2071
-
#1790 Azért az nem semmi, ahhoz legalább olyan ügyesnek kell lenni From-játékokban, mint amilyen te vagy. -
#1789 A tetőn a fater szerintem közel sem olyan nehéz, mint Hirataban. -
#1788 "nyakrafőre csalsz ("
Te fogalomzavarban szenvedsz. Ugyanaz a kontrollerem van, mint neked, nincs rajta még plusz három gomb, amiből az egyiket boss killernek hívnak.
Mindenkinek a saját döntése, hogy játszik. A halál az halál. Senkit nem érdekel, hogy elsőre hal meg valaki, 50edjére, vagy trükkösen, vagy ügyességből, saját kútfőből, vagy tanulva más hibáiból. Az meghal. A trófea, amit kapsz érte, ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 07:58:56 -
#1787 Gratula.
Pedig az az egyik legnehezebb szerintem :) -
#1786 Vannak bizonyos fegyverhez olyan itemek, amiből egy létezik a játékban.
Pl Lotus-hoz egy pizza formájú valami Mibu Vilage környékén eldugva úgymond.
Ha nem nézel körbe, akkor lazán elfutsz mellette.
Ezeknek van normális nevük...
Mindegyiknek van neve.
Ráálsz az adott fejlesztésre és nyomol 2x háromszöget.... Ekkor kiírja listaszerűen az összetevőket.
Ennyi.
Minden utólag megszerezhető, vagy farmolható.
A legjobb farm hely ezekhez ami létezik:
Ashina Dephts.... 2. Szobor...
Miután megölted a fehér majmot vagy a dupla majmot, megváltozik a terület.
És már csak 3 ágyus ellenfél marad itt. Egy azonnal itt a szobornál ha felkapaszkodsz. Majd 2 még átugrálva a faágakon. Pont hátba tudod szurni mindet.
Rohadt jó farmhely.
És ezek dobják az egyik legritkább összetevőt, egy fehér port.
F.... betűvel kezdődik a neve... -
#1785 Ennyi... :D -
#1784 Biztos lesz. Majd E3on talán -
#1783 Hm...:( az nem sok..
Semmi, de semmi hír dlc-ről? Lesz egyáltalán? -
#1782 Nincs. Annyi, hogy a felszedett gourd seed meg prayer bead helyett más item lesz -
#1781 Nem a nehézség, ha nem van e eltérés? Más ellenfelek helyeken, cuccok, ilyesmi? -
#1780 Szokásos, ami minden soulsba + itt több posture dmg kell bossoknál és a te postured nem megy le csak ha blockolsz -
#1779 Amúgy miben más az ng+? Mert én pont kajak tisztán akartam újra nyomni, már ha meg van az utolsó boss... -
#1778 Gondolom nyakrafőre csalsz (értsd: YT nézed más, hogy csinálta), ha másodikra leverted. Mert őt nem lehet másodikra leverni.
Én mindenkit, de mindenkit saját kútfőből vertem. El is akartam adni a játékot vagy kétszer
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.28. 21:11:27 -
LBandi77 #1777 Én meg fatert a tetőn elsőre,nem kevés mák volt benne. -
#1776 De meg a hat lazulist nem tudom felhasznalni mert mas upgrade material hianyzik. Csak piktogramjai vannak, nem tudom a nevuket. Valamilyen por, meg a fene tudja. Azokat venni kell, vagy enemy dobja?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.28. 19:58:14 -
#1775 Akkor irány a NG++ -
#1774 Azt hasznalja az, akinek ket anyja volt. -
#1773 Hta van most. Kettot vettem, kettot adott Doh, egyet cicimen, egyet meg a halas kuldetes. -
#1772 Nem vesznek el, de tegyél magadnak egy szívességet és szedd össze mind a 6-ot ebben a végigjátszásban, ha nem akarod NG++ -ban is kicsinálni a Hatred-et -
#1771 2 őt.. És a többi? -
#1770 Ha elvesznének, hogy a piba tudnád kimaxolni a játékot? -
#1769 Nahh, lenyomtam Demon of Hatred-et. Második próbára meghalt.
