2071
-
#1664 Áh 3 végigjátszást tervezek egyelőre. 4. megmarad arra :D -
#1663 Mire az kijön (sajnos), kitekerted dlc-kkel mindennel platinára. -
#1662 Így legalább meglesz PS5re is a játék :P -
#1661 Ugyanaz az értelmetlen baromság az is. Ha a klozetot kell lehúzni, hogy a játék elinduljon, akkor azt húzom le. Milyen ecosystem létezik onnantól, hogy megjelenik a játék főképernyője? Semmilyen. A játék betöltése előtti gombnyomás felületét becserélted több tízórányi rosszabb frémre.
/de a epicsztóros cirkusz nem erről szól, és amiről az szól, az jogos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.22. 20:23:40 -
#1660 Korábban már mondtam hogy állok ehhez. Nekem a PS ecosystem olyan, mint másnak a steam imádat. Lásd epic store miatt sírók :D -
#1659 Én nem értem miért nem pécén toltad. 1080p@60 a te gépeden is meglett volna, HDR-el is. -
#1658 Áh olyan nem lesz. Max kicsit nagyobb fps, de nem hinném, hogy észrevehető lesz. Néztem 1-2 videót pl owl harcot 60 fpsbe... PCn EZ modeba tolták emberek :P -
#1657 Kíváncsi vagyok lesz-e bármilyen performance upgrade pro-n. Tudom, plebs, de én kiegyeznék egy választható 1080p módban, 60fpssel. /úgyse lesz
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.22. 19:43:34 -
#1656 Igen -
#1655 Ja tényleg, azt akartam már tegnap kérdezni, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ostromot követően vissza lehet még jutni valahogy az “kiszürkült” buddhákhoz Ashine Outskirtsben? -
#1654 nem értem minek fontos ez :D a true monk után végtelent tudsz venni.sose votl gondom vele hogy elfogyjon -
#1653 "Increased the drop rate of "Divine Confetti" for Fencers in Ashina Castle."
-
#1652 We plan to release an update that includes improvements to strategic approaches and addresses several bugs. Please read on for details.
Target Platforms
PlayStation 4, Xbox One, PC
Release Timing
April 23rd, 2019 10:00 JST
April 23rd, 2019 03:00 CEST
April 22nd, 2019 18:00 PDT
Release Notes
Improvements to Strategic Approaches
Adjusted the efficiency and Spirit Emblem cost of the following to encourage usage and diversity of approach:
Prosthetic Tools: "Lazulite Sacred Flame," "Loaded Axe" series, "Sparking Axe," "Lazulite Axe"
Combat Arts: "Ashina Cross," "Dragon Flash," "One Mind," "Floating Passage," "Spiral Cloud Passage," "Mortal Draw," "Empowered Mortal Draw"
Items: "Spiritfall" series
Reduced the Posture damage dealt by the first hit of the Combat Arts "Senpou Leaping Kicks" and "High Monk" as it was causing more damage than intended in certain cases. Posture damage dealt in the latter-half of the combo has been increased.
Increased the Poison build-up dealt by the Prosthetic Tool "Sabimaru" against enemies that were intended to be weak against it.
Increased the drop rate of "Divine Confetti" for Fencers in Ashina Castle.
Adjusted loading screen tips and tutorial text, as well as adding new text.
Other Fixes
Slightly reduced Posture and Vitality of Blazing Bull in order to improve game pacing and balance time in combat.
Lowered the price of information sold by Anayama the Peddler.
The Chained Ogre inside Ashina Castle is now Red Eyed.
Fixed a bug where "Gokan's Sugar" and "Gokan's Spiritfall" were not mitigating player Posture damage taken while guarding or deflecting enemy attacks.
Fixed a bug where system crashes could cause save data to become corrupted on PC.
Fixed a bug where certain enemies would sometimes stop attacking the player.
Fixed a bug where certain actions could not be performed after reconfiguring the controls.
Fixed certain bugs that were allowing the player to access unexpected areas, which could result in becoming unable to obtain items or make further progress.
Fixed cases of certain text being displayed incorrectly.
Improved stability.
Improved performance.
Other various bug fixes. -
#1651 Érdekes, nekem meg a simával nem volt bajom. Emlékszem még BB-ben is mit agyaltunk, hogy bugos az AI, mert valakinek aludt egy-egy boss, másnak meg olyan agresszívan tolta, hogy mozdulni alig tudott :) -
#1649 Be kell akasztani a démont aztàn végtelen próbàlkozàs van.
Nekem sikerült màr, de nem elsőre. :D -
#1648 Nem csinál szar mérget meg nagyobb a játéktér, úgyhogy sokkal "könnyebb" szerintem is.... -
#1647 Nekem az hamarabb lement, mint a sima. -
#1646 Ezt nézni fogom! :D -
#1645 DOH-nál fel tudtál ugrani a tetőre? Hogy csináltad? tudsz tippet hozzá hogy ugrasz?
