New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.10.28. 15:25:02
https://www.twitch.tv/sp1gu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.28. 13:11:58
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Én most legutóbb a "Végtelen" sped/damage buffot kaptam ki. (bloodlust, vagy mi?). Sose jár le, és folyamatosan +30% movement speeded van... meg damage buff. Kiléptem, hogy nehogy banoljanak csalásért.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.28. 12:58:25
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.28. 11:54:36
24. percben kurva nagy skill lecsapdosni az egyhelyben desyncelő ellenfelet, nagyon ügyesek vagytok Bekkarmi
https://www.twitch.tv/videos/1184861616?filter=archives&sort=time
ui: a black army is ezt csinálja lightabb verzióban ők csak szarrálaggoltatják a bázispontokat talán annyi legyen a mentségük erre,hogy ez nálunk taktika és nem a bug kihasználására játszanak,de ugye működik,mert az ellenfél szart se tud csinálni
itt elmondják részletesen mi is történik
szerk:
Itt vannak a bónuszok. A fort adta bónuszok pl
https://www.youtube.com/watch?v=tXhdEd0B8Zs
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.28. 09:35:12
Ma azzal szórakoztam, hogy átköltöztettem a craftot, pontosabban egy városba ment a konyha és kotyvasztás, egy másikba pedig minden más. Sajnos, Brigthwood elesésével csak olyan városokban érdemes craftolni, ahol van értelmes árú market. És ez a szerveremen Everfall és Windsward jelenleg. Vannak persze fejlődő települések, de még nem az igazi. Pl. Everfall 60 alatt és szerintem mára felett is fegyók és páncélok kapcsán elég lagymatag, abban más városok jobbak. Pedig korábban ez máshogy volt, de most változott.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.26. 23:21:45
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Itthon Muspelheimen kimentek az olcsó cuccok (fish filet, ingotok, stb. Végre elkezdett drágulni pár dolog, ami jó, látva mennyi mindent ki lehet szedni! Na még 4 szint 60ig ...
Próbálom húzni a saját városainkat, de néha annyira nem csinálják a népek, hogy rohad le egy csomó minden. Brigthwood akkor marad zöld?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.26. 22:50:29
A gemek péncélban elemi és/vagy fizikai védelmet adnak, vagy szerencsét (pearl)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.26. 19:06:20
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.24. 23:11:24
De meg fogom nézni ma, mert nem játszom vele minden nap.
csak vásárold fel ezeket a balekfogó ajánlatokat és rakd ki normál áron! Vagy használd!
undY1ng, ne haragudj nemtom te mit nézel de a Muspelheimen soha nem volt a rawhide, vagy az iron ore, fiber 0.01 az ezer. Most 0.15, iron ore 0.24, iron ingot 0,65, a fibers 0,16 és ez csak Everfal. Mindenhol máshol jobb az ára. DE ha azt nézem pl. hogy Steel ingot-ot nem nagy művészet legyártani 1000 db-ot és ára 2,18 gold darabja vagy több bárhol másol Everen kívül (ált 2.40-2,50). Még mindig szedheted a pénzt az alapanyagokkal ha más ötleted nincs. Starmetal ingot 5 arany per db. szal lehet keresni ezekkel, ha nagyon szakmád sincs. Ennél csak jobb áron voltak a közelmúltban ezek. Star metal csákányt, baltát nyúzókést adtam el már 500 goldért is, de még most is elmegy 150-200-ért várostól függően. Tier 4 pecabot ugyanez, és ezeket hamar el lehet érni, könnyen le lehet craftolni. 100 skill szintet elérni nem nehéz bármely szakmában. 150-re felhúzni már komoly kihívás egy mérnök, ékszerész szakmát, vagy a akár az Outfittinget vagy bármi mást. De pl. a fegyverkovács, páncélkovács szakma, mindkettő 75 felett van nálam és soha nem húztam egy pillanatig sem, a town küldikben leadtam amit kérnek néha hozzá, minimális alapanyag, de tényleg fillérekből legyárthatod (set uf Rugged iron armor és társai). Adják a szakmához az XP-tz, városhoz a reput, és a pplayer alá az xp-t és kb semmi alapanyagba nem kerül, mindenből a legkisebb kell, kevés vas, kevés tier 1-2 bőr, kevés fiber. 10 percenként 2-3 alakommal leadhatod. No de nem akarok én senkit győzködni, aki szerint szar a játék, annak úgyis az 😊 NEm akarok ügyvédkedni, nem tetszhet mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.23. 15:56:35
Szóval sztem is az alap mati árak azért igen jó árban vannak és ez jó!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.23. 10:48:26
Pl. nincs t5 smelter a szerveren sehol, de van egy rakat t5 cuccom amit el tudnék craftolni, ha lenne smelter. 😄
Kevés azothból az 1000, mint limit. Így amikor a zsákmánnyal visszautazol, hogy eladd, azonnal kuka minden amit farmoltál. 😊
Csüt este 48 voltam, és péntek este lettem 52. Kb. 5 percet harcoltam ... 😄 Szóval, a városi küldik és a szakmázás, tényleg jól hoz xpt, de most még a fejlődésbe ölöm a manit, 60ig. Utána vsz rendeződnek a dolgok, mert csak pár cucc kell majd, ami jobb. És azok is áron alul vannak jelenleg.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.23. 10:48:51
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.23. 01:46:09
Annyira csóró vagyok, mint még MMOban soha. 😊 Nem pakolgatok be cuccot, mert ami a szintem alatti szétszedem, ugyanis ami a marketen van, az sokszor pár mani. Farmolni kellene, de olyan jól elvagyok ... De ultra csórónak érzem magam.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.22. 17:22:55
Más oldalon meg ott a ház lehetőségként. Nincs se táv, se súly büntetés és azoth költség: Csak ha cd-n akarod használni, de az is aprópénz.
Enélkül picit súlytalan lenne az egész.
De mindegy is, idegesítő a rendszer, kvázi 3-4 ugrás után mehetsz farmolni portálokat azothért...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.22. 16:47:27
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.22. 16:43:51
Mai napig meg vagyok rola gyozodve, hogy eredetileg a teleportok kozotti utazas ingyenes volt (ezert maradt benne a "use" gomb is ezeknel), csak kesobb, a jatekosok haladasanak lassitasa miatt raktak "fizetosse" meg ugy is, hogy a portalnal allsz kozvetlen. Annyira osszecsapott es hianyos az endgame vagy a high lvl kontent, hogy szerintem idot akartak ezzel is nyerni, a lassitott progresszel. Csak hat a jatekosok nem arrol hiresek, hogy lassan fejlodnek, igy lassan mindenki eler az 40-50-60as szintre es rajon, hogy nem sok minden van ott, csak ujabb grind latastol mikulasig.
Köszönöm a segítséget és jó játékot mindenkinek! 😉
Utoljára szerkesztette: Madix, 2021.10.21. 14:22:54
Azt szeretem amikor picsog az újonc, hogy a gonosz nagy karakter lecsapta. Mert nehogy már kikapcsolja a PvP módot! Az olyan ciki lenne. De milyen genya már és toxikus ha valaki PvP-zik más PvP-re jelöltekkel!?
No, ezek kész vannak. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.21. 13:46:26
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.21. 11:34:45