Sekiro: Shadows Die Twice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra is nehéz a játék, csak pár protézis nagyon OP, ha kifejleszted, de ezt csak inkáb "endgame"-be látja a gamer..
De alapon tartom azt hogy messze nehezebb. Souls-okba egy bugylibicskával nyakonverek mindenkit.
Itt meg mikor megláttam mire jó a pajzs meg a legyező. LOL
Nem értettem hogy lehet a Gun-os hídon átmenni, hát ÍGY.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 16:20:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindegyik ellen van taktik, a legtöbb boss meg brutálisan egyszerű ha vannak hozzá való protézisek, és ezt úgy mondom neked hogy nem éledek ujjá meg no heal, nekem úgy sok boss egy vicc amióta meismertem hogy kell megölni.
A sok mobbal lehet probléma a pályákon mászkálva, meg kb van 3 vagy max 4 boss, akiknél csak kis segítséget lehet kapni ott oda kell figyelni.
De a többi. Meh.
A 2 monk olyan kb mint Das 3-ban az a karpereces buzi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 16:04:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg is válaszoltad 😊 Kizárólag azért cseszed el Te, meg én, meg a többiek, mert fosunk, felhúz, idegesek leszünk.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha érdekel szólj és leírom melyik ponttol közelítheted meg őket. Nem mindegyik annyira könnyü. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 14:34:51
A patchekkel és a későbbi DLC-kkel jön be a savfröccsenés, az meg ugye nem az alapjáték, nem úgy a Sekiro-nál. Az Abyss meg aztán tényleg annyira ultraopció, hogy totálisan leszarható, amolyan, ha nincs jobb dolgot szarakodhatsz ott is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És amitől most félsz, ha tudnád a trükköket összes fontos tippet lehet te is lenyomnál mindenkit akit most kihagysz.
Nem kényszer, csak gondoltam megemlítem. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 14:22:36
Így értem Moby miért mondta hogy seggbe minden mobot.
Így protézisekkel nagyon könnyen lehet vagdosni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 14:19:59
Mondom, lehet nem tudod milyen funkciói vannak ezért nem tudod mit jelentenek a küdelemben, PONT hogy a protézisek miatt baszok le minden démont és nem kell kerülgetnem, meg Hatred-et.
valamint a Majom.
De ezt is írtam már 2x.
Én eddig talán 1 boss ellen volt hogy az életére mentem, mert a Posture volt kényelmetlenül macerás, de minden máskor a Posture-ra nyomtam és ebben PONT HOGY gyorsabbak és OFFENZÍVEBB vagy velük.
Hidd el, én értem hogy neked macera, de ettől még ne keverd ezt össze a doge-ugribugrival! az teljesen más!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 14:20:43
Pajzs nincs a játékban, az meg, hogy bizonyos protézisnél R2-t nyomva valamit bohóckodik pajzs címén, nem érdekel. Posture break a lényege a játéknak, nem a no hites, táncolós faszkodás.
Egyedül a majomnál táncoltam, mert ott nem éreztem, hogy tudnék vele rendesen harcolni.
PS5 II PSVR
Szerintem töltsd vissza a boss előtti mentésedet és öld meg őket, meg nézd meg a protéziseket!!!!
Sima végigjátszásban 6 vagy 7 kivételével mind elérhető!
BRUTÁLISAK.
Guardian Ape ellen pl a lándzsa. (egy gyerek is no hit-eli lándzsával a levágott fejü verziót)
Démonok ellen a lila pajzs (sapka)
Hatred ellen ugyancsak a pajzs, de a 4. Lotus! kivédi azt amikor rádugrik.
Meg van a legyező aki INSTANT eltünteti a Monk-okat a harangos ppályán, és a többieket meg megforgatja és azonnal a hátát ütheted.
Legerősebb petárdával pl sokszor elhasználva akár maxra vihető 1-1 ellefél stamina csikja.
STB, STB... 😊
Kisebb quest-ekért durva itemek járnak pl.
MÉG HA CSAK NG+ -ba is de szerintem vidd magaddla a cucckat, meg fejlesztéseket, nagyon op leszel velük.
én se hittem volna mikre képesek, amíg nem öltem velük és nem mondták el hogy használjam.
Pl fogd meg a lila pajzsot vagy a Lotus-t
Vedd elő védekezz! és amikor rádütnek azonnal + R1 és akkorát baszik az ellenfélre, hogy a legtöbb mobot azonnal lehet szórni.
Ha kell mutathatok majd pár dolgot videókban, ha érdekel.
Nem kötelező ezeket megcsinálni, DE ezt akkor is csinálhatod ha nem akarsz másik boss-al harcolni, mert ezek amiket irtam mind elérhető ott azokon a pályákon ahol vagy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 13:51:22
Egyedül a petárda hasznos. A többit feleslegesnek tartom.
