New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deworth írt még lejjebb a költözőkről. Ha jól értem egyeztetgetnek hova menjenek és vannak páran ők is. Így az ő szerverükön is lesz jópár magyar. (ha pedig ők is a Muspelheimre jönnek, akkor meg pláne) .
A kérdésem az lenne, hogy tud esetleg valaki olyan szervert, ahol nagyobb magyar közösséget találni? Gondolom most a transzfer eléggé megkeveri a dolgokat, de jó lenne azért magyar klánhoz csatlakozni, nyilván nem egy kihalt szerveren.
Köszönöm a válaszokat!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Thank you for your patience and understanding while we worked to release this feature.
Go find your friends and we’ll see you in Aeternum!
Nah, ez egy kellemes meglepetés, azt hittem egy hétig még megy a huzavona.
https://discord.gg/KVq3KFgx
https://www.twitch.tv/sp1gu
Jelenleg 46-os szinten vagyok, leginkább solo-ba nyomom, nyilván ha hozzámcsapódtak vagy valami, akkor ment egy kis party, vagy expedíció.
Számomra ami zavaró, hogy a low tier cuccok, amik tényleg szintén mindenhez kellenek (bőr, vas ), azok drágábbak mint a high tier alapanyagok.. :DDDD Ez szerintem nevetséges, én már arra gondoltam hogy a "High pop" szerver miatt ilyen szinten telített a piac..vagy nem tudom.. :D Mindenki lövöldözi a jelenlegi árak alá a termékeit minden mindegy alapon, hogy csak az övét vigyék...
Jelenleg Asgard-on vagyok, itt populációval baj nincs szerencsére, viszont terveztem egy esetleges transzfert, csak fogalmam sincs hogy hol vannak legnépesebb számban a magyarok, mert furcsa módon ezen a szerón keresve se találtam magyarokat.. :DDD
Ez megint nem túl sokatmondó infó. Majd ha minden jól megy akkor még 8 órán keresztül nézzük aztán ha addigra se találnak semmit, na majd akkor. Ez akár simán lehet egy hét is, mert hétvégén nem csinálnak semmit, de ne legyen igazam.
https://www.twitch.tv/sp1gu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.20. 14:23:30
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rengeteg energiát, játékidőt felemészt a sok harc, napi szintű támadás/védekezés kötelező jövésmenés, szervezés, kötött, kötelező program. Nincs választásuk, mert így tudnak elérni valamit, talpon maradni, területet szerezni, mert mindenki (többi vezető klán és frakció) nyomja mint az állat. Talán szerencsésebb lenne, ha heti 2 nap lehetne WAR pl. mert ez a rendszer elég nagy iramot diktál, amit akkor is tartani kell, ha már nincs a játékosoknak kedve hozzá. Szal másként játszunk mint 20 éve, minden azonnal kell, vagy előbb.. Elvész a játékélmény közben. Ezért élvezem én, ha elmegyek horgásztúrára és csak barangolok órákon át, áztatom a zsinórt, vagy nézem a csákány nyelét, lazán nyugiban, élvezem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.20. 14:04:01
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Első alkalommal kapsz 50% kedvezményt, ezzel is érdemes kalkulálni. A heti adó változó, a zóna tulajdonosától függ, de ha nem használod ki az extra storage/buff/fast travelt, akkor ne siess vele. 24-es szinten szerintem még ráérsz vele, de te tudod, mennyi pénzed van rá és/vagy lesz fenntartani.
Ne is mondd, nálam lassan már dealbreaker, főleg a sliceres mobok, akik fél másodpercenként rakják alád a kis szarságukat, miközben nekünk van 2x3 képessé 15-20 seces CD-vel, amelyek elől mindig akkor ugranak el, amikor használnád, vagy akkor interruptolnak (ami viszont nekünk NINCS, ami megint vicc). Eljutottam 54-ig, és 60 is meglesz a héten, de a pvpt leszámítva az egész játék egy nagy kicseszés, és nem egy Dark Souls féle jó értelemben.
