Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ugye vágod hogy csak egy csikját se bírom lvenni, még a petárda sem elég a 17 darab,. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Nem. Van amit gyakorlatilag egyféle képen lehet. De soknàl van több taktika is. Kinek mi vàllik be.

Nekem volt olyan is, hogy utànam ugrott valamelyik a szakadékba. Ő meghalt..én vissza grappingeltem. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Valóban, azt a nyílást el is felejtettem. Én kicsalogattam és a visszasétánál kaptam el 😊 Hogy lehet ez? Most akkor nem csak egyféleképpen lehet megölni a (mini)bossokat? <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 16:28:15

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Rà az nem mindig jó. Viszont előtte lévő elitre tökéletes. 5 sec / élet. Talàn a legkönnyebb elit a jàtékban eddig ez volt.

Voltan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem az elején ugrasz le, hanem a túloldalra átmész, ott rá lehet ugrani, és egy életet leszedhetsz róla. Ahogy elnézem, muszáj lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TDC Geronimo
Azt ugye vágjátok, hogy ha fentről ráugrassz akkor -1 élet már egyből?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Voltan
Nem:
Az a lila-fekete nindzsa, amelyik a Seve Spear mini boss mellett van egy kútban. Ott, ahol egy NPC mondja, hogy shamisen zenét hall a kútból. Kurva gyors, és másodpercek alatt lezabálja a poise-t, ráadásul szűk a hely, és a kamera is rémes.

darkSectorxxx
Huh azt láttam hogy utálja, de valamiért nem tudtam azzal sem kihuzni 1 életcsikig sem. 😄

próbálozok még.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 16:02:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Már fekszik.
petárda 😊

darkSectorxxx
Nah kösz szépen ott szenvedek én is. 😄 egy kék sálas Elite szamuráj. 😄

n000rbi
Nem, ez a faszi ott van
lent a föld alatti járatban, ahol az egész játék kezdődött

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 15:39:55

darkSectorxxx
Nem nyirtam még ki, de ügyködöm rajta... 😄
Egyelőre nem sokat találtam youtube-on legtöbben levették a védelmét, ami szinte minden ellenfél ellen jo csak nehéz megcsinálni.
Block Dancing-et próbáltad már?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 15:12:27

darkSectorxxx
+1

wedge31
Ahhoz képest mindenképp bénán ment mint amit elvártam volna magamtól .

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
Nekem nem megy 😄 van valami ultra taktikai ellene?

jarlaxxe
Annyira béna nem lehetsz ha végig játszottad én nem vagyok biztos benne, hogy menni fog.

TDC Geronimo
Az melyik? Amelyik a
castleben van fent a checkpoint után egyből egy szobában?

wedge31
Hát nekem 47 óra lett mire végére értem, három boss eszméletlen nehéz volt meg volt két mini boss amivel sokat kínlódtam.
Egyértelmüen béna vagyok ehhez az új gyors, pörgös harcrendszerhez mert a végén se ment sokkal jobban mint az elején.
Több részletet inkább nem írok mert nem akarom, hogy valaki vizesre sírja a párnáját a hatalmas spoilerek miat.

Összeségében jó játék volt de az én ízlésemnek túltolták a nehézséget egy-két esetben már inkább tanulás volt egy boss harc mint szórakozás de a kihivás miatt élvezhetö szinten maradt.
Nem ez lett a kedvenc From játékom / az maradt a DaS 1 /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

darkSectorxxx
Mondjuk abban igaza van hogy a majom az lehet van a játékban, de mint boss nem volt egyértelmű.
De attól mert japán miért kéne bele majom alapon? 😄

darkSectorxxx
Jó neked. 😄

blackfire001
Norbi! Vigyázz, mert polip lehet hogy lesz! 😄
Egyenruhásból van bőven, a mesterünk meg azért eléggé klisés kisfickónak néz ki. Kislány is lehet, vagy mi van ha képbe jön hogy van egy huga aki máshol 'tanul' khm álldigál egy kastélyban elrabolva és az ő erejét is használhatnánk valamire?

Szóóóóóóóval még akár igazad is lehet, kissé ferdítve, de miért ne? 😄 Az állatoknak nagy jelentőségük van amúgy is a japán mitológiában.
n000rbi
"Egy japán stílusú játékban teljesen természetes amúgy is hogy találkozol majommal."

Igen, hogyne. <#wilting>
Akkor gondolom egyenruhás iskolás kislány és polip is lesz benne <#idiota>

blackfire001
Az ég áldjon meg barátom, de a játék március 22-én megjelent, nem a végénél tartok szerintem és a spoilert használtam a komolyabb részhez. Egy japán stílusú játékban teljesen természetes amúgy is hogy találkozol majommal. Hogy mi lesz vele majd meglátod, nem lőttem le semmilyen poént vagy történést. Megtapasztalod a károdon. 😄
Az írásod alapján pedig ennyi erővel az is spoiler hogy van Lone Shadow Longswordsman , meg hogy Gechiroval szembekerülünk újra.

