esemve#3
“ a vásárlók pedig nem igazán bánják ezt, hiszen (saját felméréseik szerint) 59 százalékuk már amúgy is vezetéknélküli fülhallgatókat alkalmaz. “
de, a vasarlok 41 szazaleka... tudom, tudom az statisztikai hibahatar... de az megvan h ha akksit se raknanak bele akkor mennyivel tobb szenzor ferne oda? de am egy a telefon aljara rakott jack hany es milyen szenzortol veszi el a teret? miert nem vastagabb a telefon mondjuk 2mm el es maris oda ferne egy mazsa chip, nagyobb aksi meg amit akarnak.
miert kell a kevesebbet tobbnek beadni? a notch pedig en ertem h igazabol plusz kijelzo terulet es nem a kepernyobol kivagott resz, de sajnos borzalmasan zavarja a szememet. raadasul ugy, hogy kozben a kegtobb telefonon alul ugyis hagynak kavat netto baromsagnak is tunik, sokkal szebben nezne ki a legtobb esetben ket nagyon vekony kava resz, mint lent egy kis amorf adag kava, fent meg egy kivagas ami raadasul 3d dot projektor etc nelkul nehezen indokolhato h minek.
szvsz a jo megoldas az amit a samsung csinalt az s8, s9 agon, illetve pl az amit a xiami mi mix3 al vagy az egyeb motoros/slideres szelfi kameras telok.