Sekiro: Shadows Die Twice

Oldal 1 / 42Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Nem mondtam hogy kötelező a farmolás. 😊
Sőtt én végigvittem kard ütése nélkül is. Persze nem kötelező. Csak azt írtam, hogy mi az egyik fő oka ennek a fícsőrnek 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát ezeknek a játékoknak ez a szépsége ez ad szavatosságot neki.
Persze csak akkor ha valaki ezt kedveli. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dark Souls-ban sem szükséges farmolni, mert LvL 1-es végigjátszásokkal van teli a YouTube meg Twitch. De a lényeg ugyanaz, ha farmolsz, kapsz pénzt amiből pedig több segítő itemet tudsz venni. Lényegében könnyíted magadnak a játékod ha farmolsz. Nem szükséges, de ha bajban vagy, akkor ez a megoldás rá.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Mondjuk ez pont az a játék ahol nem kell farmolni, mert fejlődni - nagyobb sebzés, több életerő - csak a bossok által lehet és mindegyik legyőzhető az alap mozdulatokkal. A mobok gyilkolászásával és gyűjtögetéssel kioldhatunk pár extra kardtechnikát, meg fejleszthetjük a protézisünket, de nem szükségszerű a továbbhaladáshoz. Ha megtanultad az alap játékmechanikákat, akkor semmi más nem kell a sikerhez.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.07.29. 20:19:35
Köszi a válaszokat!
Való igaz, nem a szívem csücske a hasonkó stílus.
Én azt szeretem, ha kipurcantok valakit, az ne "szellemeskedjen" 😊)
Azonban ez annyiban változtat a hozzáállásomon, hogy ilyen szempontból fogom játszani.
wedge31
Ahogy darksector írja, farmolás miatt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Ezek Soulslike játékok, ezeknek ez az egyik legfőbb jellemzője.
A legfontosabb dolog ebben a farmolás, tudod farmolni az ellenfeleket loot-ért.
És persze más értelme is van ezt kivéve.

Biztos nem hallottál még ilyen játékokról, vagy nem játszottál ilyennel, ezeknek ez a lényege.

Ezek ugye nem sima akciójátékok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.29. 17:39:58

A játékot direkte ilyenre készítették??
Ha igen, akkor nem igen értem a miértjét <#fejvakaras>
wedge31
Ez direkt ilyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Meg tudnátok mondani, miért van az, ha visszatérek egy helyszínre, ahol már mindenkit kiirtottam, az összes szereplő visszagenerálódik???
Kissé zavaró 😞((

köszi a választ!
Ezzel az itemmel.

Dragonrot fertozest hogy gyogyitom?
darkSectorxxx
Havernak egy Logitech kontrollere van, az ment neki alapon.
Ezekszerint a warez-nál az Xbox-os kontrollerekkel van a gond.

Érdekes egy tapasztalat volt.
Mostanában a sok játékvásárlás mellett iszonyat ritkán van szükségem ilyenre, hogy warez-t szedjek le próbálgatásnak, de látom ez még hulladékabb mint régen, akkor is minden warez hulladék volt az eredetihez képest, stabilitásban, meg úgy mindenben. de most még undorítóbb ez alapján.

Na mindegy, amit igazából meg akartam nézni, így is meg tudtam, csak azt hittem hogy az eredetiben se megy a kontroller, ha megvenném steam-re is később.

A válaszért pedig köszönet.

De legalább a szokásos ostobázás, "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" stilus az maradt. 😄

Why so serious?

darkSectorxxx
Jah ez érdekes. Annyi hogy nekem még nincs megvéve PC-re, csak PS4-en van meg.
Csak a warez-ba néztem valamit meg, de lehet azzal lesz a gond, bár nem értem miért lenne eltérés.

Haver most azt mondta neki meg ment a kontroller a warez-ban is.

Nekem is Xbox One kontrollerem van. Furcsáltam mert a Steam is írja, hogy teljesen kompatibillis a kontrollerekkel, meg ez alapnak kéne hogy legyen eleve.
Érthetetlen.

Kandurex
6-7 óra ...3.-ra levertem a fatert....ez van, a Nioh féle agyhalott harc, ütök kettőt - eltáncolok, repeat, itt nem megy,,,,
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.19. 00:06:50

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Xbox One kontrollerrel játszottam végig, úgyhogy nálad lesz valami. <#conf>

darkSectorxxx
Üdv, most próbálok PC-n valamit a Sekiro-ba.