Ha átmegyek NG2+ba, akkor elvesznek a lapisok meg a prosztata fejlesztésekhez szükséges cuccok? -
#1768 Haj az, esernyő. -
#1767 umbrella gondolom -
#1766 Ja, közben leesett, a tűzálló umbrella-ra gondolsz :) -
#1765 Piros pajzs? -
#1764 Most ezzel mi van? Buktam ezt a harcot vagy mi?
Ugynéz ki, ja buktam :(
Na sebaj, lehet megnézem new game plusba. Amúgy nekem ez a legjobb from játék ever, simán. BB, DaS 1, nem, nem, itt a király.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.27. 23:17:14 -
#1763 Lement a demon of hatred. Király harc volt. Igaz, ha nincs meg a piros pajzsom, amivel MINDEN támadása blokkolható, nem tudom, hogy verem le. De így easy volt....csekély 40.-re lement -
#1762 Megőni a fatert megen. -
#1761 Hasznalok. Firecrackert. Meg umbrellat.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.27. 20:34:12 -
#1760 Mit akarsz Hirataban? -
#1759 Na, megvan a tiz nyaklanc is. Ezt nem elveztem.
Maradt meg DoH, a lapisok, meg az xp farming. -
#1758 Second memory -ba ellehet még jutni? Ég minden, utolsó boss jönne, de a templomba nincs senki, hogy tovább jussak arra :( -
#1757 Amúgy mondtam te sem játszod """normálisan""" mert nem használsz protézist.
Mit nyomsz?
No Protézis run-t... Csak nem veszed észre :D -
#1756 Ez nem ugyanaz, mert hülye hasonlatokat gyártasz.
Te azt hiszed egy játékot csak a saját elképzelésed szerint lehet játszani.
A hasonlatod más mert az egy szabályt szeg egy rendszert amivel mások életével játszol.
Ha a SZEMKÖZTI MELLETTED LÉVŐ ÚTON MEGYEK AKKOR SZABÀLYOS PL.
Ezzel nem ártasz senkinek. Hanem egy játékban EZ jelenti a szabadságot, bárki bárhogy játszhatja magának. :)
Szerinted az a többszázezer ember aki szórakoztatja magát challange-ekkel az mind hülye meg hülyeség.
Remélem csak viccelsz.
Egyetlen okból írhatsz ilyeneket, mert te leszarod az ilyen dolgokat, nem érdekel, ezért evidens és érthető hogy soha nem is érzed azt amit mi akik így mennek.
Ez szimplán szubjektív ítélkezés, semmi egyéb.
És gyártasz "mindenféle semmi közehozzá" hasonlatokat, hogy tudd magadnak igazolni a szubjektív érzéseidet, mintha a szubjektív izlésed az egy standard lenne.
Hasonlatokat lehet írni csak legyen értelme is. Meg összefüggések...
Hogy vitted végig a God of War-t?
Ja mert sokan a legnehezebb fokon.
Akkor az mind értelmetlen aki az autópályán szembe jön, mert ő kitalálta, hogy mert élvezi egy más módon a játékot, más feltételekkel...
Csak annyi az eltérés, azért legit mert ő egy alapon ott lévő kapcsolóval nehezít én/mi meg magunknak? Bocs de nincs igazad. És nem is fogod átlátni, pont ezért mert az érdektelenség miatt szubjektíven vagy elfogult...
;) -
#1755 Ezígy full érthető is. -
#1754 Na, lebaszcsiztam Owl Fatert Hiratában, bekaphatja. Nagyjából 5 órám ment rá összesen, sokat segített ez a guide.
Még DoH van talpon a nagybossok közül, aztán már csak a lapisok és a max Xp farming van hátra a platinához. -
CrashBoostZoom #1753 Ott elkövettem az a hibát, hogy felültem a hype-nak és megvettem. Aztán megnéztem havernál, hogy milyen. Nekem már ki sem kellett próbálnom, hogy lássam ez nekem nekem való. Csak erre akartam rávilágítani, hogy ez nem szar/jó játék elválasztás mindegy, hogy mekkora "siker" mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mennyire kedvel egy játékot és, hogy miért nem játszik vele. Függetlenül attól, hogy ki mit mond.
Igen. Anélkül visszamondtam, hogy játszottam volna vele. Nem bántam meg.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.04.27. 11:06:26 -
#1752 Az sok mindent megmagyarázna :) -
#1751 Lehet a PC verziót nyomta ?