2950
banner
  • Plata
    Igen,az durva.
    Csak özönlenek.
  • Caliph
    moonshiner küldiben,amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ki kellett szabadítani a csajnak a rokonát,a srácot nemjuteszembe a neve

na ott aztán azt hittem sose fogynak el az ügynökök :D
  • Hunor1
    köszönet! meg fogom majd venni biztosan ! :)
  • Montana92
    A kettő gyakorlatilag teljesen független egymástól - sztori szinten is. (az online a sztori mód előtt 1 évvel játszódik)
  • Plata
    Online a sztori más,a szingli sztori online nem játszható.
    Az online sztori közben csak az ellenség lőhet le.
    Mivel az online sztori küldik 4 személyesek,ilyenkor külön sessionba kerültök,csak ti négyen lesztek ott meg az NPC-k.
    Szóval ha missziózol csak a banditák lőhetnek le vagy egyéb rosszarc NPC-k.
    Két sztori is van.Az Online sztori könnyebb,de ha ki váltod a moonshiner szakmát lesz moonshiner sztori is,ott mehetsz egyedül is,de egyedül is a könnyű módban is olyan túlerő jön hogy az nem lesz piskóta,nem ritkán egyszerre 20-30 ügynök esik neked.
    Az Online sztori-ban te szökött bűnöző leszel,a sztori első felét játszhatod csak le ha jó fiú vagy.Vagy lány.
    A sztori másik részéhez csak akkor jutsz hozzá ha rossz kisfiú vagy.
    Elég nagy negatív honor kell hozzá.
    De akkor sem leszel igazán rossz,csak akkor indul el,akkor is te ölöd meg rosszarcokat.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.31. 12:34:14
  • Hunor1
    egyébkén online is ugyan úgy végigtolható a story vonal ? vagy vannak speckó küldetések ami "offline" nem érhető el? ha online vagy akkor bárki beléd is köthet ha missziózol, és pvp-ben csak úgy lepuffanthat-kirabolhat? (akár ha a storyt nyomod akkor is? )
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2020.10.31. 12:11:17
  • Caliph
    A red dead 2 az első része előzménye:) itt ahogy végződik,az egy kb ott veszi fel a vonalat,john marston farmer irányátásával :)
    a kampány végén feloldott,és az onlineban is elérhető sivatagos rész,blackwater armadillo,thumbleweed az első játék helyszíne/térképe :)
  • Montanosz
    witchernek én is többször neki estem de aztán csak a skyrim vitte el nálam a pálmát
    KCD-vel meg ezzel a RDR2-vel tudtak lenyűgözni azota
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.10.31. 09:58:13
  • Montana92
    Ha Dutch lett volna a végső boss, nehezen állt volna össze a red dead 1 sztorija... :)

A történet-ív lényege a 'megváltás' (lásd a játék címét..) , nem pedig a bosszú.
    Ha gangsta módban tolod végig alacsony honorral, lényegesen más is lesz a stílusa a befejezésnek.
  • Plata
    Miért nem próbálod ki online-t?
    Ha kerülöd a hülyéket és esetleg vannak haverjaid is akkor csodás játék tud lenni.Az a baj kevés a tartalom,de a játék csodaszép,sok száz óra után is találok benne új érdekes dolgokat.
    Ami azt illeti nekem is meg vannak a Witcher-ek,de sosem tudtam végig vinni egyiket sem,mert nekem a Diablo-ban is több rpg van mint ebben,a sok unalmas hentelés unalmas,a második rész a Win 7-es gépemen most is fent van,de sosem tudtam tovább jutni az első városnál,mert rühellem azt a sok eszetlen kaszabolást,más sincs a játékban mint hent hent meg hent,minden féle eszetlen szörnyeket kell ölni.Witcher az egyetlen úgy nevezett rpg amit sosem játszottam ki,bár a minijátékok mókásak,a kockázás a városban jó,azt csípem benne.Dragon Age-ben is sok harc volt,de nem ilyen cseszett unalmas és nem ilyen marhára fárasztó szörnyek ellen,nekem inkább hajazott ez Diablo-ra mint egy rpg-re.