Ez valami tréfa hogy alapon nem érzékeli az Xbox One kontrollerét a játék, vagy nekem van gond a játékkal a gépemen? Mert a játék menüjében ott van a kontroller képe a menüben, de cseszik reagálni rá.... <#nemtudom>

YouTube-on írta. Tiszta szívéből utálja. 😄

"Viccen kívül: Sekiro végigjátszást pénzért készítenék csak el, hiszen a Sekiroval játszani az nettó munka! Kifejezetten nem szeretem a játékot és ami a nagyobb baj, hogy nem is tartom jó játéknak. Nekem a harcrendszer annyira megy, hogy OWL (Father), akit a játék legnehezebb boss harcának mondanak, úgy megy, hogy kb. már megütni se tud. Mondhatjátok, hogy igen, be kell tanulni itt a boss harcokat, mint bármelyik Souls játékban. Ezzel nem is lenne gond, ha a betanulás souls veteránoknak is nem tartana ÓRÁKIG. Nekem az OWL (Father) betanulása ha 6-7 óra nem volt összesen, pure játékidőben, akkor egy sem! Igen, mondhatod, hogy béna vagyok, meg miért nem használok eszközöket, de nekem az a stílusom, hogy pure melee szemtől szembe akarom leverni a bosst és nála, ennek a betanulása nem kevés idő. Genichiro pl. jóval kevesebb volt, de ott is elcsesztem simán 2.5 órát, mire bemagoltam. Ezért mondom: Ez egy autisztikus játék. Ha ezred mm-re azt csinálod és akkor, amit a fejlesztők kitaláltak, akkor forró kés a vajban. Ha a saját ötleteid, a saját stílusod vinnéd bele, ha próbálkoznál több módon, akkor a játék keményen megbüntet! Amikor leverek egy ilyen sok órás tanulást igénylő boss-t, tudod mit érzek? SEMMIT!!! De abszolút semmit! Mert itt már az ember átesik a stációkon: frusztráció, harag, reménytelenség, belefáradás, kisebb kiégés, végül a totális bemagolás. De mire ide eljutsz, ez már RÉGEN nem szórakozás, hanem munka!!! Abszolút érzem a harcrendszert. A fentebb emlegetett OWL (Father - 2. találkozás), ami tudtommal a játék legnehezebb bossa, már úgy verem le, hogy egyáltalán nem használok protéziseket, se itemet, csak healt, azt is csak a 2. fázisban kell néha. A Corrupted Monk (második) 90%-ban úgy megy, hogy meg se kell ütnöm, deflectelek és felkúszik a posture-je és belemártom a katanát. Pl. a kamerakezelés is hiába jobb, a korábbihoz képest, itt mivel ezred mp-ek alatt történnek a dolgok, így a kamerának tökéletesnek kellene lennie, de nem az! És nem egyszer haltam meg miatta, ahogy a gyalázatos lock miatt is, amit egyszerűen levesz néha, miközben harcolok a boss-al. NEM VAGY ÖREG! És akkor leírom: A Sekiro egy rossz játék, egy hibás koncepció! A Sekiro bünteti ha felfedezel, ha kísérletezel és MEREVEN belekényszerít egy autisztikus, beszabályzott valamibe, amit játéknak mernek eladni! Sok ostoba, az év játékának választotta, de esküszöm végig se játszotta! Mitől lehet év játéka egy olyan soulsborne csökevény, ami egy RAKÁS téren visszafejlődés a korábbi címekhez képest? Az unalmas, egysíkú, merev harcokat, néha megszakítja 1-1 felejtős helyszín, vagy érdektelen quest, üres, súlytalan locsogás. Ebben a játékban duplanulla a felfedezés öröme, ami a soulsokban vastagon jelen volt. Az meg, hogy te egy fél centis nyomorult karddal harcolsz végig, miközben az ellenfelek, 5 méteres szarokkal jönnek ellened, az tökéletesen mutatja, mennyire ostoba volt, aki ezt kitalálta. Miért ne használhatna egy shinobi odachit, vagy botot, vagy lándzsát? Ja, mert azt le kellett volna programozni... LOL!"

