2071
-
#1830 [legyint]
ha neked, így jobb,...csak kérlek ilyeneket ne írj, hogy másodikra, mert lehet, hogy még azóta is ott vergődnél vele...mert magadtól NEM MEGY. Nem voltál képes rá, hogy a magad tudásából érvényesülj!
Én igen, levertem a gecibe 4 óra alatt, kb. 50. -re, de lement. Igaz, hogy végig próbálgattam az összes protézist, egy rakat védekezés, támadás kombót, de meg lett. Az utolsó három próbán már no hittel nyomtam az első két fázist...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.29. 11:08:51 -
#1829 Figyelj, hidd el, nem éri meg nyilvánosan hülyét csinálni magadból egy internetes fórumon.
Szerintem ezt a csalás dolgot ne hangoztasd sehol, mert leírod magad vele. Akkor az egész Twitch egy csalás, mert nézed, hogy más hogy játszik. :-D
Neked amúgy magaddal van bajod, vagy az életeddel? Hogy ennyire bizonygatni akarod, hogy milyen jó vagy, te az egyetlen, aki nem nézett egy videót se?!
Nem számít, lófaszt se. Pont ugyanazok a trófeáid lesznek a játék végén, mint annak, aki sok óra szívás után megnézett egy guideot.
Én aztán megküzdöttem a játékkal, becsülettel. Az első lándzsás minibossal vagy 3 órát szívtam, mert nem volt mikirim, és azt sem tudtam, mi az. :-D Kurvára nem néztem videót, meg nem kérdezgettem senkit, szoptam 3 órát vele.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 11:07:01 -
#1828 De én azt nem értem, hogy mi van akkor, ha valaki guide-ot néz? EMBER nincs a földön, aki guide nélkül megcsinálja mind a négy endinget. Még kandúr se, akárhogy fossa a hülyeséget. Akkor most mindenki csaló? TOPLEL! -
#1827 De akkor miért nem használsz rendes trainereket, egy ütés és meghal, sérthetetlenség?
Hiszen úgy is leverted volna, csak kellett volna még 12 óra.
Vagy csak 5 mert ügyesebb voltál, vagy csak 2, mert gyorsabban tanulsz.
Értsd meg, ez csalás. Nem több, egy grammal sem.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.29. 11:02:13 -
#1826 Igen mert én vállalom de elsőnek magam tanulom ki amit tudok, csak akkor nézek, ha már nagxon feladás közelbe kerülök...
De soha nem is mondtam hogy én minden boss-t hamar leverek...
Vagy hogyan verem le.
Ezzel nincs gond, csak arra írtam neked hogy tutorial nélkül egyértelműen több idő. Ennyit írta.m :) -
#1825 Nanana. Nekem a Demon az egyetlen bűnöm, az tényleg nem saját kútfőből ment, mert már elzsibbadtam tőle. (de le is írtam itt)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.29. 11:00:48 -
#1824 Egyrészt nem biztos, hogy több lett volna, tutorial nélkül is levertem fater második fázisának a háromnegyedét. De ha több lett volna, akkor mi van? Akkor is levertem volna, csak még kellett volna mondjuk 2 óra. És akkor? -
#1823 -
#1822 Ja de ha nem nézel tutorialt akkor még több lett volna, ez full egyértelmű dolog... Hiszen a tutorial eleve erről szól, időtspórolsz.
Nem ahhoz képest ami alatt másnak sikerül. Hanem ahhoz képest ami neked kellett volna magadtól.
De ezt te is tudod szerintem.
Az hogy valaki 5 óra alattsikrült, nekem meg 5-el tutoriallal az semmit nem jelent, 2 külön szituáci, meg szerencse kérdése. -
#1821 Darky, pont te vagy az, aki más videóit másolja. Ez az egész no heal, no R1 baromság nem a te fejedből pattant ki, hanem videón láttad másnál. Azt is elnézted, hogy csináld meg. Akkor miről beszélsz?
Pont én vagyok az, aki saját erőből baszta le a bossokat, egyedül DoH-t csízeltem le. Órákat szoptam mindenütt, mert addig csináltam, amíg nem ment. 100+ órám van benne, és ez még csak a második kör, nyilván nem azért, mert mindent videón néztem meg, és után 10 perc alatt megcsinátlam.. -
#1820 kb.
szerintem én vagyok itt az egyetlen, akik magától verte le a játékot.
Mondjuk sírtam is eleget, csodálkoztam is, hogy én vagyok csak balfasz, amikor már mindenki lecsapott, mindenkit*, én meg még mindig a kibaszott vínasszonnyal meg genyócsíróval vergődök.
Kiderült, hogy nem is.
*Még Moby is. Bocs -
#1819 De, mertte azonnal látod a tutorialon mit csinálj, mit használj.
Ha maga megy az ember ezt idő letesztelni...
Milyen harcmodor milyen támadás ellen, milyen eszközök, skill, protézis.
Eleve 20+15 spirittel te nem tudsz probálkozni egy menet alatt sokat. -
#1818 Két órát beletettem simán, utána megnéztem egy tutorialt, és utána még 3 óra volt, mire lement.
