2071
-
LBandi77 #1419 Szép munka. -
#1418 engem nem zavart picit sem.nemtudom mást miért zavart -
#1417 Engem egész biztos, kiégeti az ember szemét. -
#1416 Hát szerintem meg marha kevés ember volt aki azért nem tolta, mert CA van rajta. Ilyen miatt kihagyni azt a mesterművet. Ennyire nem lehettek érzékenyek, ha mégis fél óra alatt szerintem úgy megszoknád észre se vennéd többet -
#1415 Kiváncsi lennék hány játékost vesztett BB kapcsán a from a CA miatt. van egy olyan sejtésem, hogy nem keveset. -
#1414 Nem szebb? Hát nem tudom szerintem minden szempontból jobb technóban. -
#1413 Én nem igazán látom, hogy szebb lenne mint a DaS1 remastered söt talán a bossok még szebbek is ott vagy látványosabbak, szvsz.
Nálam a sorrend a DaS1, DaS3, Sekiro a BB-t nem bírja szemem igy az nálam nem játszik a DeS meg olyan DaS2 szintjén mozog.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2019.04.14. 22:23:19 -
#1412 Jogos. :) -
#1411 GG thx, meglesem hogy taktikáztál. :) -
#1410 THX elsőnek lehuztam a mélybe őket de akkor ha NEM SZUROD LE nem kapsz ITEM-et!!!!!!!!!!!!!! LOL. :D
De megvan THX!
MÁR CSAK 3 BOSSFIGHT ÉS 100% -
#1409 Egy valamiben nem fejlődtek semmit... a kurva kamera :D -
#1408 Igen sok embernek a DS1 még mindig az etalon, mert valószínű az volt az első from élménye meg ugye jó játék is, de egy BB vagy sekiro után már elég meh látvány/UI/animok terén.
PS5re szeretnék egy DeS remaket és egy BB2őt majd. Aztán jöhet sekiro 2 is :D
Mondjuk jöhet tőlem aztán új IP is, azt is veszem day 1 -
#1407 Az, deazért ma ránéztem a DeS-re, és azt kell mondjam nagyon hosszú út vezetett idáig :D Isszonyatosan elöregednek a from régi dolgai, és így a sekiro árnyékában, háááát, nem jól. Egész jól megy nekik a tekno, meg minden. Nagyon megy már a látványcsinálás, az animációk. Óriásit fejlődtek 10 év alatt. -
#1406 Most hogy vége elmondhatom nekem ez a BB után van a legjobb from gamek között. BB letaszíthatatlan :) -
#1405 Ha valakit érdekel végre felment a killem. LIDL nettel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1404 En azt ugy csinaltam, hogy ahol all a 2 szamuraj elmentem balra, amerre sztori szerint is kellene a 2 kampozassal. Majd elbujtam es megvartam amig visszamennek a kezdopozicioba. Ekkor odalopakodtam a kardoshoz es magam oldalara allitottam. Igy mar sokkal konnyebb volt a landzsas -
#1403 meg egy videóban is mondta a srác hogy ezt így kell.de biztosra mentem és leteszteltem^^ -
#1402 volt egy mentésem owl fight előtt közvetlen és utána is.megnéztem előtte még lehetett hallgatózni.megnéztem azt is amikor leütöttem és leültem a tetőn rest-elni.na utána már nem lehetett szóval bukó.ez így lesz igen akkor valszeg genichiro után is jó ha hallgatozol de mindenképp valahogy a bagoly leütése előtt kell. -
#1401 Szerintem az nem kell hozzá, meg az nekem nem itt volt, hanem Genichiro után. De mivel nekem is megvolt, inkább csináljátok meg azt is, nehogy amiatt ne legyen meg.
-
#1400 prayer bead-et igen a lándzsás -
#1399 Nyaklánc vagy valami? -
#1398 HELP PLS a 2 szamurájnál az égő teróleten a kezdőhelyen!!! Dupla szamuráj adnak itemet ha megölöd őket?????
