Sekiro: Shadows Die Twice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.04. 16:19:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Sose értem meg hogy a francba tudnak perfect lehozni bossokat.
Pl majom...második 2. Na ha ugyan ezt csinàlnàm...tuti nem sikerülne így.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- loyális maradsz kurohoz
- kihallgatok őket emmával az owl harc után
- beszélsz emmával az old gravenél (érdekes dolgot mesél a sculptorról 😊 )
- kihallgatod emmát a sculptornál, majd szembesíted a dolgokkal
- dobja neked a father's bell charm-ot, és mehetsz hiratára
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.04. 15:44:10
Sokat koopoltam Kosnál mostanában, mindig is utáltam, ha kettőnél többen vagyunk bent. Egyrészt zavaró, meg jobban laggol, másrészt meg nagyobb a HP-ja.
Alapvetően amúgy az a bajom a játékkal, hogy ez a harcrendszer idegen tőlem, nem tudom igazán jól elsajátítani. Még mindig úgy harcolok, hogy jön a mob, rábaszok kettőt. Ha meghal oké, ha kivédi, akkor kerülök bajba, ilyenkor fogom, és elugrok. Nem megyek bele nagy csörtékbe, mert valahogy nem érzem a ritmusát az egésznek. Inkább kivárom a hit windowt, és akkor ütök.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.04. 15:42:15
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS5 II PSVR
A kozmosz lánya. <#awink>#awink>
Én nem vágok le mindenkit (mobok), vannak, akikkel nincs kedvem kínlódni, idegesít, hogy az utolsó faszparaszt is olyan villámgyorsan ver rám négyet-ötöt, hogy én, a világverő sinobi nem tudok olyat extra képességekkel, meg protézissel.
Ezt utálom ezekben a játékokban, tipikus Assassin's Creed a szaró galamb íjász esete, aki rogyasztva ugrál hátrafelé....csaló gecik, teljes fejlesztői fantáziátlanságnak tartom ezt.
PS5 II PSVR
Nekem nagyon bejön a játék eddig. Sok már nem lehet hátra, most vagyok a
meglátjuk mi lesz a végére. BB-t imádtam, de voltak helyek, amik nyomasztottak, és azt nem szeretem, ha stresszel egy játék. Ennél eddig ilyen nem volt. Nem ilyen az egész játék hangulata.
PS5 II PSVR
Bár nem láttam még miről van szó, engem nem hagyna nyugodni, hogy otthagyom, nem sikerült megcsinálnom, stb. Tudom, hogy pont ez a hozzáállás a rossz, de mindig így érzem még egy bossal is, ha szenvedek vele.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.04. 15:14:24
PS5 II PSVR
Én sem érzem, hogy elővenném ismét majd, utána megyek vissza BB-zni meg DaS3 coop.
Tele van tetves szemét csaló bossal a játék, én is azt gondolom, ráadásul tényleg szart sem ér se a vitality, se az attack power fejlesztés. Ugyanúgy lebasz a mob két vágással most is, meg a játék elején is.
PS5 II PSVR
Én se vettem észre különbséget a fejlődés során.
Probáld meg a majmot táncolva, mennyire könnyű.
Ebbe még elfutnis se lehet mindig, ha lehetne már tegnap megöltem volna.
Nekem az elsőbe baj, hogy ritkán hat rá. 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy csak magunk között: ennek a topikbezárásnak lufasz értelme sem volt, most gyakorlatilag a PS4-es keménymag dorbézol itt a PC-s topikban, ahol más sincs.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.04. 12:44:26
PS5 II PSVR
Továbbra is azt gondolom, elmeroggyant ez a mohácsi betyár! Ennek a játéknak nem az a lényege, hogy 25 percig táncolj, mint Kokó. Gyakorlatilag a játék velejét hagyja így ott. Meg a fogát, sokkal többször, mint azt kéne...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.04. 12:40:56
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.04. 11:50:39
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.04. 11:48:39
PS5 II PSVR
Na ezt nem értem. Nincs is lándzsám.
PS5 II PSVR
Sőt tegnap úgy vettem észre ez a teknikàt jobb is lesz..csak hosszabb.
Mikor előre veti magàt és suhint egyet. Szembe kell ugrani vele.
Ha ügyesen beleugrasz a hasàba, akkor mikor fekszik, pont ràtudsz verni 2 ütést.
Ezt ismetelgeted.
Nincs még meg a majom, de 2. Fàzisba tegnap így lement 3/4 élete.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-visszanéztem a videóban, akkor épp 332.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.04. 09:29:58
veled van egy, mindjárt egyszerűbb 😊
Csak nekem alapon az volt tegnap a probléma szerintem, hogy amit néztem nem jól alkalmaztam.
Valami logika van ebben hogy más miért tudja stun-olni folyamatosan....
Mos már meglesz, az biztos, akár kerülgetve, táncolva is.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.04. 01:32:01