2950
-
Hunor1 #1947 köszi! de.... mivel az elején vagyok még (meg amúgy is) inkább a kaland vonz mint a hirtelen sok pénz gyűjtögetés. a ló befogás is inkább csak mint lehetőség-kaland izgat. egyelőre még nem érzékelem azt hogy a leggyorsabb ló kéne nekem. gondolom annak csak akkor lenne több jelentőssége ha wanted vagyok és menekülnöm kell, vagy üldözni valakit. köszi! -
#1946 sztori módban keresd meg északon a hóban a fehér arab telivért és fogd be magadnak, ingyen
legjobb ló a játékban sztoriban legalábbis.
onlineban a bugos nyereg miatt mindegy milyen lovad van ,de ott az arab meg a missouri lenne a legjobb elvileg
ja és a befogás is kész minijáték,nekem is vagy 3x sikerült betörni az arabot :D
ha elmegy , akkor csinálj pár küldit aztán később megint ott lesz a környéken északon
ha gyorsan kell pénz,akkor tényleg keress aranyrudakat a játékban,pl a sziklán lezuhant vonatban van több is,youtubeon vidi róla.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.26. 12:27:39 -
Hunor1 #1945 sztori mód. de most néztem egy videót erről és nem kapni a lovakért nagy lóvét.... -
#1944 vagy kapásból a lezuhant vonatot :D abban van több is :D -
Plata #1943 Sztori vagy online?
Mert online semmit nem tudsz kezdeni vele.
Sztoriban meg keresd meg az eldugott aranyrudakat.
Darabja 500 dolcsi asszem. -
Hunor1 #1942 Basszus ez a lasszózás nem egyszerű dolog! az még sikerülget 5 ből egyszer hogy elkapok egy lovat, de utána rövid "húzás" után "leakad" a nyakáról a lasszó :(((( pedig kurva jó lenne befogni, majd eladni lovakat ! -
Hunor1 #1941 Hello. semmi, közben rájöttem. bocsi:))
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.10.26. 02:01:17 -
#1940 van benne :D kijelölöd térképen a célállomást,elkezdesz lovagolni és megnyomod hosszan a V betűt. ekkor áttesz cinematic camera módba,de a sebességet tartja,illetve shift és ctrl változtatható. én még onlineban is használom. arra azért figyelj,hogy ha rádmászik egy puma vagy farkasok akkor simán ledob és véged :D
velem pont volt ilyen,beállítottam az irányt,elmentem klotyóra,mire jöttem vissza a puma már a fejemet csócsálta :D
kampányban az elején elmondja hogy kell irányítani a lovat,amikor a hóban mentek megkeresni johnt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.25. 22:43:47 -
lonvard #1939 Lovaglás: nem jöttem rá hogyan tartsam a sebességet, miközben társakkal lovagolunk, és jelzi, hogy a shittel tartom a sebességet. De nem tartom, mert arra vágtatni kezd. Akkor?
Az a része se tetszik, hogy ha nem nyomom a W-t, leáll a ló. Kingdom Come-ban és a Mount & Blade-ben gyönyörűen meg van oldva a ló irányítása, mi az öreg ördögért nem lehet egyszerűen csak átvenni? Elcseszték az Assassinban is, a Witcherben is, meg ebben is. Marhák. -
Plata #1938 Akit mindenféle idióta ruhákba öltöztethetsz.
Egyébként jó fej ő,ha a fehér zászló fent van a táborodban vígan le puffantja a gyökereket akik megpróbálnak megtámadni. -
#1937 Igen, maradsz velük de teljesen szabadkezet kapsz majd a prológus után és azt csinálsz, amit akarsz. Az online persze kötetetlenebb és független mindentől, ott csak és kizárólag te leszel meg a mogorva Cripps, a "házmester". -
Hunor1 #1936 ok, köszi -
Plata #1935 Nem én találtam ki,ha jól tudom a fejlesztőknek volt ez a válaszuk az indián kérdésre.
Azért nincsenek benne mert nem akarnak jutúbon olyan videókat látni ahol megalázzák ölik őket.
Na de WWII játék pont azért jó mert lehet benne gyilkolni a nácikat,az meg fuuun.
Én azokat a CoD játékokat szeretem csak amiben németeket lehet ölni,esetleg ruszkikat vagy arabokat.
Battlefieldben dettó,ott amerikai szeretek lenni aki elvágja csúnya rossz ruszkik nyakát vagy németekét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 09:12:25 -
Plata #1934 Saját tábort Online szerintem.
Nem játszottam végig sztorit,de online-ban jó pár száz órám van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 09:13:53 -
#1933 Ionvard-nak igaza van. Vmint WW2-ben katonákat ölsz, ha a fehér vs rézbőrű történelmet akarnád viszontlátni, az gyerekek és asszonyok mészárlása, gettósítása, átnevelése lenne, kevés kivétellel.
