Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Miért hány ütés voltál neki? 3? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Akkor elég szépen betanulhatta. 😄

Amúgy nem lep meg, mivel ha kitanulod,és csak a kötelezőeket csinálod meg, akkor persze hogy végig lehet futni a játékon.
Nekem sem a Boss-ok okoznak fejfájást, hanem amikor leállok a mobok ellen verekszeni... a Bossfightokat be kell magolni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 07:33:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
lobos no heal runt megy már elajjaz meg speedrunolta egész játékot 2 óra alatt. Ezek nem emberek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na úgy látszik megtaláltam az összes prosthetic toolt is, mert meglett trófea

TDC Geronimo
wow nem is tudtam, hogy meg lehet ölni a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagy kígyót
Most jöttem rá, hogy lehetett átjutni egy titkos helyre és onnan sikerült. Érdemes ám ezeket a sidequesteket megcsinálni és odafigyelni minden NPCre

Myselor
elugrottam majd visszarántott a játék hogy megtudjon fogni.
Moby
Visszaránt?? Honnan?😊

Adversus solem ne loquitor

Myselor
én is elkezdtem játszani félórát szarakodtam az ogrével nem volt igazából nehéz csak felbaszott hogy csal a játék...olyan érzésem volt hogy visszaránt a játék mint a das2-ben mikor még alacsony volt a skill a rollhoz.nevetséges konkréten 3x láttam hogy visszaránt a játék hogy megfogjon.na nembaj amúgy nemvolt gáz csak 2x ledobott aztán meglett.jó kis játék de remélem ilyen csaló szarságok nem lesznek
Moby
Aha.
Másban amúgy miben tudnék, ha nem skillben? Például nőne a játékban(tól!) a farkam?
Te azt ígérted nekem, hiába jövök vissza, nem lehet fejlődni, és ugyanúgy 2-3 ütés leszek neki.
Ez nem így lett Dark. Most akkor hogy van ez Dark? Nem dumáltad le a mámival öléggé, hogy itt márpedig senki nem fog fejlődni, és punktum? 😊

TDC Geronimo
Te mivel játszol dark? 😄

Kapsz rakat technikát, skillt, fejlődik postured, posture damaged stb. Persze, ha nem találsz meg a játékban semmit úgy tényleg nehéz.

darkSectorxxx
Hát max skill-re fejlődtél... Másban nem. 😊 max az életcsíkod lett azóta kicsit nagyobb.

Moby
Há nemtudom. Nem lehet fejlődni, de azé az imént elpopsiztam a lovacskát, saztán visszamentem mámihoz, s bedugtam neki a hüvelykujjam, ahogy azt megígértem neki. Nem fejlődtem semmit gondolom, de olyan nagyon kérte, hogy nem tudtam neki nemet mondani!
Pipa és pipa 😄

darkSectorxxx
Ja tudom, hogy lassan haladok. 😄

TDC Geronimo
lol én is ott tartok, de már amit hallottam kb 85-90%nál járok
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 21:48:31

darkSectorxxx
28.5 órám van a Sekiro-ban 3és még nem találtam meg a 3. Boss-t.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
SEKIRO:bangbang:

"Sekiro: Shadows Die Twice - PC-n tolod? Csinálj biztonsági mentést!

Az a helyzet ugyanis, hogy többen is arra panaszkodnak, hogy egyszerűen tönkrement a mentett állásuk."

Granny?
darkSectorxxx
Jah...azt lenyomtam már. 😄

Most meg a szamuráj a templom tetején a kék ruhás nagy kardosat No Hit.

Seth
Milf? Uhh.... <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Hogy írjam? A 2 tőrős repkedő varázsló milf.
darkSectorxxx
Ja és hogy ezt USE-olni kell vagy elég volt a kongatás hogy aktiv legyen? és mivel szedem le? <#help>

darkSectorxxx
Vagyis? a bonus map végén a lángoló templomban?

darkSectorxxx
😊

A pillangó b+.
AntiHero
Bika is pipa. Van egy fallrész ahol betud akadni és lock nélkül mindig a seggébe vagy kb.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Melyik az a MAMI boss, akiről a másik topikban beszéltél?

