Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdhetem előlről....
korábban kincset kerestem,megálltam egy karavánnak segíteni aztán buktam a térképet. most pont a lelőhelyen volt egy ember védés,megvédtem,hazavittem és a térkép nem tűnt el ott volt a tasiban 😊 újra kellett aktiválni és meg is lett a kincs.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A kocsimat meg tudtam pakolni 3 csillagos állatokkal mindig,kivéve ha elbaltáztam.Sokszor a táborból lőttem ki egy két szarvast.Amit kocsi nélkül csak kézben vittem be.
De jutalom aranyat is kaptam ma.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.02. 13:55:33
Így kezdtem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.02. 13:42:14
de vannak pl a mcfarlane farmnál blackwatertől nyugatra viszonylag nyugis küldi is,itt általában pumát kell vadászni vagy elveszett szekeret kell visszavinni,ami eddig mindig közel volt és nem jött player
Napi küldiket csináld minden nap,legalább egyet,mert ha sokáig csinálod,akkor szorzót kapsz a gold jutalomra belőle,egy hét után asszem 1.5x aztán egészen 2.5x lehet kitolni. ami nem olyan rossz már.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.02. 09:25:49
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ma nyomtam free roam-okat (ez a neve?), az körönként adott 0,32 aranyat, helyezéstől függetlenül. nyilván nyerni esélyem sem volt.😄 nézem akkor majd a többit is.
sokat nem nyomtam még az online-t, lvl 14 vagyok
nem akartam kioldani a naturalist rolet,de a héten pont akciós(5 golddal kevesebbért ki lehet váltani) ..aztán lvl 5től jönnek a legendary animal küldik,amit ha "véletlenül"lepuffantassz és beváltod crispnél a bőrét akkor elég brutál material pontot kapcs érte,talán a legszarabb 38 pontot ad...igy nem kell a hunting wagon sem nagyon.
bár amilyen a formám mire elérem a lvl5 naturalistot és jönnének a legendary küldik,biztos nerfelik 😄
de nekem most jó,már tölti is a frissítést,szal nem az volt a baj,lehet sokan töltöték aztán letérdelt a szerójuk 😄
viszont lehet ideges leszek ha a daily streakem emiatt bukom 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.24. 19:00:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
viszont a vadász szekérre ugyanúgy nem lehet bőrt feltenni,mert eltűnik a kezdből mire kettőt lépnél. cserébe felfér 5 őztetem,ami 7x5 35 pont egy körrel ha talász 3 csillagosakat 😊
tegnap taliztam egy modderrel megint,ülök a táborban töltöm a core statokat felfelé aztán a semmiből a fejemre pottyant vagy 40 orvosi doboz. nem tudom mi volt benne,párat fel is vett a kari mire sikerült szerót váltani
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.24. 09:51:16
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.24. 09:36:02
Ha meg lesz a vadász szekered arra majd felfér elég sok cucc.
annyira mondjuk nem zavaró,mert teljes tetemmel adja talán a legtöbb pontot,de pl lóra elférne pár malacbőr,egy teljes tetem,meg lasszóval húznék is egyet,szal gyorsabb lenne a supply 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.23. 20:28:48
ha nem lenne aktív akkor nem hiszem hogy irta volna gtaban is hogy logoljak red deadbe hogy beválthassam a cuccot,és red dead is irta hogy free collector bag at madam akárki.
meg azt is irták amit te,hogy várjak 24/48 órát 😄
várok két napot aztán dobok egy ticketet ,aztán vagy igen vagy nem
találtam olyat is hogy ha valami twich prime accot is szinkronizálok akkor a bh role is ingyen van 😄
ha offers és rewards részre gondolsz,ott nincs
neten találtam olyan infót hogy csak bizonyos ideig volt akciós igy. viszont akkor miért irta ki belogoláskor hogy ingyen van a bag ? 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.22. 18:55:43
igen,preorder bonus volt az 50 arany és még mások
https://www.ign.com/wikis/red-dead-redemption-2/RDR2_PC_Pre-Order_Bonuses
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.20. 17:45:06
itt magyarul le van irva,mihez mi jár
itt
értelemszerűen digitális mellé nem jár térkép illetve hasonló fizikai dolgok. az ultimate legjobb dolga a gyorsított szintlépés 25 ig
lényegében a standart csak a game,a special a storyhoz ad dolgokat,az ultimate meg az onlinehoz is. ultimate mindent tartalmaz amit az előzőek
még annyi: ha storyt nyomod előbb,az onlineba annyira lépkedj fel minden nap,hogy a napikat lenyomd,ezzel meg az online story küldivel már meglehet az arany az első role kiváltására. én nem onlinoztam ,amig a story ment,de napikra felléphettem volna 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.20. 17:41:42
Az kell online-hoz nagyon.
Szerintem sok jó cuccot ad,ami jól jön a napi küldikhez is.
Egy dolgot nem tudnék mondtani ami miatt érdemes lenne.
2000 xp 500 dollár.
Ha jól emlékszem 25 hordós eladás 50 dolcsit hoz,100 hordós 500-at.
Na és xp is sokkal több.
Nekem most ennyi napi küldi van.
Szekérrel vadászgatok.
A perfect szarvas ennyit ad.

köszi a segítséget!