Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
No Hit-el alap hogy levágod, elugrasz azt ennyi.

De ez NO Basic Attack, itt nem csaphatsz (simán nem ütheted meg a ellenfeleket), életet tölthettem volna de No Hit lett így is Basic nélkül. 😊
Majd nézd meg fent van Twitch + Youtube. 😊

Amúgy amit meséltem, láttam 2 srácot hogy így nyomja a játékot és kb utánuk csináltam.

Egyedül a Bull ellen kell trükk mert az ha deflectelhető is, a streamer kollegák átugrották.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.17. 16:00:16

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Az Ogret, az első minibosst hogy vágtad le no hittel?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Igen ahhoz minden kell! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Ránéztem a platina listára, nem töltött el boldogsággal. Minden prosztetik, minden skill, minden prosztetik fullra fejlesztve, összes befejezés...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem mindent vesz fel a Twitch?

Végre megtanultál inni meg újraéledni. 😊

PS5 II PSVR

Seth
Darky, már megint valami hajmeresztőbe vágtál bele . Only deatblow challenge? Rly ? <#csodalk>

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Lement a monk meg egy ujabb bika. Nem tetszik nekem ez a Fountainhead Palace.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lehet tovabbfaradni.

PS5 II PSVR

Seth
Csak most esett le valami, még a játék legelején, most visszatérve a Moon lit Towerhez (ahol az elején Kuro volt) figyeltem csak fel rá. Kuro elvileg oda be volt zárva, az őr is kérdi a másikat, hogy "biztos jól bezártad e az ajtót?". Namost az ajtó belsején van a retesz és az elején mi nyitjuk ki, belülről 😄 Most azt hagyjuk, hogy egy gyerek egyedül nem tudna elmenekülni, de na, ekkora bakit 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.04.16. 20:41:38

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
3 nehéz boss van nekem vissza............

Hatred-nek az első fázisa már néha No Hit, megvan a 2.-3 fázis moveset is, csak pici idő kell még. <#email>

Moby
Én már mindent lenyomtam.

Adversus solem ne loquitor

Én egyáltalán nem erre utaltam. Légy szíves ne forgasd ki a szavaimat vagy akard belemagyarázni a saját hülyeségedet. Azzal már amúgy is telefostad a topikot. Téged már láthatóan nem érdekel a játék sőt szerintem nem nagyon élvezted, folyton csak kötözködni látlak itt meg legyinteni a dolgokra amiket mások csinálnak.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.04.16. 16:22:36
darkSectorxxx
Nem egyenlő, ahogy azzal sem egyenlő amiről te beszéltél nekem, hogy NO Deatrh, vagy NO Hit....Pontosan látod kezded érteni miért beszéltél butaságot. 😊

Myselor
a döntésekről beszélt.ezek igen is jelenthetnek valamit ,nem minden esetben de igen.szerintem közülünk kb csak te választottad azt az endinget elsőre :d
Ulthanito
Hát persze. Hisz mindenki, aki FPS-sel játszik, az egy pszichopata gyilkos, igaz?! TOPLEL, Te se gondolod ezt komolyan...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Hidd el, hogy én elég sokat olvasok a játék mellett is.

Deflectelek, nézd meg gecicsirot hogy vertem le, meg a minibossokat. A protézisek nem érdekelnek, csak a firecracker. De ez nem egyenlő azzal, hogy nem gyógyítok, meg nem éledek újra..

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Világverő? neked is visszavan 3 Badass ellenfél, csak szólok, meg sok-sok durva Miniboss még....

Szerintem pedig igen is lehet moralizálni egy morális kérdésen még ha az "csak" egy játékban volt. Rengeteget elmond az emberről az, hogy milyen döntéseket hoz amikor nincsenek következmények mert az "csak egy játék".

Na de most rólam is: végre sikerült megrakni Isshin-t (a true főbosst). Elég jól tolta de az én kitartásom meghozta az eredményét. Még mókázgatok egy kicsit a játékban és talán bepróbálom az NG+ is. Eddig egyetlen soulsborn játékban sem tettem meg de ez a Sekiro nekem a csúcs és a kedvenc mostmár.
n000rbi
<#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
SEKIRO-t eddig egyetlen 1 srác nO HIT-elte! EGYETLEN EGY a világon, aki NO HIT-elt....
miről beszélünk.

darkSectorxxx
Segítek ha nem értenéd:

Mi értelme?

1. Mert élvezem és szórakoztat és más véleménye hogy más hogy játsza kurvára nem érdekel, mert nekem így jó
2. Ez nem NO HIT meg No DEATH challange, aki nem érti mi az eltérés, az ne könyvet fogjon hanem szemüveget!
3. Más aki meg egy pro és pl neki ez zsigerből megy, hogy mikor kell pontosan deflectelni és ritkán hibázik, MERT OLYAN NEM LÉTEZIK hogy ne hibázzon egy pro játékos, max annyi hogy KEVESEBBET MINT MI halandók.
Azokat ha hasonlítgatod akkor ennyi erővel itt mindenki FELESLEGESEN játszik Sekiro-val.

Képzeld ahogy egy játékban állítod a nehézséget itt magadnak kitalálhatsz dolgokat, mindenféle utólagos számonkérés nélkül.... 😉

Most leírtam egyszer és utoljára, remélem ezen túllépünk végre.

darkSectorxxx
Csakhogy azóta telík ám az idő és változnak a dolgok. 😊

darkSectorxxx
Te ugyanez van, magadról is beszélsz, ezaz amit nem értezs hiába mondom.
TE IS EGY vagy a sok közül.

