238
Kinek mi a véleménye az összeesküvés-elméletekről?
  • s_andras
    A pontosságot, ahogy az előbb el is ismertem, egyedül a 23.4xxx-nél kell valóban egy tizedre korlátozni. A mértékválasztás "önkényessége" mindössze annyi, hogy bele kell képzelnünk magunkat egy másik valid rendszerbe, az angolszászba, amiben ezek szerint a "valakik" is dolgoztak, amikor összeesküdtek a 666 bekódolására, csak hogy ne aprózzuk el ;)

Hiába "találomra idecitált" jellemző a takarás, attól még ugyanúgy következik belőle az összes többi méret, ahogy említed is, de ezt is leírtam már. Az ilyen kis sunyi pszichopata összeesküvőknek is nehéz azért a dolga, mert csak úgy nem lehet bármivel kifejezni a számaikat, ezek is kénytelenek kicsit alkalmazkodni. Nagyszerű, hogy a görbülettel kapcsolatban Te is rávilágítottál mégegyszer az átlagolás fontosságára a szélességi körökkel...

Ja, ha km/h-t vagy csomót vagy katicabogár maximális röpsebességet használunk, akkor értelemszerűen nem lesz ott a 666, ÉÉÉÉÉÉS??? Ezt is megpróbáltam eléggé szájbarágni, hogy a tervezők nyilvánvalóan a saját egyféle rendszerükben alkottak, ami a mérföld stb.

A kitakarást nem 3 tizedesre _kerekítve_ kértem, hanem az első 3 tizedesjegyig. De legyen neked, elég mindenhol 666 helyett a 66. Az nem elég meglepő?? Ha a 666 "csak" az átlagoknál jön ki, akkor is nagyon közel vagyunk a 66-tal is az egész tartományban, ami még mindig döbbenet a dőlésnél és a kitakarásnál is. A sebesség pedig vitán felül 666xx. Ezt nem akartam behozni, mert nem tartunk még ott, de látom muszáj lesz: mi a 666 jelentése? Ránézünk, mi jut eszünkbe? A 2/3, nem? 0.6666... egy végtelen szakaszos tizedestört, aminél a szakasz egy darab 6-os. A 666 egy erre utaló szám, egyszerűbb formában. De lehet ez a 66 is, kicsit nehezebb észrevenni. De ha pontosságtól függetlenül a tól-ig tartományban benne van stabilan a 66, ráadásul semmi erőfeszítéssel a 666 is, akkor az nem lehet véletlen. És hogy miért a 2/3 a sátán száma, azt egyelőre hagyjuk.

Gyémántgyűrű dettó mint fent. Ingadozik, igen, de így is benne vagyunk abban a hihetetlenül picike tartományban, ahol ez bekövetkezhet. Ha komolyan azt vallod, hogy "igen, pont akkor élünk", akkor teljesen felesleges tovább raguznunk. Te kb egyszerre megnyered a világ összes lottóját, én meg azt mondom, hogy ilyen véletlenek nincsenek.

Linux: hurrá. Most hogy mondod, tényleg egy szinten van a két dolog, elgondolkoztam... ja nem.
  • Garga Pitic #185
    "Ugyebár nem győzöm eléggé hangsúlyozni hogy nem mi választottunk ki úgy egy mértékegységet a sok közül, hogy ez jöjjön ki."

De. Valamint a pontosságot és formátumot is önkényesen jelölted ki.
    Számmisztika @ its best

"Ebben a három értékben a Föld 3 LEGJELLEMZŐBB, egymástól elkülöníthető csillagászati adatcsoportja van benne, amivel minden tulajdonsága leírható:"

Nem. Az 1 mérföldnél mérhető takarás egy teljesen találomra ide citált "jellemző". Alapesetben talán földmérők tudnak ilyet fejből, és hála a laposföldes kreténeknek, most már kb. mindenki. Sehol nem használják a bolygó leírására, bár valóban visszaszámolható belőle az átmérő.
    Amúgy a pólusokon ez az érték kb. 0,668..ft, az egyenlítőn pedig kb. 0,6658..ft, a pontosan 0,666ft két szélességi körön igaz.
    A formátum kérdése: emberi nagyságrendben sokkal gyakoribb az x láb y hüvelyk írásmód, vagyis a 0,666ft inkább 8".

