Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
én úgy érzem hogy a vége(az egyik)kurvára túl van tolva 4 életes harc köszi...nevetséges és akkor vagy 1 óráig rohangálsz és bökdösöl jó eséllyel úgyis megpusztulsz vagy megtanulod védeniu az összes támadását.mellesleg a lándzás fost amúgyis különösen nehéz.undorító egész játék alatt semmi nehézségem úgymond ami ne ment volna le max 1 óra után ez meg hát vicc.az utolsó pontig eljutok és annyi.nincs kedvem hozzá nem élvezem bb és das teljesen más élméyn ilyen téren ez pedig ezzel az rád eröltetett egyfajta harcmodorral kurva gáz. na meg legyen már balance nem az hogy a végére a világbaszó kurva életet kell megölni a többi meg lófasz előtte.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.03.31. 22:35:02
TDC Geronimo
Ha középtávolságba vagy tőle akkor tolja azt a támadást sokszor, amikor előre thrustol. na ott lehet mikiri counterelni, mint az állat. Nem tudom nekem a 3. fázis marha könnyen ment.
A másik meg amikor a villámot lövi azt levegőbe vissza lehet rá csapni, de azt a szobában lévő festmény el is magyarázza
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.31. 21:41:39

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Van valami tipp a majomhoz a kastély tetején? Ha véletlenül le is ütöm mind a két életét a harmadik fázisban one hitel...és esélyem sincs kitanulni mert kb. 1 óránként véletlenül eljutok addig 😞 nézem más, ahogy leveri, áll vele szembe és néha véd egyet, néha csap egyet és megy a positure csík, mint az állat, nekem mindent levéd, mindent...és nagyon lassan, minimálisan...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem nem a szent sárkányost mert akkor az életkedved is elfog menni 4 pontos boss.túl van tolva úgyérzem főleg mert spear és villám az utolsóban phaseben eh
Seth
Lady Butterfly, elsőre, kicsit azért trükközve <#banplz>
Bocs a 360p-ért, de a feltöltésem katasztrófa, ez is 1 óráig tartott 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
na holnap megpróbálom befejezni végre otthon leszek. Kíváncsi leszek melyik endinget kapom és milyen bossal

Moby
Elajjaz is trükközött a kígyónál. Az is erősen gliccsgyanús, hogy be tudott ugrani arra a sziklára.

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Közben 39 perc 13 másodperc-es speedrun is van már. 😄

Igaz Glitchelt az egyik résznél.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Hát ismersz már én már csak kevés játékkal játszom de azokat sem úgy ahogy azt kéne.
Öregszem már... 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Csak válaszoltam, hogy ezt élvezem.
Sorry, ha valakinek ezzel gondot okoztam, elhiheted nem direkt írtam hogy untassalak titeket.

Szóval elnézés tőled is meg a többiektől is ha ez rosszul jött le valakinek és ha valaki ismer, akkor azt is tudja hogy én senkit nem tartok gyengének, meg bénának, max magamat szoktam illetni ezzel a szóval.

Az hogy alapon v3égigjátszható a játék azt arra értem hogy rengeteg taktika, skill, item meg trükkről tudunk, ami alapján ha nem is a leghosszabb de egy alap befejezést az elér aki kicsit is akar ezzel a játékkal játszani és nem riad vissza néhány haláltó/próbálkozástól.
De ez nem azt jelenti hogy valaki gyenge.

Én mindig magammal foglalkozom 3és más sikerének is örülök, mert tudom milyen érzés valamit leküzdeni...

"Semmi köze a faszasághoz mivel béna vagyok ehhez a játékhoz."
Na látod itt a baj,saját bevalásod szerint nem megy és még szopatod is magad,de játsz így ha téged ez szórakoztat.
Moby
Ne csúsztass, nem ezt írtam. Engem spec absz nem érdekel ahogy játszik. Két-három posztban még el is olvasom. De jelenleg erről szól a topik. Nem a lelkesedésről, sem a kérdésekről.
Vagy számoljuk meg együtt hány kérdőjelet találunk az utolsó oldalon?
Szerintem erre nincs szükség.
Vagy tényleg át kell nevezni, leveheti a kedvencekből akit a játékkal kapcsolatos téna érdekelne, és az is megoldás. Pl. én, mert engem ez a téma kurvára nem érdekel.

AntiHero
Amúgy azzal tényleg nem tudom mi a baj, hogy így jàtszik...?

Legalàbb lelkes. Kérdezget ha nem tud valamit. Dicsekszik ha sikerül valami neki. Pörög a topik legalàbb.

Vagy màr annyi a komunikàció a fórumon, hogy megöltem a bosst..végigjàtszottam a jàtékot..jó volt..?

darkSectorxxx
Ja értem csak viccbōl kérdeztem 3x meg egymás után. Akkor ezek szerint figyelmetlen voltam. 😊

darkSectorxxx
Szó sem volt erről, valamit nagyon félreolvastál akkor.

