2950
-
#1907 Unity?! :) Erdekes lenne:DD
RAGE. A Rockstar sajat engine, Bullet es Euphoria cuccokkal. -
#1906 a játék milyen motorral készült unity vagy más? -
#1905 én most 41 vagyok, trader role max, collector és natruralist nemrég elkezdve és 15 aranyam van. Gondolkoztam hogy a moonshiner-t vagy a bounty huntert megveszem, de inkább összekaparom a 40et most már az outlaw-ra mert jól hangzik:)
köszi az infókat! -
#1904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csuda klassz ez az SG motor, különösen a mobilos verziója :( Csak szerkesztettem a már elküldött hozzászólást és a jelek szerint csodálatos módon duplikálódott is. De vérzik ez több sebből is, a teljes képernyő módban megnézhetetlen elugráló videóktól, a kedvenc topikok hozzászólásainak számát frissíteni képtelen számlálón keresztül, a meg nem érkező privát üzenetekig, és még ki tudja, hogy mik.
Tudom, nem ez a helye a bugreportnak, de már több évvel ez előtt is jeleztem az erre dedikált topikban és hát az volt a válasz, hogy a telefonommal van baj. Akkor sem volt egy régi modell, de az óta már a harmadik telómat nyúzom, de a hibák csak nem szűntek meg. Mindig olyan telefont sikerül kifognom amivel az SG nem mopatzibilis, persze minden más igen
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.10.10. 13:53:27 -
#1903 a 40 aranyat visszakapod. 2 hete vettem meg az outlaw passt,kaptam egy csomó dolgot,ugrottam a collectorral vagy 5 szintet annyi szirszart adott hozzá. traderhez adott 4x25 készárút,szal az egy full eladásnyi cucc,,egy rakás kedvezmény kártya fegyóra cuccokra és mint irtam a legjobb,hogy visszaadja a 40 aranyat is
mondjuk én voltam vagy lvl70 mikor megvettem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.10. 13:41:40 -
#1902 és az majd újabb 40 arany lesz, vagy ott már csak a szinteket kell lépegetni? -
PunkZoli #1901 amit unlockoltál a szint miatt megkapod, egyszer végig ér és annyi, jöhet a következő szezon majd. -
#1900 ez az outlaw pass/club membership hogy működik? összegyőjtök 40 aranyat, kiváltom a pass-t, és megkapok mindent amit unlockoltam, de ez majd periodikusan változik és ujrakezdi a számolást vagy egyszeri, és annyi? -
#1899 Nem feltétlenül egy időben de akár úgy is, természetesen story módban, nem online. Tesóm nem egy nagy játékos de megtetszett neki a játék a videók alapján amiket látott. Megvenni nem érné meg neki mert feltehetően nem fog túl sok órát beletenni de addig is nem akarom ellehetetleníteni amíg a lelkesedése tart azzal, hogy amikor már mondjuk rászánná magát, hogy játszon, nem tud mert éppen én vagyok bejelentkezve.
Csináltunk már korábban is ilyet Steam-es játéknál ahol ugye lehet a klienst direktben offline módban indítani ami ugye azért jobb mint a családi megosztás mert egyidejűleg ketten vagy akár többen is játszhatnak a játékkal míg család megosztás esetén nem, egyszerre csak egy személy. -
#1898 Nem feltétlenül egy időben de akár úgy is, természetesen story módban, nem online. Tesóm nem egy nagy játékos de megtetszett neki a játék a videók alapján amiket látott. Megvenni nem érné meg neki mert feltehetően nem fog túl sok órát beletenni de addig is nem akarom ellehetetleníteni amíg a lelkesedése tart azzal, hogy amikor már mondjuk rászánná magát, hogy játszon, nem tud mert éppen én vagyok bejelentkezve. -
#1897 Ezt most nem értem. Egy Social Club accounttal akartok ketten játszani, egy időben, egyszerre használva? -
#1896 De, be tudok jelentkezni de ha én online vagyok, mármint bejelentkezve, mert első körben a story mód a lényeg, akkor a tesóm nem tud bejelentkezni. Mivel tegnap voltam már bejelentkezve és ma is be kellet így ez az időszakos bejelentkezés sem játszik valószínűleg. Annyit viszont elértem, hogy ha a főmenü betöltése után lövöm ki a háttérben a netet és ez gondolom a launcherből való kilépéssel is működik, onnan már működik a dolog, ki is írja a jobb felső sarokban, hogy offline lett.