Most spoilerben kérdezek:
Miért nem a halhatatlanölő szuperkardot használjuk folyamatosan? Egyébként is hiányolom hogy nem választhatok fegyvert meg ruhát mint az előző játékokban.. Figyelem a sztorit, szerintem értem is nagyjából (bár azért kusza) de hogy miért ne használhatná egyfolytában a szuperkardot azt nem értem.
Nem tartok a játék végén, de szinte biztos vagyok benne hogy a végső harcban is csak akkor fogja elővenni amikor a végső csapást beviszi. Javítsatok ki pls ha tévedek.

Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2019.03.29. 13:35:10
AntiHero
Ezen percen öltem meg. Nem mondom, hogy nem volt necces a vége. 😄

Seth
Robeeeert ! 😞

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Bazi nagy majom? Új kard? Az ég áldjon meg benneteket, spoiler bmeg <#falbav>

/na ezért volt jó a másik már bezárt topik, mert ott páran ismertük egymást és nem futottam volna ilyesmibe
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 12:34:53

darkSectorxxx
Igen. 😄

blackfire001
Pfú srácok, nem tudom ki hol tart, de én tegnap este harcoltam egy bazi nagy majommal. Azt gondoltam hogy vége, gondoltam egész jól ment ahhoz képest hogy mekkora dög viszonylag könnyű volt legyőzni. Még a játék is megszivatott, elhittem hogy vége, épphogy túléltem de EZ PZ volt, menjünk tovább.
Erre hát nem feltámad és pikpak kinyír fej nélkül? 😄

Kérdés. Hogy ha már megvan az új kard, ami iszonyű erős meg minden, akkor miért nem azt forgatja Sekiro..? Miért marad még mindig az eredeti? Ezt nem értem.
darkSectorxxx
Ezekután már ide neked Midir-t is? <#pias>

darkSectorxxx
Gratula!

Ulthanito
Ulthanitoval nem baszakszik senki!

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Dragon's Blood Droplet

12 darabot ír a játék összesen! Wiki-n

Ha valaki tudja honnan lehet ezt farmolni, hogy ne legyen limitált a darab, az azonnal szóljon pls!!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 09:29:16

darkSectorxxx
Itt akadtam el én is. De csak mert kevés a hely!!!!
És beakad a kamera ha el akarok kicsit távolodni!
Ha tudsz tippet hozzá akkor légyszíves segíts majd!!!! Köszi. 😊

darkSectorxxx
Pedig Gechiro még a legizibb talán a bossok közül...moveset-ben. 😄

darkSectorxxx
😄

darkSectorxxx
Hát ez igaz, de a lényeg hogy inkább támadni kell, és védekezni meg csak az ütések pillanatában ugye....

Voltan
Pfff, Lone Shadow Longswordsman kétszer kinyírt netto 30 másodpercen belül. Asszem, itt más taktika kell majd.
A kurva anyját ennek is.

n000rbi
Nekem se kéne húznom tovább. Minden mást csinálok, csak oda ne kelljen menni 😄

Moby
Gecicsíró lement. Egy jelentéktelen 4 órám van benne tegnap+ma 😄D
Bírom ezt a játékot, csatakra szopat ^.^

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Ott én is kerek 3 órát szoptam 😄

Megdöglött a yeti! Több mint három órán át gyötörtük egymást mire minden mozdulatát kiismertem. Legutóbb a Nioh-ban Date Masamune izzasztott meg ennyire. Talán az eddigi legjobb boss fight volt.

Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.03.28. 22:12:21
Voltan
Nofene, nem tudom, mi van ma este velem, de:
Elsőre lement a bika, utána pedig a Seven Ashina Spears miniboss is. 😮 A bika után csak rohangáltam, mint a mérgezett egér, és a seggét csápoltam, plusz petárda időnként, a lándzsás bossnál hátbaszúrással megspóroltam egy fázist, aztán sokszor használtam nála a tengu képességekből a dupla vertikális csapást a karddal. Persze tudom, hogy mák is volt benne nem kicsi, de azért ez most meglepett. 😊

TDC Geronimo
Hát ebben a játékban pont nem arra van szükség 😄

Ha túl passzív vagy az se jó, ha túl agresszív vagy az se jó. A kettőt kell vegyíteni.

darkSectorxxx
Ez így van.

Én a türelmemmel szoktam győzni, az mindent legyőz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.28. 20:35:08

Moby
Ráérek 😊

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Ha genichiro ekkora gond, akkor aztán kössétek fel a gatyát 😄

Ebben a játékban ha nem tanulod meg rendesen a combatot és nem alkalmazod az összes technikát akkor egy helyben fogsz kuporogni jó sokáig. Amúgy azt szeretem, hogy itt is rengeteg lehetőséged van arra, hogy megkönnyítsd magadnak a harcot. Vannak olyan bossok, ahol tejes phaset lehet átskippelni 1-1 ügyes húzással. Ez már így volt soulsokban meg BBben is. Nem mondok konkrét példát, de pl én ma egy 3 fázisú bossharcnak szinte csak a harmadik fázisát toltam, mert a másik kettő volt kb 5 sec

Ulthanito
Genichiro alakul. Holnap meglesz, ugy erzem.

PS5 II PSVR

n000rbi
Én meg dógozok 😄

darkSectorxxx
Valaki? <#nezze>

darkSectorxxx
Uh jól nyomod basszus. 😄