darkSectorxxx
Lila? könnyebb sokkal mint a Bika, ezért érdekes a játék mindenkinek más, én a boss-okon előbb kiismerem magam mint az elite ellenfeleken. 😄

Valaki pls magyarázza el ez miben nehezíti a játékomat?

darkSectorxxx
Igen iszonyat lehet szopni mert a fejét tudod lockolni, és ha oldalt ütöd akkor pont behuz a szarvához és öklel

darkSectorxxx
Gratula. 😊

TDC Geronimo
hmm úgy néz ki a végénél járok? Csak az nézze meg és válaszoljon, aki végigtolta

Fent vagyok a kastély tetején owlal kell harcolni ez a vége? Többet ne mondjatok csak igent vagy nemet

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 16:00:20

AntiHero
De legalàbb a làndzsàs b*zi lement ahogy leírtam a posztot.

Sőt a lila ruhàs csóka lement elsőre, pedig mikor meglàttam màr féltem. 😄

mucsácsó
bakker, ennyire szopás a bika? 😄 úgylátszik akkor én rohadtul bemákoltam elsőre 😄 valahogy nagyon ráéreztem biztos az irányára, vagy nemtom... igazából futottam utána körbekörbe, néha belebaszol egyet hátulról, amikor jön szembe dodge mögé, petárda, ütöd... de lehet most már 2x-ra nem menne nekem se gyanítom... 😄

...cserébe a többi (mini)bossal úgy szopok, mint a torkosborz...

lilaruhás strigóval már meg se merek próbálkozni :'DD gondolom szart se dob, csak ilyen XP-t, igaz? 😄

valleyban a
Snake Eyes Shirafuji
is taknyosraszopatott rendesen...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 15:57:07
darkSectorxxx
Pontosan, mindenhol ez okozza majd azt, hogy SOKAN fogják és egyszerűen otthagyják a játékot...
Tuti, hogy a vásárlók fele, nem rád gondolok, full félreértelmezték ezt a játékot és vásárlás után szembesülnek vele, milyen is igazán.

Kuva sok idő kell, türelem, a kimért lassú harcok akár 15-20 perc is simán egy Elite ellenfél... de később pl a kisebb ellenfelek is hamar meghalnak, csak éppen olyan movesetjük lesz, amikor ha szembe vagy velük kb 1% esélyed lesz a túlélésre.

A lopakodás egy hiba a játékban, annyira rosszul működik, de sok helyen sajnos érdemes.

Ha viszont már egyszer mindenkit legyőztél, uténa ne állj le harcolni, mert hamar megunod...

Nekem Bika 20.-ra kb ment le asszem, de a petárdákkal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.25. 15:48:20

AntiHero
Én is a bikànàl tartok. Egyenlőre nekem se megy.

De az làndzsàs mini boss se. Mindig kitakarítottam a kicsi mobokat pedig..(ami külön agyfasz, hogy 1 az 1be nem tudok ellene rögtön menni)

darkSectorxxx
Miben lesz nehezebb? csak mert én úgy megyek.

darkSectorxxx
Sőtt olyannyira igaz ez, amit írsz, hogy eddig a bádogemberig kitakarítottam mindent és életet meg feltámadást nem is kellett használnom.
Amíg lehet így megyek.
Max a kezemen lévő skill-eket kellett, mint a balta.

darkSectorxxx
Agyrák:

mindig fuss mögöte és amikor megállaakkor üsd...
Van ellene a másik irányban egy árusnál 500 gold-ért patron, azt ha a fejénél használod feláll 2 lábra és ütheted.-....

darkSectorxxx
Ez így van ahogy leírtad, meg az erősödés is, csak éppen kvára nem veszed észre a harcnál. 😄

darkSectorxxx
Pontosan nekem mit gondolsz miért sikerült 1 élettel? 😄 az első fázis meg No Hit szinte 10-9x... 😄
Meg kell az L1 is azért, mert az véd. 😄

darkSectorxxx
Pontosan, itt semmi megoldás nincs, rá vagy kényszerítve a harcra, se varászlat nem segít, azt a üzet feldughatom a seggembe meg a kis csillagokat... kurvára semmit nem ér, csakis a véd-támad, véd-támad....

