New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerűen most kellene lelőni a játékot, fél évig hegeszteni rajta, majd visszajönni úgy, hogy közben kijavítják az összes baromságot az alrendszerekben és a netkódban, amelyek most ezeket lehetővé teszik. Valami nagyon el van cseszve már az alapoknál, ezt a ki-bekapcsolásokkal és hotfixekkel nem lehet megoldani, csak kozmetikázni (se nagyon).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abban mondjuk reménykedem, hogy kárpótlásul kapok egy adómentes T4 házat két luxusspinével. :D
mikromanus: New World of Hacking.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2021.11.02. 09:47:00
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Vagy ha kilépsz az asztalra dodge közben, akkor sebezhetetlen maradsz. Igazi hacker nevelde. :D
Az AHban mit lehet csalni és duplikálni? De komolyan! :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.01. 22:45:30
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hi all,
We are aware of a possible gold duplication exploit that has been circling and we are temporarily disabling all forms of wealth transfer between players (ie. sending currency, guild treasury, trading post, player to player trading).
Any player that has engaged in the use of this exploit will be actioned against.
Once the gold duplication exploit has been investigated and we are ready to turn on wealth transfer again, we will update this post.
Thank you for your understanding.
Máshol meg időben agyonverték az ilyen életképtelen példányokat.
Milyen jó is, hogy most már olyan fejlettek vagyunk hogy ilyesmi nem történhet. Minden taigetosz pozitív selejt és hiéna picsoghat amikor és amiért akar és illik együttérezni vele a Gonosz Nagyvállalattal szemben. <#eplus2>#eplus2>
Nos, Let's Go Jeff!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.01. 19:28:39
Én persze vén trotty módjára szépen elkapargatok meg questelgetek, én csak élvezgetem az egészet úgy ahogy van. De igazból megértem azt aki dühös (de mondjuk azért agyvérzésig ordítani magát sem érdemes az embernek).
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2021.10.31. 18:01:20
És megy az IT legfelsőbb vezetésében, meg a projektvezetésben a pislogás, hogy miért nem haladnak a dolgok :D
Más.
Mentem, valaki előtt értem oda egy iron fieldhez. Előnyből indultam, nem is értettem miért rágott be. Utána mentem fel a hegynek, és látom, hogy valami láthatatlan belém sebez 5 másodpercenként ... :)
Szóval, ja. Érdekes a játék. :)
Nem kellenek ezek a kárörvendő hozzászólások. Ha nem tetszik, lehet mással játszani.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Nyilván minden meg lesz oldva, addig meg max tépjünk a hajunkat warokon a sebezhetetlen ellenfél, a gyorstüzelő fire staff, a chatban html és egyéb scriptekkel az egész szervert kickeltető jóemberek hülyesége miatt.
Bár ki tudja, lehet ezen is spórolni akartak, hogy minél több legyen a nyereség, és emiatt csak szimplán kölcsönkérték a csimpánzokat az állatkertből időnként, azt leültették őket "programozni"
Nem hiszem el, hogy nem tudják külön szedni az ah részt a sebzéstől, csak egyszerűen lusták hozzá. Az offline kezelés már nem is tudom hány éve teljesen jól ment még pl. a diablo 3 féle ah-ban is, jó tudom az blizzard, ez meg "csak" amazon...
Ilyet még nem is láttam.
Ezt hogy sikerült nekik így kiadni ?
Vagy ez már egy "javítással" lett ilyen "fasza" ?
[merlinw.org]
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Sorolj fel 10 kulonbozo ellenfelet (az, hogy a farkas 20-as zonaban szurke, 50-esben meg hofeher nem szamit) :)
Sorolj fel 10 QoL megoldast/alrendszert a jatekbol :)
...es meg lehetne folytatni.
Ebben a percben is jatszok vele, engem is beszippantott es talalok benne olyan dolgot, ami ott is tart (nalam felig tele a pohar - egyelore), de attol meg az egesz jatek ezer sebbol verzik es a vilag legnagyobb cegehez merten is botranyosan alacsony szinvonalu megoldasokkal van tele.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.30. 12:15:44
Ott volt pl. a hír arról, hogy offline állapotban nem kapsz az AH-ból goldot ha megvesznek valamit. Ezt a hírt sem értettem, nálam ez egyetlen egyszer sem fordult elő, pedig 50-70 tétel van bent folyamatosan és 300+ órám van már a játékban. MA éjszakás voltam, reggel beléptem, megkaptam megint a szét szépen amit megvettek, hiba nélkül. 7 tételt vettek meg és megkaptam akkor is az árát ha nem voltam fent.