Seth
A szerintem igazságtalan ban-ja után, amit aztán ugyan hamar feloldottak, kétlem, hogy fog még ide írogatni.

PSN ID.: Beegabor

Lehet szünetet tart. Eddigiek alapján nem nagyon nyűgözte le a játék.

Kandurex
Na mizu? Sikerült lecsapni?

darkSectorxxx
Ja az egy rohadék, de nekem nem nagyon tetszik az a boss, szimplán csak hadonászik a kardjával semmi extra dolog.
Viszont nem fontos táposnak lenned nagyon mert hamar össze lehet kaparni ellene azt a néhány itemet amivel könnyedén elintézhető, persz ezt esőre nem biztos hogy a játékos tudni is fogja mi kell ellene itemekből. 😊

Simán lekardozni őt az viszont nem egyszerű feladat. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Személyes kedvencem a True Corrupted Monk aki a Fountainhead Palace bejáratát őrzi. Szerintem az egyik legötletesebb boss, a kaszáló mozdulatai elől alig lehet kitérni, folyamatosan támad egy perc pihenőt nem enged, és borzasztóan nagy a posture ellenállása és sebzése. Nem mondom hogy nehéz volt, mert aki idáig eljut már elég tápos, de élveztem minden percét annak a harcnak.:
darkSectorxxx
<#papakacsint>

"És egyáltalán nem éreztem unfairnek a dolgot."
Igen ez a legszebb az egészben, hogy az elején milyen durvának tünik....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.02. 22:27:26

darkSectorxxx
Igen, sőtt meg merem kockáztatni, hogy a Sekiro mellett a sima dodge-olos souls játékok már gagyinak tünnek.

Én is Genichiro-t élveztem a legjobban. Meghaltam vagy 40x, ez igaz, de mire sikerült legyőznöm, az kurva jó volt. És egyáltalán nem éreztem unfairnek a dolgot. (kivéve a harmadik fázist tartom furcsának, mert ezt a villámos technikát igazából nem gyakran tudjuk használni a játék során, ilyen szempontból kár volt a játékba implementálni)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.04.02. 22:25:53

Tinman
Ebből a pár próbából nem is rossz, hogy a 3. fázisban már jártam 4x, egyszer 3/4-ig lecsaptam. A többi szenvedését jól felismerem, a nyílzáporos kreténséggel néha nem tudok időben mit kezdeni. Pontosabban szólva, ilyenkor ha evadelek az a baj, ha védekezek az a baj, mert a kari baszik felemelni védekezésre a kardját. Már arra gondoltam, hogy visszadugom az X360-as controllert, mert nem egyszer vettem észre ilyenkor, hogy ott állok benyomott védekezéssel, és leeresztett karddal. WTF?

A Nioh az olyan, mint a Nivea az arcra, szórakoztató, jópofa, érdekes, az alapjáték kihívása teljesen igazságos, a DLC kicsit durvább, de attól még nem felejti el a lényeget: szórakoztatni, de úgy, hogy közben egy rakat lehetőséged ad a kezedbe. Karrdal szétbaxni mindenkit? OMG, de eredeti :-D Visítok már egy másik fegyóért... irgalmatlanul unom a kardcsörgést.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.04.02. 22:22:36

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Tény. Viszont a harcrendszere tényleg agyon ver mindent. Remélem az Elden Ring is ezzel jön.

darkSectorxxx
Nyugodtan, ami igaz az igaz, a legtöbb boss annyira nagy baromság, bugyuta, idétlen, ötlettelen, ismétlés, hogy már fáj, hogy a tetvedékbe nem tudták magukat megerőltetni, egy ilyen piszokjó harcrendszer van és kontent meg kb 0, az is ismétlődik.

jó ez kicsit erős volt, de kb télleg ez van.

Kandurex
90%? Az baj! Nem ismered fel még a mozgását a boss-nak. Ez nem Nioh, hogy oda táncolsz, kettőt ütsz, aztán elszaladsz. Itt gyorsnak, agilisnak, jó helyzet felismerőnek kell lenni, a végére már egy jól megkomponált táncnak fog tetszeni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.02. 22:16:32

Tinman
"a bugyuta kifejezés"

Köszönöm, hogy leírtad... én nem mertem, pedig játszva a játékkal elég sokszor érzem ezt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
"de ilyenkor nyilván izgul az ember és amit addig jól csináltam, azt hirtelen elkezdtem szarul csinálni és lenyomott"

Örök szabály! <#vigyor3>

Nem biztos hogy neked is bejön ez a boss, de nekem ettől jobb nem volt a játékban, vagyis az összes boss közül nekem ez volt a legjobb.
Legélvezetesebb, a többinál 60%-ban inkáb a bugyuta kifejezés jut eszembe.

Tinman
Deflect már rég megy, nem sokszor próbáltam. Pár órája majdnem végeztem vele a 3. fázisban is, de ilyenkor nyilván izgul az ember és amit addig jól csináltam, azt hirtelen elkezdtem szarul csinálni és lenyomott. Nem erőltetem. Este már tök felesleges ezzel idegeskedni, majd holnap.

De, hogy ez jó boss harc? Hát nekem nem jött át. Szokásos értelmetlenségek, mint pl. a felugrik a levegőbe és nyílzáport tol rád, amit az esetek 90%-ban tuti beszopsz. Értelmezhetetlenül nagyobb HP és posture csík, mint ami neked van és amíg te alig viszed fel az övét, ő iszonyú gyorsan viszi fel a tiéd. Na és a 3 fázis, ami vicc.

Nem attól jó, egy boss harc, hogy teljesen igazságtalanul alkalmazza saját szabályait, meg variál a 2 fázisban kb. 4-5 féle támadást, hanem attól, hogy SOKFÉLE megoldása lehet az adott küzdelemnek. Ez a játék irgalmatlanul autisztikus.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.04.02. 22:00:04

wedge31

Idén se maradunk souls-like játékok nélkül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

darkSectorxxx
Én itt tanultam meg. 😄

Ha valaki odáig nem tanulta meg a deflect-et, az a személy teljesen rosszul játszotta eddig a játékot. 😄

darkSectorxxx
Genichiro, a játék legjó, leglátványosabb, legdinamikusabb boss-a, szeintem, aminél előszőr muszáj lesz megtanulni a deflect-elést majd, különben rohadt nehéz legyőzni.

Imdádom ezt a boss-t.

Nem lesz.

Tinman
Köszi srácok! Akkor majd holnap nekimegyek pihent fejjel... azt hittem csak 2 fázis van, nem spóroltam direkt a potival. Elégedetten dőltem hátra, amikor levertem. Aztán jött a 3. fázis és csak lestem. Remélem lesz 10 fázisú boss is, akit balalajkával, bilincsben kell fültövön köpőcsövezni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a játék közepe még csak. Jó helyen vagy. Ez tipikusan az a része a játéknak, ami egy fordulópont, mint DaS-ban az O&S harc. Meg lesz az, hajrá!

Jó helyen vagy, kb a játék felénél tartasz. Genichiro háromfázisos boss, a legyőzése nélkülözhetetlen a továbbjutáshoz.
Tinman
Kérdésem van!

Elbaktam valamit? A legutolsó boss harcom Butterfly nyanya volt, azóta volt jópár miniboss. Aztán eljutottam valami magas pagoda tetejére, ahol ott a srác, meg ott a karlecsapós Genichiro. Jött egy átvezető. Le is vertem hamar, átvezető. De bazmeg... mi a tököm az, hogy ő nulláról felgyógyul én meg ott állok kivert fa... üres potikkal?

Ez most a végjáték, vagy wtf? Nem is harcoltam vele... 0 potival úgyse lett volna esélyem, meg lehet, hogy nem is kellett volna még idejönnöm???

Tinman
Sokat toltam vele, de továbbra se érzek semmit. Jó lenne addikciót érezni, tökre szeretném, de az nincs. Azért tolom, mert "illik", meg mert megvettem.

Nioh? Oh igen... 2004-ben kezdték el, de többször is átdolgozták, szinte az alapoktól, de nem, nem csak a souls hatott rá, hanem a Dynasty Warriorstól kezdve, a Ninja Gaiden-en át, egészen a Diabloig nem kevés játék és mozi. A harcrendszer tipikusan az easy to learn, hard to master effekt, ugyanis nagyon sokféle technika és skill kombinálható és fejleszthető benne pro szintre. Szerencsére még a DLC-kben sem kell elmebeteg szinten elsajátítani a mélységeit, pedig a DLC-k elég húzósak.

Hmm....papírforma szerint szeretned kéne pedig, de akkor ez nem jött össze. Sajnálom. De gondolom azért még végigviszed. Kíváncsi leszek a végső véleményedre.

Nioh furcsa egyébként. Ha jól tudom, még a Dark Souls előtt megkezdődtek a munkálatok és valószínűleg a DaS megjelenése után nagy hatással volt a From terméke a játékra. (checkpoint rendszer, death penalty stb.) De maguk a lootok pl. eléggé Diablósak és a harcrendszer is technikásabb, nem csak gyors és erős támadásból áll az egész, mint a DaS.

Tinman
DeS lepergett kb. 6x, DaS több platformon 10x, DaS 2 több platformon 3x, DaS 2 Scholar 3x, DaS 3 2x, Bloodborne 2x, nyilván az összes ki maxolva, achiva, platinázva.

Lords of The Fallen... sokat nem vártam a Deck 13-tól, na ahhoz képest egész pozitív csalódás volt. Nem untam, jópofa cucc volt, nyilván nyomába se ért a Soulsborne cuccoknak, de 1x tök okés volt, főleg egy olyan bandától, akik előtte nem nagyon tudtak komolyabb cuccokat felmutatni.

Aztán Nioh... a körte. Nagyon megszerettem és ehhez alig 30-60 percre volt szüksége, hogy aztán majd cirka 300 órára berántson és ami nagy szó, hogy úgy távoztam a végén, hogy mosolyogtam, elismerően megemeltem a kalapom.

Aztán The Surge. Megint egy Deck 13 cím és az eleje nem húzott be, de mondom letolom. Simán kellett 15 órányi gametime, mire kezdtem meglátni benne azt, amitől különleges darabnak tartom és nagyon rákattantam... konkrétan alig bírtam letenni, míg a DLC-stől együtt végig nem küldtem.

Sekiro... hééé... hát ilyen körtét már ettem. (És akkor az Onimusha, Tenchu, Ninja Gaiden-es korábbi kalandjaimat most nem is említem.)

Véletlenül se szaroznám, csak nem érzek semmit... be kéne már rántson, de a nyomorult The Surge ennél hatványozottabban jobban behúzott, de a dettó körte - a Nioh - meg iszonyat hamar.

"a FromSoft mennyire lusta dög, hogy folyton-folyvást a Dark Souls-ról húzza le a rókabőrt."

Igen, de én előbb élveztem szénné a Nioh-t. U.a. az éra, és ott egy rakat dolgot megtehettem, rendkívül változatos volt a harc - ha akartad -, itt meg kitalálod mire gondolt a költő és jó vagy. Nem találod ki? Szar vagy, de majd kitalálod. Egyszerűen levágom az 56. mobot/dagat szamurájt/ronda böszmét és NEM ÉLVEZEM, nem jó benne ölni. Levágom a minobossokat, bossokat és semmit nem érzek. Levágtam ezt az öregasszonyt is, semmi nem történt. Nincs kielégülés, nincs izgalom, nincs katarzis, megdöglött, király, csak akadály volt. Munka feeling.
Megcsinálom tisztességgel, de hol a szórakozás? Felfedezés? Izgalom? Bármi, akármi, amiért a DaS-ért rajongtam.

Értem: Ez a játék attól jó, hogy kard-only-szamuráj-szimulátor, abban a legjobb. Nem vitatom. A Nioh-ban is nyilván használhattál katanát és egy rakat skillt, de nem ilyen mélységben. Aláírom! (Csak az szórakoztató volt...)
Ha láttad a Zatoichi filmet, akkor a Sekiro szerintem pont azt hozza vissza. Sitty-sutty, pár villanás csöpögő karddal mozdulatlanul állsz a lépcső tetején, a hátad mögött, meg összerogy egy ellenfél felvágott mellkassal.

Igen, a combat része mm-es pontosan megtervezett mozdulatok összessége, csináld jól és megengedem, hogy mehetsz tovább. Jól csináld vagy sehogy.

Pedig akarom én ezt szeretni! Ritkaságszámba megy, amikor én ilyen 35-40€-kat pattintok el egy játékra, a Sekironál is megtettem. Szarozni nem fogom, az nem ilyen! Nem szar... inkább csak simán nem szórakoztató. Az első pár órája, pedig irgalmatlanul unalmas és egysíkú. Korábban 1x már elkezdtem, de majd belealudtam... most is megszenvedtem az elejével nagyon... szó szerint azon kaptam magam, hogy csukódik le a szemem fényes nappal.

"De olyan furcsa írások hagyják el az ujjaidat mostanság, hogy csak nézek."

Halálra dicsérem a Switch exclu játékokat... de még a The Surge is kapott meleget rendesen :-)

A FromSoft engem a DaS 2 után kezdett elveszíteni, holott már a DaS 1-nál járt volna nekik a korbács, mert a PC-s verzára szartak egy nagyot, Durante kalapálta helyre, hogy aztán ezek a kretének kiadják a javítócsomagot Dark Souls Remastered néven. A DaS 2-nél húztak egy hasonlót, ott a GeDoSaTo tette helyre a trehány munkájukat. Aztán mondtak egy olyat, hogy nem lesznek DLC-k, ők, nem ez a bagázs, szükségtelen, etc. Erre a pénz csak közbeszólt... lettek, de oké, biztos kiválók... háááááááát... mondjuk úgy, hogy voltak benne remek pillanatok, meg pár, ami teljesen agyrém volt (pl. 2 macsekhoz vezető út + 2 macsek, Smelter recycling, etc.). És akkor kiadták a Scholart!!! Na az egy vicc volt! Az arról szólt, hogy teleqrták a játékot, főleg kritikus pontokon extra ellenfelekkel, akik agyatlan módon rusholtak rád. (Trial&error... egyszer beszopod többet sose.)

Aztán a Bloodborne... méltatlan bánásmódot kapott. A nyomorult 30 frém még hagyj' ám, de a kikapcsolhatatlan kromatikus aberráció, a frame pacing gondok és qrvára hosszú betöltési idők, erősen kbfxm kategória. És jött a PS4 Pro!!! És? NEM kapott Pro Patch-et! Rohadj meg From!

Aztán jött a DaS 3. Az Day1 van szerencsétlen egy hibás játék volt, laza 1 évvel később kellett volna kiadni... később be is látták, hogy mit csesztek el benne, javították. 300+ sornyi, vagyis több oldalnyi hibát javítottak benne. Volt mit. És végre a DLC-ket is tisztességesen megcsinálták és a PC-s verza 4k maxon baromi jól néz ki még ma is.

A Sekiro tisztességesen össze van rakva, csak még mindig várom, hogy szórakoztasson. Egyelőre ez feladtok, kisebb nagyobb munkák elvégzése.

De érted, napok óta almát eszel és nagyon megszeretted az ízét. Most úgy döntöttél hogy belekóstolsz a körtébe, mert hallottad hogy hasonló, de szintén nagyon finom, de neked mégse annyira ízlik. Mire számítottál?

A másik, hogy azt hiszem tőled láttam azt a kommentet még talán hónapokkal korábban, ahol panaszkodtál arra, hogy a FromSoft mennyire lusta dög, hogy folyton-folyvást a Dark Souls-ról húzza le a rókabőrt. Most csináltak egy viszonylag másfajta gameplay-t és most erre mondod azt, hogy: "Hát ez nem olyan mint a DaS, nincsen se varázsbot, se semmi, csak a buzi kard".

Nem tudok rajtad kiigazodni. Van egy érzésem, hogy valami személyes vendettád van a FromSoft iránt, valami ezt kiváltotta nálad. Hogy micsoda, ahhoz nekem semmi közöm. De olyan furcsa írások hagyják el az ujjaidat mostanság, hogy csak nézek.

A GOTY témához annyit, hogy szerintem se érdemelte volna meg a Sekiro, szerintem nagyon jó játék lett, de csináltak már ennél jobbat is. (Leonardo DiCapro - Oscar effektus)

Tinman
Nioh... k. sok fegyótípus, azon belül rengeteg fegyó, szinte már nagy gond menedzselni, millió stat. És mennyi skill... atyaég.

Ez nekem most így kevéske. Tudom, toljam le, utána pofázzak. Deal.

Oldal 1 / 42Következő →