Moby
Mi is jól szórakozunk rajtad, csak épp lassan minden topik erről szól, ahol aktív vagy. Nemkéne.
A kérdésedre kaptál választ több tagtól is. Ez most itt már nem erről szól.

jarlaxxe
Hát ezek után a büdös életbe nem mossa le magról a nagyképü seggfej titulust mert ezek szerint mi itt mind béna kislányok vagyunk mert nem harangoztunk...

darkSectorxxx
Most meg mi a probléma.
Kérdeztek én válaszoltam.

Had legyen már az saját döntésem, hogy én, hogy akarom játszani a játékot.

Én elhiszem hogy nektek ez kreténség, de engem szórakoztat.
Nem muszáj megérteni mit miért teszek, csak szimplán tiszteletben tartani.
Ha én így jól szórakozom egyelőre, szerintem nem ártok másoknak. 😊

De javíts ki ha tévednék.

Mégis miről beszéljek?
Feltettem pár napja egy kérdést a Dragonrot-al kapcsolatban.
Nézd meg hányan válaszoltak rá.

Moby
Szerintem át kéne nevezni a topikot. Ez itt nem a játékról szól, hanem darkról, illetve arról, hogy fullba nyomja a kretént és megmagyarázta.
Viszont kéne egy a játéknak is, ami mentes ettől a témától.

darkSectorxxx
XD

darkSectorxxx
De most mondom 100x nem játszok 3én senkit és semmit.
Semmi köze a faszasághoz mivel béna vagyok ehhez a játékhoz.

Szimplán ezt élveze, hogy szivatom magam. Én mindig saját magamnak játszom, nem másnak.

Kivéve ha fogadnak velem, valamiben. 😊

Hova kapkodjak egész 2019-ben ráérek majd.... 😄
Szóval nem azért csinálom, mert mással versenyzek, hanem ez vesz rá arra, hogy igenis tanuljak meg játszani és ne csak úgy átlépjek itt-ott.

Én nem azért akarok átlépni a boss-on mert farmoltam 5 gyógykulacsot, hanem mert kitanulom az ellenfelet.

Nem állítom azt hogy ez menni fog a játék végéig, de most per pillanat azt érzem, hogy nem Genichiro fogja derékba törni a lelkesedésem.

Most nem akarok példákkal jönni, de emlékezz a Das 3-ra. Kitaláltam hogy kikapcsolom a hud-ot és ugy ng8+ ba kezdtem el a dlc-ket kitanulni, ahogy BB-nél.

Holott simán visszakapcsolhattam volna legalább első alkalomra vagy visszamehettem volna sima ng+ - ba hogy elsőre ne szivassam magam...

És visszamentem? XD

A sárkány ikrek igaz több napig tartottak de meglettek.
Mert nem adtam fel 😊

Itt is szeretnék még próbálkozni... 😄

TDC Geronimo
"Dark a ps-t is kapcsold ki ,úgy már igazán hardcore."

Szerintem is épp ideje lenne 😄

Dark a ps-t is kapcsold ki ,úgy már igazán hardcore.
Szerintem fölöslegesen játszod a fasza gyereket ahelyett hogy rendesen végigjátszanád meg 1 ng+is és utánna csinálnád a mission impossible.
darkSectorxxx
Ezt nem azért mondom amúgy, hogy egy csaj gyengébb lenne játékokban, csak na kevébé jellemző, hogy ilyenekkel szeretnek játszani.

Persze van egy aki becsukott szemmel ölte meg das 3 ban Pontiff-et.
De szó szerint csukott szemmel.

darkSectorxxx
Normal módon nem egy csaj ismerősöm végigjátszotta. Meg olyanok akik előtte nem játszottak 1x se souls játékokkal.

Szóval alapon tudom hogy menne.

De én szenvedni akarok és tabulni, tanulni és tanulni, mindent, kitérés, deflect, skilleket, mindent. 😊

Meg halálra szivatni magamat.

Hud-ot majd kikapcsolom. Mert rájöttem, hogy semmi értelme a csikokat figyelgetnem ha nem heal-elek.

A tv-t is ki kellene kapcsolnom játék közbe szerintem...

darkSectorxxx
Ja 😄

TDC Geronimo
easy? oké dark...

darkSectorxxx
Normal módon túl easy.
De hidd el a végtelenségig nem próbálkozom, de nem is adom fel egy könnyen. 😄

Ha feladom akkir is max úgy, hogy fokozatosan, először csak feltámadás, aztán heal...

