Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Utolsó zóna, ha jól tudom még van 1 opcionális meg az endboss.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Sekiro Speedrun 50:52 !!!

én azt sem tudom sokszor a pályán hogy merre megyek ezek meg fejből vágják a fontos itemek helyét. 😄 ami kell a speed-hez
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.28. 16:16:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Gratula...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
huh na még 2 boss down. Nincs sok már hátra.

darkSectorxxx
Hogyne lenne eredményes, MÁRHA sikerül a védelmét felvinned pirosba. Különben nem, ja....

darkSectorxxx
"vagy nagy kockázatok árán a posture-t töröd meg."

HAD EMELJEM KI PLS!!

GECI IGAZSÁG EZ!!!

igaz hogy leverni a védelmet OP dolog mert a hp-tól független 1hit kill lesz bármi, de kibaszott kockázatos és nehéz. Én nekem ez a nehézség a játékban, hogy én fosós vagyok, itt meg nem szabadna fosni.

darkSectorxxx
Az ami 5 csikos?

Nem biztos,a sok soulsborne után alig tudtam átállni a nioh-ra pedig azok rokonok.
Ulthanito
Nagyon kemény. Lehet, hogy látványos, de nem eredményesebb, mint az óvatosabb módszer.

PS5 II PSVR

Ja,Lobos gyerek is így csinálja, néztem amikor gyakorolt.
Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Néztem már pár videót, de olyat még nem láttam, hogy valaki úgy üti le a staminájukat, hogy ha mondjuk a teljes HP 10 egység, akkor hét vagy nyolcnál.

Mire leütik a posture-t, kb. 2 egység marad, ergo minimális a különbség attól, hogy végigvágod a HP-ját, vagy nagy kockázatok árán a posture-t töröd meg.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Egyszer, csak egyszer tényleg valahogy vedd már fel, ahogy játszol, annyira kíváncsi lennék. Most vagy egy őstehetség vagy, vagy én vagyok atombéna (meg Moby) - egyiket sem gondolom amúgy - de szívesen tanulnék abból, ahogy egy óra alatt levered pl. Genichirot.

Hány vialod ment rá? Melyik fázisokban? Deffenzív vagy offenzív a stratégiád?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Neked jól fog menni, abban biztos vagyok.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Én az endbosstól félek, olyanokat olvasok róla, hogy már most elment a kedvem 😄

Myselor
na nemrég lement nekem gechichiro kb 1 óra try után szép volt jó volt megtanultam faszán harcolni nála könnyen ment már mindig az első phase a másodikban is az 1hitelő villámmal volt bajom ott borult kicsit az asztal párszor xd de meglett végre
Én pénteken kezdem a szopást.De amit eddig láttam az alapján azt mondom hogy itt az a jó ha az ellenfél arcába mászol és "verekszel"velük.Persze nem hülye módon,és inkább a staminájuk "leütését" próbálod meg az életcsík lefogyasztása helyett.
darkSectorxxx
Elsőre nekem is mert magam szeretném kitapasztalni, csak akkor nézek taktikot, ha nem sikerül már sehogy.

darkSectorxxx
Én arra mondtam hogy bizonyos fokig.
No Hit meg ellenfeleknél.

De most arról beszélek, hogy AZEGÉSZ JÁTÉKOT!

Ne keverd a 2 challange-et!!!!!! 😊

Ulthanito
Honnan tudod? Akkor végigvitted a játékot? Mert gondolom nem csak egy szakaszában, hanem végig lesznek minibossok.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Próbáld meg, nem olyan nehéz az. Tudod, csak gyakorlás, meg idő kérdése. Annak, aki mindent megfigyel a bossok mozgásában, nem is nehéz. Igazából csak attól függ, hogy valaki akarja-e vagy sem. Kellő odafigyeléssel bárkinek megy. <#banplz>

PS5 II PSVR

Ulthanito
LOL, mintha csak magamat olvasnám. 😊

Szerintem nekem is lesz benne vagy 10 órám minimum, mire levágom. Pedig az első két fázisának támadásait már betonra ismerem. És hiába, mégis van, hogy ugyanabban a kombóban bekapok támadást, máskor meg nem.

Ha az első fázisban lever, nincs resurrect, mert minek, optimálisan max 1 viallal kéne azt lenyomni. Olyan eddig csak egyszer volt, hogy 3 viallal értem a harmadik fázisába, persze mindig akkor ütött, amikor ittam. nem tartott sokáig. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Moby, nekem dettó ugyanez!

Van már benne vagy 3-4 órám, néha átjutok a harmadik fázisba, az eddigi legnagyobb sikerem az volt ott, hogy megcsináltam 3 mikiri countert, de jellemzően 10 másodperc alatt agyonbasz a villámmal.

Most mélyponton is vagyok kicsit miatta, elment a kedvem a játéktól.

Nekem eddig ő a legnehezebb boss. Pedig próbáltam offenzív és defenzív taktikát is.

Néztem videót tegnap, hogy csinálják meg no hitre, tök offenzív módon, elképesztő.

