn ledob online-ról.GTA5-nél is volt jópárszor,de ez sűrűbben csinálja.Miért? Nálam nem ment el a net.Ilyen szarok a rockstar szerverei?
  • Ironman2
    Ultrára van állítva a textúra!
  • Piko888
    A banda pénze illetve a saját pénzed
  • FartingSquirrel
    Ultra textúrával ez a játék még lowon is szépen néz ki. :)
  • Ironman2
    Akartam már kérdezni,3 pénznem van a felső sarokban,az első kettő az mi? Mert ruhát vásároltam a sárgával is.Az uccsó a készpénz,arra nem volt nehéz rájönni.Az első a vérdíj?
  • MarkBlade
    Nem jelezte az sg. ..
  • Ironman2
    Már válaszoltam rá!
  • MarkBlade
    Írtam privit! :)
  • Ironman2
    Édes istenem! Megnyomtam a lovon a flee-t,nemtudtam hogy az elmenkülést jelent,erre a pacim elfutott előlem,én meg utána eredtem fogócskázni.Remélem visszajön a drága.:)))

Amúgy nálam így néz ki,nem egy csúcsgrafika az enyém,de nekem megfelel:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.28. 15:30:02
  • AnuluWork #1209
    #1147 :)

ill.

a Users\neved\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\a mappád

OFF:

ON.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.28. 13:20:33
  • Plata
    GTA Online-ban sem számít hogy milyen játékod van,steam vagy dobozos vagy egyéb.
    Minden PC-s együtt mászkál.
  • PiszkosFred
    Ingame tudod kivalasztani a fotokat es azokat feltolteni a rockstar accountra, majd onnan lementeni jpgben :)

De sokkal egyszerubb, ha hasznalsz egy kulso "keplopo" programot, amig a RS nem menti le direktben a photomode kepeit a gepedre.
  • Voltan
    Szépek! Csináltam én is fotó módban pár képet a játékban, ezeket nem tudod, hová pakolja? Szívesen feltölteném őket ide.
  • Voltan
    Nem ír felül semmit, ezek csak extra filterek gyakorlatilag. Az FPS impakt minimális, 1-2 FPS, legtöbbször észrevehetetlen.
  • PiszkosFred
    99%, hogy ugyanugy egy RS accountot fog kerni a Steames verzio is (sot, valoszinuleg a launchert is), vagyis nyugodtan tudsz jatszani barkivel "bolttol fuggetlenul". Ha pedig kijon a gog galaxy 2.0, akkor bekoszont a kanaan :)
  • AnuluWork #1203
    Semmi bajod nem lesz tőle. Nem lassulsz be. Én legalábbis nem éreztem lassulást.
  • Ironman2
    Az lenne a jó ha steames barátainkkal össze lehetne kötni azokat akik a Rockstar boltjában vették meg!
  • wedge31
    Red Dead Redemption 2: Ekkor érkezik a Steamre a PC-s verzió
  • Plata
    GTA Online-ban el lehet lopni kocsit és haza is viheted ha 100 ezer dollár alatti az ára.
    Régen sokan abból csináltak pénzt hogy ritka kocsikat loptak az utcáról és eladták.
  • Ironman2
    Bár lehet nekem is be kéne lőni ezt a freestyle beállításokat.Ez felülirja az ingame opciók beállításait? VAlami videó kéne erről,vagy tutorial.Mennyire lassitja be a gépet ez a geforce experiment freestyle?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.27. 23:34:56
  • Ironman2
    Jók ezek a képek! Nekem mondjuk kompromisszumot kellett kötnöm a videókari miatt,ennyire nem fotorealisztikus nálam.
  • Ironman2
    Ez egyértelmű amúgy,a GTA5-ben is így van.
  • AnuluWork #1196
    Napi szépség:
  • PiszkosFred
    Futtyents neki es jon!
  • Ironman2
    Jól besöröztem itt rögtön az első táborban,megittam vagy 5 üveggel,de semmi hatása nem lett. :)))) A lovam viszont eltünt akivel odaértem.Visszament talán a városba?
  • MarkBlade
    Olyan mint a talentezés. Lőni akarsz jobban vagy gyógyulni? Jobban bírni a lövéseket? X szintenként kapsz egy slotot amire beállíthatsz egy kártyát. Adottak közül választhatsz, meg kell venni őket persze.
  • Ironman2
    Mik ezek az ability kártyák amúgy,és hol lehet találni ilyeneket?
  • Ironman2
    Én is most csináltam meg ezt.De amúgy nem értem be elsőnek,egy sebhelyes arcú társam gyorsabb volt,hülye banditákkal leálltam lövöldözni az úton.Pedig nagyon fasza lovat loptam el,ezerszer jobb volt mint szegény gebe az elején,azt hittem kinyiffanik alattam,alig volt neki élete,vágta után is állandóan pirosan villogott az életkijelzője.
  • PiszkosFred
    Igen, a szok(tet)es utani elso komplex kuldetest meg kell csinalnod...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...az amolyan tutorial, az alapveto funkciokat (ruha, cuccok, harc, kincskereses, stb.) es a csoportos jatekot is megmutatja, majd el kell lopnod az elso "ingyenes" lovadat es be kell erned vele a kezdo varosba. Onnantol viszont vegre azt csinalsz, amit akarsz.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.27. 09:37:57
  • mike01010101
    Kipróbáltam az online rész. Egyenlőre bármerre akarok menni mindig visszazavar a mission area-ba. Ez meddig lesz így? Van pár kötelező küldetés az elején?
  • AnuluWork #1188
    Napi szépség:
  • RJoco
    Köszi!