-
#1397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ebben van egy kis dolog még az elején.owl fight előtt vagy közvetlen után kell hallgatozni isshin és emmát de nem szabad leülni mert akkor emma bemegy kurohoz és bukta. a többi stimmel. -
#1396 Leírom, hogy ne kelljen guglizni, nem nagy cucc:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Owl fight után lent a kuro szobájában ki kell hallgatni kuro és emma beszélgetését (htra futsz a falak mögé. Utána beszélsz emmával.
Ezután elmész az Old Grave-hez, ott lesz emma, ott is beszélsz vele.
Aztán elmész dilapidated temple-be, ott lesz emma a sculptornál, de nem mész be, hanem hátulról kihallgatod a beszélgetést.
Szembesíted emmát a hallottakról (nem lövöm le), és ő fogja dobni a Father's Bell Charmot. Azzal mehetsz is a buddhaszobornál Hiratába. Nem ott fogsz kezdeni, ahol először.
-
#1395 Igen. :D -
#1394 Ahhoz a kulcs a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anélkül nem tudsz oda menni, és azt most már nem tudod megszerezni, futnod kell még egyet.Father's Bell Charm. -
#1393 Azt vágom, de én nem tudtam menni oda és most már gondolom nem is lehet. Majd nézek guidet -
#1392 Ez így is van, de az "nem zár be" abba az endingbe. A shurán kívül egyik sem zár ki a másikból. De itt az ok-okozati összefüggés fordított, tehát,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Purification ending csak akkor lehetséges, ha mész hiratába másodszor is. -
#1391 Én azt hallottam, hogy 2 beadet csak úgy lehet megszerezni ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hirataba második látogatásra mész a purification endingnél -
#1390 biztos vagyok benne hogy az lesz.végülis az előzőekben is emlékek voltak ha úgy vesszük ^^ különben lady tomoe and lord takeru lesznek a középpontban tuti ^^ -
#1389 Nincs olyan, hogy másik endingnél lehet csak meg. Én az első runnál minden endinghez összeszedtem mindent. Azaz lehet futni egy olyan, amivel a shurán kívül az összes ending megvan, csak a te döntésed, hogy melyiket nyomod el a végén.
Tehát nem a végétől számít, hogy mi van meg. Hogy mi a vége, az a Te döntésed, meg azé, hogy milyen questeket nyomsz le. Én lenyomtam az összeset elsőre. Így lett 66 óra az első run.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.14. 19:40:49 -
#1388 Ennél a játéknál még könnyű is lesz a DLC implementáció. Biztos vagyok benne, hogy memory lesz, mint a hiratas volt -
#1387 psen vagyok. Nem állok neki másolgatni. Leszarom majd leszenvedem DLCt is valahogy, ha main game meglett :D -
#1386 vedd ki a mentésed és majd úgy kezd el a dlc-ket :D én is így teszek.ng+4ben járok jelenleg én sem úgy akarom elkezdeni majd. :D -
Baszki sok miniboss van a játékban. :D most a démon szamurájjal küzdök. :D -
#1384 NG+t el kéne kezdeni de úgy fogok járni, mint BBnél. NG+ akárhányba kezdeni DLCt majd jó nagy szívás lesz :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.14. 18:51:03 -
#1383 Valószínű végignézek egy videót, hátha beugrik mit hagytam ki, de annyi van, hogy kétlem :D -
#1382 2 bead? a kövi ending? hát tutorial videót lehet nézni vagy ha akarod leirom az összes miniboss-t, mert azok adnak -
#1381 Ja bocs. :D -
#1380 Azt tudom, hogy 2 beadet csak másik endingnél lehet szerezni, de nekem még így is hiányzik akkor 2 és fogalmam sincs hol lehet. Szerintem megöltem mindent és találtam is elrejtve párat