Sekiro: Shadows Die Twice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy skill, amikor forgotámadást csinál a karakter, felugrik és lecsap, de nem az OLDAL kardozos, hanem amikor FÜGGŐLEGESEN üt és egyfolytába csak azzal üsd. 😄 Néha a második fázisba a kis aranylepkék ellen elfutsz és ennyi. ha nem akkor csináld ezt amit én! 0:21:00-nél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 20:53:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Phase 2re kell tipp. Az első az sima.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor

Lovasnál én is azért haltam sokat mert az elején nem is tudtam mit véd ki és mit nem a kardom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 16:19:47
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.26. 16:19:36
[merlinw.org]
Hogy jön ide, hogy hányan nézik meg ilyenek?
Semmi köze ehhez.
2. Nem mondtam hogy nem ügyesek, csak azt hogy nem lep meg Lobos ezzel már.
És nekem nem kell megmagyarázni a no hit milyen mert én is csinálom.
És ez miatt tudom is mi kell hozzé, vannak ebből is nehezebben tanulhatóak meg könnyebben tanulhatóak is.
A speedruneerek is egymást nézik sokszor, PL Hob is... És egymástól szedik a tippeket, hogy lehet egyszerűbben, te pl azt hitted egy no hites akárcsak a kisujját is megmozdítja pl a Bloodborne temetős boss-ánál vagy a mérgezős 4 lábúnál a templomban? dehogyis....
Csak trükközés kell és ennyi.
Én se véletlen nézem őket, vagyis Hob-ot, onnan nézek le bizonyos dolgokat.
Hob ehhez játszott majdnem 2 évig a souls játékokkal csak ez a challange miatt. Ő se tudja ezt megcsinálni csettintésre. Ügyes a srác, mert gyakorolt, érdekelte a téma, stb.
Persze egy 70 éves őregembernek már elve nem is lenne olyan reakcióideje, de ő még fiatal. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 16:17:11
De a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.26. 16:21:12
[merlinw.org]
Erre majd azért figyeljünk oda. 😄
Másnap este meg a harmadik próbára lement úgy, hogy még seed-em is maradt...
PS5 II PSVR
Nem, nem ugyanolyan nehéz mindenkinek, de az azért furcsa, hogy pont olyan valakinek megy minden elsőre max másodikra, akitől még soha semmit nem láttunk, akiktől meg már igen, azok nyígnak itt is, más fórumokon is, külföldön is, hogy húúú, baszott nehéz ez a játék.
Ilyenkor azért felmerül a gyanú, nem?
Különösképp a Sekiroban, szerintem még Lobos sem vágta le nemhogy az összes bosst elsőre, de mondjuk csak 1-2-t a teljes játékból, amikor először játszott vele. Az első próbára fel se fogod szinte, mi történik, mi a moveset, szinte biztos beleállsz egy rosszul időzített támadásba, vagy egy rossz védekezést tolsz, és azonnal véged.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.26. 14:57:11
PS5 II PSVR
Ja egyébként a legidegesítőbb, mikor valamelyik boss elsőre lemenne, de mégsem majd utána órákat szopsz vele. Aztán másnap meg lemegy pár próbálkozás után. DS-ban volt még mikor tök véletlenül beleszaladtam egy boss-ba, és elsőre levertem. El se hittem, annyira örültem, aztán átvezető után kiderült van még egy második menet is. 😄
Természetesen kinyírt. Itt a pillangós mamika okozta ugyanezt. Meglett, kurvára örültem és jött a lelkes rész. Még azt is sikerült kikerülgetni és folytattam ugyanúgy a verést ahogy kell, de kiment a ritmus, fáradt voltam, picit nyirkos volt a kontroller is, az izzadságtól és persze, hogy elkapott a ribanc. Az a legszarabb, mikor tudom mit kell csinálni, megvan a recept, ennek ellenére egy kis kihagyás, egy picike félrecsúszás és ott a vége.
Meg az is ott van kinek melyik fekszik leginkább. Nekem a lovas az feküdt. A szó két értelmében is. 😊
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.03.26. 14:46:42
Olyankor annak kicsit azért szaga van, nem?
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jöhet a videó róla, ott van a gépeden, csak fel kell tölteni...
PS5 II PSVR
Az utóbbi 3 hónapban csak a BB-vel játszottam, megnéztem a legügyesebb streamerek, no hit és speed runjait. És rájöttem valamire. Ezek az emberek olyat tudnak, amit te soha nem fogsz: azt, hogy mikor, hol és hogyan, és milyen szekvenciában kell ütni/dobni/szúrni, hogy az adott boss kifingjon szinte pillanatok alatt. És teszik ezt lvl 1-en.