Hát én nem abban a ligában focizom.

PS5 II PSVR

Ulthanito
nyanyát is lehet, genichirot is lehet. Szerintem mindenkit lehet.

PS5 II PSVR

Moby
<#zavart2>
Az nagyon kemény. Gratulálok! Illetve mindenkinek, aki ezt 20-30 óra alatt végigviszi. Nekem benne lesz ebben a gecicsíróban ennyi simán 😊
2 óra után nagyjából ismerem már a patternjeit, reagálni viszont nem tudok rá. Van, hogy meghalok nála úgy, hogy meg sem tudtam ütni. Ilyenkor rá sem nyomok a resurrectionre, merminek 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
megnézem ki vállalkozik ezt a Sekrio-t lenyomni No Hit Challange-el. <#email>

TDC Geronimo
Én nekem az elsőre majdnem meglett aztán kb 20 perc után le is ment. Érdekes nekem pont a harmadik fázis volt a könnyebb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.28. 01:04:37

Myselor
na azthiszem eljutottam oda hogy minden lehetséges miniboss fekszik kivéve a headless és a többi lila fos most felkéne menni a kastély tetejére a faszt levágni xd félek tőle de majd csak meglesz de nem ma😊
darkSectorxxx
Jah én is így vagyok ezzel.
Egyszerűen itt nem müködik nekem semmi, dodge, meg parry, semmi, ami eddig 3 souls-ban jó volt. <#sir>

jarlaxxe
Ha ez souls játék lenne már végig játszottam volna de ez nem az.

darkSectorxxx
HAPPY HOB speedrunol.

Ahogy nézem eltart ez is 1-2 évig..................................... <#email>

FROM elkövetett mindent hogy legyen egy Souls játék, aminél ne tudjanak a játékosok, csak úgy egyszerűen kitalálni kiskapukat, meg betanulni egyszerűen....

Ha ez volt a céljuk, akkor sikerült. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.28. 00:21:08

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Nem csodálom, HOGYNE mindenkinek elsőre. 😄

Moby
Ezt a Genichirot gondolom mindenki lenyomta seperc, elsőre?
Na nekem belement a ma estém, és már párszor előfordult, hogy eljutottam a harmadik fázisba, ahol volt, hogy már bruttó 15 másodpercet is bírtam! Ha minden jól megy, a héten még meglesz!
<#wilting>

MerlinW
A petárdára minden nem emberi boss érzékeny.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
<#hehe>

darkSectorxxx
😄

Moby
Én elsőre mindkettőnél használtam, és meghaltam a bánatba. Másodszor nem használtam náluk, és meg is lettek 😄

AntiHero
Én azt pont megvettem az àrustol.
Gondoltam a ló fél a tűztől meg a petàrdàtol a valósàgban is. Hàt akkor adok neki. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Ja, így utólag ha megnézem, más hogy csinálja akkor oké, de nekem akkor ott magam nem is tudtam volna kisérletezni se, mert nem tudtam hogy az árusnál van és mire jó, először nehéz magadtól mindenre rájönni, ezért nézek másokat ha magam már nem tudom megoldani. 😄

Mondjuk eddig sikerült. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.27. 16:51:19

AntiHero
Ez alap.
Bikàt is azzal lehet könnyen ölni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Most kapta Lobos egy ismerősétől.

Nálam is beakadt ez a boss már egyszer, csak nem így a levegőben. 😄

darkSectorxxx
Igaz-igaz, sorry, akkor az nem para... de a kósza nyílvesszők vagy a puskagolyók. 😊
Habár ha már kivülről tudod merre vannak az ellenfelek akkor elkerülhető. 😊

n000rbi
Leeséstől csak akkor halsz meg, ha kevés hp-d van.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
HINT BOSS 1:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lovas boss ellen lehet petárdázni!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.27. 16:26:59

darkSectorxxx
Lobos elhasznált 5-7 pellet-et,Majdnem elfogyott az élete 0 pellet volt már mikor kinyírta az Ogre-t, erre így csinál:

No Problem! Thsi EZ! 😄
Van humora. 😄

darkSectorxxx
Lobos most megy amúgy Halál nélkül....
Na ez már kemény!
Mert a heal-elést még könynebb nélkülözni, de hogy halál nélkül, ott lesz sok próbálkozás. 😄

Egy kósza nyílvessző vagy leesés és előről. 😄

TDC Geronimo
viszont a heal háromszögre bindelése eszembe se jutott pedig hányszor szívtam meg, hogy dpadon van. Át is rakom legközelebb egyből

darkSectorxxx
Pontosan, vannak annyira felesleges skill-ek hogy ihaj.

És durván nagy az eltérés pl az Elite+Boss-ok és a mini katonák közt.

Egy sima kis ellenfélhez az égegyadta világon semmi sem kell 99%-ban a felét bikamódba csak ütni kell, hogy megtörjön a védelme....

TDC Geronimo
Block dancingre rájöttem már én is és csináltam már többször is. Volt egy miniboss, ami kifejezetten könnyű volt vele.