Az elején kicsit nehezen indult, megint azt éreztem mint a betaban, hogy, hát ez nem az én bulim lesz. Aztán azért vissza-vissza néztem és azon kaptam magam, hogy igazából bejön a dolog. Sok minden furi volt meg fapados, de tetszett, hogy valami újat kell felfedeznem. Variáltam rengeteget a fegyverekkel, páncélokkal mire megtaláltam azt a kombót ami egyelőre nagyon bejön ( ez most nálam sword and shield+ life staff, heavy armor) és tankolgatok expeditonökben és a corruption cuccok bezárogatásában. Nagyon élvezem, pedig eddig sehol nem jött be a tankolás. Jelenleg 28-as szinten vagyok csak, relatíve kevés időm van játszani és ebben van egy teljes újrakezdés is egy új szerveren, de nagyon jól megy minden.
Persze van sok dolog ami idegesít, hogy kb ugyanazok a mobok mindenhol, a respawn rate elég vicces tud lenni és sokszor megőrjít, amikor rám spawnol egy-egy boss miközben vagy vmi aranyat bányászok vagy pedig épp egy nagy ládát próbálok nyitogatni, de tudok ezekkel élni.
Nálunk a populációval sincs gond,mindenhol sokan vannak...néha túl sokan is. mennek a harcok is, ezekben én még nem vettem részt.
Ami érdekes lesz az a server transfer, most erről egyeztet mindenki és sokan mennek olyan szerverre (ahogy hallom) ahol az ő frakciójuk domináns. Így érdekes lesz ha mindenhol egy-egy frakció fog dominálni. Nálunk egyelőre ez kiegyensúlyozottnak tűnik, bár a egy kicsit sok a lila terület és kevés a zöld:), de ez van.
Mount kellene, bár igazából nem olyan nagy a világ és akkor tényleg hamar be lehetne járni. Örülnék még egy fast travel revampnak is mert ezek a shrine-ok elég hülye helyeken vannak, jó volna ha azokon keresztül mondjuk ingyenesen lehetne utazni mert jelenleg nem olyan vicces meg az azoth limit is emelkedhetne, bár általában most még ott tartok, hogy nincs elég. pedig questezek bőszen.
Engem annyira nem zavar, hogy repetitívek a questek: mostanában amúgy sem olvas el senki semmilyen questet (vagy csak kevesen), szóval nem kell túlszervezni ezt.
Házat még nem próbáltam, de lehet veszek egyet lassan. Pénzem van rá, a várost nem sikerült még megtalálnom. Akinek már van: tapasztalatok?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.20. 09:13:44
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
,de a kiba karakterem beakad egy 10cm-es járdaszegélybe, meg igazából mindenbe beakad, ha blokkolni akarok a mob előtt blokkolnom kell,mert hiába látom,hogy ütni fog és simán tudnám nem engedi a nevetséges animáció
Mivel egyre több a széthullás amiről hallani lehet(legalábbis nálunk), létrehoztam egy olyan discordot melyen mindenki beszélgethet frakció, szerver és company függetlenül. Ennek célja, egy segítőkész, családias hangulatú közösség kovácsolása, ahol otthon érezheted magad mindig.
Rövidre zárva a szót, A Részeges Róka Fogadó megnyitja ajtaját. Szívesen és szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy jó kis közösség részévé válni a jövőben.
Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2021.10.19. 14:27:44
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Ami nem is csoda, maga a játék gyönyörű, a war és a birtokrendszer sem rossz, viszont minden más annyira iszonyat fapados, repetitív és félkész, hogy ilyet (illetve hiányát) friss mmoban ritkán látni. Bizonyos megoldásokon végig az járt a fejemben, hogy direkt időhúzó jelleggel csinálták a fejlesztők, hogy el-/kihúzzák a fejlődés hosszát, mert amíg a szerencsétlen játékos grindel - mert muszáj neki, lásd elemental motek, azoth vagy végtelen mennyiségű iron/leather ami mindenhez (is) kell - addig lesz idejük az újabb kontent megcsinálására vagy javítására.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.10.18. 18:42:35
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.10.17. 17:55:13
We have the final pieces of the server transfer system tested and ready to go, but we are making a difficult decision to hold it until next week. This was a balance call between honoring a date we told you to expect, versus the disruption of a deployment during a peak play period (the weekend).
We’ve worked on this feature non-stop every day to make good on our date estimations, but releasing it now would mean downtime, server balance changing based on transfers, Wars that might not go through due to different rosters, and the like.
You can expect several communications coming from our team in the near future, including more specific details around how we are rolling out the transfer feature and a deep dive into the lessons we learned these past couple weeks.
I sincerely want to thank you for sticking by us through the ups and downtimes.
Thank you,
Kay"
Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2021.10.16. 08:27:51
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.14. 22:10:06