Átlagsebesség, mérföld/órában, OK.
    És km/h-ban? Csomóban?

Dőlésszög. Definíció szerint a keringési sík normálvektora és a forgástengely irányvektora közti szög. A 2000-es időszakra ez 23°26'21.4119" vagy 23,439281083°, amiben nincs 666, de mivel hozzá jön egy sereg, különböző ciklusidő szerint más és más amplitudóval változó érték, még akár lehet is.
    66,x fok a forgástengely és ennek a keringési síkra eső vetülete közti szög. Ugyanazt jelöli mindkettő, de az előbbi használatos.
    Ha a görbület okozta kitakarást 3 tizedesre kerekítve kérted, ezt miért nem? Mi baj a 66,561fokkal?

A Hold elég ritkán látszik "HALÁL PONTOSAN" akkorának, mint a Nap, ezért nem gyémántgyűrűs minden napfogyatkozás.
    Mindkét objektum változó távolságban van a Földtől, wiki szerint a Hold látszó átmérője 29,3 és 34,1 perc közt mozog, a Napé 31,6-32,7. Ezért aztán különböző típusú napfogyatkozásaink vannak.
    Mi kell a gyűrűs napfogyatkozás lehetőségéhez? Hogy a Hold látszó átmérője kisebb legyen a Napénál.
    Az ősi, szorosabb Föld-Hold rendszer felől közelítve ez akkor teljesülhet először, mikor a Hold legkisebb látszó átmérője kisebbé válik a Nap legnagyobbjánál. Egész addig minden együttállás teljes takarással járt.
    Állandónak feltételezve a Föld Nap körüli pályáját, a Nap és Hold méretét, valamint a Hold jelenkori 4cm/év távolodását, kb. 900millió évvel ezelőtt került olyan távolra a Hold, hogy a gyűrűs napfogyatkozások fölkerüljenek a menüre.
    Persze, mivel az alapadatok közül talán a Hold mérete marad közel állandó ilyen távlatban, ezért ez becslés kategória.
    Ja, pont akkor élünk :)

Vajon hívjak ördögűzőt a linuxos gépemhez? Ezres számban vannak fájlok PONTOSAN(!!!) 666 elérési jogosultsággal. Számít, hogy nyolcas számrendszerbeli szám?
  • s_andras
    ...ejhhh....csak magamat tudnám ismételni, de akkor próbáljuk másfelől megközelíteni: ha egy "számmisztikus konteós" szándékosan akarta volna ezeket az számokat kihozni, és elhatározza előre, hogy ha törik ha szakad, addig csűri-csavarja amíg meg nem jelenik a 666 mindenhol, akkor ő maga lepődik meg a legjobban, hogy ez elsőre sikerült amikor a legáltalánosabb adatokat vette elő! Ezekkel dolgozik mindenki, akinek bármilyen ide kapcsolódó számítási feladata van. Naná hogy ez egy matematikai, elméleti modell, ezzel sem vontunk le semmit a jelenség értékéből. Persze hogy figyelmen kívül kell hagyni a domborzatot stb amikor egy görbületről beszélünk, ne csináld már..! Ez a szám csak így értelmezhető, erre lett kitalálva, nincs olyan tartalma, amiben benne van bármilyen egyéb paraméter! Az a terelés, hogy az autós példát terelésnek titulálod, ejnye-ejnye.

Bocsánat, valamit tisztázzunk, amit talán nem tettem eléggé egyértelművé: én itt most veletek nyilván nem fogom megoldani ezt a rejtélyt. Én sem tudom, hogy melyik magyarázat az igaz. Csak azt szerettem volna elérni, hogy legalább néhány nagyon magabiztos mainstream-hívő inogjon meg egy kicsit a betonbiztosnak vélt világképében, és váljon nyitottabbá a fránya "konteók" felé. Azokat is kritikusan kell persze szemlélni, de pusztán az hogy valamit lekonteóznak, nem lehet érv egy beszélgetésnél.
    Ha újra és újra ilyenekkel jössz, akkor nem fogsz azok közé tartozni, aki meginogtak, semmi probléma.