Mondjuk ha be kell jelentkezni akkor szerverhiba esetén nem tudom, hogy tod offline működni. -
Plata #1895 Igen,nem rég behozták azt hogy be kel jelentkezni,utána 14 napig lehetsz offline.
Ha jól tudom,mivel én mindig Online játszom,így pontosan nem tudom hogy működik.
De mikor gáz volt a rockstar szerver a nyáron akkor voltam párszor offline. -
#1894 Ugy tudom tavaly visszahoztak a kotelezo online SC bejelentkezest, meg ha nem is minden alkalommal, de X idonkent mindig kerni fogja. -
#1893 Félrement a link :)
-
Plata #1892 Hát szerintem nem.Be kell jelentkezni anélkül nem indul el,a bejelentkezéshez kell net utána tudsz offline lenni azt hiszem.
De pár percre sem tudod netre kapcsolni? -
#1891 Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, hogy van e lehetőség offline játékra story módban #1731 és erre azt a választ kaptam, hogy igen van #1732. Nos az óta még csak most jutottam el oda, hogy megvegyem a játékot, nem is lett volna időm egyébként vele játszani de az a helyzet, hogy erre az offline módra nem igazán jöttem rá, hogy hogy működik. Magának a Rockstar Launchernek nem látom, hogy lenne offline módja, mint mondjuk a Steamnek, ugyanakkor a beállítások között nam egy offline módra utaló beállítás:
Ha kijelentkezek a Launcherből és úgy próbálom elindítani a játékot akkor újból bedobja a Launchert hogy jelentkezzek be, ha letiltom a hálózati kapcsolatot akkor már elindul a játék, és azt hittem ez lesz a trükk, de nem mert játékon belül írja, hogy nem tud a szerverhez csatlakozni és gyakorlatilag csak kilépni lehet.
Működik ez végül is offline vagy sem?
-
#1890 AMD kártyával mivel megy jobban, DX vagy Vulkan api-val? -
#1889 köszi az infókat! mindkettőtöknek! -
Plata #1888 Nem kell,simán dismisselheted.
Nyomj L betűt előjön egy menü,ott keresd meg a lovak és szekerek menüjét,ott lesz a hunting wagon,ha út közelében vagy le tudod hívni.Ugyanott el is tudod küldeni.
Hunting wagon előnye hogy ha telerakod vaddal és fel is robbantja valami gyökér a cucc nem veszik el,újra lehívod a cucc újra ott lesz rajta. -
#1887 ja a large megvan már, csak azt hittem cserélhető az egy szem ló valami gyorsabb kettőre ha már unlock-oltam a trader role-nál őket.
viszont ha hunting wagonnal megyek (azt még nem vettem), akkor azt mindig a stable-ben le kell adni és cserélni lóra ha lovagolni akarok? vagy még nem látom át ennek a logisztikáját -
#1886 nem lehet és nem kell plusz ló.. adnak hozzá és nem változtathatsz rajta.
-
Plata #1885 Nem és nem.
Large delivery vagon csak az eladásnál lesz nálad,azzal adod el a cuccot,vagyis 100 adagnyi cuccot tudsz eladni,a lovak fixek benne.
Hunting wagonhoz is saját ló jár.Nem tudod cserélni,sem upgradelni sem egyebek,legalább is egyenlőre.
Amíg a hunting wagon van nálad a lovad elhúz a búsba.Vegyél rá biztosítást,úgy akárhányszor összetörheted.
Vagy hülye játékosok gyújtsák fel avagy robbantják fel. -
#1884 online-ban, ha veszek large delivery wagont, ahhoz tudok rendelni pluszban lovat? illetve ha hunting wagont veszek, ahhoz kell külön ló is? és azt hogy rendelem hozzá? -
xido #1883 Ha meg offline,akkor lesz egy küldetés,ami után meglesz a bot és a lehetőség... -
#1882 L betü és daily challenge. azon belül general amig nincs semmilyen role-od. utána már aktiválodik az is amit megszereztél. a daily-ben van minden nap 7, a role-ra vonatkozóan pedig maximum 3. -
#1881 Napi feladatokat hol találom? -
#1880 Köszönöm a válaszokat -
#1879 ha online akkor lvl 14nél vehetsz botot asszem a boltban,vagy a kézi könyvben rendelheted. csalinak kezdetben ott a kenyér,sajt stb,jobb csalik szintén szinthez vannak közve
aranyat kezdetben stranger küldikkel meg a online sztory vonallal tudod szerezni,15 arany kell egy role kiváltásoz,itt rajtad áll melyik tetszik,később bejön a naturalist meg a moonshiner is.
