2950
-
LaLee67 #2027 Kovettem a filmet es meg is talaltam a feher arab lovat. Egybol egy mentes ha nem sikerulne. Hat nem sikerult. Kb.10-12x becserkesztem felultem ra. A G -vel a nyugtatas az ment de az A es D gombbal fingom nem volt milyen iranyba vagy milyen surun kell klikkelgetni. Ledobott mindig amig farkas tamadast nem kaptam es azutan elvesztettem a nyomat.
Gondoltam a mentes majd kiraly lesz, haaaat a ....-at, mashol spawnolt es azota ahanyszor visszatoltok nem talalom a betoresre varo pacimat....
@lonvard , megkerdezhetem,te sztorit tolod-e? Ha igen akkor tudsz a taskadbol a lovad taskajaba cuccokat attenni? Ha igen hogyan? Pc-n jatszom.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 21:20:17 -
lonvard #2026 Igen hát még gyakorolnom kell. Sokszor megölöm azt, akit csak fenyegetni akarok, agyonverem azt, akivel csak úgy verekedni próbálok, megfenyegetem azt, akivel beszélgetnem kellene, meg véletlenül előrántom a fegyvert mikor szintén csak dumálnom kellene. Sok visszatöltögetés van mindebből. :D Ja meg nehezen találtam meg a mentés opciót. Azt hittem, hogy nincs is, automatikusan ment, ha előrehaladtam valamennyit. Eh. -
Plata #2025 Online van,sztoriban nem tudom. -
#2024 akkor a honorod csökken,megnyomod az alt gombot,és egy csúszkán mutatja hogy állsz,hol vagy,mennyi az idő stb
a honor kb tökmindegy hogy áll egy hatása van,hogy a végén melyik befejezést adja majd be. -
#2023 Hát én is erre tippeltem.
Egyébként van fast travel a játékban? Nem akarok küldik között 15-20 percet lovagolni állandóan. -
Plata #2022 Gyorsabb és lassabban fogy a staminája.
A pacidnál tudsz nézni statot. -
#2021 Énis cseréltem már lovat az első városban, valami olcsó gebét vettem :) Nem tudom mi különbség van a lovak között. Egy hatalmas fekete paripát adtam le sztori szerint.
Gyorsabb a ló? Nagyobb az élete? Vagy mi a pék miatt kel másik? Többet tud cipelni? -
LaLee67 #2020 Nagyon koszonom :)
Igen a stableben lehet a nyerget varialni.
Kozben kerestem videot en is es az is eszakon van az indian rezervatumnal, bar az sima atabian. igy a feherre megyek amit ajanlottal.
1.Ezek szerint ott tarolhatok lovakat?
2.Konyorgom pc-n hogy tudom a taskambol a lovam tarolojaba tenni a cuccokat es vissza. Nem tudok lootolni ,mert nincs mar helyem.
3.Ha kiloootolok valakit mindig valami piros minuszt kapok, azt hol latom hogy mennyim van es hogy kapok ra pozitivat?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 19:14:06 -
#2019 itt van egy vidi róla. ez nagyon faja ló,ha ezt elkapod másik nem is kell már. storyban a stablesban lehet gondolom nyerget variálni,meg a lovakat is,meg beállítani melyik legyen az elapértelmezett ló ha füttyentessz. én sztem a gyári nyereggel vittem végig az egész gamet :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 18:38:22 -
LaLee67 #2018 Az arab lovat ott eszakon foghatom be ahol kezdodott a jatek?
Ha befogtam egy vadlovat az hogy lesz a tulajdonom? Amit vettem arrol meg nem tudom leszedni a nyerget. Mennyi lovam lehet?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:50:00 -
LaLee67 #2017 Bocsi a sok szemetelesert :) Kozben latom,hogy olyan mint a gta ban, kime3ntem a piros teruletrol es lement a korozes....hahahah szuper -
LaLee67 #2016 Koszi :)
Most gondban vagyok mert a 2.fejezetben egy tabort irtottunk ki es volt egy dupla shoti a falon amit elvettem es penz a kemenyben amit szetosztottunk. Viszont nem tudom mit tettem , mert wanted-es lettem. Youtube-s videot neztem most es ott nem kapott a csavo wantedet.