Ja és Garga Pitic! Igen, köszi a javítást, igazad van, amikor az első kérdést fogalmaztam, lelki szemeim előtt a keringés síkja volt, de helytelenül egyenlítőt írtam.
  • s_andras
    Igen, átlagértékek. Nincs ezzel semmi baj, legális művelet valamit átlagértékkel jellemezni. Semmit sem értéktelenít. Ha valaki "üzenni" akar egy olyan helyen, ahol periodicitás, ciklikusan ismétlődő mérőszámok vannak, akkor azt az átlagértékbe kódolva tudja megtenni.
    Kerekítésről: semmi kerekítés nincs (illetve annyi mégis, hogy a 23.4 után lehagyjuk a százados helyiértéktől a további számokat), hiszen a sebesség és a görbület adata így KEZDŐDIK. Az hogy a 666 után mi van ha nanométerre pontosan számolunk, teljesen mindegy.
    A gömb-geoid és az enyhe ellipszis pálya kérdés itt irreleváns. A domborzat egyenetlenségeit és a lapultságot figyelmen kívül kell hagyni, amikor meg akarunk adni egy általános görbületi faktort. Ez kb olyan, mint amikor azt kérdezzük hogy egy autó milyen színű, és a válasz mondjuk kék. Nem tesszük hozzá hogy a kerekek feketék, a díszlécek és a lökhárító krómezüst, a lámpák fehérek, sárgák és pirosak stb.

A Holdas viccet itt csak én értem, de ennél azt is komolyabban kellene venni. Vagy szerinted az is csak "véletlen"... tudod, erre mit írtam az előbb, ennél nyilván jobb vagy, parancsnoktársam ;)

Maki: szóval nem megy a szövegértés... tudod, lezagyvaságozni valamit, ahelyett hogy tudományosan ízekre szednéd - ha képes vagy rá - infantilis dolog. Elárulom, hogy a királyi többes azért van, mert én vagyok a király XD XD XD de viccet félretéve ezzel se kéne foglalkozni. Amikor látom, hogy valaki a lényeg helyett minden szirszar apróságba belekapaszkodik, akkor tudom hogy nagy a kétségbeesés, és ezt kell valahogy takargatni. Szedd össze magad, menni fog. Ki lehet kérni az alpári stílust is, csak tudod ha előre kilőttem az egyik trollfegyvert, akkor utána nem kellene elővenni sorra a többit, ami pl a vicceskedésnek álcázott gúnyolódás, hanem érteni kellene hogy en bloc a trollságot kellene abbahagyni.
  • maki85
    ugye a sok zagyvaság közepette elárulod, hogy mit takar nálad ez a királyi többes???

arra még csak gondolni sem merek, hogy te (ti) vagy(tok) a "tudjukkik" :))

kérted: " tehát ha kérhetném, senki se essen nekem egyik oldalról se, jó?)"
    akkor pedig ha lehet ne alkalmazz ilyen alpári stílust:))
  • s_andras
    Nekem nem megy Maki? Meg erőlködés..?... Neked nem ment az egyszerű matek Maki