Ami nagyon zavaró az az hogy nem lehet csónakázni vagy kenuzni benne mindenhol,rengeteg helyen a játék megöl,a legszebb helyeken nem lehet csónakázni,mert ha szerzel is csónakot a játék direkt megöl.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.31. 09:37:07
  • Palinko
    Végigtoltam és nagyon tetszett a játék, annyira hogy az örökranglistán nálam a 2. helyet foglalja el, a Witcher széria egyelőre érinthetetlen, de ez is eléggé közel állt hozzá.

Igazából hogy mi tetszett nem is lehet leírni pár mondatban annyira sokrétű a játék, a csőjátékok kidolgozottsága mindenhol jelen van de mégis egy sandbox hatalmas tereivel és lehetőségeivel. Újra és újra megtudott lepni a játék az érdekes küldetéseivel és sajna hiába csináltam meg minden mellékküldit amit tudtam még így is kimaradt valami mert tudott olyat írni más ami az én játékomban nem volt.

Arthur története igazán magával ragadó, a karakterfejlődése ahogy tekeredett a történet tényleg mesteri. Nem tudom mennyire lehet befolyásolni a történetét? Én a jófiú úton toltam végén is John-t védtem a pénz helyett de sajna így is meghaltam a hegytetőn. Nőt lehet benne keríteni? Igazából a kurvák a saloon-ban nem voltak felszedhetők, volt ugye Mary de hát ő kb a piszkos ügyei intézéséhez használt és jaj de szeret de mégsem kellünk neki soha végül, érdekes volt a dinamikája ennek a szálnak de igazából soha nem teljesedett be pedig a jól sikerült színházas jelenet után azt gondoltam hátha majd tényleg a nagy lóvéval elszökünk ketten de hát a TBC közbeszólt és a nagy lóvé is olyan életszerű volt hogy soha nem jött össze igazán mikor meg igen akkor is másnak csináltuk meg.

Szóval az egész tragikus volt a pályafutásunk végén egy csomó emberen segítettünk, de még csak bosszút sem állhattunk Micahn vagy Dutchon. Igaz szerencsére Johnal elkaphattuk Micahn-t deee nem tudom nem állt össze az a jelenet, már egyrészt megöregedett kb le is élte az életét és Dutch is megérdemelte volna a golyót mert már Arthurral lőttem volna igazából a félresikerült bankos dolog után valahol :D Szóval az is elég karakteridegen volt tőle hogy ott van a lehetőség hogy lepuffantja John-t és még örülhetne is mert csak Micahnal kéne a lóvén osztozni ehelyett lelövi Michant aki mellett ennyi évig kitartott meg elfogadta hogy elárulta mert úgy jött ki jobban ha mellette marad. Gondolom Dutch tényleg mindig a saját érdekét nézte már a végén ez sokkal logikusabb lépés lett volna. Jobban örültem ha Michát megöljük és akkor előjön Dutch és vele lett volna a végső harc. Az egyébként nagyon jól megírt sztori itt kicsit nekem nem áll össze. Annyi minden más is lehetett volna pl Charles is lepuffanthatta volna Dutchot nekünk meg jött volna a quick time event hogy lelőjük Micahnt vagy én nem tudom.