Hogy lehet wantedet leszedni? Visszaolvastam kozben, valoban postan?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 17:40:39 -
#2015 egyedül az arabot érdemes befogni fent északon,azt is magadnak :D
korai pénz: én vadászattal szereztem főleg,meg pecával. egy nagyobb halért jó pénzt adnak a hentesnél.
jófiúként toltam végig,csak a sztori rablásokat csináltam,de tervezem szerintem karácsony körül újra nekiesni,rosszfiú módban. pl side bizniszeket is kirabolva stb.
és ha tudsz,lootolj mindig,néha drágább ékszer is van a hulláknál,fence ad érte jó pénzt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.01. 15:58:38 -
Hunor1 #2014 igen van, de a legtöbb lóért nem kapsz többet mint 6-9 dollárt... -
Plata #2013 1.Passz.
2.Csak online lehet bárhol tábort verni,sztoriban úgy láttam hogy te max csak adakozhatsz a táborban és fejlesztheted,de nem mondhatod meg hol legyen.
3.Előzőben a válasz.
4.Nem hiszem,bár ha lopsz talán nem tűnik el a táborból,de ki tudja.
-
LaLee67 #2012 Okes, Trapperhez kell vinni...
Vadlo befogas lasszoval majd eladas van a jatekban? -
LaLee67 #2011 Nem ertem....visszavittem a taborba a legendary medvebort, nem tudtam eladni. Bementem a Valentin vagy milyen nevu telepulesre. Ott a husarusnak es a storesnak sem tudtam eladni. Hol es hogy kell eladni?
Azt ne is mondjam,hogy a taboromban egy satras csavo ele ledobtam es eltunt az egesz sator a csavoval egyutt..
Mikor visszaerek a taborhoz megjelenik pirossal felul 3 ikon hus es akarmik nem emlekszem, az azt jelenti hogy azokbol hiany van a taborban?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:40:58 -
#2010 Igen, ha lodozni nem is lehet, azert a szivatas es a kinyiras osszejohet:) -
LaLee67 #2009 Koszi a valaszt :) Vegigtolom a storyt es majd meglatom hogy online kell-e :)
Amit nem ertek az az ,
1. hogy teszem a nalam levo cuccokat a lovam tarolojaba es onnan hogy teszem az enyembe. Gondolom a nem kello dolgokat pl. ezustora, gyuruk stb...ellehet valahol adni. Most voltam egy kuldin legendary medve volt. Maga ala kapott en meg halalra dofkodtem kessel. Legendary bort kaptam 3 csillagost, gondolom mert kuldi volt.
Utana osszefutottam egy masik legendary macival, szintugy kes lett a vege es lovesek,de gondolom mivel nem kuldi volt igy a sebzesek miatt csak poor legendary bor lett.
To parton csinaltam tabortuzet es reggel ebredeskor eltunt a to is es a foldre tett poor bor is.
2. A sztory modban is lehet majd barhol tabort verni a csapattal vagy az is csak az online-ban van?
3. es ha igen mi a menete? :)
4, Szorymodban nem is lehet majd szekerem?
Kozben tettem egy vargakanyart es elokerult a to...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 11:22:49 -
Plata #2008 Free roam eventeknél mint a Protect legendary animal egymást lelőni nem lehet,de megölni igen.
Ha mérgezett moonshine-t dobsz a többiek közé meghalnak ők is meg a lovuk is.
Szokták a csapattársakat így megölni,hogy megnyerhessék az eventet.