De szuper, kaptunk második megerősítést közben, ennyi elég is lesz, nem csigázom tovább a kedélyeket lássuk:
    Már egy korábbi vicceskedő hsz-ra reagálva megírtam, hogy nem olyan mértékegységet választottunk szándékosan a kismillió jelentéktelen közül, hogy pont kijöjjön valami, tehát nem mi erőszakoljuk rá a világra a prekoncepciónkat, hanem FOK-ról, a "sztenderdizált", tehát a LEGALAPABB MÉRFÖLD-ről, és annak a váltójáról, a LÁB-ról beszélünk. Ezeket "csak" olyan kisebb soha nem hallott országocskák használják mint pl az USA és Nagy-Britannia. Innentől senki se akarjon a továbbiakban belekötni a témába a mértékegységek felől, mert azt nem tudom komolyan venni, gyanússá válik hogy igazi érvek helyett csak terel.
    A számok a maguk valójában tehát így néznek ki:
    a) 666xx.xx... mph
    b) 0.666xx... ft
    c) 66.6°
    (egy tizedes pontossággal úgy szokták megadni a forgástengelyt a függőlegeshez képest hogy 23.4°, de ha ezt a keringési síktól mérjük, ami egyébként sokkal logikusabb hogy a 0 legyen, az 90-23.4)
    Ebben a három értékben a Föld 3 LEGJELLEMZŐBB, egymástól elkülöníthető csillagászati adatcsoportja van benne, amivel minden tulajdonsága leírható: a sebességben a pálya mérete, a Föld-Nap távolság és a keringési idő; a görbület meghatározza a bolygó méretét (sugár v. átmérő, térfogat, felszín, ezek mind egymásból következnek ha gömbről van szó); és a tengelyferdeség. Viszont ez a 3 adat egymástól teljesen független, lehetne a Föld picivel kisebb/nagyobb ugyanazon a pályán, ugyanakkora dőléssel, vagy lehetne ugyanakkora de keringhetne picit közlebb/távolabb gyorsabban/lassabban stb-stb. Az, hogy a 3 szám EGYÁLTALÁN _EGYFORMA_ alakilag, már önmagában megdöbbentő (kéne hogy legyen normális embereknek), mert semmi de SEMMI közük nincs egymáshoz, nincs semmilyen összefüggés köztük, ráadásul nem csak ilyen hasraütésszerűen véletlen számok, hanem az elején három egyforma, és az már csak a cseresznye a habon a tortán, hogy 666, aminek van "némi" "előtörténete", ha már itt többen a Bibliát emlegették.
    Ezek a számok ORDÍTANAK a magyarázatért. Aki ezt nem látja, hallja, érti, az vak, süket, ostoba. Mi lehet tehát a tudományos, logikus megfejtés erre?
    Namármost vegyük előre azt a legvégső "érv"-et, ahová általában kifut ez a téma agyhalott embereknél, hogy ez nem más mint "véletlen". Jóóóólvan Móricka, ülj le, egyes. Elméletileg persze lehetne véletlen, mint ahogy egy majom is legépelheti véletlenül egy írógépen "Az eltűnt idő nyomában"-t, de ez a valóságban nem fog megtörténni.

Ami itt jöhetne, az már találgatás, de előbb megválaszolom a topik kérdését: mi a véleményem az ö.e.-ekről? Hát az, hogy égető szükség van rájuk, mert a "hivatalos" álláspontok szerint az ilyen és ehhez hasonló számtalan megmagyarázatlan dolognál "nincs semmi látnivaló, haladjanak tovább" - ami agyrém. Nem tudnak - vagy nem akarnak - magyarázatot adni, ezért elhallgatják, elbagatellizálják, megpróbálják nevetségessé tenni, üldözik stb. Persze vannak a medvedisznóember-stílusú konteók is, ezeket vagy hülyék terjesztik, vagy szintén az említett szándékos lejárató ellenpropaganda részei, de vannak olyan kritikus gondolkodók, akik nem hagyják abba a kérdések feszegetését ott ahol erre szükség van. Az igaz, hogy egy problémára nagyon hamar keletkezhet vad elméletek kibogozhatatlan kusza hálója, de ettől még nem szabad legyintéssel elintézni, nem szabad feladni az eredeti kérdés megválaszolásának igényét.

