42
A Plague Tale: Innocence
 • caps lock #42
  Na végére értem, nagy élmény volt. A Hellblade óta nem volt ilyen jó csőjáték, üdítő változatosság a sok lövölde meg nyílt világú móka után. A zenéje is kimagasló volt, többször a witcher jutott eszembe róla, adta rendesen a középkori hangulatot. Szerencsére a történetében is van még potenciál, remélem kap majd folytatást.
 • Zegi Norbi HUN #41
  Pont ezen gondolkodtam én is, illetve reménykedem benne de nagyon! :D Szuper folytatás lehetne.
 • Xsillione #40
  Nincs olyan játék, ahol karaktert irányítasz, és a tps nézet hasznos, ám minden ilyen játékban szükséges és hasznos (főleg, ha hiányzik) az fps nézet.
 • lonvard #39
  Darkest Dungeont van kedvem játszani ez után a játék után. És az is francia, legalábbis franciás nevek vannak benne. Az egyik vestát Amiciának nevezem el. Egy leprásból meg Hugot csinálok. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.19. 13:53:23
 • lonvard #38
  Az angol táborban olcsón lehet gyilkolni, ott én legyilkoltam akit csak volt értelme. ÚGy a tábor háromnegyedét. Betolakodók, baszki. Elfoglalták fél Franciaországot. Most oké hogy az inkvizítorok elől menekülök, de ugyanakkor hazafi is vagyok. No meg egy parittyakőért nekem megéri legyilkolni bárkit. :D
 • caps lock #37
  Az egész játék olyan mint egy Dávid és Góliát küzdelem, a gyenge győzedelmeskedik az erős felett, egy parittyával leverjük az egész inkvizíciót. Tehát okosan használva amid van győztesen kerülhetsz ki a legreménytelenebb helyzetekből is. Tetszik hogy a taktikusságra épül és nem csinálnak belőlünk egy gyilkológépet, itt csak túl kell élni és a játékosra van bízva milyen módszereket alkalmaz. Le lehet gyakni az őröket, de ügyesen el is osonhatsz közöttük. Ennek a játékmenetnek nagyon jól áll a linearitás, nem működne ha nyílt világú lenne. A folytatás már lehetne ilyen, de akkor az egész koncepciót át kellene dolgozni.
 • lonvard #36
  Különbözik a Kingdomtól, itt nem harcrendszer van, hanem mint egy klasszikus kalandjátékban, minden újabb pályarészlet egy fejtörő, az őrök amolyan akadályozó tényezők, és vannak eszközeink az eltakarításukra. Ugyanakkor a fejlesztések ugyanazokból a komponensekből tevődnek össze, mint az eszközök, emiatt érdekeltek vagyunk minél olcsóbb eszközöket alkalmazni, hogy tudjunk a maradékból fejleszteni.
 • TomStorm #35
  Ja és igen a harcok Kingdom-ba elég buták.Itt azért jóval bővebb az action része(darabokban leverni a páncélt,enemy altatás,parittyázás stb..).
 • TomStorm #34
  Én az igényességet APT:I-ben látom.Kingdom-ba inkább a tartalmat mint a többi open world játék(ami persze nem rossz!).
  Kingdom-ból hiányzik a TPS nézet APT:I-ből viszont nem az FPS.

  Én egy Plague Tale nyílt világú játék folytatásra vágyok!!..
  Kingdom-ot már nem tudják jobbá pofozni ahogy a DLC-k is mutatják
 • lonvard #33
  Ez a játék olyan, mintha egy Kingdom Come DLC lenne, egy a kun támadást túlélő kislány története. :)

  Kingdomból a középkori brutalitást hiányolom, hogy a fegyverekkel jobban roncsoljuk az ellenséget, röpködjenek a végtagok, és ontódjanak a belek, aztán hiányolom még a karakter testalkatának, fejének és nemének a variálhatóságát, és egy magyarítást. Egyébként meg amilyen részletességgel megcsinálták a környezetet, a berendezési tárgyakat, az épületeket, várakat, az valami hihetetlen. Egy igazi darkos-brutális középkor-szim a vágyálmom, de olyan igényességgel mint a Kingdom. Ez totál off volt, de most el akartam mondani. :P
 • TomStorm #32
  Bár igaz ott a Kingdom Come de abból hiányzik ami itt van itt meg ami ott van:D
 • TomStorm #31
  Én most abba gondoltam bele(még nem vittem végig!),hogy lehet ezt ízelítőnek szánták a fejlesztők(remélem jó sokat bezsebelnek pénzből) és második nekifutásra kapunk egy nyílt világu játékot Amicia főszereplésével aki már egy harcos,akár idősebb is lehet egy jó nagy térképpel a Pestis utáni időszakból!
  Ez a Tech még jó ideig megállja a helyét szerintem.
  Milyen jó lenne.

