Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Colter egy tutorial, lineáris, tolja végig mindenki szépen, aztán majd a következő fejezetben kinyílik a játék,
- érdemes Horseshoe Overlookos fejezetben (Chapter 2 azt hiszem) a főküldetésekkel kezdeni, mert egy rakás dolog akkor nyílik meg, ha egy-egy főküldetést megcsinálunk. Alap dolgok, pl. lóvásárlás, lótisztítás (ami fontos), balkezes pisztolytok (két pisztolyhoz egyszerre), lopott cuccok eladása orgazdánál (Hosea küldetése lesz Emerald Ranchnél). Addig nem lesz vége a fejezetnek, amíg Jon Marston nem akar velünk találkozni a városban, az istállónál (ez a második küldetés, amit Jontól kapunk, szóval ha egyet, ami két pici részből áll, végigvittünk, akkor a következő). Érdemes eddig elmenni mielőtt vándorolgatunk.
- egyébként balkezes pisztolytokot úgy is tudunk szerezni, hogy teljesítjük a hunting challange-t (ez szerintem kb colterben meg is lesz mindenkinek) és akkor megvehetjük St Denis-ben a piacon a trappertől (vonattal oda lehet menni és vissza),
- van egy aranyrúd a Chapt 2 tábor alatt (Horseshoe Overlook), a kiégett városban. A város romjai látszanak, a nevét nem tudom már. A sheriff irodájában van, az asztal alatt egy dobozba.
- ha leölünk embereket, akkor gyorsan fosszuk is ki a hullájukat (a kifosztás az bűncselekmény, ha valaki látja, jelent minket, erre figyeljünk). Egy rakás pénzt lehet így szerezni.
- a zsákmányolt ékszereket, aranyrudakat (ennek darabja 500 dollár) az orgazdánál tudjuk eladni.
- Valentine-ban, az orvosi rendelő mögötti szobában van egy Schofield pisztoly, ami közel a legjobb a játékban. Nekem pl. a végén is azom volt (a mauser meg a többi automata nem illik szerintem egy westernbe). Ahhoz, hogy megszerezzük kell a tipp a lányoktól a táborban vagy a rendelő mögé kell menni és benézni az ablakon. Megszerezni csak úgy tudjuk, hogy kiraboljuk a boltost, mondjuk neki, hogy nyissa ki. Ez mindenképp wanted level, de így a játék elején már lesz egy jó fegyverünk.
- ne költsünk fegyverfejlesztésre az elején, mert kapunk jobb fegyvereket később. A Schofield, amiről fent írtam az egyetlen kivétel. A többire ne költsünk semmit a fegyverárusnál, max tisztítgassuk.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az én tapasztalatom az, hogy kb semmi értelme bűnözni (sztoriküldetéseken kívül persze), mert a kilootolható ellenfelekől szerzett cuccok, a sztori alatt szerzett pénz plusz egy-két aranyrúd (van belőlük egy rakás, de kettőt kb lehetetlen elkerülni, ebből egy mindjárt az első tábornál) mindenre bőven-bőven elég, még marad is egy rakás.
Ha korozes alatt vagyok, fejpenzzel, ami pl. 300$ (most annyi van rajtam😄), mi van ha megolnek? A karakter halalakor x%-okat szed le a megtakaritott penzbol (minnel tobb az egyoran beluli halal, annal tobbet), de max 20% vagy max 150$. Ha megolnek a fejvadaszok a teruleten, akkor 150$-t vonnak es torlodik a kereses; vagy 150$ vonas es nem torlodik? Mert ha torlodik, akkor olcsobb meghalni😄DDD Foleg, hogy most az osszes penzem annyi, mint amennyi a fejpenz (~300$).
Persze, lehet jo sokaig nem arra menni (talan 6 pora) es akkor is torlodik(?!)
Ez mind kerdojeles, felteteles, kerdes stb. Ahhoz, aki tudja. THX!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mire gondolsz kijelölt gomb alatt? TAB, amivel előveszem és el is rakom?
TBD csapat csinálja de még uncrack a statusz
ps4en kiprobáltam, sztem érdemes beruházni rá, én is gyűjtöm a zsét mert kingdom come meg ez megéri az árát
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.11.09. 09:58:37
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.11.09. 03:06:57
A videodriverem meg naprakész. De azért köszi. 😊
1 - játszották a játékot konzolon
2 - Működik náluk a játék PC-n
Nekem úgy tűnik, hogy az egyik legidegesítőbb faktort kicsit visszavették a konzol verzióból, nevesint, hogyha csak fingasz egyet kint a pusztában, akkor már azonnal valaki elrohan feljelenteni, és vérdíj, és üldöző zsandárok.
