Sekiro: Shadows Die Twice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
EDIT: No heal run-t kezdett el :D
EDIT2: fenének van konzolos topik, csak két részre szedi azt a 15 embert aki játszik. Nem akartok átjönni a játékosok topikba? Ezt meg bezárnám.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.23. 22:11:06
[merlinw.org]
Sose lesz meg neki :)
Biztos sugott neki a From...En meg alig vagyok valahol, 17 oraval...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.23. 20:57:16
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Btw, Dragonrot restorationt érdemes nyomni? Mármint úgy értem, hogy gondolom ez a Dragons Blood Droplet rohadt ritka item lesz a játékban - vagy..?
PSN ID.: Beegabor
mami második fázisa szinte ugyanaz, mint az első. Addokkal nem kell foglalkozni vagy ha van babod akkor azzal eltűnnek. A projectileokat meg a szokásos soulsos elrohanással simán ki lehet kerülni. Egy tipp, a shuriken arm itt nagyon jó ;)
A lilagatyás nagyotrúgós csávót meg skippelem egyelőre, viszont el lehet cigánykodni a tollas protkót anélkül is, hogy megölné az ember :DD
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez a játék core mechanikája, fura, hogy pont ezt nem érted. <#guluszem1>#guluszem1>
PS5 II PSVR
A bikához kell a firec cracker prostatic tool, anélkül meg se próbáld!
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azért kérdezgetek mert munka közben is a jàtékon jàr az agyam. :D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
Nagyàbol vàgom. De vissza lehet azt àllítani? Vagy mindegy mennyi? Hogy működik ez?
Azt kell, hogy mondjam, hogy kezd kinyílni a játék. Egyre több az item, és rájöttem, hogy én kurvára szeretem ezt a játékot. :) Nem szabad BB-t és DaS-t várni tőle, szerintem nagyon jót tett a From-nak, hogy mert nyitni más irányba.
17 órám van benne, de elképesztő az az érzés, hogy amikor először azt érzed, hogy a büdös életben sem lesz meg egy boss, és valahogy csak levered a végén.
Nagyon hangulatosak a helyszínek, a vizuális prezentáció (nem a grafika!) első osztály, szerintem Bandi, te imádni fogod ezt a játékot!
És Mobynak is üzenem, hogy nyugodtan vegye meg, az első 1-2 óra csak a sokk, de után elképesztő világot tár a szemünk elé.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ha nem kellene ma is dolgoznom..akkor most is ott ülnék előtte.
Talàn 1 trailerrel ha làttam anno a jàtékbol.
De nekem nagyon bejön eddig.
Az baj, hogy az elejét konkrétan skipeltem? Mert megtalàltam úgy a tovàbb vezető utat, hogy a mini boss ott maradt.
Vissza lehet majd menni?
Amúgy a traninget érdemes tolni. Ott nagyon sok tàmadàst, kitérést belehet tanulni kockàzat nélkül.
Most egy masik, lila ruhas faszival szenvedek, az nehezebb, olyanokat rug mint egy lo :) Egy eldugott helyen van a langolo epuletes resz elott, be a vizbe es onnan egy titkos barlangon keresztul jutsz oda. Egy protezist oriz egy kis szentelynel. Azt ami a trailerben is van, hogy kodde valunk,aztan az ellen hata moge kerulunk
Volt egy lándzsás miniboss, nála konkrétan vagy másfél órát szívtam, mire kitaláltam, hogy hogy tudom leverni, és akkor sem face to face fight volt a célravezető.
Tolom tovább.
PS5 II PSVR