Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ha be van nyomva a rögzítés, nálam is be-be szaggat (mondjuk vissza kéne vennem a minőséget, valami 25 gigát mentett el kb 20 perc alatt 😄D)

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Mobynak egy behozhatatlan előnye van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pc-n játszik 60fps-sel <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Gratula. Elég durva moveset van, ahogy nézem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát nekem valahogy semmi sem sikerül, sokszor nem reagál ha lenyomok valamit, vagy fire cracker-re immunis lesz.

Én még keresem az utamat 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
:o

Nájsz én szívtam vele 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Végigmentem a Castle-ön, lenyomtam mindenkit, aztán felmentem
OWL-hoz

És mutatom hogy nem lett meg elsőre. Vajon mennyire hörögtem vért hányva?
Másodikra meglett. Feltöltöm majd a videót, kivételesen nem felejtettem el benyomni a felvételt

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 23:40:08

n000rbi
Érdekes, nekem ez a maki viszonylag problémanentesen lement, rohangálva és jókor megütve. Mondjuk nem gyorsan, de az eredmény a lényeg 😄

darkSectorxxx
Sajnos nekem egy netes trükk se megy.
Ha szaladgálok meg fire cracker, az nem megy mert a 2. fire cracherre immunis és nem stun-olodik. Skillek sem mennek spamelve, valszeg bénázok vele.
Kergetőzés menen de random elkap érthetetlen okokból.
Dodge meg használhatatlan.

Valamit tuti rosszul csinálok. csak rá kell jönnöm mit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 21:37:28

darkSectorxxx
Nekem elvileg a Bell of Demon mistt kéne rare itemeket dni, ad is de nem mindig.

darkSectorxxx
Durva ja....

Ulthanito
Ha te ezt egy viallal megcsinalod baratom...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kell hozza a zold ballon. Nekem voltmolyan kor, hogy negyet dobott vele, de volt olyan, hogy egyet sem amugy, lufi nelkul nekem meg nem dobott.

PS5 II PSVR

Ulthanito
phase 1 az elobb mar no hitre sikerutl, de a masodikkal nem tudok mit kezdeni egyelore. Ugy csavarog meg tancol, minimlais hit windowval. Inkabb begurulok ala es utom, ami pg nem robbant. Petarda nem hasznal a masodikban.

A tavolsagos dologra raereztem, csak az elfekvos tamadasnal mindig eltalal, a lecsaposat eddig egyetlen egyszer csinalta talan ot probabol.

Elleszek vele egy darabig.

Oke, mar vagom, megneztem videon, amit mondtal, igy mar minden vili. Koszi a tippet!

Holnap tesztelem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.03. 21:19:19

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ezzel küzdök, ez ellen ha nem nézel taktikát, akkor kb instant halál, mert a dodge egy loszart nem ér...

darkSectorxxx
Köszi. <#eljen>
Akkor lehet jol és jo helyen csinálom csak nekem ritkábban dob.

Moby
A legfontosabb nála a helyes távolság megválasztása. Maradj a közelében, de ne mássz a nyakára, mert nem marad más neki, mint nyomni a terrort. Kényszerítsd ki a támadását. Ha elkezdi, védekezz, és közben kezdj el távolodni tőle, mert a támadásában ő mászik a nyakadra. Ha tudod tartani a távolságot, kikényszeríted a felágaskodás-gigalecsapást, amivel nyersz ellene. Azt kell deflectelni, és onnan a tied. A másik a becsúszós támadás, de az az ablak ott kicsi, és ha túltolod, jön a terror. Nem is feltétlenül érdemes ott elkapni. Ha nem sikerült jól, inkább el kell skipelni, A lecsapásokra kell rámenni nagyon.
Persze mindez a phase2. A phase1 annyira simaliba, hogy arról nincs mit írni. Kergetni kell, meg ütni.

Ulthanito
Sajnos megtalaltam. 😞 Ape.

PS5 II PSVR

Ulthanito
En elakadtam a corr. Monk szellem utan. Nem tudom hova kene mennem. Hint?

PS5 II PSVR

Moby
Semmi extra. Az első sculptor idol, fent az ablakban. Rögtön ott van egy kékruhás, amögött meg egy lila. Mindkettő levágható stealthben, vissza a lámpához, rest, újra. Zsinórban dobott vagy 8-10 divine konfettit.

darkSectorxxx
Őssze az köti, hogy én nem tudtam Ulthanito kit ölt meg és kit nem 😄
Majomból van annyi.
Nem tudom mennyit ölt meg.