Anno ez volt a legnagyobb problémám a játékkal, de ez most már mintha kevésbé érzékeny lenne. Példa: random encounter, faszi megállít, hogy jaj, meghalt a lova, segítsek (ilyen normál feladat is van, de ez csapda, elég egyértelműen), odamegyek, fegyvert rámfogja, közel vagyok, leütöm. Mellettem közben elment 1-2 lovas és szekér. Aztán közel megyek a kiütőtt rablóhóz, és már csak azért is beleeresztek két töltényt. Mocsok féreg, haljon meg. Közben látom, hogy egy lovaskocsi meg egy szekér is ott áll tőlem nem messze, és ahogy arrébblépek, mennek tovább. Namost anno PS4-en ilyenkor azonnal bűntényként kezelték a dolgot, és nagyon nagy mákod kellett, hogy legyen, hogy ne kapj vérdíjat a fejedre, vagy ne kezdjen el üldözni a jard. Ezt ezek szerint kijavították, ami nagyon-nagyon üdvös!
Nekem is ez a k*rva "exited unexpectedly" hiba, de tegnap óta...
Megjelenéskor beléptem, a játék nálam "hasított mint kés a vajban", semmi probléma, azután tegnap "chapter 2" - nél kidobott az asztalra és azóta
csak a hibaüzenet jön fel. Megnéztem a supportot a szokásos blődségek csak, minden naprakész a gépemen, és én sem vagyok egy "láma", huszonéve van PC-m, de ezzel a hibával most nem tudok megbirkózni...
Valakinek ötlete esetleg, a supporton írt f@szságokon kívül ? Szívesen fogadnám mert rohadtul tetszett a játék, most meg itt "szívok" a gép előtt ...
Megvan a megoldás a problémámra,és simán fut a játék,nincs beakadás!
Mikor elindítjuk a játékot,és a főmenüben vagyunk,akkor nyomni kell egy win gombot a billentyűn,majd feladatkezelő a tálcáról,és ott a részletek fülnél meg kell keresni az RDR2.exe fájlt,azon nyomni kell egy jobb klikket,majd az affinitás beállításnál,a processzorhasználatnál a 2-es,és 3-as kockából kivenni a jelet! Le kell okézni,aztán ennyi! A feladat befejezésére nem szabad rámenni,mert leáll a játék,csak ki kell felül lépni a feladatkezelőből.Sajnos minden indításnál ezt el kell végezni.Állítólag fps visszaesést produkál,de még nem nagyon tapasztaltam,majd futtatok egy benchmarkot.Directx12-ben vagyok.
https://www.reddit.com/user/serhangelgor
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.08. 23:05:34
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amit te még nem láttál vagy hallottál az azt jelenti, hogy nincsen és nem is volt és nem is lesz. Jah.... Oke.
Nah ennyit rólad meg az értelmességedről. ( amúgy is a f@sznak veszel magadra bár mit is?! )
Mindenki más! 😄
Amúgy bocsi a tegnapi kiakadásért, de kibaszottul kiakadtam. A poén az, hogy ez a HIVATALOS oldal. De itt a kép róla. Ez milyen dolog már de tényleg??? Azt hiszik, hogy a sok agyhalottat ezúton fogják meggyógyítani? Vagy a tönkrement családokat a játék húzza szét és ez megmenti? Vagy tényleg mi a bánat?
https://kepkuldes.com/image/ejQtzd
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2019.11.08. 23:03:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szánalom, a mai AAA játékpiac lassan minden másnap.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont, simán lehet, hogy a pre order dlc ló - nálam Csinos a neve - az jobb, mint Boglárka, ami azért kicsit dühítő...
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Gyengebb/lassabb procik eseteben limitalhatod az adott alkalmazast, hogy maximum mennyi procierot hasznaljon. Ha beallitod -2%-ra, akkor az adott cucc max 98%-ot kap meg a procibol, igy csokkentheto az a fajta akadas, ami 100%-os proci hasznalatnak jon elo sok jateknal a gyengebb konfig miatt. Nem lesz gyorsabb a jatek, nyilvan, de megszunik/nagyban lecsokken a stuttering.
A Process Lasso is hasonlo elven mukodik, de ott tobb a lehetoseg, es lehet "felteteleket" is beallitani, mig a BES konstans.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.08. 15:41:10
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akinek nem elég a szabadság, amit a játék eleve nyújt, az még egy kicsit kitolhatja a határokat, és állatok bőrében is bebarangolhatja vadnyugatot, de az online-ba nem érdemes vele bejelentkezni.
Next PC upgrade: 2022
RDR2
(High-medium beállítás, de lehet ami high azt is visszaveszem közepesre. Sakkozom még vele. Látványban az is jól néz ki.)
De majd szólok, ha majd a kankóról lesz szó.
Szerk.: Apropó, kankó. Annyira nem is témaidegen. 😄
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2019.11.08. 11:46:04
Végre megy ez a szar mindenkinek, erre miről van szó? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB