86
-
Mert azt képzelik, hogy az Apple u.a. az úttörő aki 15-20 éve volt és amit kitalálnak az úgy szentírás. Hát nem. Azt a szentírást egyedül az Apple vásárlók nyelik be manduláig. (Jól mutatja az Apple saját termékei iránti bizalmat is, hogy még mindig csak szaros 12 hónapot mernek rá adni.)
Előttem már írták a Samsung S8, S9 vonalat egyetértek vele. -
Miért követte a többi gyártó az Apple-t? Divatból? ... -
esemve #3 “ a vásárlók pedig nem igazán bánják ezt, hiszen (saját felméréseik szerint) 59 százalékuk már amúgy is vezetéknélküli fülhallgatókat alkalmaz. “
de, a vasarlok 41 szazaleka... tudom, tudom az statisztikai hibahatar... de az megvan h ha akksit se raknanak bele akkor mennyivel tobb szenzor ferne oda? de am egy a telefon aljara rakott jack hany es milyen szenzortol veszi el a teret? miert nem vastagabb a telefon mondjuk 2mm el es maris oda ferne egy mazsa chip, nagyobb aksi meg amit akarnak.
miert kell a kevesebbet tobbnek beadni? a notch pedig en ertem h igazabol plusz kijelzo terulet es nem a kepernyobol kivagott resz, de sajnos borzalmasan zavarja a szememet. raadasul ugy, hogy kozben a kegtobb telefonon alul ugyis hagynak kavat netto baromsagnak is tunik, sokkal szebben nezne ki a legtobb esetben ket nagyon vekony kava resz, mint lent egy kis amorf adag kava, fent meg egy kivagas ami raadasul 3d dot projektor etc nelkul nehezen indokolhato h minek.
szvsz a jo megoldas az amit a samsung csinalt az s8, s9 agon, illetve pl az amit a xiami mi mix3 al vagy az egyeb motoros/slideres szelfi kameras telok.
Utoljára szerkesztette: esemve, 2018.12.31. 20:06:43 -
"Jól látszik, hogy Kína már nem minden szempontból ideális helyszín, a még olcsóbb munkaerőt kínáló országok révén tovább optimalizálható a profitmarzs..."
Ja, "optimalizálható"... -
"végre követték a divatot,"
Végre? Ez az apple ultimate faszsága, amit a többi birka meg az agymosott userek követtek. Ez egy hiba a kijelzőn. Egy hibás koncepció. Semmi keresnivalója nincs ott. Pont akkora fail, mint a jack lehagyása, amit dettó a szarházi apple kezdett el.
Nekem is van -nem is olcsó- BT fülhallgatóm, de nem mindig jó megoldás, mert tölteni kell. Nem 1x előfordult, hogy kellett volna és naná, hogy volt benne 10% kakó. Na most ilyenkor fogom a sporfülesem és használom azt, mert van jack-em, mert normális hetero vagyok, nem elferdült buzi.
Nem mellesleg nekem a vezetékes megoldásaim eddig mindig szebb, teltebb, élőbb hangzást nyújtottak, mint eddig bármelyik BT-s cucc. Nyilván lehet venni 100k-ért is BT fülest és akkor az biztos jó, de ne ez legyen már a preferencia, amikor egy 20k-s madzagos megoldás meg elveri.