Corrupted Monk-ból is 2, csak tippelek hogy ő a lilát ölte csak meg... csak felsoroltam mikről tudok, hogy ő ebből kikkel végzett már? 😊

Leírod pls azt a Confetti-s farm helyet? köszönöm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.03. 15:59:36

Moby
Á levágtam mint a szart. Itt már annyira túl vagy fejlődve a karival, hogy ezek már csak karcolgatnak, ha egyáltalán...
emlékszem mit meccseltem az ogréval az elején, aztán itt a castle-ben leugrottam hozzá, szájbavertem 2x, szerintem dodge-ot sem nyomtam, és feküdt

Myselor
amúgy a divine confetti mindenkire többet sebez kicsivel.érdemes használni minden bossnál😊
mucsácsó
jaja őt vágom, nekem még talpon van a rohadék, nem foglalkoztam vele 😄
ugyanígy

- a legelső lent a barlangban
- hidden forestben
- sunken valleys tó alatt utáni barlangbang csövező

többet egyelőre nem találtam 😄
Moby
Azthittem már nem lesz több, erre most találtam egyet a
castleben a víz alatt 😄
Kurvajól meg volt csinálva!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 15:07:37

Moby
Mi az, hogy ezek vannak? Mik ezek? Bossok. Azon kívül mi köti őket össze? 😊

Majomból ezek vannak:
-4 majom
-Guardian Ape
-Headless Ape (+ a társa)
És ennyi. Majomból nincs több. A Monk meg nem majmot jelent, hanem szerzetest, de nem is értem, nem néz ki majomnak. Hogy jöttek ők ide? 😄

mucsácsó
Headlessek megvannak mind? 5 db biztos van legalább... 😄
Ulthanito
Pont engem is ez érdekelne.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Megkérdezhetem hol farmoltál? Mert én csak a pagodában a kék szamurájoktól tudok...

darkSectorxxx
Ezek vannak:

- 4 majom
- Corrupted Monk (szellem)
- .... Ape
- Corrupted Monk (nem szelllem, vagyis NEM LILA)
- Még 1 Ape, aminek a 2. fázisában lesz társa is.

Myselor
hát ez a gecichiro ng+ban sem könnyű sőt.olyan posture csíkja van hogy eszméletlen.sokkal nehezebb felvinni de nembaj meglett rohadjon el^^
TDC Geronimo
2 órát kb 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
late-game O betűs bossal kapcsolatban:
igaz 2x próbálkoztam csak még az öreg Owl-lal a tetőn, de full esélytelennek érzem <#idiota> ti nem szoptatok vele?! 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 12:30:36
mucsácsó
itt vagyunk a fórumban egy páran <#banplz><#idiota>

@Antihero #766:
legyél mindig közel hozzá, és deflect az összes kardos szarjára, kivéve amikor a föld felett suhint egyet, mert asszem azt az egyet nem lehet - pláne az égbeemelt kardos támadás után, mert utána rogyik össze 😛 amikor meg ordít, akkor futás a terror miatt - vagy pacifying agent kajálás végig 😛

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 12:30:06
n000rbi
Be ne írja valaki, hogy hol van (spoiler nékül), mer' agyonütöm <#banplz>

Ulthanito
Én pont ezt a helyet keresem, de még nem jöttem rá, hol van.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Annyit beszéltek a majomról, én már corrupted monkot is lenyomtam, de majommal nem találkoztam még.

Csak néggyel, a puzzle-ban, de gondolom nem arra gondoltok.

PS5 II PSVR

Moby
Ezekhez a terrort eregető nyomorékokhoz hasznos volt, másra nem használtam. Van belőle egy lavórral.

Moby
Pusztulgurul enélkül is mindenki 😄

AntiHero
Confetti jó amúgy mindenkire. Mert nagyobbat sebzel vele.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ja meg ott tartok, hogy 7000xp egy skillpoint. Hát ezek hülyék 😄 És itt ugyan nagyon tökös legények grasszálnak len az utszán, de ezek dobnak 6-700xp-t...kicsit elgurult a japók tabija 😊

Moby
Találtam a castle újrafutásban egy helyet, ahol tök jól lehet divine confettit farmolni.
Node minek? Lesz még bárki is szellemben?

darkSectorxxx
Igen nem künnyü a jéték

darkSectorxxx
Igyekszem, de nem tudom ki merre van most. 😄

AntiHero
Na akkor jöhet a majom. Én nàla a 2. Fàzisba elhalok.

Oké a Spears. Csinàlom is. De benézek egy tàmadàst és onnantól kezdve kifújt. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Várd ki a végét. <#nevetes1>

mucsácsó
jaja, ezt írtam múltkor.. 😄
így lófasz, mellé crackers meg tűz, és kb nohit...
mucsácsó
talán ez a az legelső alkalom, hogy nem a Sekiro-fikát olvasok tőled, darky..! 😄
darkSectorxxx
MOST!

Ültem le végre Genichiro-t.
Mehetek végre tovább a játékban <#pias>

Alig várom a kövi bossfight-ot, IMÁDTAM Genichiro moveset-jét, és vele szenvedni, Imádtam! az egyik legjobb bossfight-ok egyike, amit eddig láttam.

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ulthanito
Dark Souls-főiskolán volt egy Corrupted Monk-szeminárium, az a baj, hogy az órák nagy részét ellógtam, de azért a lényeget hallottam.

PS5 II PSVR