Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Én is három viallal mentem oda hozzá, kicsit kemény volt úgy. Aztán gyűjtöttem még kettőt, úgy meg már lement, volt vagy 3-as az attack powerom.

PS5 II PSVR

De ezt minden játékukban eljátsszák, ez pont olyan, mint a DS3-ban pl. a Dancer. Oda is be lehet menni már lvl1-en, mégse akarta senki úgy legyőzni. BB-ben is amikor a zsákos ember elkap, már egyből mehetnél a nagy szőrmók bosshoz, de nem feltétlen kell. Ez itt ugyan ez a tészta.

"Na jó de az elején senki se tudta ám hogy mikor érdemes oda menni" - hát nem tudom nekem elég világossá vált, amikor 10 try után se ment le, lehet érezni, hogy túl erős még. A másik ágon menve a lovas boss fényévekkel könnyebb, utána meg kinyílik a világ.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2019.04.02. 11:28:50
blackfire001
Na jó de az elején senki se tudta ám hogy mikor érdemes oda menni. 😄 Megkapták a csengőt és szaladtak az oltárhoz. Én a játék kicsit későbbi részében tértem oda mert el is felejtettem igazából.
Még jó hogy voltak oszlopok elbújni.

Valaki lenne kedves spoilerben leírni a játék történetét úgy nagyjából? Követtem, de amilyen befejezést kaptam hát köszi.......
Ne olvasd el ezt hogy ha még nem jutottál el a végére:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kuronak azt mondtam hogy segítek neki, teljesítem a kívánságát. Megjelent a fater, nem dőltem be neki és a mester mellett kiálltam teljes mellszélességgel. Ennek a hozadéka az lett hogy a fatert levertem, aztán volt 2 nagyon nagy fight amin vért izzadtam (bár Genicsíra kb semmi nem volt Isshinhez képest) aztán pedig kinyírtam a kissrácot.
Az érdekel hogy miért kellett pontosan a kő meg a sárkány könny meg úgy az egész képet szeretném látni teljes egészében..
Voltan
Alapvetően igazad van, de a többi másik irányban sem sokkal könnyebb a helyzet, a tapasztalataim alapján 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
na látod ez az amit én sem értem.genichiróval is minek szarakodnak sokan 3-4 itallal.annyi fele lehet menni több hpval attackal gecichirot utoljára elég hagyni meg a ladyt a többi mondhatni könyebb és ott a sok miniboss azok is
De a butterlfy-t miért mindenki ennyire korán akarja leölni? Tök nem is kéne vele harcolni, lehet menni másfele is... én is megküzdöttem vele még 3 estussal, nem ment, majd visszamentem, amikor már volt 12 attack powerem, meg 8 estusom és elsőre szétvertem. Nem könnyebb úgy?
Szebbné tetted a napomat!
Tatyla
Ez jó, ezen beszartam 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Voltan
A CÖF-ös akciónyuggernél fontos, hogy a közelében maradj, ha felugrik az erzsébetutalványért, akkor shurikent vágj hozzá, egyébként meg deflect és ütés váltogatva, a lényeg, hogy ne hagyd élni, ez nem az a boss, akinél a defenzív taktika beválik, túl sok békemeneten volt már. Agresszíven kell nomulni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Végső bosst nem lehet valahogy cheeselni? Azt mondjátok mindenkire van valami válasz/megoldás, amitől könnyű lesz. Az utolsó bossnál ez mi? Tegnap megint 1 órát rászántam, max a lándzsás fázisig jutok el, de odáig sem mindig stabilan. Annyira kis dolgokon múlik itt az élet vagy halál, hogy van, hogy már a legelső fázisnál kifogok egy hülye movesetet és szétkap 10 sec alatt... pihenésképp folytattam a DS3-at Twin Princessnél jártam épp, levertem majd Ocelost is, majd a Champion Gundirt, ezt mind a további 1 órában. Nem gondoltam volna, hogy egyszer pihenésképp fogok DS3-azni....
Ulthanito
Ha nekem ment, neked is megy. Bandi mutatta, hogy így kell, eleinte nem is értettem, hogy lehet csinálni ezt. Aztán csak megyegetett.