Meg ha lasszóval le rántod a másikat a lováról a védendő állat úgy is meg öli.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.01. 10:48:46 -
#2007 Mindharom (health, stamina, dead eye) merul magatol is. A dead eye (kozepso gomb) foleg a fegyveres celzas kozben hasznalva merul durvan, igazabol ahhoz fontos. A sima nezelodesnel nem sokat szamit. -
#2006 Az a kattintgatos idiotizmus tobb helyen elojon, figyelni kell ra;)
Jo az online, ha vegeztel az offline resszel, erdemes ranezni. Az offline nelkul is jo az online, de ismerve az offline-t, anelkul "szintelen-szagtalan". Ha vegig jatszottad a story-t, minden epuletnek, hidnak, sziklanak, varosnak, bodenak, boltnak es eladoknak stb. lesz tortenete (emlekek:)).
Plusz story-ban valtozik a "palya": lesznek "epitmenyek" amelyek "amortizalodnak" (:D), de lesznek amelyek felepulnek; komplett farmok, kiepul vegig a vasut.
Az online a story eleje, vagyis lesznek szereplok, akikhez lesz "kesobbi" tortenet/tortenes (pl. a story utan mashogy nez majd az ember a Rhodes-os fegyverboltosra:)).
Hibak (bug, fagyas, anomalia) foleg az ev elejen voltak, ma mar annak csak a toredeke. En januart ota 2-3 csalos emberrel talalkoztam es 2-3 idiotaval (aki csak ugy lovoldoz, lasszozik, felgyujtja a szekeret vagy hasonlo).
Persze idiotak mindig vannak es lesznek. Kinek mi a bosszanto.
Ami esetleg meg idegesito, amikor az online free-roam-bol indulo eventeken (napi ~50 darab; ~10 perces valtozatos "kuldetesek"), valaki nem a feladattal foglalkozik, hanem a masikkal. Pl.:
Protect Legendary Animal, ahol alapbol egymast nem lehet lelovoldozni, de lasszozni igen, a tobbieket huzogatja a lova utan unalmaban.
Day of Reckoning, ahol szokott rabokat kell elfogdosni, es mindegyik mas pontot er, nem a rabokat kergeti, hanem az online jatekost, aki mar cipel egy rabot: leloni nem tudja, de egy dinamittal megkuldni, es a lerepult bounty-t felszedi es o adja le a pontokert:)
Vagy Trade Route, ahol kozosen a vonatot kell megvedeni a tamadoktol, dinamitot dobal a jatekosok koze, azok meg lerepulnek a vonatrol. -
#2005 Szóval akkor ami a Core-ok körül van vonal, az az aktuális életerőm, staminám, meg szuperlátásképességem. A Core-ok meg meghatározzák, hogy mennyire gyorsan töltődik vissza a csík.
Ok. Akkor még egy kérdés: az a szépia filter mikor benyomom a középső egérgombot, és megvilágítja az érdekes cuccokat, ha azt használom nem látom hogy fogyna a szuper képesség vonal. És a Core sem merül. Viszont ha később ránézek, akkor mind a 2 lejjebb van, mintha merülne magától.
Még más. Mi van ha meghalok? Berak valami random helyre? Többször előfordult, hogy nyekk, és ébredtem a mezőn a lovam mellett. -
LaLee67 #2004 Na meg van vegre, rajottem hogy addig kell klikkelni az egerrel, hogy korbeerjen a feher vonal a kockan :)))) -
Plata #2003 Tudtommal sztoriban is van kártya.
De én a sztorival nem jutottam el odáig. -
LaLee67 #2002 Ertem koszi. Online egyelore nem erdekel, foleg olvasvan a sok hibat. Pc n jatszom es most rohadt bena vagyok. A reszeg pap labat kell a sinek kozul kiszedni,de hiaba nyomom az E betut es klikkelgetek az egerrel meg sem mozdul es vagy 10x ment at a vonat mar rajtunk....
Gondolom a pokerezes is csak onlineban van, mer youtubes videon a csavo mikor keresi a papot a taborbol es bemegy a vasuti kis bodegaba,akkor leul veluk pokerezni es utana keresi a papot. Nekem nem volt semmi poker.... -
Plata #2001 Moonshiner,Trader,Bonty hunter,Collector és a legújabb egyben a leghülyébb Naturalist role csak is online érhető el.
Aranyért lehet őket unlockolni. 15-25 arany.