  Mert ez így tényleg jó de tartalomba nagyon kevés.Tényleg mintha csak egy prologue-al játszanék:/
 • lonvard #30
  Pont most olvasok Anjou Nagy Lajos királyunkról, aki 1348-ban, a játék és a pestis kitörésének időpontjában Nápolyba ment megbüntetni a testvére gyilkosát egy kisebb hadsereggel. kb. 1000 fős lovasíjász különítménnyel vágtatott át a közbenső vidéken, mindenki átengedte és jópofizott vele, aztán elfoglalta ostrom nélkül a kis királyságot. Pestis ott érte be, egy tavaszi misén a pap összeesett a város dómjában, erre kitört a pánik. Lajost a testőrei védték, a tömeg a templomban kigázolt, aztán utána elszabadult a pokol. Volt ott még egy erődített kolostor, abba zárkózott be a király, elszeparálva magát a pórnéptől. :D
 • grebber #29
  Készül a A Plague Tale: Innocence magyarítása GothMan és Patyek jóvoltából!
 • lonvard #28
  Játék közben elment az áram, gép kikapcsol ugye. Legközelebb elindítva kiírta, hogy valami baj van a mentéssel, nem tudja betölteni. Szóval a mentés nem atombiztos, előrehaladott játékban lehet érdemes backupolni a mentés fájlt, ami most nem tudom hol van hirtelen, ezt magamnak is mondom. :)
 • lonvard #27
  Szerintem is. A logikai feladványok miatt kicsit Tomb Raider, a szoros történetvezetés miatt kicsit Walking Dead, a környezet miatt kicsit Kingdom Come. Voltaképpen olyan, mint egy Kingdom Come spinoff. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.16. 19:06:20
 • Zegi Norbi HUN #26
  Szerintem elképesztő lett, egy igazi gyöngyszem! Nem játszottam még vele sokat, de a látvány fantasztikus és a játék már az elején is sok helyen nagyon szívbemarkoló tud lenni. A főszereplők szinkronszínészei is csodálatosak szerintem, de a többiekről sem tudok rosszat szólni. Megtapasztalni egy nővér és kisöccse történetét a járvány és háború idején, akiknek hirtelen örökre megváltozott az élete, ahogy lépten nyomon les rájuk a halál, ahogy egyre jobban kialakul a szoros kötelék köztük és közben a remélt válaszok után kutatnak... nagyon ott van a szeren.

  Egyetlen negatívum számomra talán, hogy nincs PC-re dobozos kiadás. :/ Pedig szerettem volna kitenni a polcra egy szép fémtokot vagy akár egy simát is.
 • grebber #25
  VGA teszt

