Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát haverom is szenvedett mire megtanulta 2x megszúrni.
Menni fog az, főiskolán ez röpdolgozatnak számít. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 08:50:15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Na faszom, még csak ez hiányzik nekem.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ezzel egyetértek.
Kivéve, BB-nél pl engem nem zavart hogy Laurence egy a hidas boss "másolata" , mert tudtak annyit modosítani rajta, meg a moveset-jén hogy frissnek hasson.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az csak egy szellem volt, van egy Tényleges ellenfél 3 csikkal.... agyrák az a boss-harc, ha nem trükközöl. 😄

Akit te leütöttél egy barlangban a lila szellem, az más, ezzel az ellenséggel még1x meg kell közdeni amikor rendes alakja lesz.

Ulthanito
Ez olyan, mint a
boss duplázás. Teljes fejlesztői fantáziátlanságnak tartom, hogy egy egyszer már levágott boss később ismét lesz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Első két fázis? Annak csak egy fázisa volt, elfeküdt szépen.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ja értem, csak tudod olyan szaga van, hogy miért nem csináltak 2x inkáb annyi területet, minthogy azzal teljen a játék kb fele, hogy újra mész a pályákon.
Nekem mindig a Silent Hill 4 jut eszembe. 😊

Ulthanito
Igen.

PS5 II PSVR

Myselor
megvan az oka.támadás alatt áll 2x a kastély emiatt kell újra besunnyogni.oké fárasztó hogy 2x de na
darkSectorxxx
Na ez szerintem nem jó egy játékban.
Vagyis nekem nem tetszenek az ilyenek.

Moby
Áhá.
Naszal ez van most:

De vágom. Megyek visza...Töfi!

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Igen, van backtrack a játékban 2* is. Újra be kell aktiválni az idolokat. Menj castlehez látni fogod a változást.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nemtudok. Szürke a hely :/ Vagy ez volna a lényeg, hogy újra kell másznom a castle-ön?<#confused>De mifasznak? 😄

darkSectorxxx
Na fasza, most sikerült lenyitni a spoilert. Kemény.

TDC Geronimo
Elakadni? Azt meg hogy csináltad? 😄

Beszélj gyerekkel az elmondja merre

darkSectorxxx
Igen ezt is mondták, a másikat meg úgy lehet levenni, ha

forgatja a fegyverét és az animáció mielőtt pont végetérne, állítólag akkor szúrható még1szer

Moby
Még nem vagyok ott. Egyszerűen elakadtam. Olvasnom kell, mert fogalmam sincs, hogy merre tovább. Backtrackeltem kicsit, ha már
tudok úszni a víz alatt
, felszedtem minden elhagyott szart, rájöttem, hogy egy headlesst otthagytam, visszamentem levágtam, de nem igazán tudom, hogy most merre tovább :/

Mármint odáig mentem, hogy illusory corrupted monk elfeküdt, felszedtem a követ, és...és ennyi. Fal 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.02. 23:55:57

TDC Geronimo
Mennyi ilyen lehet a játékban...

Corrupted monknál pl vágod, hogy az első 2 fázis szinte instant átugorható? fentről fáról egyből lehet deathblowot tolni rá 😄

Moby
Óriási! <#taps>

darkSectorxxx
Köszi, telefonon bugos sajna a spoiler, de reggel megnézem.

Sok hasznát venném majd.

Más:
Sajnos nem jutok dűlőre a puskás Elite-ekkel.
Tippeket elfogadok ha van. Barmi érdekel, akár skill, protézis barmi.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Az fasza lehet tudni melyik upgrade és ezt a gyakorlatban hogy kell?
Az tény hogy brutálsok upgrade l3étezik...

TDC Geronimo
Most néztem videón hogy a majomnál

a lándzsás upgradevel ki lehet húzni harc közben a férget a majomból és ezzel akkora posture damaget kap, hogy felére felmegy a csík... Kíváncsi vagyok mennyi ilyen rejtett dolog van a játékban még. Hihetetlen

Myselor
melyiket a lilát?
Ulthanito
Nos, lenyomtam a jatek eddigi legjobb bossat szerintem. 6-8 probara megvolt, allat jo harc!

Corrupted Monk

PS5 II PSVR

Myselor
valahogy megértem xd bár én most fogok ng+nak neki menni.szerintem már könyebben megy az a vén fasz a végén :d
TDC Geronimo
Én utolsó bossnál vagyok de nem vitt rá ma a lélek hogy rápróbáljak 😄

Myselor
nagy a csend.nem játszotok?😊
Seth

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Biztos

Hát akkor ez nem most lesz meg. Bocsi a dupláèrt az előzőből valamiért kitörölte a második részt. Lesznek vajon DLC-k?
De jò!
blackfire001
Ne olvass róla semmit. A final boss attól is függ hogy milyen befejezést választasz!
Úgy készülj hogy bármi lehet! Tényleg bármi! A legrosszabbra készülj!

