2071
-
#779 2 órát kb :D -
#778 late-game O betűs bossal kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igaz 2x próbálkoztam csak még az öreg Owl-lal a tetőn, de full esélytelennek érzem ti nem szoptatok vele?! :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 12:30:36 -
#777 itt vagyunk a fórumban egy páran
@Antihero #766:
legyél mindig közel hozzá, és deflect az összes kardos szarjára, kivéve amikor a föld felett suhint egyet, mert asszem azt az egyet nem lehet - pláne az égbeemelt kardos támadás után, mert utána rogyik össze :P amikor meg ordít, akkor futás a terror miatt - vagy pacifying agent kajálás végig :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 12:30:06 -
#776 Be ne írja valaki, hogy hol van (spoiler nékül), mer' agyonütöm -
#775 Én pont ezt a helyet keresem, de még nem jöttem rá, hol van. -
#774 Annyit beszéltek a majomról, én már corrupted monkot is lenyomtam, de majommal nem találkoztam még.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak néggyel, a puzzle-ban, de gondolom nem arra gondoltok. -
#773 Ezekhez a terrort eregető nyomorékokhoz hasznos volt, másra nem használtam. Van belőle egy lavórral. -
#772 Pusztulgurul enélkül is mindenki :D -
#771 Confetti jó amúgy mindenkire. Mert nagyobbat sebzel vele. -
#770 Ja meg ott tartok, hogy 7000xp egy skillpoint. Hát ezek hülyék :D És itt ugyan nagyon tökös legények grasszálnak len az utszán, de ezek dobnak 6-700xp-t...kicsit elgurult a japók tabija :) -
#769 Találtam a castle újrafutásban egy helyet, ahol tök jól lehet divine confettit farmolni.
Node minek? Lesz még bárki is szellemben? -
#768 Igen nem künnyü a jéték
-
#767 Igyekszem, de nem tudom ki merre van most. :D -
#766 Na akkor jöhet a majom. Én nàla a 2. Fàzisba elhalok.
Oké a Spears. Csinàlom is. De benézek egy tàmadàst és onnantól kezdve kifújt. :D -
#765 Várd ki a végét. -
#764 jaja, ezt írtam múltkor.. :D
így lófasz, mellé crackers meg tűz, és kb nohit... -
#763 talán ez a az legelső alkalom, hogy nem a Sekiro-fikát olvasok tőled, darky..! :D -
#762 MOST!
Ültem le végre Genichiro-t.
Mehetek végre tovább a játékban
Alig várom a kövi bossfight-ot, IMÁDTAM Genichiro moveset-jét, és vele szenvedni, Imádtam! az egyik legjobb bossfight-ok egyike, amit eddig láttam. -
#761 -
#760 Dark Souls-főiskolán volt egy Corrupted Monk-szeminárium, az a baj, hogy az órák nagy részét ellógtam, de azért a lényeget hallottam. -
#759 Hát haverom is szenvedett mire megtanulta 2x megszúrni.
Menni fog az, főiskolán ez röpdolgozatnak számít. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 08:50:15 -
#758 Na faszom, még csak ez hiányzik nekem. -
#757 Ezzel egyetértek.
Kivéve, BB-nél pl engem nem zavart hogy Laurence egy a hidas boss "másolata" , mert tudtak annyit modosítani rajta, meg a moveset-jén hogy frissnek hasson. -
#756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az csak egy szellem volt, van egy Tényleges ellenfél 3 csikkal.... agyrák az a boss-harc, ha nem trükközöl. :D
Akit te leütöttél egy barlangban a lila szellem, az más, ezzel az ellenséggel még1x meg kell közdeni amikor rendes alakja lesz. -
#755 Ez olyan, mint a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!boss duplázás. Teljes fejlesztői fantáziátlanságnak tartom, hogy egy egyszer már levágott boss később ismét lesz. -
#754 Első két fázis? Annak csak egy fázisa volt, elfeküdt szépen. -
#753 Ja értem, csak tudod olyan szaga van, hogy miért nem csináltak 2x inkáb annyi területet, minthogy azzal teljen a játék kb fele, hogy újra mész a pályákon.
Nekem mindig a Silent Hill 4 jut eszembe. :) -
#752 Igen. -
#751 megvan az oka.támadás alatt áll 2x a kastély emiatt kell újra besunnyogni.oké fárasztó hogy 2x de na -
#750 Na ez szerintem nem jó egy játékban.
Vagyis nekem nem tetszenek az ilyenek. -
#749 Áhá.
Naszal ez van most:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De vágom. Megyek visza...Töfi! -
#748 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, van backtrack a játékban 2* is. Újra be kell aktiválni az idolokat. Menj castlehez látni fogod a változást. -
#747 Nemtudok. Szürke a hely :/ Vagy ez volna a lényeg, hogy újra kell másznom a castle-ön?De mifasznak? :D -
#746 Na fasza, most sikerült lenyitni a spoilert. Kemény. -
#745 Elakadni? Azt meg hogy csináltad? :D
Beszélj gyerekkel az elmondja merre -
#744 Igen ezt is mondták, a másikat meg úgy lehet levenni, ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!forgatja a fegyverét és az animáció mielőtt pont végetérne, állítólag akkor szúrható még1szer -
#743 Még nem vagyok ott. Egyszerűen elakadtam. Olvasnom kell, mert fogalmam sincs, hogy merre tovább. Backtrackeltem kicsit, ha már SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, felszedtem minden elhagyott szart, rájöttem, hogy egy headlesst otthagytam, visszamentem levágtam, de nem igazán tudom, hogy most merre tovább :/tudok úszni a víz alatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint odáig mentem, hogy illusory corrupted monk elfeküdt, felszedtem a követ, és...és ennyi. Fal :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.02. 23:55:57 -
#742 Mennyi ilyen lehet a játékban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Corrupted monknál pl vágod, hogy az első 2 fázis szinte instant átugorható? fentről fáról egyből lehet deathblowot tolni rá :D -
#741 Óriási! -
#740 Köszi, telefonon bugos sajna a spoiler, de reggel megnézem.
Sok hasznát venném majd.
Más:
Sajnos nem jutok dűlőre a puskás Elite-ekkel.
Tippeket elfogadok ha van. Barmi érdekel, akár skill, protézis barmi.