2950
-
Madi92 #2829 Ha megvan eredetiben minek van fent a tört is?
Amúgy nem lepődnek meg, ha pont ez a baj.
Lehet mentések ugyan azt a mappát használják vagy valami. -
llw66 #2828 Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a RDR2-őt. De nagyon zavaró, hogy időként kilép a játék. Van amikor megy 2-3 órát, máskor meg alig megy egy kicsit és kilép. Már néztem tanácsokat: Vulkan-t használni DX12 helyet, rendszergazdai módban futtatni,stb, de nem használ. Megvan eredeti verzióban (1436.31) és tört verzióban (1436.28) mindekettőben próbáltam de ugyanúgy vannak ezek a kilépések. Nincs valakinek valamilyen okossága még, hogy lehetne ezt megszüntetni. Gép megvan hozzá: AMD Ryzen 5600X+6700XT+32GB RAM+SSD-n a játék, 3440x1440-ben játszom. Előre is köszönöm az esetleges tanácsokat. Még relatíve az elején vagyok a történetnek most végeztem a feladattal, amikor kölcsönöket kell visszaszerezni Strauss-nak (?) -
#2827 -
Plata #2826 Sg-n most mi működik?
A dűzni reklám.
Egyėbként Arthurnak Tbc-je van.
Arthur idejében nincs rá gyógyszer,majd 60 év múlva kb. -
#2825 #2824
A sufnituningos testvéreihez hasonlóan az sg-s szpojler sem működik. -
Plata #2824 Sehogy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TBC-je van,ami még kb 60 évig gyógyíthatatlan betegség.Szóval meg fog halni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.08. 21:06:11 -
#2823 Sziasztok! Hogyan, mivel tudnám meggyógyítani Arthurt? Már egy ideje beteg, Valentine-ban már be is szólogatnak, hogy rosszul nézek ki :) Az indián törzsfőnök korábban adott valami gyógynövényeket, de gőzöm sincs, mit, mivel keverjek össze :) HELP ME! -
Plata #2822 Szerintem lelövik azt előtte.
De nem igazán bízom sem a GTA 6-ban sem az új online-ban.
Max a pálya lesz új,a többi ugyanaz lesz mint a mostaniban csak jobb grafikával.
Ha csak nem régebbi korban játszódik. -
#2821 Persze, csak a kérdés az, hogy a GTA VI. után mi lesz az Online sorsa. Jelenleg a világon az olaj és a Skyrim újrakiadások mellett a GTO a legjobb üzlet, így biztos, hogy folytatódik az online móka is a GTA VI. sztorimódja mellett/után.
Azt viszont nem hiszem, hogy a mostani GTO-t viszik tovább majd (régi is már, meg is érett már egy teljes felújításra), így tutira lesz egy új(abb) online GTA világ, amelyet bár kezdetben a régivel egyszerre fognak üzemeltetni - fél évig kb. az "átszokás" ideje alatt -, de utána a réginek mennie kell.
Nyilván, ha nem jön az új rendszer/világ, akkor változhatnak a dolgok, mert csak a pénz számít jelen esetben. :) -
Plata #2820 Még jön új tartalom a GTA Online-hoz,a GTA Online-ra ugyanolyan figyelmet fordítanak mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.08. 15:07:41 -
#2819 Nem is varok mast a GTA 6-ig, bar ha az online resze annak is kesobb erkezik, akkor meg tovabb fejik a GTO tehenet. -
Plata #2818 Gta-hoz lehet jön dlc 19-edikén
Vagy csak peccs. -
#2817 Nem is értem a fejlesztőket. Lenne rá igény.. lenne rá ötlet.. és mégsem.. -
#2816 #2815
Hat, az RDR2 egyike a valaha megjelent top10-es jateknak (ott van mellette az elso resz is), de a hirben a temetes az Online resznek szolt, amelyben rengeteg lehetoseg lett volna, de ezuttal kihagytak mindegyiket. Ha csak fele annyi dolog erkezett volna hozza (fejlesztes, kontent, stb.) mint a GTA Onlineba, huh... de mostantol felesleges is errol almodozni, sajnos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.07.08. 09:24:29 -
#2815 hát pedig simán lenne benne potenciál
elővettem múlt héten ismét,storyt tolom az elejéről,de minden rablást mellékküldit challenget igyekszem megcsinálni,és most rossz Artúrtként játszok :) néha poén,főleg ha kicsit kreatív vagy,akkor lehet használni a tüzes nyilvesszőt,megkötözve a vonat elé dobni a gaz o'driscollokat,és a többi :D
pl amikor a csajod öccsét kell összeszedni a teknős szektából,és felgyújtod a bandát,szépen leugrálnak a hegyről miközben lángolnak :D -
Plata #2814 Most már hivatalos,RDR online-nak kampó.
RDR online-ról az embereket átpakolják a GTA 6 fejlesztésre.
Link. -
Plata #2813 Temetést tartanak RDR Online-nak.
Link.
Plusz a Take two rászállt a GTA V RDR2 és Mafia modderekre.