mucsácsó
köszi a tippet! jaja, a protkós duplatámadást azt tolom, és nyilván amikor már csak fele élete van, mert minél kisebb az élet, annál nehezebben megy vissza posture 😊 Eel liverről viszont nem tudtam, hogy itt jól jön... van neki elektromos támadása is?! 😄 azzal még nem találkoztam, valszeg nem éltem meg 😄DD

btw, azt tudjátok, hogyha a saját posture-ötök telítődik, akkor a blokkolás hosszan tartva (L1) az gyorsabban leviszi, mintha csak elfuttok és simán álltok védekezés nélkül? 😄 picit fura, de tényleg így van.. 😄
DS-ben ugyebár védekezéskor lassabban töltött a stamina emlékeim szerint - bár nyilván posture <> stamina😊
darkSectorxxx
Igen, egyféleképpen. 😄

Alig hiszem el, szerencsém volt és leeseztt a buzi bádogember 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.25. 15:07:39

A fejsze nagyon hasznos, de csak azután használd hogy előbb megpuhítottad karddal és a posture csíkját legalább a felére felvitted. Utána már csak pár szerencsés találat a fejszével és bevihető a végső csapás. Amúgy van egy olyan skill is amivel dupla támadás indítható a protézissel, ha előzőleg használtad akkor a következő normál kardos csapáshoz hozzáadódik a fejsze is, vagy a kiválasztott protézis. A második fázisban van egy Eel LIver nevű item, ez jelentősen csökkenti a villámsebzést, ha van nálad fald be mert szükség lesz rá. Nem volt könnyű menet, nekem is vagy két órámba telt.

Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.03.25. 14:50:32
Én épp azt szeretem ebben a játékban hogy nemigen van mód trükközni, nem bújhatsz pajzs mögé, nincsenek távolsági fegyverek, a félreugrás is csak ritkán kifizetődő, rákényszerít hogy állj ki szemtől szemben az ellenféllel és harcolj a végsőkig. Ezért gyakorlatilag minden harc epikus tud lenni, különösen ha megszenvedtél a győzelemért. Az érzésért csinálja az ember, és ha elkapod a játék ritmusát akkor az ellenfél minden mozdulatára tudni fogod hogyan reagálj. Nem nehéz a harcrendszer, csak új, meg kell tanulni. Amúgy a protézisek használatával változatosabbá tehető a harc.
mucsácsó
akkor ezek szerint sikerült... ;P

Genichiroval a toronyban csak én szopok egyszerűen?! 😄 pedig tényleg nem lehet nehéz, de mindig megszopok 1-2 ütést/nyilat, és már puff vége is egy életemnek...
próbálkoztam már ilyen cigány-módszerrel is, hogy futok körbe-körbe, aztán néha egy
csapás, de nem túl célravezető, főleg a 2. fázisban mégizgágább.. 😄

arra rájöttem, hogy a posture-jének gyengéje

az axe
de nem sokkal lettem előrébb 😄

btw, milyen szar már, hogy 1 hsz-ben csak egy SPOILER tag használható, mert amúgy bugos?! 😞 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 14:09:51
Ulthanito
Pedig nagyon igaz, amit ír. Míg a DaSban és BB-ben gyakorlatilag millió variáció volt, hogy ölsz meg egy ellenfelet, millió build, addig itt csak egy van. Azt meg nem érzi választásnak, hogy firecrackert használ vagy surikent.

Míg ott ha valaki akarta, kisgatyában, pajzs nélkül, egy fegyverrel vágott le mindenkit, van aki meg nehéz páncélban, kurva nagy pajzs mögé bújva, remegő térdekkel és barna csíkos nacival tolta végig a játékot.

Itt ez nincs.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az is kurva hasznos hozzászólás, hogy

A butterfly kurva első fázisát gyakorlatilag az R1 + piros kör+R1+piros kör[ gombokkal kb. egy perc alatt meg lehet csinálni

Mégsem írjuk ki spoiler tag nélkül.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.25. 13:43:28

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én is egyetértek, szerintem mindenki a saját bőrén tanulja meg a játékot, és spoilerbe menjenek a hasznos tippek. Pl így:

Hasznos tipp Hirata Estate pálya
Ugye nem is olyan nehéz?

Ennyi.

PS5 II PSVR

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."