Csináld azt, hogy az első fázisban csak gyakorold ezt, az se baj, ha levág. Pár próba után rááll majd a kezed.

De szerintem most nagyon rágörcsöltél erre, tedd félre kicsit.

PS5 II PSVR

Kandurex
Ismerem ezt a módszert. NEM MEGY. Rád fordul, elkap. megdug a járókerettel.

De mindegy, napok óta pár órát alszom (más okból kifolyólag), pihetetem amíg kialszom magam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
Igen, vágom, csak időrendben olvastam a hszeket.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Most már ez kicsit hiszti, de figyelj

Lassú, nem kapkodós, nem spammelős módszer.

PS5 II PSVR

n000rbi
Tudtommal az már lement neki, most a nyanyával küzd.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ulthanito
Welcome to Sekiro...és az még csak a kezdet.

Ilyen lesz a játék végig, nem egy leányálom.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Akkor te se játszottad végig a játékot?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Tehát akkor nem vitted végig.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Megértelek, de hidd el, most a sötétebbik felét látod. A harmadik fázisa a legkönnyebb. Szerintem nem voltam ott többet 5-6 alkalomnál, mikor levágtam. A lényeg az, hogy egyből egy mikirivel kezdj a legelején, és utána csak térj ki ha van villámos támadása. A többi movesetje ugyanaz, mint az első két fázisban.

Tudom, hogy utólag könnyű már pofázni, de hidd el, te is azt mondod majd, ha vége. Amúgy van áram elleni item is, nem árt, ha bekapsz abból, és akkor nem lesz 1 hit.

Kitartást, menni fog az!

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Pihenj rá egyet... 😊
Majd holnap friss erővel, ha felcsesz a játék pihenni kell, mert a méregtől ideges vagy és nem figyelsz oda.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Gratula. 😄
Az hogy elsőre a Majom az kemény azért. <#nezze>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
szívesen ^^
Moby
Hát az aztán kurva hasznos...akkor várok még vele. Hátha szükségem lesz még boxzsákra.
Köszi! <#worship>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.01. 23:13:56

Adversus solem ne loquitor

Myselor
az endgame bossok igazán más kategóriák mondjuk sok hp miatt.félek előre a dlc bossoktól mi lesz itt 5pontos bossok? xd
Myselor
kapsz tőle egy fogat ami instant megtud ölni ha bekapod.végtelen használható item semmi értelme megszabadítod a szenvedésétől ennyi.😄 nem tudsz gyakorolni max ennyi
Moby
Kérdés:
Mostmár, hogy nálam a mortal blade, hanbei kéri, hogy basszam vele tarkón. Adjam meg amit kér? Jár valami büntivel? Beszopok valamit vele?

Moby
Sejtettem :/ Kicsit fosok is 😄

Myselor
grat.a dupla maki nekem is elsőre ment betanultam jól az első verziót 😄 hát lesznek még meglepetések
Moby
LEL
Duplamajom
elsőre ^.^
De gondolom mindjárt nyakonbasz valami horrorbossal a játék bosszúból, hogy ma este 4 boss feküdt el 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.01. 22:51:19

Myselor
prayer breads elhagyható 2 darab .az egyik befejezéshez van köze én is kihagytam ezt ha elsőre valaki ilyen ügyesen megtudta csinálni magától (hogy pont a bagoly boss előtt halgasson ki egy beszédet és a sorrend utána) annak grat.nekem nem ment a többi megvan.hatred demon boss-t megöltétek már?mintha a bloodborne-ból jött volna a tüzes cleric beast nem jut eszembe a neve. xd érdekes volt ezzel a harcstílussal lenyomni de megfeküdt 1-2 óra után.
Moby
Nem a vial kevés, az gyanúsan sok az eddig felszedett prayer beadshez képest.