én trader vagy collector közül választanék,collectorral sokat kell menni azt vedd figyelembe
és a napi küldiket csináld kezdetben kevés aranyat ad,de ha megcsinálod folyamatosan minden nap legalább 1 napi küldit akkor pár naponta extra szorzó kerül az arany bevételre,a végén már egy küldi 0.5 aranyat hoz a konyhára,van 7 alap napi,aztán meg minden rolehoz 3-3,mind megcsinálva egész jól lehet aranyat keresni naponta
viszont ha egy nap kihagyod a napi küldit,akkor nullázodik a sorozat és húzhatod újra hogy megint jól adja az aranyat.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.03. 18:24:26 -
Plata #1878 Ha a kérdéseid sztorira vonatkoznak akkor gőzöm sincs mert a sztori unalmas,de online-ban több száz órám van.Ott úgy rémlik 5-ös szint kell a pecabothoz. -
#1877 Sziasztok!
Én ma vettem meg a játékot és a kérdésem a következő lenne.
Mit érdemes fejleszteni és mivel kezdjem a játékot a bevezető után és a legfontosabb mikor lehet horgászni és honnan szerzek botot? -
Plata #1876 Én PC-n tolom kezdetek óta.Az elején kb félévente jöttek nagy DLC-k,kicsik meg pár havonta.Most már ugye sok éves,most lassabban jönnek a DLC-k.De a legutóbbi is jó volt és veri az RDR-est magasan. -
#1875 gta-t nem játszom, de annak mennyi kellett mire jó lett az onlie? mert a két megjelenés között van 5 év... lehet ugyanugy lassan indul be? (feltételezve hogy a gta is lassan indult be) -
#1874 igen... ez csak találgatás...
egy előző cikkben irtak a jelenlegi role-ok 20+ szintezéséről.
mindenesetre jók lennénk ezek, a farmos pl nekem is tetszene. viszont hivatalos infót meg nem találok sehol a jövőbeni tervekről :( -
Plata #1873 De egyébként ez nem is hivatalos,csak találgatás.
Nincs is Trader role 50-es rang,max 20 van.
Másik hoyg ebben nincs semmi vizes DLC ami megint szar,mert én szeretnék valami halász role szerűséget,vagy valami vizes DLC-t. -
#1872 a rancher tetszik,jó lenne farmot irányítani,új épületeket felhúzni,farm házat szépítgetni. simán lehetne hozzá kapcsolodó küldi mint a kampány végén,megvenni a faanyagot,elkocsizni a farmra,esetleg összerakni a házat mint ott ,stb :D
de remélem a ranch handek hasznosak lesznek és nem nekünk kell kiganézni minden állat alól . az elején még oké,de a segítők később intézzék :D
mondjuk nem tudom hogy fogják megoldani ezt a farmos témát,valami hasonló lehet mint a moonshine shack,de itt ugye nem csak egy épület hanem egy egész farmot kéne playerenként kezelni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.28. 12:28:14 -
#1871 ja csak arra figyelj,hogy ha másik térképet nyitsz akkor az előző amit mutat eltűnik,ezért kell markerezni -
Plata #1870 Dehogy nem,GTA-ban sokkal nagyobb update-ek jönnek rövidebb idő alatt.
RDR Online lószar lassan,nincs mit csinálni,a napi küldiért felugrok és kész. -
#1869 hát nem sietik el az biztos...
nyilván ekkora változtatásokat nem lehet 2 hét alatt lezavarni, de a 3 év az kemény... fele annyi idő alatt is bele kéne férnie...
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2020.09.28. 11:38:55 -
Plata #1868 Szánalmas,három évig akarják húzni az időt?
Ki fog vele akkor már játszani?
Most is egyre kevesebb a játékos mert tartalom nulla.