Sekiro: Shadows Die Twice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha átmegyek NG2+ba, akkor elvesznek a lapisok meg a prosztata fejlesztésekhez szükséges cuccok?
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ugynéz ki, ja buktam 😞
Na sebaj, lehet megnézem new game plusba. Amúgy nekem ez a legjobb from játék ever, simán. BB, DaS 1, nem, nem, itt a király.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.27. 23:17:14
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.27. 20:34:12
PS5 II PSVR
Maradt meg DoH, a lapisok, meg az xp farming.
PS5 II PSVR
Mit nyomsz?
No Protézis run-t... Csak nem veszed észre 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Te azt hiszed egy játékot csak a saját elképzelésed szerint lehet játszani.
A hasonlatod más mert az egy szabályt szeg egy rendszert amivel mások életével játszol.
Ha a SZEMKÖZTI MELLETTED LÉVŐ ÚTON MEGYEK AKKOR SZABÀLYOS PL.
Ezzel nem ártasz senkinek. Hanem egy játékban EZ jelenti a szabadságot, bárki bárhogy játszhatja magának. 😊
Szerinted az a többszázezer ember aki szórakoztatja magát challange-ekkel az mind hülye meg hülyeség.
Remélem csak viccelsz.
Egyetlen okból írhatsz ilyeneket, mert te leszarod az ilyen dolgokat, nem érdekel, ezért evidens és érthető hogy soha nem is érzed azt amit mi akik így mennek.
Ez szimplán szubjektív ítélkezés, semmi egyéb.
És gyártasz "mindenféle semmi közehozzá" hasonlatokat, hogy tudd magadnak igazolni a szubjektív érzéseidet, mintha a szubjektív izlésed az egy standard lenne.
Hasonlatokat lehet írni csak legyen értelme is. Meg összefüggések...
Hogy vitted végig a God of War-t?
Ja mert sokan a legnehezebb fokon.
Akkor az mind értelmetlen aki az autópályán szembe jön, mert ő kitalálta, hogy mert élvezi egy más módon a játékot, más feltételekkel...
Csak annyi az eltérés, azért legit mert ő egy alapon ott lévő kapcsolóval nehezít én/mi meg magunknak? Bocs de nincs igazad. És nem is fogod átlátni, pont ezért mert az érdektelenség miatt szubjektíven vagy elfogult...
😉
Még DoH van talpon a nagybossok közül, aztán már csak a lapisok és a max Xp farming van hátra a platinához.
PS5 II PSVR
Igen. Anélkül visszamondtam, hogy játszottam volna vele. Nem bántam meg.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.04.27. 11:06:26
De miért érdekes itt az, hogy visszamondtál próba nélkül egy játékot? <#confused>#confused>
Adversus solem ne loquitor
Darky, tudod, ha mész az autópályán, és mindenki szembe jön veled, akkor bizony te vagy a hülye!
PS5 II PSVR
😄
Ez remélem kielégítő válasz 😊
Nehogy megvegyem ma a Days Gone-t! <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
Az meg hogy szenvedek és néha van káromkodás az alap fícsőr egy souls-ban.... 😊
Ha nem élvezek valamit abbahagyom. Elhiheted.
Sok játékot hagytam abba. Kezdve a God of War-al....
Maxolgatom a Nioh Complete-et, de be kell valljam NG+ 10. órájánál járok és egyre inkább munkának érzem. Megy, nem vagyok benne n00b, de, hogy ez munka? Azt még magamnak se merem egyelőre bevallani... szerintem hagyni is fogom a pcsba és tolom a Horizon Zero Dawn Complete-et, ami megvan eonok óta, de még csak el se indítottam soha.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
A Sekiro hangulata, a pályadesign, még a harcrendszer is tetszik, de a bossok rém gyengék bármelyik korábbi játékukhoz képest. Persze a téma adja, hogy leginkább emberekkel harcolunk, mégis várok valami from-féle agymenést a dlc-ben (mert tuti lesz).
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.26. 11:53:19
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.25. 21:12:42
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagyonn az esély, vagy lehet egy 3 -4 pöttyösnél mindig elmész a 3.-ba és ott hibázol...
De egy 2 pöttyüsnél ez szinte 99%-os megölés.
Lásd pl a ló boss vagy a Szamuráj Geni alatt. 😊
A dárdás miniboss-okat utálom csak. 😄
Szimplán tudatosan harcolok, mindig magabiztosan, ettől még tévedhetek. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.25. 16:04:34
De azért akkor is vicces, nem? Kitanulsz egy bosst milliméterre, úgy, hogy nem iszol, nem R1-ezel, mégis levered, majd egy olyan játékban, amikor már iszol is, támadsz is, ugyanaz a boss meg felcsatolja, és hangosan nyögsz. 😊
PS5 II PSVR
1.
Nem csináltam soha No Hit-et
2.
Nem vagyok terminátor, akkor nem szenvednék én se néha.
3.
NÁLAM sokkkal ügyesebb játékosok hibáznak és halnak meg.
NINCS OLYAN ember aki elsőre MINDIG végigszalad, ha lenen akkor nem kellene pl Lobosnak meg Hob-nak néznie a Kanji jelet. 😄
Ez nem erről szól.
A No Hela és No Basic és a No hud arról szól, hogy eljutsz-e a végéig a játéknak!
Nem pedig arra hogy akkor utána már azonnal meg sme halsz, de hiába magyarázom el neki 10x, nem ért meg. 😊
Ebből aztán adódnak a félreértések. 😊
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A 100-adik nak az az értelme hogy a 100-adikat én csinálom nem a 99 másik pro játékos. 😄
Youtube elsődlegesen magamnak van visszanézésre, archiválás ügybe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.25. 13:48:17
Én ezt élvezem azzal van a probléma. 😛
Most elkezdtem tegnap normálisan végre, mindent használok...
De 5-10 perc után gondoltam egyet és kikapcsoltam a HUD-ot.... 😄