2071
-
#1623 Így van, Ebrietas az én mumusom, minden fromjátékom mumusa. De a picsogást visszautasítom, nem picsogtam, csak nem tudtam legyőzni (végül nem is én győztem le tonképp). :)
Ha egyszer kiadnák valami remaszterben a BB-t, azért nekimennék megint kíváncsiságból. De erre kevés esélyt látok miután pro peccset sem kapott, illetve végül a DeS sem kapott remasztert soha . -
#1622 Oké, megdugtam a korrumpálódott monkot meg a vizi picsát mellette, gondoltam jól elmegyek a kastélyba, ha már nem lehet másfelé? Mert ott van a fater meg hát egy cuki páros és kezd elegem lenni az állandó bossok-ból...:( -
#1621 Vaati videóit szeretem. Azt a merchantot az elején pl eddig sose láttam. Az az item nekem bekerült a dobozba a templomnál -
#1620 Jaja durva! Csak nehogy patch-eljék a bugokat! :P -
#1619 Sekiro Any% Speedrun in 25:39 (World Record)
Egyre jobban csökken az idő. :D -
#1618 És ha 1 Démon életben marad?
Ez nem arról szól hogy kifejlesz mindent és mindenkit megölj így. A neten a srácok csaka rövid meg a hoszú endinget pörgetik le így, sok mellékest kihagynak mert ez RUN, nem maxolás, nem 100%-os végigjáték, a lényeg hogy befejezd így a játékot, csak én szeretném megcsinálni amit csak tudok így.
Ezek szerint félreérthetően írtam le a dolgot.
Bocs. -
#1617 Baszki...:D arra mondtam hogy VÉGIGJÁTSZHATÓ.... :D
De nyugi lehet már van megoldás arra is, nem tudom....
Várd meg mig elérek Geni után és akkor megmondom, mert utána minden elérhető lesz. :D
A Divine Sárkány viszont NO hit elsőre! ez biztos.
Amik max nem ölhetőek meg, vagy csak nehezen:
1 Vizi Démon
2 Bull
De aki használja a skilleket, és télleg csak a BASIC ATTACK-ot nem, annak a 2 Bull is ölhető könynen.
2 Bull annyi hogy sok idő deflectelni és kisit macerásak, de amúgy semmi extra
Vagyis csak 1 Démonnal van gond, de lehet megoldom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.19. 11:01:25 -
#1616 Nincs kérdés, csak azt írtad, mindenki, de akkor mégsem győzhető le mindenki így.
Amúgy az endbossból amit láttam, az első három fázis, azt szerintem le tudod nyomni no hittel. A negyedikben még nem voltam, gondolom az lesz a villámos, még lehet azt is meg lehet így fektetni. -
#1615 Akkor? mi a kérdés? :)
1 Démon tuti megölhető Castle-ban erre tök véletlen jöttem rá első végigjátékban......
Csak még egy kicsit finomítani kell a technikámon... -
#1614 Nem nehéz, cicimen 2.0-t is kipicsáztam esernyővel, adott is egy nagy pontypikkelyt. -
#1613 JUjj haver.
Ott írom le 10 kommentben hogy van 2 vizi amikből 1-et nem lehet!!!!
1 vizit Castle-ban viszont meg tudok ölni...
OTT írtam.. de a végigjátszás nem arról szol hogy mindenkit megölj, ezt csak én csinálom magamnak így...
Értelem szerűen 1-2 ellenfelet nem tudsz.
Vagyis BOCS ezt az egy vizot Pallace-ban a többit meg lehet... kicsit nehezebb de megy...
MONDTAM. Ha Démon! akkor lila esernyő, de mivel nem használsz protézist, így neked nehéznek hat a Démon. :) -
#1612 "biztos hazudok te nyomorult fasz xd"
ne haragudj, hogy beszélsz anyáddal nagypénteken?
Ebrietas miatt Moby picsogott, nem én, keresd vissza. Neki volt a mumusa, ő az egyedüli boss akit nem tudott leverni.