Ha nem sima RDR-ed van hanem valami spéci edition akkor lehet kapsz hozzá egy kevés aranyat,ha nem akkor biza nulla arannyal fogsz neki kezdeni a játéknak és iszonyú nehéz lesz ki farmolni.
Én előrendelve vettem meg valami spéci editiont és asszem 50 arany járt is hozzá,amiből a 3 alap role-t egyből megvettem,mire ki jött a moonshiner napi küldikből már megint lett annyi amiből megvehettem. -
LaLee67 #2000 :)
Ahogy atolvasgattam a korabbi hsz-at, latom szinte mindenki online tolja. Ezek a Moonshine vagy mi meg femdetektor dolgok csak online vannak vagy a story modban is?
A hintoreszet a vasutivaganyon helyeztem el :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 08:35:38 -
Plata #1999 Égesd el. -
xido #1998 kocsikat majd igen..küldetések során lesz egy tutorial erre,onnantól kezdve majd használhatod az orvgazdákat.. -
LaLee67 #1997 Koszi :) A lovashintora van otlet? Mit csinaljak vele?
Meg ugy eleve, lehet lovat vagy kocsit lopni a jatekban es eladni? :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.11.01. 00:08:43 -
Plata #1996 Sztoriban tudsz fürdeni a fogadóban,vagy be ugrasz a tóba,a lovadat le tudod csutakolni te magad.
Ha koszosan mész a városba megszólnak és piszkálni fognak.
Sztoriban pénzt legkönnyebben úgy csinálhatsz hogy összeszeded az elrejtett aranyrudakat,darabja 500 dolcsi.
Szerintem neten keress rá,nekem nincs meg csak online-hoz van térképem. -
#1995 Egészségi és általános erőnléti állapota a karakternek. Bármit csinálsz, ezek fogynak, "újra kell tölteni" őket kajával, pihenéssel, piával, meg rakás egyéb módszerrel. Minél fáradtabb és lepukkantabb vagy, annál kevésbé leszel effektív (nem gyógyulsz olyan hamar, sebességed lassul, stb.).
Nem összekeverendő az életerővel és az aktuális erőnléttel, bár van összefüggés a kettő között.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.31. 23:17:58 -
#1994 Sziasztok!
Én is nekikezdtem.
Mi az a health core és stamina core? És deadeye core mire való?
Köszi! -
LaLee67 #1993 Sziasztok!!!! !Ma kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal es nagyon bejon. Baj csak az, hogy semmit nem tudok rola, mivel lehet jol penzt keresni stb...Addig jutottam, hogy lejottunk a hegyekbol es tabort vertunk. Ebredes utan erezven a szabadsagot elindultam szetnezni es a vasuti sineken atlovagolva loveseket hallottam es kiabalast.
Odamentem es 2 bandita gyilkolosdit jatszott egy 4 lovas hintonal. Lelottem oket es volt egy faszi ott aki valamit dumalt majd ellovagolt.
En meg felultem a hintora es szepen elindultam vele a taborunkhoz....itt megalltam,mert fogalmam nincs mit lehet a 4 loval es a hintoval csinalni...
ellehet adni? vagy megtarthatom? vagy mi? :)
Lovam lehet tisztitani? es magam? :)
Ja, es story modon jatszom nem online.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2020.10.31. 23:09:05 -
Plata #1992 GTA Online nagyon jó tud lenni,de csak is akkor ha crew sessionban játszol.
Ha csak public sessionban játszottál akkor nem tudhatod milyen jól el lehet lenni akár fél napot is pár baráttal egy zárt sessionban,ahol idegenek nem tudnak be jönni.Félelmetesen jól el lehet lenni,rengeteg marhaságot lehet csinálni,kb csak a fantáziád szab határt.Sok száz ótát el marhultam én crew tagokkal.
GTA Online előnye hogy programokkal lehet zárt sessiont csinálni ahova a hülye nyomorékokat nem engedjük be,RDR online-ban ez nincs.
GTA Online fejlettebb mint az RDR,ami nem tudom hogyan lehetséges.
