2071
-
#1459 Lehiggadtam pár nap alatt. -
#1458 ez így van.hatalmasat változik rögtön. -
#1457 Ha jól tudom a postured se megy le magától már NG+ ba csak ha blockolsz -
#1456 hmm szép kis posture-t okoz :D majd rálesek -
#1455 Nighjar slash ha jól làtom. -
#1454 ügyes a srác .csak tudnám a levegőben milyen teknikát nyom?:D sima fejre rugás? -
#1453 ja bocs 26os attack power / 16 sec -
#1452 lehet.sima játéknál nemtudok nyilatkozni ng+ban rögtön sokkal nehezebb felvinni a posture-t. -
#1451 23as attack powerel megvan 16 sec alatt. :D azért nem tàncolgatok vele. -
LBandi77 #1450 Köszönöm -
#1449 kegyetlen nehéz a másik.elmebeteg 5combos movesetjei vannak.és az oszlopok is csak akadályoznak ott.nagyon sokat szoptam nála -
#1448 Dancing Dragon maszk. 5 skill pont/1 attack powert. -
#1447 Hát még ez se megy, nemhogy a másik. A hallgatózást már olvastam, meg fogom tenni. -
#1446 hát miután megölted az elsőt.menjél hallgatozni a toronyba isshin-t és emmát.ne restelj mert akkor buktad és új végigjátszás kell.vagy még a harc előtt.nembaj ha már belekezdtél.a közeli toronyban vannak a kastélynál.ne hagyd ki ez a tetős bagoly semmi a másikhoz képest:) itt már öreg.ott mozgékonyabb és teljesen más moveset -
LBandi77 #1445 Attack powert hogy farmolsz? -
#1444 Az meg...halott mindenki màr csak ő meg a fő boss maradt.
De úgy döntöttem, hogy attack powert farmolok és úgy megyek csak be hozzà. -
#1443 Én elszórakoztam vele vagy másfél órát, de a fejéreugrós támadással sikerült felnyomni a posture-jét. -
#1442 Én otthagytam, mert se deflectelni nem tudtam, se kerülgetni. Megpróbáltam 4-5 alkalommal, és nem volt kedvem utána. -
#1441 What has changed, then? -
#1440 Nem tudom, hogy mi a 2.0, egyelőre még az elsővel küzdök. -
LBandi77 #1439 Kegyetlen a kiscsaj b+,nem nagyon lehet deflectelni meg menekülni se nagyon,én megmérgeztem nekem csak úgy sikerült. -
#1438 De igen. -
#1437 Owl 2.0 is megvolt ? -
#1436 na, arra majd kíváncsi leszek, mert hamarosan megérkezek hozzá. -
#1435 Csakúgy, mint Ashina Lookout Towerben a dojo nyitott ajtaja. Egyszerűbb lett volna zárni az ajtót a köd helyett, de nem. Még egy buddha szobrot is mellétettek, hogy a faszparaszt játékos akadjon el bennük.
Mindenki panaszkodik rá a neten, mégsem peccselik a japók. -
#1434 Az érdekes, mert nekem az attack power jelenleg 15-ön áll. -
#1433 Kizárt dolog. Azt otthagyta. -
#1432 Nem, mert most NG+ban megérkeztem Owl-hoz.
Röhejes az a boss, és mégis szar. Harmadik próbára a második fázisának is lekaptam az egyharmadát, azóta csak szívok vele. Tök easy a strategy, és mégis nehéz megcsinálni.
A maga előtt tartós. széles vágós támadását nagyon nehéz kikerülni, és ha az betalál telibe, akkor vége. A többi egy vicc. De mégis olyan koncentráció kell két fázison át emiatt, hogy egyelőre még nem megy nekem. -
#1431 Várj, nem arról volt szó, hogy mocskos szemét From, és még az írmagját is kitörölted mindenhonnan? -
LBandi77 #1430 Darky ezt az Orin nevezetü minibosst kitáncoltad? Mert akkor nagy gratula. -
#1429 5?
8 darab van!!!! De tudtommal ők nem adnak nyakláncot....Boss meg Mini boss ad, valahol kihagytál egyet, youtube-os tutorial-t kell végignézni...
nekem meglett az összes 20-as Vitality és 11-es Power a max
Ezután csak a maszkkal lehet power-t nyomatni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.15. 03:16:08 -
#1428 Ja jó meglett. 2 elmaradt amit csak simàn fel kellett vennem. -
#1427 Mind az 5 headless halott. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Owl mondjuk még nem halott Hiratában..az adna még 2 breadet? -
#1426 Víz alatt megvoltak a headless-ek? Könnyű kihagyni őket. -
#1425 Én vagyok hülye és kihagytam valakit vagy ez így jó? Fő boss előtt True Ending.
Player Bread 2/4 :(
9 nyakláncom van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.14. 23:48:54 -
#1424 Nem volt a célok között a játékos dolgának könnyítése. -
#1423 Hátrébb vihették volna kamerát abban az arenaban. Ilyenekre nem gondolnak? :D -
#1422 Ott nem kamera gond volt, hanem ott egyszerűen kitakar az ojjektum. Az ott tervezési hiba, és/vagy szándékos szopatás. -
#1421 Hát szerintem kamera gond azért volt kevesebb, mert kevés volt a toronyház magasságú boss. DoHnél azért van bőven gond pl -
#1420 Hát a soulsokban baszomnagy hegynyi bossok vannak, amik látványosak. De azért hasonlítsuk már össze egy artorias mozgást+kinézetet mondjuk owl-al, akivel elég hasonló a movesetjük :D
Az idő nem múlik nyomtalanul a játékokon. És bár a szívem csücske lesz mindig a das1, egy különleges helyen lesz a játéklistámon, a from fejlődik minden téren. Kamera gondom nekem is akadt a sekiroban is, de jóval kevesebb, mint korábban. Ha azt is beleveszem mennyit gyorsult a játék, ebben is sokat fejlődtek.