De a Bell of Demon-t nem engedem azt monták több xp, loot meg item potyog 😊

Azért vagyok el ezzel mert tudom hogy a most dátummal rendelkező játékokból, csak a Days Gone érdekel. Majd ráěérek feladni ha jön valami új játék 😉

Mivel 7-8 óra alatt eljutottam a 3. Phase-be, ezért nagyon elszánt lettem 😄

TDC Geronimo
Olvastam itt is 3 féle ending van legalább. Kíváncsi leszek kinek mi lesz elsőre

Azt is olvastam, hogy valaki *endgame boss spoiler*
az owlal a hirata estatenél harcolt. Na azt kíváncsi vagyok, hogy adta be, mert én a castle tetején harcoltam vele

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.31. 09:34:37

TDC Geronimo
Azt a nyamvadt demon bell buffot szedd le magadról és először normálisan vidd végig ezt a szerencsétlen játékot... Bell demonnal sokkal nehezebbek a bossok, amúgy se nagyon megy, akkor minek erőlteted ezt? Majd ráérsz NG+ba bohóckodni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.31. 09:20:33

darkSectorxxx
Hát biztos lehetsz abban hogy majd elengedem, de amíg látok esélyt addig nem... Tény hogy Genichiro se egyszerű, de csak mert nem figyelek oda eléggé. Meglátjuk.

Igazából eddig se hittem hogy eljutok minden lépéssel csak jobb lesz.

Amúgy a Bell of Demon-al eléj jól lehet farmolni ellenfeleket.

Démonokat még nem próbáltam, de állítólag confettit a kék ruhás szamurájok dropolnak...

Ulthanito
Szerintem engedd el...😊 Nem lesz meg. Genicsíró még talán, de utána...

Mi a vihart kell csinálni a lila ködös faszival a föld alatt? Divine confetti nélkül?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.31. 07:54:43

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Pontosan. 😊

LOOOOL

Genichiro-hoz felmegyek és első 5-10 proba azzal telt hogy 1-2 ütést tudtam beadni.

Ma este 7 órával később, 1 élettel mentem el a 3. phase-ig 😄
Persze nem láttam még Antihero videóját, de szerintem hasonloan mennek benne mint én. 😛

Mit fejlődtem ma, nagyon durva. 😄

darkSectorxxx
Köszönöm, bárcsak sikerülne. 😄 de jo alapanyagnak. 😄

AntiHero
Azt írd már le nekem mire kell figyelnem, hogy ezt az endinget kapjam. Nem akarok kihagyni senkit.

TDC Geronimo
Na erről a bossról beszéltem, amikor mondtam, hogy az első 2 fázis szinte átugorható, erre rájöttem én is magamtól 😊

TDC Geronimo
hmm nekem megvan mindkettő. Kíváncsi leszek mit lehet vele kezdeni

TDC Geronimo
lol na ezért imádom from játékokat. Mindig van valami trükk, ami teljesen logikus miután más már rájött 😄

Végigtoltam belevetem magam újra.

AntiHero
Jó ezen beszarok...most ki gondolta volna, hogy a snap seed sebzi 😄 Pedig logikus. 😄

Én meg egész nap szoptam vele tegnap..

AntiHero
Ezt meg Darkynak. 😊

MerlinW
speedrun 1 óra, összess boss

[merlinw.org]

Myselor
a csali az óriás treasure carpnak jó meglehet ölni vele és az első guardian ape helyén megtalálod egy itemmel amúgy nemtudom az mire jó.a két kígyó szív pedig egy másik endinghez.utólag rájöttem 2 prayer bread kihagyható ha nem azt az endinget választod...ez zavar.
TDC Geronimo
Van egy pár item amit viszont nem vágom mire jó, majd ha végigvittem utána nézek.

Pl

Megvan pl a száraz és a friss kígyószív is, találtam víz alatt 2 csalit, azt se vágom mire jó. Ja amúgy a második kígyót, aki a barlangba őrzi a száradt szívet meg lehet ölni valahogy? Mert az egyiket megöltem azt tudom

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.30. 20:51:02

TDC Geronimo
Na végjáték előtt szépen csinálom a sidequesteket meg ölögetem az elmaradt minibossokat meg headlesseket. Nevetséges milyen könnyen lemennek már 😄

Ulthanito
Spoilert birod?

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Az megvan. Rájöttem melyiket hagytam ki

10 gourd seed van. Az utolsó területen - Fountainhead Palace - is van egy ládában. A bázisunkon ahol a szobrász van is vásárolható egy kereskedőtől 2000 senért.
darkSectorxxx
Egész játékot szerintem se. 😄

De Gechiro-nál ahoz képest hogy elején 1-2 ütést tudtam csak ráverni, most a 3. fázis előtti pontig már sikerül eljutnom .
Csak nem figyelek oda. <#pias>

darkSectorxxx
Pontosan ilyen ek a souls játékok. 😄