Ez nem egyenlő azzal az érzékkel/tudással, amit te csinálsz, hogy 30 percig táncolsz a bossnál, hosszú órákon át gyakorolva, amíg a movesetjét már ismered, és négypercenként bevitt egy ütéssel megfekszik a boss 50 perc alatt. És ráadásul ezt megteszik egyszer, ötször, tízszer egymás után, pont ugyanúgy.
Na, ez az, amit te (én, Moby, akárki, kutyafasza, csak nagyon kevesen) a büdös életben nem fogsz tudni.
Ők azok az emberek, akik nem 6 nézőnek erőlködnek Twitch-en, hanem több tízezren nézik adott esetben a streamet, milliókat keresnek vele, beszélnek angolul, és a közösség ismeri a nevüket. Az egy másik dimenzió, Darky.
És nincs de, meg én is majdnem, meg ha annyit gyakorolnék, meg, meg, meg...
Nem.
PS5 II PSVR
n000rbi: Értem. Meglepődtem, ilyet még csak annál az árusnál láttam és mivel elég ritka az előfordulása a játékban ennek az alapanyagnak, csodálkoztam, hogy be lehet szerezni ilyen formában is.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.03.26. 11:47:37
Vagy hagyjam..aztàn visszajövök hozzà később?
A játék alatt nekem az egyik leghangulatosabb helyszín az lett, mikor beértem a kastély felső szintjére, majd bemásztam az ablakon. Új ellenfelek is lettek. Itt is lopakodva, gyönyörűen végig el lehet tenni láb alól a szamurájokat. Most elég sok irány adott, de először a kastélyt szeretném letudni. 6 életerő italnál tartok és meglepődve tapasztaltam, hogy egy helyen:

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem azt mondom, hogy mindenki 2 óra alatt végigmegy a játékon, de ha kitanulsz egy ellenfelet, mindjárt másképpen látod a játékot.
De ezt szerintem ti is tudjátok, Ulti, te mesélted mostanság hogy a BB-ben végigrohansz majdnem, NG5+ körül jársz, előtte meg csodálkoztál a boss-ok milyen nehezek....
Erről van itten szó. Nem lehet mindenki pro, de ha van egy taktika, akkor már a reakcióidődön múlik a többi része.
Sajnos csak az ucsó 60 sec-et tudom kivágni de.....
holott mikor az első 20 körben megölt ez a buznyák, nem értettem, hogy ezt hogyan lehet megölni, annyira nagy a range-e és a sebzése...
Bár nem tudom az a Demon Bell ikon az életem alatt még mindig...
Csak egy példa...
Minden souls játék minden ellenfele ilyen, persze van kicsit nehezebben tanulható, meg kicsit könynebben, ahová neked is gyorsank kell lenni, de hogy egy Lobos ezt végigfutja, az ő tapasztalatával, az nem lep már meg.
HOB aki no hit-el nyomott le 5 soouls játékot egymás után, na az inkább.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 08:25:18
Milyen sajátos?
Egyel lentebbi komment? 😊
Bezzeg mikor 2x kérdeztelek a játékról csesztél válaszolni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 08:09:16
Vagyis értem hogy máig uncsi neked, de úgy érzem van rálátásom a boss-okra, ahogy a többi souls játékban.
Nem állítom, hogy Lobos nem ügyes, én nem ezt mondtam.
Hanem azt hogy mint Lobos, aki ügyes és élete 90%-ban souls játékokkal játszott, betanulva a boss-okat, ENGEM nem lep meg hogy 2 óra alatt végigment a játékon.
Igazából ezt a többiben is lehet, ha elfutsz mindenhol.
Souls játékokban a tartalom az opcionális részek, nem a kötelezők.
Tegnap levertem végre a pinagravitációs milf mamit. Most a hétlándzsás következik, egyelőre gőzöm sincs, hogyan.
De legalább már van 6 gourd seed-em. :-D
PS5 II PSVR
Már megint az van, hogy a nagyok nyomják a csodát, amíg te fórumozol arról, hogy mennyire nem ügy ez neked 😄D
Századszor is ugyanaz a nóta. Uncsimár.
Adversus solem ne loquitor
Nekem nem fejlődés az a 3-4 használhatatlan protézis....
Akkor ha meg be kell tanulni a mozgást, akkor full mindegy mikor ölöm meg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 07:32:11