Vissza a 666-hoz. Mi lehet a megoldás? Ugyebár nem győzöm eléggé hangsúlyozni hogy nem mi választottunk ki úgy egy mértékegységet a sok közül, hogy ez jöjjön ki. De máris adódik az a lehetőség, hogy magukat ezeket a mértékeket eleve úgy rögzítették, hogy az eredmény ilyen legyen. Vagy a másik, kissé valószínűtlenebbnek látszó lehetőség, hogy a mértékek olyanok amilyenek, de akkorának hazudják hozzá a Föld paramétereit, hogy ez kijöjjön. Így vagy úgy, de van valami suskus, amit nem árulnak el "valakik", akik ez a szándékos manipulációt véghezvitték. Mivel sok más bizonyíték is arra mutat, hogy kib....tt elmebeteg gonosz aljas ostoba sátánista van olyan pozícióban, ahol ilyen dolgokat megtehetnek, ezért adódik a válasz, hogy ők felelnek a sok 666, 911, 33, 111 stb számokért, amik mindenhonnan visszaköszönnek. És nem, nem azért látunk mindenhol ilyen számokat, mert bármit keresünk, azt meg fogjuk találni, hanem mert ezeket tolják a pofánkba.

Még egy kis adalék annak eldöntéséhez, hogy a mértékeket állították-e be így, vagy a csillagászati adatokkal van valami baj: a Hold mérete. Mégpedig az, hogy állítólag éppen akkora, és éppen olyan messze van, hogy HALÁL PONTOSAN akkorának látszik, mint a Nap, ezért lehet gyémántgyűrűs napfogyatkozásunk. A mai "tudományosan" elfogadott ELMÉLET szerint valamikor réges-régen, egy messzi-messzi... ja nem ez másik mese szóval egy kósza kisbolygó összeütközött a Földdel, aminek a hatására kiszakadt a leendő Hold anyaga, és ez állt pályára ezen a módon.
    Tehát azt kéne elhinni, hogy az a bizonyos érkező égitest pont olyan tömegű volt, pont olyan sebességgel jött, pont olyan szögben érkezett, és pont ott találta el az ős-Földet, hogy ennek az eredménye mára az a Hold, ami épp akkora és épp olyan messze van, hogy egy elképesztően ritka együttállást eredményez. Ja nem, bocsánat, állítólag folyamatosan változik a távolság, tehát mi most még ráadásul éppen abban az időszakaszban is élünk, amikor pont így állnak a dolgok. Nem sok ez egy kicsit a véletlenhez? Itt is adódik a feltételezés, hogy ez direkt van így csinálva (a Zufóóóók beszabályozták, urambocsá' a Teremtő így alkotta?), egyenesen addig hogy talán azért látszanak egyformának mert azok is?... Ééés akkor most gondolkodás helyett jöhetnek a bárgyú vihogások a középső csoportosoktól hogy "persze és a laposföld". Inkább várok szívesen olyan magyarázatokat, amik logikusan felépítettek, ha szabadna. Troll módot kéretik
    kikapcsolni. És nem kiragadni egy félmondatot, hanem összességében értelmezni, akinek megy a szövegértés.
  • maki85
    ha nem megy, akkor ne erőlködj :))

• zserni
    Ez má vót #158 jó reggelt
  • Garga Pitic #173
    1: Angol wiki szerint 66600mph
    2: 0,666ft
    3: A forgástengely merőleges az egyenlítő síkjára [/TROLLFACE]
  • s_andras
    Bízom benne hogy azért ellenőriz minket még legalább egy önkéntes szkeptikus tudomány-kereszteslovag, nehogy az legyen hogy csak úgy én bemondok valami számokat ami biztos kamu.
  • gosub
    Nincs mit. Nem hinném, hogy ezzel kapcsolatban további nagy számolásokba kezdene bárki is.
  • s_andras
    Nem akarom megkérdezni, hogy ez az ábra amit csak így ide****tál mindenfajta magyarázat nélkül mi a ****t bizonyít, de azt megkérdezném, mennyi jött ki az a) b) és c) feladatokra?
  • maki85
    papa miért idegeled magad??
    most, hogy elmagyaráztad, már tudom, hogy mit jelent az "AMPLIFÁLJA"
    amúgy pedig te nekem mindig is a példaképem voltál, és maradsz :))
    példa, hogy milyen nem szeretnék majd lenni, ha megöregszem :)))
  • zserni
    Amikor még Hihy voltál nem ma(n)ki úgy 10 éve, azt kérdezted, hogy mit jelent az, hogy: ignorálni. Most már tudjátok ti is.
    Azt nem gondoltam viszont, hogy azt sem érted, hogy mi az a felerősíteni.
  • maki85
    papa, hogy tisztában legyél a dologgal:

• maki85
    micsifálja?? "amplifálja" ?????
  • zserni
    felelőtlen ? miből gondolod, hogy azok akik ezt művelik hallottak már a felelőség fogalmáról ?
  • zserni
    azt nem hiszik, hogy az okozza, csak azt, hogy az amplifálja...
  • s_andras
    Rossz logika, de jó végkövetkeztetés (mármint hogy pusztuljon). Az 5G bevezetése felelőtlen emberkísérlet.
    Tisztítószerek a tüdőbe: természetes szelekció, Darwin-díj, semmi különös.

Nincs kedvetek kiszámolni a #151 -es feladatot? ;)
  • hiper fizikus
    M1 TV híradó:
    pl. angliában a 5G adótornyokat felgyújtják, mert azt hiszik, hogy az okozza a koronavírus járvány haláleseteit
  • maki85
    és még ő a világ vezető politikusa

akkor milyen lehet az "aljanép" ????
  • s_andras
    Köszönöm! Nem teljesen tökéletes a megoldás (apróságok), ezért (IS) jó lenne, ha legalább még egy valaki venné a fáradtságot, és saját kezűleg megcsinálná a számításokat.

zserni: ki fogom fejteni, nem ilyen egyszerű, legyünk türelmesek, amíg születik még megfejtés.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.20. 18:46:37
  • zserni
    Aha, szóval itt van az összeesküvés: "666" vagy WWW és a töbi...
  • gosub
    a) 66600 mérföld/óra
    b) 0,79933709 hüvelyk vagyis 0,0666láb
    c) Ezt nem igazán értem, legyen 66° 15'

Aztán lehet nem számoltam ügyesen. Imperiál vagy sem, már náluk is sok helyütt megy a méterrendszer, szívnak a lábbal, hüvelykkel, főképp akik tenyérnyi és körömnyi alkatrészekkel foglalkoznak. Van aki vágja a különböző törteket, másnak (többség) meg nem megy a fejébe.
  • s_andras
    Nem azokat minősítettem, hanem a mérföldet és a lábat helyeztem a megfelelő pozícióba. Hagyd a Bibliát, ne terelj, számolj. (Egyébként túl sokat nem is kell feltétlenül, elég kikeresni az adatokat, meg earth curvature calculator stb) #151
  • BladeW
    Huszadrangú?? Ezek Bibliai mértékegységek!!
  • s_andras
    Nem kell végig abban, elég a legvégén átváltani. És kifejezetten fontos, hogy nem egy huszadrangú csingcsung-törzs mértékegységeiről beszélünk, hanem a metrikus rendszeren (SI) kívüli legelterjedtebb, mondhatni legalapabb angolszász ("imperial") mértékekről.

Hajrá, menni fog! ;)

(zserni: persze, minden ki fog derülni)
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.19. 17:17:11
  • BladeW
    Én lábban nem tudok számolni, csak könyökben, esetleg szombatnapi járóföldben.
  • zserni
    Nem fog itt senki neked esni, afelől nyugodt lehetsz... csak azt értem, hogy mi köze ezeknek az adatoknak az összeesküvéshez
    Reméljük elárulod
  • s_andras
    Sziasztok, nekem az a véleményem az ö.e. -ekről, hogy... de inkább nem írom le, csak szeretnék mindenkit megkérni egy kis saját számolgatásra, gondolkodásra, ezeknek az eredményeknek az értékelésére. (Annyit előtte azért mégis elárulok, hogy nem vagyok semminek a "hívője", tehát ha kérhetném, senki se essen nekem egyik oldalról se, jó?)
    Tehát az első feladat 3 részből áll:
    a) mennyi a Föld átlagos pályamenti sebessége mérföld/órában?
    b) mennyi a Föld görbülete egy mérföldön lábban kifejezve? (tehát milyen magas az az objektum vagy szakasz, aminek a tetejét éppen érinteni lehet egy felszíni érintő egyenessel)
    c) mennyi a Föld tengelyének dőlése az egyenlítőtől számolva (lehet ez így hülyeség, a lényeg hogy vond le 90-ből :) ), egy tizedes pontossággal?