Moby
Az oké, de úgy tudom, hogy miután ezt a nyomorékot levágtam, már lehet venni is (?). Ide tartogattam eddig, egyet sem mertem ellőni 😄

TDC Geronimo
10 vial van összesen az utolsó zónába még lesz egy. Nekem utolsó boss előtt a vitalitym 18as asszem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Amit viszont nem értek: 9 vialom van. Eddig mindenkit levágtam aki szembejött, és minden hidden ládát kinyitottam amit találtam (asszem 3 volt), és csak 25 prayer beadsom van (tier6-ban vagyok). Nem nagyon kevés ez? Hol a többi? Annyi boss már nem lehet hátra, hogy a maradék 15 előttem legyen! <#confused>

TDC Geronimo
Jó lesz a confetti még későbbre lesz rakat miniboss amihez kell. Amúgy ja, from végre megoldotta, hogy ha egy miniboss leesik és úgy hal meg, akkor visszateremtődik. Nekem is az egyik miniboss leesett és rest után ott volt megint

Moby
Na, nem halt meg a kis rüfke "teljesen", mert egy utazás után megint a helyin volt, de most felnyalattam vele a padlót rendesen. Így meghótt végleg.
De ha már őt elkezelgettem, hát utánaküldtem a C'Monkot is. Ő sem volt egy nagy etvasz. Felesleges volt eddig tartogatnom a divine konfettiket, 12 volt nálam, 1-et használtam el nála. Az is minek, szépen széttörte ő maga a posturejét, le sem kellett vágnom.

AntiHero
A hídon meg a hídon túl bebugol teljesen. Nekem meg csak védekezett mikor ütöttem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ezt a szerencsétlen O'Rin of the Watert lelöktem a hídró', azt megha't. <#miaz> Ezt biztos ilyenre tervezték? Szerintem ennek nem lett volna szabad megtörténnie 😄

/na de ha mán így, akkor felkészül: C'Monk <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.01. 20:44:07

mucsácsó
nope, PS4-en tolom, ráadásul basen... (Pron tuti sokkal faszább ez is 😞 )
Kandurex
Elszórakozunk vele, de ez tényleg nem normális, hogy 50X-100X futunk neki valaminek, 5-6 óra tanulási folyamatokkal, baszki ez játéknak kellene lennie, nem munkának.

TDC Geronimo
<#wilting>

Kandurex
Én nem tartom magam egy különösen bamba játékosnak. De ez bazdmeg vállalhatatlan. Megy a játékaimra.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.01. 20:11:51

Kandurex
Na, nekem ez a körbe dogde dolog nem működik, egyből utánam vág, vagy rám fordul, vagy lerúg, te PC -n játszod?

Kandurex
Egész pontosan, mielőtt támad elenged ilyen 4-5 kis fehér, KÉSLELTETVE!, így amikor támad, hiába védek, vagy kerülök, akkor fog PONTOSAN oda érni azok a is bissz - basszok. Tökéletesen elrontva vele a játékot.

mucsácsó
én így csináltam:
link

+videó help:

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.01. 19:53:34
n000rbi
Bocs Gero, véletlenül válaszként ment.

n000rbi
Gecicsiró délután megpihent. Összességében kellett vagy 3 óra mire kitanultam vén fejjel 😊. Remélem most már tovább tudok haladni a Senpu részen.

Kandurex
Nem ugyanaz, ha az lenne már rég meglenne. De mondom van, hogy perfektre verem az első fázist, nulla veszteség, kb. 3 perc alatt, hiba nincs. Nem értem.

TDC Geronimo
második szinte ugyanaz csak jönnek addok meg ranged magic de az a futkosós technikával simán kivédhető

Kandurex
Nem megy. Az első fázist simára vágom. Másodjára nem, nem megy.