Link. -
Alanw #2812 realisztikusabb RDR2 -
#2811 mi a különbség a verziók között..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2022.07.04. 21:53:26 -
Plata #2810 Nem hiszem. -
#2809 Az ultimate-ben van valami bónusz küldetés is? Fegyver, ló, meg plusz pénz miatt nem venném meg, de ha van +küldetés, akkor igen
-
#2808 gépi fordítás topikban vannak a linkek -
#2807 Sziasztok ! valaki tudna segíteni honnan tudnám letölteni a Magyarosítást ha gépi van az is megfelelne PC-re.
köszönöm ha valaki segítene . -
#2806 Van magyaritás csak azt nem tudom melyik verziohoz,még tavaly valamikor toltam -
Plata #2805 Nincs magyar nyelv.
Ultimate ad pár dolgot sztoriban és online is,bár online halott.
De sztoriban kapsz spéci fegyót egyből klassz pacit,stb. -
#2804 Sziasztok!
Gondolkodtam, hogy megveszem a játékot Steamen.
Kérdések:
Van e magyar felirat hozzá?
Mi a különbség a sima és az ultimate között?
Köszi! -
Plata #2803 Én mindig más bandájæban voltam.
Sajátról fogalmam sincs mekkora. -
#2802 7 playerig -
Plata #2801 Úgy már érthető.
Mi van ha két csapatot csináltok?
Jut eszembe,van nagy posse is,az nem több személyes? -
#2800 Igen, az gáz, mert ha éppen 8-9-en vagyunk akkor nagy csapatból már kilóg 2 ember az eladásból. Plusz ha valami 4 fős kontentet akarunk nyomni, akkor az is bukó ilyenkor -
Plata #2799 Az a szopó hogy heten vagytok vagy mi?
Sajna nulla tartalom nem jött rdr-ben,jó eséllyel májusig nem is jön. -
#2798 Prohardver discord szerver, béla zártosztály szoba. Minden hétvégén járunk fel. Valamikor többen vagyunk mint 7 ember. Az szopó -
Madi92 #2797 Ha nekimész valakinek, akkor max egy enyjebenyje amit kapsz, persze ha lelövöd a kötekedőt, akkor az más tészta.
De egy ilyen játékot ez miatt abbahagyni.. :D Amúgy rengeteg mod is van már, érdemes körbenézni, ha jól rémlék volt pár, ami az AI-t is átvariálta.
Én amit nagyon utálok, hogy story-n kívül, szinte lehetetlen lopakodni.. Valakit megölsz, egyből tudja mindenki hol vagy még akkor is, ha ház mögött átmész mondjuk a másik oldalra, egyből tudják. -
hawkie22 #2796 Online nálam nem játszik sajnos, csak a sztorit vinném végig. De ha ez igaz, akkor sajnos ebböl nem lesz semmi. Köszi a választ. -
Plata #2795 Nem.
Ugyanolyan rossz.
Ha megállsz valahol a városban és neked megy egy bunkó akkor már neked esnek.
Sztoriban.
Online jobb,csak az online meg kb halott.
Modderek és állatok persze vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.25. 11:49:23 -
hawkie22 #2794 Egy kérdés: gondolkodom, hogy visszatérek a játékhoz és végigjátszom (most egyesével veszem elö a régebbi játékokat, amiket még nem sikerült végigvinnem).
Megoldották már azt, hogy ne legyek rögtön körözve már akkor, ha csak rossz szemmel nézek valakire? Ez volt az egyik legnagyobb bajom, ami miatt anno otthagytam a játékot. Belovagoltam egy városkába, valakinek véletlenül nekimentem a lóval, azt már jött is a seriff kis túlzással. Így a játékélmény hamar átment nálam negatívba. -
#2793 először is 3 csillagos állatra kell lőnöd. nem mindegy milyen puskával és nem mindegy hol lövöd . kis állatokra varmint rifle kell,őzre valami nagyobb(mesterlövész vagy rifle kategória) és fejlövésnél pl nem sérül a bőre. a legkisebbekre,pl mókusra íj kell és small games arrow hozzá. persze nem mindegy a lőszer sem,pl robbanó lőszerrel ne csodálkozz ha elcsesződik a bőr :D nyuszira már jó a varmint,vagy a ij sima nyilvesszővel
értéktárgyakat eladni és zártörőt is a fence nél lehet venni/eladni
storyben a chapter 2 egyik küldijében lesz feloldva az első fence,emerald ranchon,online ugyanott találod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.15. 21:57:13 -
#2792 Sziasztok! PC-n kezdtem el játszani eme gyöngyszemmel. Három kérdésem lenne: hogyan lehet tökéletesen meglőni/lenyúzni az állatokat, hogy "3 csillagos" legyen? Hol/kinél lehet eladni az értéktárgyakat (gyűrűket, csattokat stb)? És hol/kinél lehet zárfertörőt venni?
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2022.01.15. 21:40:14 -
cohors #2791 Nagyon köszi a segítséget, műkszik a ló itatása. A honor csak egy fej ikon esc/player/general -ban, azt hittem valamilyen "csíkon" mutatja, az aktuális helyzetet, hogy éppen hol is tart, lefelé vagy főlfelé. -
Plata #2790 Tab-al előhozod körmenüt,majd R-el kiválasztod a ló cuccokat.
Ha jól emlékszem.