GTA-hoz képest az RDR online fapados és szar.GTA Online-ban a public session semmi másról nem szól minthogy minden jött ment idióta barom lő mindenre ami csak mozog, a sok nyomoronc a saját árnyékára is lő mert az is mozog,ezért public játszhatatlan és nem is tudsz rendesen pénzt keresni.Csak mások játékát tudod tönkre tenni,ha egy kis trükkel csinálsz saját public sessiont ahova csak a barátaid vagy crew tagok tudnak be menni,ott aztán el lehet lenni a hülye zsebrambók nélkül.Pénz keresés is könnyű és inkább csak jó poén együtt.
Sajnos RDR online-ba nem tudom hogy lehetne ilyen privát sessiont csinálni,el kell viselni a sok idiótát. -
#1991 Áh a GTA onlinet is olyan sokan szeretik de nekem nagyon nem jött be pedig a sztori mód ott is nagyon jó volt, igazából egyik online játék sem tetszik azok közönsége miatt, még a kompetitívek valamennyire bejöttek CS, Valorant is jók de ott is elérsz egy limitet és onnantól túl sok idő befektetése hogy fejlődj és ha jobb is vagy a csapattársak lehúznak amikor barátokat kéne keresni a további fejlődéshez ami meg már megint nehezen megy mert megunják, toxicok stb.
Hahhaha azért a Witcherben nagyon is befolyásolják a döntéseid a kimenetelt nem véletlenül lehet továbbvinni a mentést és számít hogyan játszol bár ha az első faluig sem jutsz el nyilván ez nem fog összeállni. Egyébként 2. helyen eddig a Mass Effect állt de az RDR 2 jobban sikerült sokkal, kicsit a hsz írása után megnéztem az RDR1 sztoriját már meg is értettem sok dolgot amit írtatok is :D Csak akkor most a Mary nincs meg hogy honnan jött mert eddig azt hittem az RDR 1 az előzmény és nem később játszódik. Egyébként miért szeretik ezt ennyire? Miért nem gondolkodnak úgy 5-10 résszel előre és miért nem úgy tervezik meg úgy hogy az 1. rész kezdődne az 1600-as évek végén mikor először befoglalják a területeket nyugaton, majd folytatódna az 1700-as években polgáráhobrú, 1800 asban és így tovább valamikor egy játék 100 évet ölelne fel máskor csak 10-et attól függően hogy mennyi történés volt az adott korban. Értem én hogy egy új IP mindig bizonytalan de azért tervezhetnék úgy hogy tuti sikeres lesz és kell majd belőle még sok-sok rész ahelyett hogy eleve az első részt ezek szerint a vadnyugat utolsó éveire tették és onnantól már csak hátrálni lehet. A Star Warsnál még volt indok erre, de a játékiparban nem lenne erre a rákjárásra mégis folyamatosan csinálják... Kíváncsi vagyok a 3. rész milyen időben fog játszódni, szerintem teljesen új karakterekkel új setupban kezdünk újra remélhetőleg régebben.
Milyen befejezése lesz ha gangszta módban tolom végig? Igen a megváltás igaz nekem is eszembe jutott hogy azon van a hangsúly a cím miatt is de ilyen embereket leállítani is megérné a megváltást :D Mert mindannyian nagyon hittek Dutch eszméiben de aztán látták mire megy ki a játék.
Most nekem a RDR1 sztorijávala az nem áll össze hogy ott John megint harcol és harcol nem tudom mivel tudták így befenyíteni a kormány emberei sajna az 5 perces videó erre nem tért ki amit láttam, szóval kicsit recés az összeillesztése a 2 dolognak ezért sztem nálam itt az RDR 2 befejezése lesz a befejezés és élnek boldogan a farmon :D -
#1990 köszi a pecás tippeket, megpróbálkozom vele -
#1989 meg kell venned a moonshiner shacket,aztán bent lesz egy néni aki adja a küldiket. -
Hunor1 #1988 a moonshiner küldit hogy kapom meg?