Összeesküvés-elméletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szerint a tűzvész egyházi megrendelésre "készült", mivel így akarták a vallástól egyre inkább elforduló embereket felrázni, és maguk mellé állítani.
Ennek azért is van jelentősége, mert a Notre.dame-i székesegyház a keresztény világ talán a legismertebb, legszentebb kegyhelye.
Az ilyen probléma megoldásra egyébként a törtélemben is volt pár példa. A legismertebb a berlini Reichstag felgyújtása, sőt számomra (lehet hülyézni) a két torony, és társai eset sem víztiszta.
Persze lehet, hogy a párizsinak tökre semmi köze ezekhez, sületlenség, de a rengeteg hasonló között ez is elfér.
Legyél te is kreatív😊)))
Ez az, amit David hosszabban elmagyaráz, és amire én nem vállalkozok itt.
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Illetve, bocsi, a véleményedre😊))
Erre már válaszoltam: #57
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Foglalkozz inkább mással, mint, azzal, hogy én mit linkelek, meg mit nem ! <#idiota>#idiota>
Mert az egytől-egyig azt foglalja össze, amit ő saját magáról állít.
Vagy te úgy vagy a dologgal: nehogy elismerjem már, hogy amit eddig elhitettek velem az mind sületlenség, mert még lehülyézem magam.
Így hát boldogan dagonyázol tovább a posványban, mi több (eléggé el nem ítélhető módon) még szórod is az igét.
A legjobb:
Mellékesen nem értem, hogy Irasidus téged miért nem nyaggat, hogy BIZONYÍTSD BE !!! (???)
Ja, és már bocsáss meg, szerinted igaz-e a lapos Föld elmélet, és, ha nem, miért nem??
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.31. 16:32:20
(angol nyelvü)
Hát, hogy foglalkozzunk, foglalkozzanak velük.
És mi megtesszük 😞((
Mert HÁÁÁÁT azért nem lehetnek ennyire hülyék a 21. században.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.30. 18:42:42
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a részemről the end.😊)))
eugenetika ?
<#buck>#buck> <#idiota>#idiota> <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2019.03.20. 23:22:32
Így teljes a kép
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.03.20. 19:52:24
Ez a gyerek nem hogy ervelni nem tud, de osszefuggoen ertelmesen beszelni sem...
Mindenre amit én csak mint feltételezés vetek fel te azonnal bizonyítási kényszerrel reagálsz.
Amúgy pedig az egész topicnak semmi keresnivalója nem lenne a tudományos szekcióban.
Rengeteg mindenben egyetértek veled, de próbáld meg elfogadni azon tényt, hogy másnak lehet akár más véleménye, s mint a többi topicban tapasztalom a keményfejűséged végett elég sok ellenséget szereztél már magadnak.
Próbáld meg tudásod okosabban felhasználni😊)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Che Guevara:" Rengeteget fogócskáztunk Jorgeval, akit én csak Ferkónak hívtam. Ez tulajdonképpen visszavágás volt a részemről, mert ő engem mindig csehnek szólított, így cs betűvel, és hiába mondtam neki, hogy semmi közöm a csehekhez, nem ért semmit. A Ferkó becenév pedig elég találó volt, hiszen Jorgea annyira ferkós volt"
Hát ennyi az idézet. A könyv címe pedig Che Guevara: Életem a halálom előtt
Nagyon nehéz lesz hozzájutnod, mert csak nyomtatott formában került kiadásra, a kívánsága szerint. Én is csak azért jutottam hozzá, mert igen szoros rokoni kapcsolatok fűznek hozzá. Az ő nagymamája, és az én nagymamám két öregasszony.
Az pedig, hogy miért ő került az egyház élére egyértelmű. Egyetlen európai pap sem merte felvállalni a pápaság bomlasztását. Egy próbálkozás azért volt, II. János Pál. Őt azonban meg akarták ölni, s mivel nem sikerült, a tudjukkik egy ősrégi igen aljas módszerhez folyamodtak. Megöregítették. Ezt bizonyítja a NHTH méltán világhíres tudósainak megállapítása, miszerint II. János Pál tovább élt volna, ha nem hal meg. Azt hiszem ez eléggé meggyőző.
Neked nem furcsa, hogy csak az ő pápasága alatt derülnek olyan mocskos dolgok Vatikánról, a katolikus egyházról??? Pedofília stb.
Pedig minden igaz hívő tudja, hogy ezek kitalációk, hogy leomoljon a pápaság intézménye.
Igen, Ferenc pápa Che, és a tudjukkik hatása alatt áll.
Ha ezek nem gondolkoztatnak el téged, akkor semmi😊))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.19. 14:42:57
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.03.19. 06:35:04
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Fura egy barát lehetett Che, ha még azt se tudta, hogy a másikat Jorgenak hívják.
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2019.03.18. 20:51:43
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ugye tudod, hogy Che Guevara és Ferenc pápa Argentínában születtek, és gyerekkori barátok voltak??
Ferkónak, és chenek szólították egymást.
Már akkor beszervezte Che Ferencet a pápaság megdöntésére.
Nos ez annyira sikerült, hogy abból következik az amit az előző hsz-ben írtam.
Ferenc pápává választása Fidel Castro fondorlatos közbenjárása segítségével történt meg.
Hogy ezeket honnan tudom??
Che emlékirataiból, mely csak nagyon kevés példányban került kiadásra.
Légyszíves gondolkozz el ezeken.
Sokáig fog tartani, ígérem😊)

Olvass!!!!: "akkor tévedtem."
Lehet, hogy ő is olvasta már.
Igaz, hogy magyarul van, és ez így kissé nehézkessé válik számára, bár értesüléseim szerint van egy magyar-latin tolmácsa.
NEM BIZONYÍTOM BE!!!
Na de hogy még beljebb toljalak a világodba, képzeld mit hallottam:
Állítólag Ferenc pápa megrögzött vérbeli ateista, mi több az olasz kommunista párt tagja.
Na erre varj gombot öcsi😊))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.18. 16:09:23
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.03.17. 19:31:56
Már megint bizonyítékot kérsz.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már hogy a jó fenébe tudnám bizonyítani
Én csupán azt vetettem fel, hogy a pápa, mint igen művelt ember (gondolom), tisztában van bizonyos dolgokkal.
No persze az sem elhanyagolható, hogy neki is meg élnie valamiből 😊)
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.17. 17:40:55
Lehetni ugyan lehet, de ha nincs rá vevô, akkor mit ér <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.03.15. 18:26:42
Gondolom, hogy ő tisztában van vele hogyan alakult, alakul ki egy vallás.
Ezen vélelem minden kissé "okosabb" ezen területen működő emberkére igaz.
Szerintem.
Ha pedig a pápa tökéletesen igaznak "tudja" az Isten létét, akkor tévedtem.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.03.14. 13:54:46
Nem akarom a hívőket megbántani, mert talán egy kissé más szint(?!), de bizonyos vagyok benne, hogy a pápa tudja a legjobban az igazság mibenlétét.
Es mas temakban (kreacionistak, antivaxxerek) azert voltak neha olyan ervek hogy alaposan utana kellett neznem a dolgoknak...
Pedig ő aztán illetékes az ilyen témákban.😞((
Több vidója is van!
Szerencsére!!!!
Már az is elgondolkoztató, hogy elgondolkozol egy ilyen "kérdésen" <#rinya>#rinya>
DE rá se retyetye, mert a zserni gyíkpapa bizonyára segíteni fog <#alien2>#alien2>