Nekem nem kapaszkodik fel sajnos.
AMÚGY GRATULA....
Igen Hirata Owl
Hatred
Final Boss, a legnehezebbek....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.22. 10:58:43 -
#1644 Én ma megyek neki, de már előre tartok tőle. :(
DoH még nem volt nekem, kíváncsi leszek rá. Ha kell, gliccselem a francba, bár azt nem tudom hogy kell. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.22. 07:22:08 -
#1643 Húzza a f.szára, aki kitalálta ezt a hirata fatert. Minimum 4 órám ment bele, de megsemmisült végre. A Doh-ot bevallom gliccselve nyírtam ki, majd egyszer talán lesz kedvem ebbe is beleölni órákat, ilyen fos kamerával. -
#1642 @bGuardian Ape lement ELSŐRE..... No Basic Attack-ban. :D
Guardian Ape v2 meg másodszorra No Basic Attack. :D[/b]
Kis mobok meg úgy ugrálnak ahogy csak én szeretném. :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.22. 00:35:42 -
#1641 Gratula! -
#1640 Lila monk is ütés nélkül öltem. :D
Már Owl előtt vagyok és egy Vízalatti démont hagytam el mert nem tudom levenni az életét a víz alatt. :D
ÉS 1 ellenfelet sem ütöttem meg eddig. :D
ÉRTED OWL előtt, OWL meg nem vészes...:Utána meg Final Boss...
Vagy megölöm Mr Miyagi-t :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.21. 23:39:04 -
#1639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Endboss kifingott.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.21. 17:56:06 -
#1638 corrupted monk. LOÁL. Első 2 fázis instant skip. Nevetségesek a bossok már :D -
#1637 Na meglett hiratas fater NG+ba. -
#1636 Ja durva az endboss. :D -
#1635 Az endboss harmadik fázisa egyelőre áttörhetetlen számomra A lecsapós támadásai 50%-t tudom csak dodgeolni, pedig próbáltam már egyenesen felé, kicsit jobbra tőle. Van, hogy sikerül, van meg nem. Egyelőre lutri.
Pedig ez feltétlen kéne ahhoz, hogy túljussak rajta, közelharcban esélyem sem lenne. Az első két fázis úgy megy le, agresszíven, ahogy a könyvben meg van írva. -
#1634 Így találják meg a játékokban a Gliccseket!!!!!!!!!!!!!!!!!
5:19:00 után!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#1633 Ami legópébb cuccok, azok:
- Lila esernyő (démonok ellen)
- Lotus esernyő (pl Hatred-hez)
értelem szerűen sima ütések meg lövedékek ellen mindegyik esernyő véd
- 3. Szintű dárda
- Gyűrűs finger
- Dupla tüzes fejsze
- a legutolsó firetracker
- a legutolsó legyezō
- a legucsó suriken
A dupla tōr meg tűznél nem nagyon teszteltem.
Maradt még a kis faroktoll.
Ezt soha nem használtam még.
Nem is tudom mire jó... -
#1632 4 lapis van
Suriken
Dupla tőr
Meg még 2 másik.
Első végigjátékban csak 2-őt szerezhetsz meg mert 6 lapazuli van.
És fentről lefelé így kell a lapazuli:
2
2
3
3
Suriken a legfelső asszem. -
#1631 Lapisból fentről lefelé szetintem a legjobb.
Sajnos a sok OP protézisnek nincs Lapis változata:
Fejsze
Esernyő
Firetracker
Lándzsa
Asszem a Suriken az első az a leghatásossabb. Szerintem. -
#1630 Ti melyik lapis prosteticet fejlesztettétek ki először? -
#1629 TEGNAP este meglett!!!
-
#1628 4 próbára meglett meglett! -
#1627 KÖSZI mester PHASE 1-2 ment 2-búl 2x eddig csak a phase 3-ban balfasz vagyok. :D -
#1626 Villámot csak a levegőben tudsz visszaküldeni ( a földön állva leföldeled ugye XD). Szóval a levegőben kell, hogy eltaláljon a villámmal és mielőtt földet érnél R1 -
#1625 Darky VS Genichiro. Élő....
Remélem ma még megvágom a rohadékot.
Csak nem vágom a villámot hogy vágom vissza mert nem csináltam még ilyet a phase 3-ban ha valakinek van kedve segíthene hogy egyszerűbbb visszadobni a villámját mert ha az megvan akkor elvileg halott!
Duma csak 2 phase közt a szünetekeben....addig nem látom a chat-et
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.19. 21:05:46 -
#1624 Amúgy ami Ebrietas a BB-ben, az itt kb a DoH. Hasonlóan undortó boss mindkettő, hasonlóan szemét kamerakezeléssel. DoH-be viszont a töredékét nem kellett raknom, mint Ebrietasba.