Azért jó volt ez így is de érdekel hogy kinek mijen érzése volt a befejezéssel kapcsolatban.
  • Hunor1
    aha ez sem rossz ! majd kipróbálom:))
  • Plata
    Lőj le egy állatot a vízparton,hagyd hogy a vére bele menjen a vízbe,akkor majd jönnek a halak maguktól ki a vízből.
    Így még nem is sérülnek a halak.
    Csak fel kell őket szedni.
    Bár pecázással sokkal nagyobbat lehet fogni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.30. 16:03:28
  • Hunor1
    hehehe ,nagy halat én eddig íjjal lőttem magamnak! :))) ha közel úszott a felszínhez akkor dead eye és lőttem :))))
  • Plata
    Két féle csali van,van a Bait és van a Lure.
    A bait tipusú csalit be kell dobni és várni hogy szerencséd legyen.
    A lure tipusú csalit be dobod marha messzire és szép lassan elkezded vissza húzni.
    Mi előtt be dobod a csalit dead eye képességgel nézd meg hol vannak a halak,dobd oda,a lure-t.
    Én nem a botot nézem hanem a jobb alsó sarokban jelez a játék ha kapás van.
    Ha nem nagy hal akadt horogra,akkor nem kell vele sokat variálni,ha ficánkol is ki húzhatod.
    Ha műcsalival pecázol és látod hogy közeledik felé egy nagy hal,akkor ne tekerd tovább,hagyd kicsit ott hátha rá harap.
    Jah,csaliból nyugodtan vásárolj be,úgyis elfogy,nálam mindig van 40 bogár,40 giliszta,40 rák,vagy mi a túró.A csalikra rá van írva hogy melyik milyen vízre jó.
    Ezenkívül még sok minden lehet csali,kenyér,sajt,kukorica,stb.
    Rengeteg cuccból lehet csali.
    Műcsalikból is van sok féle,de van 3 speciális műcsali is,abból csak 1 lehet nálad mindegyikből,azokkal lehet igazán nagy halakat fogni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.30. 08:38:57
  • Palinko
    Lenyomod a jobb egérgombot hosszan majd ballal bedobod. Akkor a spacere rátenyerelsz nézed a bot végét, mikor látod hogy ráharapott bal egérgombot nyomsz gyorsan. Aztán a vizet nézed egérrel jobbra balra irányítgathatod, de ha csapja a vizet nyomhatsz egy shift spacet nyomvatart-elenged nyomvatart elenged a bill kombó mert ezzel fékezed az orsót, de ha csak fékezve tartod beszakítja onnantól meg baszhatod. Mikor látod hogy nem csapkod mert nyugodt a víz spacet nyomva tartod és R-t nyomogatod gyorsan egért meg felfelé húzod elvileg segít de az nem fontos. Az utolsó két lépést addig ismételgeted még nem húzod ki.
  • Shiwo
    legyetek már olyan kedvesek, írjátok le nekem részletesen, hogy a fenébe kell pecázni a játékban.. nem azt, hogy milyen halat milyen csalival, arra vannak táblázatok, hanem hogy mit kell nyomni, lassan - gyorsan mittomén... (bár felőlem a csalikat is leírhatjátok..)

bedobtam, vártam, semmi.. picit mozgattam, semmi, lassan tekertem fel a damilt, semmi, gyorsan tekertem fel, semmi..

volt egy pecázós küldi, valami alap halakat kellett volna fogni, de valahogy már ott se bírtam rájönni a trükkjére..

ott úszkáltak a rohadt dögök az úszó körül, de b@sztak ráharapni.. próbálkoztam többféle csalival is...

próbáltam hal közelébe dobni, haltól messze dobni, semmi hatás..

néztem videókat youtube-on, de azok meg konzolosok voltak, valahogy nem jöttem rá, hogy nálam mi a gond..

(és eredeti a gémem, szval nem a törés ...)
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2020.10.30. 07:58:36
  • Plata
    Mint mondtam én nem próbáltam,csak másoktól hallottam.
    Nekem eredeti van.
    Ami szintén jól megy,bár nekem csak online,a sztori nem jön be.
    Ma nagyon szép helyen volt a táborom,így elég sokat játszottam,jó pár páleszt lefőztem és eladtam,meg volt trader eladásom is,ami nagyon mókás volt,megint átvertem a támadókat,nem a játék által kijelölt úton mentem hanem a vasúti síneken körbe,a támadók meg az erdőben vártak utána meg a sinek alatt tobzódtak.
    Na meg jókat pecáztam.