Kérem az aktív tagokat, egyelőre csak annyit tegyetek meg, hogy az eredményeket írjátok be ide valami ilyen formában:
    a) xxxxx mph
    b) 0.xxx ft
    c) xx.x°

Nem baj ha előtted valaki már megtette, a cél az hogy többen is önállóan számoljanak, és lássuk, mindenki ugyanarra az eredményre jut-e. Vagy ha megvolt az első, lehet csak annyit hogy "nekem is", "szintén" stb. Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.18. 23:39:57
  • zserni
    Ez így műkszik pontosan ! De ez most önkritika akart lenni ?
    Az 5G és a mesterséges intelligencia veszélyéről már évekkel ezelőtt írtam/linkeltem, a vírus már csak hab a tortán még mellé..
  • BladeW
    Az az érdekes, hogy amúgy mindennel olyan kis szkeptikus vagy, csak a kedvenc mesemondóid kedvenc meséit fogadod el fenntartások nélkül. Bár ha jobban belegondolok nem is annyira érdekes, megvan erre a megfelelő magyarázat agyműködés tekintetében, sokan vizsgálták már ezeket a hatásokat. Aki tud ellenáll, és küzd, hogy SEMMIT se fogadjon el készen, amit elé tesznek, a lustábbaknak pedig marad a szemezgetés.

És az megvan, hogy az 5G aktiválja a koronavírust?
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.18. 12:29:22
  • zserni
    Ez lehetett az eredeti hír igen. Kár, hogy amit híresztel nem tudni róla semmit. Nem értem, hogy mi az a titkos hatalom átvétel, ha a teremtésünk óta még nem vette tőlük át senki

De már megint kevered a szezont a fazonnal ezzel a gyíkember meg archonokkal. Képzeld el az egészet úgy, mint ha egy hatalmas gyár lenne, sok, sok ezer alkalmazottal. A gyíkember csak a portás (kerub, őr) akinek nem sok fogalma van, hogy mi is folyik a gyárban. De nem csak ő, az alkalmazottak, de még a vezetőknek sincs átlátása a dolgok felett. Az alsóbb rangúak kötelesek felfelé jelenteni, de visszafelé tiltot. Mint a hatalmi piramisban. A gyár végtermékét még ugyan úgy mint a gyár tulajdonosát soha nem látta senki sem. Na ők az Árchonok. De ha akarod, tőlem nevezheted Jahwe-nak is, őt sem látta soha senki, de a hívő barmok ugyan úgy etetik energiával a nyavalyást
  • BladeW
    https://444.hu/2020/04/17/egy-titkos-hatalomatveteli-kiserletnek-allitotta-be-a-jarvanyt-megjelentek-nala-a-rendorok

Gyíkembereknek mi az álláspontjuk a kialakult helyzetet illetően? Vagy lehet nem is az Archónok voltak?
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.17. 18:28:33
  • zserni
    Nem vagy egyedül aki elzárná !
    Épp egy pár órája hallom a rádióban vezetés közben, hogy a rendőrség kihalgatott és őrizetbe vett egy személyt, aki olyan infot osztott meg a netten, miszerint ez a vírus egy hoax. Lehet, hogy ez volt az ?

Én magam láttam már a videót eredetiben, de gondoltam, hogy jobb, ha nem én jövök elő vele elsőnek. Lehet, hogy ezt is jól gondoltam ?
    Amúgy köszi a videót
  • maki85
    Amilor már annyira hülye valaki, hogy be kellett tiltani

Bár én inkább elzárnám
  • maki85
  • zserni
    Terv a Világ megmentésére by Q Anon

with no comment
  • BladeW
    Lazán kapcsolódik. Összeesküvés elmélet pápák is pont ugyanígy működnek. Amikor pedig a szektavezérek szerint is "az összeesküvés-elméleteknek lehet valami valóságalapja" priceless.

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.04. 19:57:01
  • maki85
    Ejnye papa, már megint disznólkodsz ???:)))