Nekem leesett az állam.......
Myselor
sajnos tényleg túl genyó sok az a 3 phase és előtte genchiro még egyben időhúzásnak.a lándzsás majmon gyakorolj ha van még akkor nem lehet nehéz.ha pedig neked sem megy akkor alsó hangon 4 óra try és meglesz.
blackfire001
Nem azt mondtam hogy baj, de azért nem egyszerű ebbe visszazökkenni (Metro, FIFA meg ilyenek meleltt). Megmondom őszintén hogy nekem a Dark Souls minden része kimaradt, a BB-t játszottam csak.
darkSectorxxx
Igen 3-at megöltem... a karmolós elite-et, a kék ninját a gödörben, illetve a dárdásat. 😛

amihez MÉG FINGOMSINCS a 2 puskás Elite, azokat nem vágom. 😄
A barlangban lvőt nem is tudom hátbaszurni, szerintem itt nem fogok így továbbjutni. 😄

Ulthanito
Eléggé elvettétek a kedvem ettől a final bosstól. Amiket olvasok róla...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lenyomtad este a mészárost? Eléggé küzdöttél vele.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az hogy öregasszony, vagy majom, önmagában nem az. Az, hogy hány fázisa van, mit kell ellene használni, mit csinál akkor, mi van utána stb. az az.

Egy videót meg valaki vagy elindít, vagy nem.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Igen, minden souls játék ilyen + amikor az istenek nem szánnak meg a játékban, feleződik minden.

n000rbi
Mi ezzel a baj? Ez a jó a From játékaiban...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
ESKÜSZÖM TROLLKODIK VELEM A JÁTÉK!!!

Most hogy elhatároztam nem gyógyítok Dragonrot-ot! Folyamat 10%-on áll 200-300 halál után és nem megy lejjebb! <#banplz>

blackfire001
Ez a játék olyanoknak való akik főiskolán úgy mentek be az első vizsgaalkalomra, hogy "Na, megnézzük kb mi várható, aztán majd a másodikra rendesen felkészülök.".
Szinte végig ezt éreztem...Sokszor amikor azt gondoltam hogy már megvan, vagy meglesz, elhasználtam MINDENEM akkor csapott a játék az arcomba keményen, és kezdhettem elölről, az elején nyilván spórolósan... Az érzés pedig megmaradt, hogy bármikor megtörténhet bármi, sose vagyok biztonságban. A játék végén ez pedig hatványozottan beigazolódott számomra. -.-"
blackfire001
Most akkor már nem spoiler a majom? 😄
Meg az öregasszony se?

Hú mit kaptam én ezért a múlt héten... 😄

Szerintem számít +2 vitality, nem egyszer jártam úgy hogy épphogy csak tudtam healelni magam.. Érdemes nekimenni a kisebb bossoknak és tényleg vegyetek nyakláncokat amennyit csak tudtuk, pénzt farmolni pedig nem nehéz.

BB-ben csináltam én még olyat is hogy több órán keresztül csak mobokat öltem, visszamentem a mentési ponthoz, fejlődtem kicsit majd mentem megint vissza mobokat ölni. Itt szerintem ez a fajta farmolás könnyebb volt.
n000rbi
Genichiro kinyírása után

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Igen egyetértek Ulthanito-val! MINIBOSS-ok adnak nyakláncokat! meg árusoknál vedd meg!
4 nyaklánc után erősebb lesz a védelmi csikod, amikor védekezel nehezebben tudják áttörni! sokat számít...

És ha van könynebb boss, amihez tudsz menni, azokat öld előbb, mert ha kapsz 1 memory-t akkor meg a sebzésed növekszik, amit beadsz az llenfeleknek!

Persze ezeket a budha szobroknál kell is aktiválnod, de ezt tudod már biztos....

+ pályákon rengeteg titkos terület van, keresd meg az összes SEED-et, nekem az első 2 boss után már 7 kulacsom is van a 1--ből... (ezt emma tudja neked kulacsolni!)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.02. 12:42:24

Az egyik bemutatóban láttam egy kèpessèget hogy stealth kill után vörös köd képződik és abban lehet még gyilkolni. Azt mikor kapjuk meg?
Ulthanito
Told le az összes minibosst. Úgy az igazi.

PS5 II PSVR

Jó az a 8, nekem talán 9 van, de én már a final bossnál vagyok. Nálam inkább a vitality lesz alacsony, nem mindig minibosst vadásztam le és csak 15-ön vagyok. Viszont már úgy vagyok vele, hogy ezt a rohadt bosst akarom leverni, már nem akarok kitérőket tenni semerre, amúgy sem hiszem, hogy azon múlik itt már, hogy 15 vagy mondjuk 18 vitality, 2 hit így is úgy is.
Ulthanito
Én gecicsirot is levertem, egyből a nyanya után. Most azt hiszem 8 vialom van, de most érek a majomhoz, így szerintem már több kéne, hogy legyen.

PS5 II PSVR