A játék dobozán ott van nagybetűkkel: Kill ingenously.
Mivel nem érted, lefordítom: Ölj okosan/trükkösen! Azaz, még a készítők is arra biztatnak, hogy ne szarasd magad torkon, ha nem feltétlenül muszáj, hanem légy ravasz, okos, és ölj úgy. Én megtettem DoH-hal, kandúr a torkon szarást választotta.
Kinek mi.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 10:54:13 -
#1817 Bocs ebben nincs igazad.
Az hogy neked tutorialal 5 óra volt mint másnak annélkül, az max annyit jelent hogy neked lett volna akár még 5 annélkül mire magad látod a moveseteket és megtanulod mit reagálj rá.
Sokmindenben egyetértünk, de ebben Kandurexnek van igaza... -
#1816 Senki nem mondta, hogy kemény voltam, nekem a trófeája kellett csak. Most mit csináljak, ha beesett a szakadékba?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 10:51:11 -
#1815 Jó, másodjára DoH leverő csávó, kemény voltál. Ja nem te, hanem akiktől lemásoltad.
Egyetlen pillanatod nincs benne. -
#1814 "A Főfaszfej meg konkrétan tudom hogy kb egy Genichiro harc lesz, attól nem félek."
Hát nem az lesz. -
#1813 Mit gondolsz nekem miértegy boss kb 15 óra... Meg a challange-ek, pont ez miatt ki akarom élvezni minden egyes másodpercét.
Ha sokóra után nem találok megoldást, akkor mehet a speedrunok videói.
Mr Myjagi-t kéne még kitanulnom, csak az van vissza.
A Főfaszfej meg konkrétan tudom hogy kb egy Genichiro harc lesz, attól nem félek. -
#1812 Tök egyszerű, én először shura endinget választottam, és még utána kell két végigjátszás ahhoz, hogy meglegyen a platina. Nem úgy csináltam mint te, hogy előtte mindent elolvasva, mentéseket visszatöltögetve spóroltam meg 1 vagy két runt. -
#1811 Szart léped át, ugyanúgy átmész rajta.
Én úgy is 5 órát szoptam hirata faternél, hogy abból három órát próbáltam egy tutorial alapján csinálni.
Szóval kandúr bődületes faszságokat beszél.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 10:48:17 -
#1810 Te meg hülye vagy. -
#1809 Evvan vissza:
No heal/ressurect - Fōfasz, Hatred, Owl 2.0, Mr Miyagi
No Basic:
Főfasz, Hatred, Mr Miyagi
No Hud:
Főfasz, Hatred, Owl 2.0, Sárkány, True Monk, Owl, mindegyik démon, meg az owl utáni miniboss-ok
De ma ezen változtatok majd.... :) -
#1808 Csak éppen ettől nehéz a játék. Sőt, majdnem ez a sava - borsa. Akkor jön az IGAZI legyőzve érzés amikor magatoktól megy.
De ha már lecsaltad, nincs tovább, sőt, a játék majdnem, hogy könnyűnek hat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.29. 10:40:51 -
#1807 Fejben már sokszor :D -
LBandi77 #1806 Te már leverted a főfaszt? -
#1805 Jaja az op cucc.
Az kellett nekem a No Basic menethez... :D -
LBandi77 #1804 Van nálam 1 fehér bicska ha azt magamba szúrom akkor ad +5 spiritet de leveszi a felére a hp-m. -
#1803 Nem kell várni semmit én tudtam egyfolytában használni miután elfogyott a spirit, csak akkor nem annyira hatékony és ha jól emlékszem nem kettőt üt hanem csak 1-et. -
#1802 Mire gondolsz? :) -
#1801 Nem kønnyebb csak átléped a kitanulási fázist. :)
De ja a netes segítseg nem véletlen segítség. -
#1800 Amíg van spirit. -
#1799 Én se ezt írtam... ;) -
LBandi77 #1798 https://youtu.be/scYvbpOwDsM
Na itt a mákos pite. -
#1797 Ez fel se tűnt, mert spirit emblemem sose volt túl sok, hogy lássam az előnyét -
#1796 Nem bug. Spirit emblem nélkül már nem használhatod ész nélkül (meg kell várnod, amíg feltöltődik).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.29. 08:16:11 -
#1795 Amúgy ti még mit pöcsmörögtök a játékban? -
LBandi77 #1794 Az-az.Most annyira bele jöttem a használatába hogy el is fogyott. -
#1793 A Mortal Blade? Abban az a jó, hogy amíg van spirit emblemed, addig ütésenként leszívja, de ha elfogyott, akkor is üthetsz vele. Az, hogy ez bug, vagy feature, mindenki döntse el maga :) -
#1792 Félrebeszélsz. Teljesen más a nehézség, ha tisztába vagy a gyengeségekkel vagy az erősséggel. Gyakorlatilag, ha tudod mit kell csinálni, bármelyik boss -on átvágod magad.
Csalsz.
Pont. -
LBandi77 #1791 Mondom mák volt,majd teszek föl videót.Éppen akkor kezdtem el próbálgatni a hátamon lévő kard skillt.Hát az elég op. olyat basz csak pislogtam.