2071
-
#819 Még jó, hogy nem csak egyféleképpen lehet megölni :D Én mindkét fázisában kihasználtam azt az 1mp ablakot, amikor egy-egy kombó után üthető. Nem elegáns, de célravezető. -
#818 Persze, hogy nem, ezt meghagyom a profiknak :D Annyi, hogy prostetic nélkül csináltam, mert egy darab "töltényem" se volt és pénzesszütyőt meg nem akartam erre elcseszni. -
#817 A helyes távolság. Én meg sem próbáltam ütni a kombójában, csak deflecteltem. Viszont a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!közepénél elkezdtem szándékosan hátrálni, mert nagyon jött rám a kombóban, és ha túl közel volt, akkor a kaszálást nyomja be végső támadásként (ha meg túl távol vagy, akkor a becsúszást). Ha ütöd, akkor meg benyomja rögtön a terrort. A második találkozáskor már nagyon tudtam irányítani őt, az elsőnél még eléggé esetlegesen jött össze nekem is, viszont azóta van killer taktika, ami mostmár ismert :) (spear) -
#816 2. phaseben már hatástalan rá a tüzijáték. -
#815 Az a vicces hogy a legtöbb videóban simán cracker-el ütik le a stamináját folyamat, szóval sok élet nem kellene hozzá ugye.
Csak nekem alapon az volt tegnap a probléma szerintem, hogy amit néztem nem jól alkalmaztam.
Valami logika van ebben hogy más miért tudja stun-olni folyamatosan.... -
#814 Gondlom nem no heal és resurrect nélkül toltad... -
#813 Na, reggel egy próbát tettem, több mint a fele lement a HP-nak. Ami nem világos számomra, hogy mi triggereli a lecsapós támadást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Videót néztem, állítólag a négyes kombójából a harmadik vagy negyedik ütést kell parryzni, és akkor. Ennek ellenére nekem csak egyszer sikerült, a fight alatt.
Mos már meglesz, az biztos, akár kerülgetve, táncolva is. -
#812 Owl-t nem lehet úgy sebezni, amikor éppen befejezi a kombóit? -
#811 Na, csak felért. A 2 try arra sem volt elég, hogy rájöjjek hol sebezhetem. Itt-ott találtam kis ablakokat, de nem volt hatékony. Az első próbára belevertem az összefarmolt konfettiket, nem érnek azok szart sem :) Aztán a végére rájöttem, hogy mortal blade kell ide.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.04. 01:32:01 -
#810 nekünk PSen végig be van nyomva :P -
#809 Ha be van nyomva a rögzítés, nálam is be-be szaggat (mondjuk vissza kéne vennem a minőséget, valami 25 gigát mentett el kb 20 perc alatt :DD) -
#808 Mobynak egy behozhatatlan előnye van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pc-n játszik 60fps-sel -
#807 Gratula. Elég durva moveset van, ahogy nézem. -
#806 Hát nekem valahogy semmi sem sikerül, sokszor nem reagál ha lenyomok valamit, vagy fire cracker-re immunis lesz.
Én még keresem az utamat :) -
#805 :o
Nájsz én szívtam vele :D -
#804 Végigmentem a Castle-ön, lenyomtam mindenkit, aztán felmentem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OWL-hoz
És mutatom hogy nem lett meg elsőre. Vajon mennyire hörögtem vért hányva?
Másodikra meglett. Feltöltöm majd a videót, kivételesen nem felejtettem el benyomni a felvételt
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 23:40:08 -
#803 Érdekes, nekem ez a maki viszonylag problémanentesen lement, rohangálva és jókor megütve. Mondjuk nem gyorsan, de az eredmény a lényeg :D -
#802 Sajnos nekem egy netes trükk se megy.
Ha szaladgálok meg fire cracker, az nem megy mert a 2. fire cracherre immunis és nem stun-olodik. Skillek sem mennek spamelve, valszeg bénázok vele.
Kergetőzés menen de random elkap érthetetlen okokból.
Dodge meg használhatatlan.
Valamit tuti rosszul csinálok. csak rá kell jönnöm mit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 21:37:28 -
#801 Nekem elvileg a Bell of Demon mistt kéne rare itemeket dni, ad is de nem mindig. -
#800 Durva ja.... -
#799 Ha te ezt egy viallal megcsinalod baratom... -
#798 Kell hozza a zold ballon. Nekem voltmolyan kor, hogy negyet dobott vele, de volt olyan, hogy egyet sem amugy, lufi nelkul nekem meg nem dobott. -
#797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!phase 1 az elobb mar no hitre sikerutl, de a masodikkal nem tudok mit kezdeni egyelore. Ugy csavarog meg tancol, minimlais hit windowval. Inkabb begurulok ala es utom, ami pg nem robbant. Petarda nem hasznal a masodikban.