• green64
    Minden tökéletesen műxik, méghogy vérszar :) , na persze...
  • Plata
    Én nem értek hozzá,törtet nem próbáltam soha,eredeti van.
    De én Online-t szeretem,sztori nem igazán tetszett meg,sosem vittem végig,második fejezetig tudtam eljutni.
    Sztori hülyeségei mindig felidegesítenek.
    De Online sem túl nyugis,az a baj full pvp a játék,bárki bárhol beléd köthet,tönkre teheti azt amivel órákig dolgoztál,ráadásul úgy hogy semmit sem kap érte szinte,sajnos a játékosok nagy része az teljesen gyökér.Kevés alkalommal találkozhatsz rendes játékossal,az ritka mint a fehér holló,játékban nincs rendes cset csak hülye voice chat.
    Kb két hónapig jó volt a játék,mert valami hiba miatt nem rakott más játékosokat a sessionba és szinte üres sessionok voltak,ami jó volt nem találkoztam barmokkal szinte soha.De most újra tele minden session,sok játékos akik szinte mind bunkó állatok,na és újra sok modder van.
  • Montanosz
    nem, a pár nappal előtti friss törés, nálam még egyszer sem lépett ki, optimalizált, simán fut a szerver gépemen mint lejjebb irtam, nekem nincs rá panaszom a skidrow verziora pedig egy külső vinyon csak volt hely de igy se vészes a töltögetés, annyi baja van hogy online része kakukk, bár ez engem nem zavar mert a dayzt is a valos játékosok miatt hagytam ott mert mániájuk hogy csalnak...de most 10én mindeképp megveszem csak hogy félreértés ne essék, mert tényleg olyan jó ahogy irják és majd azt gondolom magamban hogy karácsonyi ajándék :-D

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.10.29. 16:32:51
  • Plata
    Nem hinném hogy a bátor lenne a jó jelző,nekem a hülye jobban tetszik.
    Ha jól tudom a warez verzió vérszar,nem friss RDR2 van feltörve hanem valami régi verzió,amiben rohadt sok hiba van.
    Optimalizálatlan és bugos,na meg lehet hogy jó párszor ki csap erroral küldi közben.
    Ha lehet egy gépről két GTA-val játszani,egy eredeti egy warezolt és modolt akkor szerintem ezzel is.Csak ne egy meghajtón legyenek.
    Na meg van akinek nem ismeri fel a drivert és piszkál hogy valami régi driver-t szedj le.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.29. 16:23:33
  • totyak
    Van itt olyan bátor ember, aki eredeti GTA V mellé feltette a virágbolti RDR2-t? Nem akadtak össze, nem lett bann a GTA online-ból? köszönöm
  • Hunor1
    hello. ha fegyverboltot rabolnék ki akkor vihetek el onnan fegyvereket is, vagy csak lóvét és némi muníciót ami a polcon van (story módban)? köszi
  • Hunor1
    nem a honor miatt. azt én "egálban" tartom ezen a területen.
  • Hunor1
    hát nem. most már "nyitva van" , és ott adtam el minden cuccost .
  • Láma!
    igen, erre érdemes figyelni, pláne ha alacsony a honor-od is, a legkisebb "incidensre" lepuffantanak :D