  Itt vannak csúszkás képek. Min vs max grafika. Ezek a mai játékok 99%-ban már nem olyanok mint régen hogy a low az kb 5 évet jelentett vissza az időben.. Ma már az van hogy kb alig látsz különbséget de kb dupla lesz az fps-ed
 • caps lock #24
  Bőven megvan a gépigényem, mégis fura hogy ultra beállítások mellett sem észrevehetően szebb a játék. Én szeretem ha minden tűéles. Amúgy nem baj, nem a grafika miatt játszom vele.
 • sztar007 #23
  Nem tudom milyen set upod van, de nekem full hd-ben tartja a 60 fps-t vsync nélkül, vsyncel 30. Nagyon részletesen ki van dolgozva minden, egyik legszebb játék amit valaha láttam.
 • lonvard #22
  Interaktív road movie. Nekem nagyon tetszik, főleg az atmoszférája miatt. Kicsit olyan mint a Kingdom Come, csak nincs benne szabadság, de amikor sétálok egy disznóólban, álmélkodom a berendezési tárgyakon, amikor sétálok az erdőben, akkor tisztára mintha időutazásban vennék részt. :)
 • caps lock #21
  A grafika nagyon életlen, elmosódott. Mindegy milyen beállítást használok nem lesz jobb. Nem engedi megváltoztatni a felbontást sem és ablakos módba se válthatok. A felskálázás sem segít. időnként droppol. Szóval vannak technikai problémák bőven. Szeretem a lopakodásra épülő játékokat, bár elég kiforratlan, helyenként esetlen megoldásokat alkalmaznak. Szerencsére a történet mindenért kárpótol, jó a színészi munka, a hangok, stb. El lehet lenni vele, de nem váltja meg a világot.
 • lonvard #20
  Patkányos Game of Thrones. A fővárosi patkánykrízissel egy időben adták ki, szerintem nem véletlenül! :D
 • Montanosz #19
  egy órácska játék után, jó játék de nem az én stilusom, részemről kiszáltam :-D
 • TomStorm #18
  Nálam sétálnak.Mondjuk kontrollerrel játszom
 • lonvard #17
  És nem lehet sétálni benne, eszem megáll. Mindenhova kocogunk. Tök szívesen sétálnék azokon a sáros utakon, helyette jogging. Pedig benne van a séta animációja, mert amikor valami érdekesség van, akkor sétáltat. De hogy én alkalmazzam? Na neee! Nehogy megengedjék! :D Olyan mint amikor a szerencsétlen Mass Effect 3-ban nem engedte elrakni a fegyvert a játék. A második részben engedte, a harmadikban úgy döntöttek, hogy majd biztos a hülye Pistike ezzel fog szórakozni, bele se tegyük! Ki tudok akadni az ilyen dolgokon.
 • TomStorm #16
  Elképesztő hogy néz ki ez a játék!
 • Montanosz #15
  nagyon jó a játéknak tűnik, elkezdtem leszedni hogy megnézzem, de pont az nem tetszik benne és nagyon idegesitő a patkányhordák, simán egy jo kis középkorszimulácio is lehetett volna belőle de a patkányvisitás kb két perc után nagyon idegesitő...egy kislányra meg kisfiura ezernyi más veszély is leselkedett a középkorban, kár volt erre kihegyezni hogy patkányok tömegét kerülgessék

  (a páncél könyökvédő meg teljesen felesleges)
 • grebber #14
  Premier előzetest kapott az A Plague Tale: Innocence
 • caps lock #13
  Tetszik a játék videók alapján, lopakodásra és stratégiára lesz elsősorban szükség, a történet is ígéretes, de azt nem tudom hogy mennyire leszek képes elviselni a sok patkány látványát. Nehéz lesz úgy játszani hogy félre kell néznem folyton. Fóbiások gondolják meg belevágnak-e.
 • grebber #12
  A Plague Tale: Innocence - videón a valódi szörnyek
 • grebber #11
  A Plague Tale: Innocence runs at 4K resolution on Xbox One X
 • grebber #10
  #3-ban:

  "Most pedig az derült ki, hogy magát a játékot 12-15 óra alatt lehet majd végigvinni" Tehát 10 óra alatt bőven végig lehet majd vinni
 • TomStorm #9
  Mennyi játékidő lehet benne?
 • grebber #8
  Ansel-támogatással jön az A Plague Tale: Innocence
 • grebber #7
  Uncut Gameplay Trailer

 • grebber #6
  Az A Plague Tale: Innocence érkezése már nincs is olyan messze, a jelenlegi tervek szerint május 14-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt. A játékról érkezett legutóbbi történetmesélős előzetest itt láthatjátok, míg a pár pillanatig a Notre-Dame-ot is felvillantó fejlesztői naplóért az alábbi cikkünkhöz érdemes ellátogatnotok.

  Minimum gépigény:

  64-bites processzor és operációs rendszer szükséges
  Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites)
  Processzor: Intel Core i3-2120 (3,3 GHz) / AMD FX-4100 X4 (3,6 GHz)
  Memória: 8 GB RAM
  Grafika: 2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
  Tárhely: 50 GB szabad hely


  Ajánlott gépigény:

  64-bites processzor és operációs rendszer szükséges
  Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites)
  Processzor: Intel Core i5-4690 (3,5 GHz) / AMD FX-8300 (3,3 GHz)
  Memória: 16 GB RAM
  Grafika: 4 GB, GeForce GTX 970 / Radeon RX 480
  Tárhely: 50 GB szabad hely
 • grebber #5
  Elkészült a játék
 • Although #4
 • grebber #3
  Igen tartalmas játéknak ígérkezik a Plague Tale: Innocence