Én démonnal egyel se találkoztam. Vagy a corrupted monk az?
PS5 II PSVR
nekem a 4. petárda most mondjuk elég fasza. 😄
1 vízalatti
3 sima kardos
2 varázsló
És egy 7-ről tudok majd vízalatt lesz palace-ban
Létezik még több?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 13:11:14
PS5 II PSVR
THX <#worship>#worship>
Seth én ki akarom maxolni a játékot, egyedül a Dungeonban lévőt basztam el, mert kinyitottam idő előtt valszeg a cella ajtaját. 😄
PSN ID.: Beegabor
Pontosan annyi piros hal pikkely van a játékban hogy mindent meg tudj venni a 2 köcsögöstől?
Vagy meg kell válogatni mire költöm el?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Eddig a titkos terület előtt összesen 17-et találtam!
Ezekszerint Place-ban van még 25?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 12:29:53
De azért ne feledjük, hogy volt vagy 5 db Pro-ja, a simából is biztos 3, legalább egy Switch, meg megannyi játék, ami a piedesztálról a kénköves pokolba hullott, vagy fordítva.
De hát murofegse, akarom mondani Moby már csak ilyen. <#integet2>#integet2>
PS5 II PSVR
Meglátjuk majd. 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sokszor én is feladnám, de én egy hülye vagyok, NORMÁLIS embereknek ez nem való, ehhez elborultnak kell lenni kicsit.
300x ugyanaz a cutscene, 300x ugyanaz a 3 fázis hogy a 4.be szétbasszanak.
Én őt full megértem most még így is hogy instant delete.
Persze ettől még van warez, vagy megveheti egyszer akciósan pc-re nem pénz, 8-9k így is.
De ha letörölte 99% hogy komolyan gondolja.
Csak te nem szerezted még meg. 😉
Amúgy milyen twitch pénz?
Mondtam hogy nem érdekel a streamerkedés ilyen oldala, kitehettem volna a paypal-omat is, de nem teszem, ahogy feliratkozás meg semmi nem kell nekem.
Ha valakinek tetszik nézi free, ha nem akkor nem. 😊
Értsd meg, nekem a twitch semmi egyébb egy állandó gameplay rögzítésen kívül. 😄 mert a ps4 rögzítése korlátozott. 😊
Baglyot meg kinyirom neked, te Midir-el foglalkozz. <#puszi>#puszi>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 11:12:07
Nem lesz Twitch-pénz ebből soha. <#crazya>#crazya>
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Semmi speckó item nem kell hozzá, ahogy haladsz a storyban, megkapod a harmadik resurrectet is.
PS5 II PSVR
NEM 3 élettel, hanem 3-4 FELTÁMADÁSSAL, nem ugyanaz.
3-4 feltámadás, az 4-5 életcsikot jelent.
Alapon 2 feltámadásod van vagyis 3 életcsík. Vagyis a játék felétől mert elején 1 feltámadás 2 csíkkal
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 10:03:24
Van megoldás arra, item, hogy többször éledhess újjá a játékban mint 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel szóljon.
Viszont jó tudni erről ! THX
Illetve nekem van családi védelem, remélem az jó ez ellen az opció ellen. Mert letiltja a könyvtár nagy részét meg sok opciót ugye.
Csak kiválasztom a gyakran használt játékaimat és csak azokkal játszom ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 09:45:06
de gondolom ehhez kell a e-amil kod is, nem csak annyi hogy belépsz és delete
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 09:43:10
Ez inkább olyan szempontból jelent kockázatot, hogyha be vagy jelentkezve, és a gyerek vagy valaki odaül, és elkezd kattintgatni, nos hát olyan nagyon nincs az elrejtve, hogy akár vétlen is ne tudna kárt okozni. Ezzel együtt sem hallani olyat, hogy ilyen tömegesen előfordulna, szal ha lehet inkább maradjon.
Adversus solem ne loquitor
Épp ezért meg sem vettem. Levirágboltoztam (nyilván miután az eredeti DaS 2 lepörgött), belenéztem, majd röhögve töröltem a fenébe, ezzel játsszon az, akinek két anyja van. Szerintem minden fa mellé a játékban kellett volna tenni mondjuk 2 db Kalameet-et, csak mert úgy lett volna az igazi, hát nem? Szóval számomra erősen nyasgem volt az a húzás.
A Nioh tényleg király, nekem a Sekiro is bejön, bár még sehol sem tartok, mert sokszor visszamegyek régi helyekre, élvezem a mobokkal való harcot, meg a gyakorlást.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"