Te is miért nem használsz protéziseket? miért nem deflectelsz?
Ja miért mert nem szeretnéd úgy játszani mint más? hogy mindent kihasznál?
Akkor felesleges amit csinálsz fogj egy könyvet inkáb a kezedbe. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.16. 13:00:56

darkSectorxxx
A szúrást a kivégzésre írtam, nem az R1 charge-ra.

Ulthanito
Ma is tanultam valamit. <#guluszem1>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Legutolsó információim szerint feladta a játékot a vége előtt, és letörölte a gépéről.

Amúgy meg tiszta sor, világverő shinobiként az Iron Code-nak kell engedelmeskednem, Kúró is megmondta. Amúgy meg tök mindegy, kár moralizálni egy játék felett.

PS5 II PSVR

AntiHero
R1 nyomva tartva és szúr is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ulthanito
Nincs mivel szúrnom, a kardom csak vág.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Bár lehet, hogy mindenki jobban járna, ha ezek a "sokak" inkább egy könyvet vennének a kezükbe az értelmetlen faszságok helyett.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Legutolsó információim szerint feladta a játékot a vége előtt, és letörölte a gépéről.

Amúgy meg tiszta sor, világverő shinobiként az Iron Code-nak kell engedelmeskednem, Kúró is megmondta. Amúgy meg tök mindegy, kár moralizálni egy játék felett.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Gratula de legközelebb próbáld meg szúrni 😊

darkSectorxxx
Itt van a legjobb Démon harc, a 2 legjobb quest. Miniboss. A sárkány.
És a legszebb helyszín.... Ha Monkot nem vesszük figyelembe...

darkSectorxxx
Akkor ne maxold ki.
Nem csak a Lapazuli van PALACE-ban.

darkSectorxxx
Vagy elakadok, vagy nem.
Ezt nem tudhatod, ahogy sikerült a többi ezeknél is van esélyem.

Hatred meglesz, azzzal nem lesz gond meg Emma + Papi is.

Hirata Owl + Főbiss meg majd eldől....

Se te nem tudhatod sem én...
Várd meg mig kiderül. Ha majd feladom, na majd akkor! 😊

darkSectorxxx
Hogyne lehetne fokozni sokan ezzel szórakoztatják magukat.
Aki nem érti mi ez az komolyan mondom inkáb maradjon kusba mert a sok faszság már elég unalmas.

darkSectorxxx
Bocs de most kimondom végre.

Faszságokat beszélsz.

Gondolkodj el milyen nagy faszságokat írtál most és ha elgondolkodtál akkor szólj.

De csak barátilag mondtam ezt.
Ha szerinted nincs értelme amit én csinálok, akkor semminek sincs, mivel MINDENNEK van értelme, csak te max közömbös vagy ezzel és nem akarod megérteni miről szól ez az egész.

darkSectorxxx
Igen Glitch

Myselor
ő eleve azt nyomta elsőre mint mi nem a shurát.amúgy szerintem kb mindenki 😄 nem is értem neked hogy lehet helyes elárulni kurot
Ulthanito
Te a brutál endbosst lenyomtad már?

PS5 II PSVR

Moby
Nekem sem volt rájuk szükségem, de a platina miatt kell. A esernyő mondjuk jó cucc, azt érdemes használni.
Nameg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kimaxolt fütyülés DoH-hoz nagyon jól jött.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.16. 10:23:26

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Igen, a hülyeség határtalan.

PS5 II PSVR

Lehetne tovabb fokozni a kihivast a profik szamara is. Pl torott ujjal, 2 napja alvas nelkul, fel liter vodka utan, stb.
Ulthanito
De nem akarom kimaxolni a protkókat, abból a firecracker bőven elég nekem.

PS5 II PSVR

Myselor
már mondtuk.abból kell a protézis cuccokat kimaxolni olyan területen esik ahol te nem jártál még
Ulthanito
Mi a tököm az a lapis ramazuri vagy micsoda?! Mindenki emlegeti, még egyet sem láttam, nem is tervezem, nem is hiányzik.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na, itt fogsz szépen megakadni. Gyakorlatilag a legnehezebb része van hátra.

De tudod, hogy szart se ér a challenged, már írtam. Akkor érne bármit is, ha úgy mennél végig rajtuk, hogy mindenkit elsőre tolsz le, egy streamben, heal nélkül. Ahogy a nagyok. Az, ahogy te mondtad tegnap, hogy valaki feltesz egy videót, amikor épp sikerül neki, és a másik 200-at, amikor meg nem, nem mutatja, az nem játszik.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kitáncolom ma este. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Tegnap néztem pont egyet Bloodborne-ból, a csávónak a legelső (!!) boss a három turha volt!!! úgy tolta végig a játékot, hogy hunter's dreamben egyszer sem járt.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Na szóval, nekem megvolt mind a 9 Seed!!!!

Csak mivel az utolsónál Emma kicsit más módba kerül kb 3x kell vele beszélnem hogy beadja a 2 opciót!!!!

Szóval a 9. Kő végig nálam volt Palace-ból csak azt hittem Emma-nál hogy eltűnt az opció..... 😊

Myselor
szerintem sokan elhagyják ezt elsőre.mint én is. :d