A tavolsagos dologra raereztem, csak az elfekvos tamadasnal mindig eltalal, a lecsaposat eddig egyetlen egyszer csinalta talan ot probabol.
Elleszek vele egy darabig.
Oke, mar vagom, megneztem videon, amit mondtal, igy mar minden vili. Koszi a tippet!
Holnap tesztelem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.03. 21:19:19 -
#796 Ezzel küzdök, ez ellen ha nem nézel taktikát, akkor kb instant halál, mert a dodge egy loszart nem ér... -
#795 Köszi.
Akkor lehet jol és jo helyen csinálom csak nekem ritkábban dob. -
#794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legfontosabb nála a helyes távolság megválasztása. Maradj a közelében, de ne mássz a nyakára, mert nem marad más neki, mint nyomni a terrort. Kényszerítsd ki a támadását. Ha elkezdi, védekezz, és közben kezdj el távolodni tőle, mert a támadásában ő mászik a nyakadra. Ha tudod tartani a távolságot, kikényszeríted a felágaskodás-gigalecsapást, amivel nyersz ellene. Azt kell deflectelni, és onnan a tied. A másik a becsúszós támadás, de az az ablak ott kicsi, és ha túltolod, jön a terror. Nem is feltétlenül érdemes ott elkapni. Ha nem sikerült jól, inkább el kell skipelni, A lecsapásokra kell rámenni nagyon.
Persze mindez a phase2. A phase1 annyira simaliba, hogy arról nincs mit írni. Kergetni kell, meg ütni. -
#793 Sajnos megtalaltam. :( Ape. -
#792 En elakadtam a corr. Monk szellem utan. Nem tudom hova kene mennem. Hint? -
#791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi extra. Az első sculptor idol, fent az ablakban. Rögtön ott van egy kékruhás, amögött meg egy lila. Mindkettő levágható stealthben, vissza a lámpához, rest, újra. Zsinórban dobott vagy 8-10 divine konfettit. -
#790 Őssze az köti, hogy én nem tudtam Ulthanito kit ölt meg és kit nem :D
Majomból van annyi.
Nem tudom mennyit ölt meg.
Corrupted Monk-ból is 2, csak tippelek hogy ő a lilát ölte csak meg... csak felsoroltam mikről tudok, hogy ő ebből kikkel végzett már? :)
Leírod pls azt a Confetti-s farm helyet? köszönöm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 15:59:36 -
#789 Á levágtam mint a szart. Itt már annyira túl vagy fejlődve a karival, hogy ezek már csak karcolgatnak, ha egyáltalán...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emlékszem mit meccseltem az ogréval az elején, aztán itt a castle-ben leugrottam hozzá, szájbavertem 2x, szerintem dodge-ot sem nyomtam, és feküdt -
#788 amúgy a divine confetti mindenkire többet sebez kicsivel.érdemes használni minden bossnál:) -
#787 jaja őt vágom, nekem még talpon van a rohadék, nem foglalkoztam vele :D
ugyanígy
- a legelső lent a barlangban
- hidden forestben
- sunken valleys tó alatt utáni barlangbang csövező
többet egyelőre nem találtam :D -
#786 Azthittem már nem lesz több, erre most találtam egyet a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurvajól meg volt csinálva!castleben a víz alatt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 15:07:37 -
#785 Mi az, hogy ezek vannak? Mik ezek? Bossok. Azon kívül mi köti őket össze? :)
Majomból ezek vannak:
-4 majom
-Guardian Ape
-Headless Ape (+ a társa)
És ennyi. Majomból nincs több. A Monk meg nem majmot jelent, hanem szerzetest, de nem is értem, nem néz ki majomnak. Hogy jöttek ők ide? :D
-
#784 Headlessek megvannak mind? 5 db biztos van legalább... :D -
#783 Pont engem is ez érdekelne. -
#782 Megkérdezhetem hol farmoltál? Mert én csak a pagodában a kék szamurájoktól tudok... -
#781 Ezek vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- 4 majom
- Corrupted Monk (szellem)
- .... Ape
- Corrupted Monk (nem szelllem, vagyis NEM LILA)
- Még 1 Ape, aminek a 2. fázisában lesz társa is. -
#780 hát ez a gecichiro ng+ban sem könnyű sőt.olyan posture csíkja van hogy eszméletlen.sokkal nehezebb felvinni de nembaj meglett rohadjon el^^