De gondolj bele, ha a rezervátumokat a játékban megtöltik emberekkel (+gyererekkel, ha már IRL, pedig GTA-ban nincsenek asszem), csőstül jönnének a massacre videók yt-ra.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2020.10.25. 09:03:27 -
#1932 Valaszeg ez van mögötte de ez szánalmas. A történelem erről szól. A WWII játékban németeket lehet? Meg lenne rá ezer példa.. szánalom ez a világ ezzel a hozzá állással. Másik bolygót kellene keresni úgy érzem. -
Hunor1 #1931 sziasztok. csak most kezdtem még, story módban játszom. Végig a Dutch bandában maradunk, vagy később önálló útra léphetünk ? akkor lehet majd saját tábort "építeni" fejleszteni ? köszi -
lonvard #1930 Szerintem azért nem, mert 1899-re USA lerendezte az indiánkérdést. Biztos voltak még incidensek, szakadár indián csapatokból lehetett néhány, de az indiánok zömét addigra megregulázták. Mondjuk addigra az ilyen rablóbandák sem voltak jellemzők. A klasszikus vadnyugat az összes kliséjével a polgárháborújuk után bontakozott ki. Akkorra lehetett terjeszkedni a még el nem foglalt területeken, akkor kellett pontot tenni az indiánkérdésre, akkor alakultak ki a mindenféle bányavárosok, amikben a törvényt alig lehetett betartatni, akkor volt az, hogy délről a hatalmas marhacsordákat terelték az északi államokba. Kb. 25 év az egész sztori. Aztán jöttek a szögesdrótok, parcellázni kezdték a területeket, megszűntek a bányavárosok, jött a modernizáció. -
TomStorm #1929 És akkor mivan?This Land-ba Indiánnal gyilkolsz és tele van vele a net videókkal.Azt lehet?:) -
Plata #1928 Indiánokat nem tesznek bele,mert akkor tele lenne a net olyan videókkal amiken indiánokat gyilkolnának vagy rosszabb.
Ezért nincs Online-ban sem,csak üres rezervátum,vagy mi a szösz.
Az indiánok nekem is hiányoznak belőle,de hát ez van.
Zakkant hülye tyúk lehet benne,indián nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 00:43:20 -
xido #1927 hát én nem bánnék neki egy párszáz évvel korábbi kiegészítőt indiánokkal ugyanezen a térképen :) -
Plata #1926 Hát engem csak a red dead érdekel.
Jöhetne valami értelmes DLC már. -
lonvard #1925 Karácsony van, gyerekek. Death Stranding, Red Dead, nemsokára Cyberpunk...kezdek belezavarodni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.24. 15:18:18 -
#1924 a másik az a konzolos ez a pc-s azért ide irtam bocsi -
cleric #1923 Ne ide már, van topikja... -
Piko888 #1922 lefordított egy sort, hogy működik vagy sem, de írta is hogy nem fogja lefordítani -
#1921 Azt írtad, hogy vissza is pakolta. Gondolom akkor kellene legyen belőle valami demonstráció. -
Piko888 #1920 nem kezdte el fordítani, csak kiszedte a szöveget. -
#1919 Hát ő nem ma kezdte :) Nem olvastam sehol, hogy neki sikerült volna, igaz nem is nagyon néztem körbe a témát illetően. Rá akartam nézni az oldalára hátha van valami infó de jelenleg karbantartás alatt van. -
#1918 GTA5-t nézzük még a mai napig nem készült el a teljes magyarítása, szóval nem túl valószínű hogy egyhamar lenne ehhez is. -
Piko888 #1917 Baker már kiszedte és vissza is pakolta -
#1916 ja köszi, nem néztem csak a linket továbbitottam, na mindegy majdcsak egyszercsak :-D
mondjuk ezt irják : This will allows us update some files of OpenIV like RDR 2 filenames databases or localization packs
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.10.23. 14:43:26 -
#1915 Nem tudom, hogy a 4.01-es verzió változott e érdemben ebből a szempontból a 4.0-hoz képest mert nem találok erre vonatkozó információt, csak azt, hogy javítottak egy pár hibát, viszont a 4.0-s verziónak ez szerepelt a elírásában (a lényeget kiemeltem):
With OpenIV 4.0 we introducing very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities. With OpenIV 4.0 you will not be able to edit any RDR 2 files.
Since this is our first release with Red Dead Redemption 2 support, available features also very limited. With OpenIV 4.0 you can:
Open and view RDR 2 RPF archives. (Not all file names are available, see below)
Open and view RDR 2 Textures (.ydr)
Open and view RDR 2 META/PSO files (.ymt, .ymf, .yas, .ych, .ymap .ytyp)
Open and listen to RDR 2 Audio files (.awc)
Open and view RDR 2 Language files (.yldb)
Support for Red Dead Redemption 2 will be expanded in the future versions.
Egyébként megvizsgálták már a srácok is a lehetőségeket, éppen ezért be is került a játék a jelenleg nem fordítható játékok közé. LINK
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.10.23. 14:34:33 -
#1914 ezzel lehet kiszedni a lokalizácios fájlokat, ha valaki ki-be rakja GM megcsinálja a gépi fordítást, aztán azt már lehet nyelvtanilag is gatyába rázni
OPENIV -
#1913 ha valakinek gyengébb gépe van, tegnap leszedtem hogy felkerült a virágbolti, szépen elfut a Xeon W3520-n pedig csak gt1030som van,közepes beállitásokon...szoval egész jol optimalizálzák már pc-re is...szal fizukor meg is veszem mert csak azért hezitáltam mert nem akartam uj gépet venni csak ezért az egy játékért :-D -
#1912 meg akartam kérni a srácot aki a GM fordításokat csinálja hogy nézze meg, ha van rá tipp mivel lehetne kiszedni a szöveget jöhet -
#1911 Nincs és egyelőre nincs is megoldás a kivitelezésére. -
Hunor1 #1910 sziasztok. új vagyok itt még. kérdésem az lenne hogy a PC. verzióhoz van-e magyarítás? köszi. -
#1909 ja köszi, köszi csak a ha a gta is ezel készült akkor hátha kilehet szedni a szöveget mert azokat is magyarították -
#1908 Ha gonosz lennek azt mondanam, hogy csak szeretne az Unity, hogy mindezt ossze lehessen hozni ilyen performance mellett, mint amit az RS sajat motorja csinal :)