viszont a játék annyira részletes hogy (online-ban biztos, de gondolom storyban is) multkor odatoppantam 2 oposszum mellé, akik rögtön feldobták a talpukat, gondoltam valahogy elüthettem öket. körülöttük picit tettem vettem, aztán meg akartam nyuzni ha már ott voltam. ekkor felpattantak és elszaladtak :DDD csak megijedtek és halottnak tettették magukat:)))
  • Caliph
    a postakocsi leadásnál sztem csak postakocsit tudsz leadni...menj el rhodesba ,ott a város szélén van egy pár házikós valami,ott is van fence,én ott adtam el kampány alatt minden lopott szajrét
  • Hunor1
    A "fence" mikor nyílik meg? a térképen már jelöli,a postakocsi ellopás misszió is megvolt, de még mindig zárva van. nem tudom még a rabolt cuccot eladni ott. kell még a történetben tovább haladni gondolom ? köszi
  • Palinko
    Hahaha ez jó, velem szerencsére nem történt meg, de ott éreztem először hogy igen hiányzik az első rész végigjátszása mert nagyon nem tudtam hogy ki az a nő, mint ahogy nézem te sem vagy tisztában. Viszont mikor feltettem a vonatra őket meg is bántam mindent hogy jófej voltam és amint a nőnek már nem kellett a segítség rögtön lekezelően beszélt velünk... Viszont később még lesz vele több küldetés szerintem, abból egy egészen biztosan mert megcsináltam, de ahogy érzem van ebben több is.
  • Hunor1
    óóóó bammeg! hát ezen beszartam ! Valentin, elején járok még. van egy mellék küldi ahol egy nő megkér hogy vigyem neki vissza az öccsét aki beállt valami szektába a hegyekben. semmi extra, megvan a küldi. lovagolok jó hosszan vissza a kiscsávóval Valentinéba. az állomásnás mellett poroszkálok el éppen alig pár méterre a nőcitől de egy félrészeg fazona lovan elé keveredik, KICSIT meglöki a ló. erre elkezd káromkodni . a a hülye kis pöcs meg előkapja a stukkert a táskájából bazmeg és hátrafordulva lepuffantja!!! na egyből lett is kalamajka, mindeki "piros" lett és elkezdtek lövöldözni ránk !!
    hábasszameg kezdhettem előlről a küldetést ! hihetetlen hogy milyen dolgok vannak ebben a játékban! bosszantó de még is kurva röhejes volt.
  • lonvard
    Épp nézem a Silverado-t. Iszonyat passzol a játékhoz. Esetleg valaki nem látta, minden idők legjobb western-kalandfilmje. Ez a westernek Csillagok háborúja. :D
  • Palinko
    Egyébként miért neveztek át sok dolgot? Most találkoztam Marko Dragic-al aki totál egy Tesla csávó mert távirányítós hajót próbálgat, de át lett nevezve. Még a városokat át szokták oké, de a fegyverek is megtartották a valóságos nevüket szerencsére, nem értem ilyen nem licensz díjas dolog mint történelmi személyek miért nem saját névvel vannak.
  • Palinko
    Így is sztem baromi drágák a dolgok, akkor még igen csak centekben beszélgettek itt meg simán van 2$ egy pia stb. Jobb ló több száz dollár de az még reális is mert biztos nagy értéke volt a legjobb lovaknak de pisztálynál már a nagy modellek is 12-15$-ba kerültek, itt meg 50 alatt nem nagyon kapsz meg akármit is, a havi bér olyan 15$/hónap, de egy sima Texasi Mustang 5$ egy kevésbé csicsás .44-es Colt 2$ a springfield 12$, játékban meg 100 fölött van. Egy bankban meg nehogy ne legyen már pár száz, pár ezer dollár nagyságától függően, szóval ezzel szerintem nincs baj.

A nagyobb bankot egyébként hogy lehet felnyomni majd a küldetés adja? Valentinesi megvolt az érdekes volt bírtam a széftörést nagyon.
    Olyan klasszikus akasztófás kötél ellövős jelenet nincs benne? :D Mert nagyon viszketett a tenyerem hogy megpróbáljam mikor láttam nyilvános akasztást de mondom nem éri meg a bajt ha úgy se ér semmit a lövés majd biztos lesz ilyen küldi mert ekkora klisét nem hagynak ki.
  • Madi92
    Hát amúgy SP-ben mi értelme a maninak? Volt egy bankrablás, aztán annyi lóvé lett, hogy amit lehetett megvettem, másra meg már nem kell. Kicsit lehetnének drágábbak a dolgok vagy a banda kaphatna nagyobb részt vagy valami.
  • Danecay
    Nekem a pókert dobta be először, kár, hogy nem tudok pókerezni :)
  • lonvard
    Köszi szépen! :)