Sajnos a mai világban egyszerűen amúgy nem érdemes olvasni semmiféle közösségi platformot, fórumot, újságot. Megmondom őszintén a tököm ezzel már tele van, hogy kb. minden felületen a hiszti megy, vagy mások kritizálása, mások támadása, politikai vagy egyéb problémák generálása, gyűlöletszítás a legkisebb minket ért vélt/valós sérelem után, vagy következtében. Felnagyítunk mindent, mintha az életünkre törtek volna, mintha szándékosan a fejünk akarnák venni... semmire nincs türelmünk, megértéssel meg aztán nem vagyunk képesek senki felé, semmiféle cég, magánszemély, játékos vagy fórumtárs, fejlesztői csoport fel fordulni. Elfogadni ha valamit nem kapunk meg egyből, ha valaki, valahol hibázott. Kurva fárasztó ez már, és természetesen nem ide értettem elsősorban. Elfogadóbbnak, megértődnek kéne lennünk. Ha valami nem kerek, problémának érezzük, akár ebben a játékban a hibákat.. próbáljunk tenni érte, szorgalmazni a fejlesztőknek mi legyen a fő csapás irány, segíteni ahol tudunk a érhetetlenül unalmas, divatos hisztihullám helyett (amit egyébként a számomra érthetetlen okból, itt szintén lenézet, és már már gyűlölt Black Army klán pl. meg is tesz). DE ez van, divat a hiszti.. eh elengedem. Ígérem nem védem többé a játékot, legyetek boldogok hogy mien szar stb.. Azokat sajnálom csak, akik még nem vették meg, nem próbálták ki és félrevezetitek őket.. pedig lehet megtalálnák a számításukat ahogy én is megtaláltam, minden hiba ellenére. Nah jó.. elengedem tényleg.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Azért vicces, hogy sokszor indie gamekben nincs fele ennyi és fele ilyen súlyos bug....
Itt a korrekt az lenne amit annó cyberpunkkal is meglépett a kiadója, hogy visszaválthatod bárhol, ahol vetted meg ilyenek, de hát ismerjük bezos komát...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2021.10.30. 01:13:39
ezt a gamet most lekéne zárni fél évre,mert olyan károkat okoz a playereknek,hogy senki nem fog vele játszani soha ha nem mentik meg
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.29. 23:00:15
Attol, hogy en szemely szerint egy bugos alfaverziokent tekintek ra, attol meg mas imadhatja a jatekot. Nekem is tetszik a NW, de csak azon resze, ami mukodik. Kb 240 ora csuszott bele egy honap alatt (sorbanallassal es anti-afk modszerekkel egyutt), nem veletlenul. Ma este invazio, holnap WAR, ez a szam a harom nap alatt megint noni fog. De, attol meg botranyosnak tartom a jatek egyes aspektusait. Sot, ujabban a folyamatosan erkezo game breaking bugokat is... de ez iparagi sztenderd, mindenhol ez van.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.29. 16:06:08
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.29. 15:38:29
Es meg lehetne sorolni, a jatekos kepessegein van 10-20 sec cooldown, de a mobok instant spamelnek minden szarsagot rad, megallas nelkul, guild menedzsment annyira fapados, hogy kulon rendszereket tartanak a leaderek DC-n, mert minden mas kovethetetlen, az AH-s baromsagokrol nem is beszelve. Tenyleg annyira gaz es botranyosan megoldott a jatek 80%-a, hogy az ember addig nem hiszi el, amig nem latja.
De, fogalmam sincs hogy mi vagy miert, de mindezek mellett valami meg mindig a jatekban tart (valoszinuleg a company/kozosseg). Nem sokaig, de meg itt tart.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.29. 12:41:57
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.28. 19:28:16
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.28. 18:56:24
Viszont most néztem, max stats void páncéldarabka (CONST) 33k. :) Cép. Próbálta eladni a settet! egyben, az azért elképesztő mani, ha ez most 33kért me(gy)nt?