Összeesküvés-elméletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
most, hogy elmagyaráztad, már tudom, hogy mit jelent az "AMPLIFÁLJA"
amúgy pedig te nekem mindig is a példaképem voltál, és maradsz :))
példa, hogy milyen nem szeretnék majd lenni, ha megöregszem :)))
Azt nem gondoltam viszont, hogy azt sem érted, hogy mi az a felerôsíteni. <#idiota>#idiota>
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)

"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Tisztítószerek a tüdőbe: természetes szelekció, Darwin-díj, semmi különös.
Nincs kedvetek kiszámolni a #151 -es feladatot? ;)
pl. angliában a 5G adótornyokat felgyújtják, mert azt hiszik, hogy az okozza a koronavírus járvány haláleseteit
zserni: ki fogom fejteni, nem ilyen egyszerű, legyünk türelmesek, amíg születik még megfejtés.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.20. 18:46:37
b) 0,79933709 hüvelyk vagyis 0,0666láb
c) Ezt nem igazán értem, legyen 66° 15'
Aztán lehet nem számoltam ügyesen. Imperiál vagy sem, már náluk is sok helyütt megy a méterrendszer, szívnak a lábbal, hüvelykkel, főképp akik tenyérnyi és körömnyi alkatrészekkel foglalkoznak. Van aki vágja a különböző törteket, másnak (többség) meg nem megy a fejébe.
Hajrá, menni fog! ;)
(zserni: persze, minden ki fog derülni)
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.19. 17:17:11
Reméljük elárulod <#wink>#wink>
Tehát az első feladat 3 részből áll:
a) mennyi a Föld átlagos pályamenti sebessége mérföld/órában?
b) mennyi a Föld görbülete egy mérföldön lábban kifejezve? (tehát milyen magas az az objektum vagy szakasz, aminek a tetejét éppen érinteni lehet egy felszíni érintő egyenessel)
c) mennyi a Föld tengelyének dőlése az egyenlítőtől számolva (lehet ez így hülyeség, a lényeg hogy vond le 90-ből :) ), egy tizedes pontossággal?
Kérem az aktív tagokat, egyelőre csak annyit tegyetek meg, hogy az eredményeket írjátok be ide valami ilyen formában:
a) xxxxx mph
b) 0.xxx ft
c) xx.x°
Nem baj ha előtted valaki már megtette, a cél az hogy többen is önállóan számoljanak, és lássuk, mindenki ugyanarra az eredményre jut-e. Vagy ha megvolt az első, lehet csak annyit hogy "nekem is", "szintén" stb. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.04.18. 23:39:57
Az 5G és a mesterséges intelligencia veszélyérôl már évekkel ezelôtt írtam/linkeltem, a vírus már csak hab a tortán még mellé.. <#papakacsint>#papakacsint>
És az megvan, hogy az 5G aktiválja a koronavírust?
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.18. 12:29:22
De már megint kevered a szezont a fazonnal ezzel a gyíkember meg archonokkal. Képzeld el az egészet úgy, mint ha egy hatalmas gyár lenne, sok, sok ezer alkalmazottal. A gyíkember csak a portás (kerub, ôr) akinek nem sok fogalma van, hogy mi is folyik a gyárban. De nem csak ô, az alkalmazottak, de még a vezetôknek sincs átlátása a dolgok felett. Az alsóbb rangúak kötelesek felfelé jelenteni, de visszafelé tiltot. Mint a hatalmi piramisban. A gyár végtermékét még ugyan úgy mint a gyár tulajdonosát soha nem látta senki sem. Na ôk az Árchonok. De ha akarod, tôlem nevezheted Jahwe-nak is, ôt sem látta soha senki, de a hívô barmok ugyan úgy etetik energiával a nyavalyást <#bohoc>#bohoc>
Gyíkembereknek mi az álláspontjuk a kialakult helyzetet illetően? Vagy lehet nem is az Archónok voltak?
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.17. 18:28:33
Épp egy pár órája hallom a rádióban vezetés közben, hogy a rendôrség kihalgatott és ôrizetbe vett egy személyt, aki olyan infot osztott meg a netten, miszerint ez a vírus egy hoax. Lehet, hogy ez volt az ?
Én magam láttam már a videót eredetiben, de gondoltam, hogy jobb, ha nem én jövök elô vele elsônek. Lehet, hogy ezt is jól gondoltam ?
Amúgy köszi a videót <#worship>#worship>

with no comment
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.04. 19:57:01
A sín belsô oldalán lakók azt hiszik, hogy a karantén (vagy virtuális valóság) az egyetlen világ, mivel rácsokat nem látnak sehol. Pedig van. Ennek a világnak a korlátja a tudat korláta. Hogy mi köze ennek a vírushoz ? Tegyük fel, hogy a mi világunk egy eltérített világ. Hasonlóan, ahogy mi "eltérítettük" a (vad) disznót és sertéssé alakítottuk, hogy számunkra élelmet avagy energiát szolgáljon. Mi van, ha velünk is ugyan ezt tették valakik, és a vasúti sín belülrôl egy vakvágány lett ?
Nem háborog e talán a fogyasztó, ha túl drágának találja a hús árát ? Mit lehet tenni ? Efektívebbé kell tenni a termelést. Hogyan ? Centralizálással. Le kell építeni a kis és közép vállalkozókat, de a nagyokat megtizedelni, létrehozni egy olyan központot, ahonnan az összes disznófarm egy személy által irányítható és ellenôrizhetô. A vírustól sok "haszonállat" el fog pusztulni ugyan, de a "gazda" közelebb kerül az irányító központhoz. <#bohoc>#bohoc>
Soros szerintem csak annak a jéghegynek a csúcsa, akit az átlagember lát az egészbôl. (ezt is csak Orbánnak köszönhetôen) Maga a "jéghegy", avagy a jelen pénzrendszer még Babilonból származik, és a futtatói évezredeken keresztül ugyan azok maradtak. Soros és a hasonszôrei sem több mint azoknak az ébredezôknek a köpôcsészéje, akik már ébredeznek ugyan, de még a fôsodratú médiából informálódnak és a kutya gazdáját még nem ismerik igazán.
Ez így működik, az origo is megírta.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Nem láttok párhuzamot aközött, hogy a WTC is majdnem néptelen volt a lerobbantása napján, és most is a vírus elôtt pánik szerûen menekülnek a patkányok a süjjedö hajóról ?
https://www.vilaghelyzete.com/2020/03/a-nagy-vezerigazgato-exodus-szazaval.html

Mert tudom, hogy már ez is megfordult a pici buksidban, csak azért még ennyire nem akartad hülyére venni a figurát :)))
Meg kellene kérdezni egy Simpsons fant, akinek korabeli videószalagjai vannak.
No persze megvan a maga esélye annak is, hogy a VHS-t tároló vitrin tartalmazza a megfelelő világkormányzati átmágnesező készüléket, és az ebben a pillanatban hamisítja "Osaka flu"-vá az eredeti koronavírust, mind képen, mind hangban.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
The Simpsons, 4. évad 21. rész: Osaka flu
Kamu kép, 2020: Coronavirus
Az is meglehet, hogy anno ugyan ezt a lexikont ütötték fel találomra a WTC ikertornyos kártyák gyártásához is ? <#confused>#confused>
A koronavírus önmagában egy számos fajt tartalmazó víruscsaládot jelent.
Annyira konkrét megjelölés, mint a lófélék vagy emberfélék.
De nem koronavírus szerepel benne, hanem egy kitalált kórság, az "Osaka flu".
A hírolvasós kép kamu: másik epizódból származik és módosítva lett a felirat.