Alig várom ezt a pókerezősdit. :D
  • Palinko
    Valentineban van póker, a nagyobb kocsmában, vagyis ami a seriff, general store mellett van a bankkal szemben. Bemész és jobbra az asztal. Nagyon jól van megoldva csak kár hogy nem találtam meg hogy lehetne mintha folyamatosan TAB-ot nyomnék hogy pörögne a játék,a black jack sokkal jobban pörög, a póker viszont sokkal jobb játék :D

Ja igen először mikor bemész abba a kocsmába szerintem scriptelt event verekedés van és majd később ha visszamész lesz pókerezés. Szerintem simán annyira az elején vagy hogy nem adta még be.

A játékról annyit mondanák, hogy érdemes agresszívabban játszani mert ugye nem 10-es asztal jó eséllyel rosszabb lapokkal is jól állsz, de vigyázni kell az ellenfelekkel mert mindent blöffnek gondolnak és mindenre megadnak szinte, szóval blöffölni nehéz. Viszont idő ráfordításra vetítve lehet nem ez a leggyorsabb módja a gazdagodásnak, de nagyon fun.

Kajálni meg kötelező igen, vagyis nem tudom, hogy éhenhalhatsz-e de az tuti hogy ha piros a szív, akkor sokkal korábban halsz és nem regenerálódik az életcsík nagyon. Szóval nem tart sokáig, lősz egy állatot tábortűznél megsütöd kilootolod az ellent és tele vagy kajával, később pecázni is tudsz majd.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.10.26. 15:33:15
  • Palinko
    Pont tegnap fogtam be, hát basszus vagy 5-6 szor tuti elfutott előlem meg először fejbe is rúgott, pedig nyomtam a G-t amint tudtam csak mikor közel voltam már az E-re fókuszáltam és megtörtént a baj, vagy megcsúsztam pl a hegyen és elszaladt :D Utána szerencsére rajta maradni rodeozni nem volt gond. Utána az öreg lovat bevittem az istállóba és látom megvan még az alap ló is hát eladom majd azt erre mindkettőt eladta szóval csak az Arabbal tolom. Viszont mikor upgradeltem rajta a dolgokat láttam hogy 60$-ér az arab, hagyjuk már :D

Nekem is lenne rengeteg kérdésem, először is hogy hallottam hogy az a gunslighter küldi folytatódni fog, már meglátogattam és lelőttem 4-ből 3-at de már a chapter 4 ben járok és nem adta be a folytatást. Sajna csak később tudtam meg hogy a fegyvert ki lehet lőni az ember kezéből lehet úgy oldom meg ha tudtam volna. Szóval ez mikor folytatódik már végre?

A pókerrel kapcsolatban pedig olyan kérdésem van hogy nincs véletlen valami nagy tournamentes küldi? Mert az nagyon adná, és ha van hogyan aktiválhatnám?
  • lonvard
    Valentine-ban vagyok elvileg szabadjára engedve, de még például a barber lehetőséget sem engedte, illetve kártyázni sem lehet, csak az a csövesbánat késes játék van. Dutch bele akar rángatni valamibe, tehát az volna a játékszakmai kérdésem :D, hogy: Valentine-ban lesz kártyázás, ha kicsit haladok még a fősztoriban, vagy ez egy ilyen örök koszfészek marad a határvidéken ahol még kártya sincs?

Ugye azon kezdtem agyalni, hogy mi az úristent kezdjek magammal, hogy így szétszóródott a településen a banda, és arra jutottam, hogy a bounty hunter küldiket teljesítem,illetve szerencsejátékoznék, ha hagyná a játék. Nem akarok aranyrudakat találgatni így az elején még. Miből lehet még pénzt csnálni munkával? Illetve kérdésem még, hogy táplálkozni kötelező, vagy csak a feeling kedvéért van ilyen lehetőség?