Telibe szarom, hogy ki ügyesebb vagy ki nem, ez semminek sem fokmérője az életben. Téged még senki nem látott egy másodpercet sem játszani, így légbőlkapott mese csupán minden, amit írsz, TOPLEL!
Pinocchio!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.19. 10:54:41 -
#1611 Na pls ne bántsátok egymást.
Ez csak egy szaros játék.... :) -
#1610 Víz alatti headlesst hogy ölted meg R1 nélkül? -
#1609 -
#1608 biztos hazudok te nyomorult fasz xd elmondtam hogy az utolsó boss is 4 órám volt.amúgy te sírtál BB miatt mindenki emlékszik .különben meg nem érdekel mit gondolsz.csupán szánalmas hogy mindenkit kétségbe vonsz darkot is folyamatosan,mégis ügyesebb ő is nálad meg úgy mindenki ^^ -
#1607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és ne kelljen pls leírnom mindig egyesével 3 naponta mikor rákérdeznek (direkt kiemelten fekete sütét betükkel leírtam, pont ez végett), hogy az első VÉGIGJÁTSZÁSOMBAN, csak 3 BOSS él! és elbasztam a 2 démon questet, de azokat is megöltem volna ha letek volna....
Van 2 másik mentésem ezen kívül:
Egy amikor NORMÁLISAN játszom.... itt Genichiro-nál vagyok
Meg egy a No basic Attack-al ennél is Genichiro jön, csak itt kipucolta azt a pár ellenfél kivételével a területeket, amik elérhetőek Geny a előtt.... -
#1606 Sorry 1-et kifelejtettem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még démonok vannak. (más nem jut eszembe aki életben van)
De ezekből 3 Warrior-t megölöm simán az esernyővel.
3 Varázslóval sem lesz probléma....
2 Vizben lévő meg mivel csa R1-el lehet ütni őket nem tudom majd.
Sőtt a Abandoned Dungeon küldetés 2 démonát is leöltem már... télleg csak ezek élnek:
- Démonok
- Mami Boss
- Gun Fort puskás....
- és Genichiro aki után nyílna meg a többi....
@Ulthanito.
Mondok egy jobbat.
[spoiler]Estate-ban tegnapi stream végén: #3-nak a végén asszem, megöltem pl a Mami Boss előtti pocakos szamurájt.
Úgy hogy a segítő ninja még élt mikor meghalt a nagy darab szamuráj. ELSŐRE.
Ez minimum annyit bizonyít számodra is, hogy NEKEM van igazam, lehet utánozni egy játékost ha látod hogy csinálja, csak attól függ mennyire vagy elszánt!
Jó most tekintsünk el attól hogy No Hit... leszarom.
Ezt még te is meg tudnád csinálni...
De nem kell.
Csak ezekből magadnak is átemelhetsz taktikákat, ha netán megint elkezded a játékot és nehéz egy rész valahol...[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.19. 10:14:27 -
#1605 Viszont nem tudom, nem emlékszem, mert LEHET hogy Hob és kaazahKahn akiket láttam így játszani, ők a SKIL-eket használták, és CSAK A SIMA R1-et nem!
De nem érdekel én amíg tudom megoldom még Skill-ek nélkül!
Szóval én Skill ütéseket sem szoktam használni, eddig megy így is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kizárólag Deflect+Protézis+Itemhasználattal oldom meg a dolgokat. :)
De ha nem tudod elképzelni hogy megy ha NEM ÜTHETSZ:
Mielőtt kapnám a felesleges kommenteket! NEM azért linkelem mert nektek is kell így, Nem is kell hogy LÁSSATOK BENNE értelmet, elég ha nekem fun így a játék. Csak MUTATOM, ha nem tudod elképzelni hogyan lehetséges ez....
ÉS nem is kell így játszanod! DE sok ellenfél ellen van brutál taktikos tipp benne.
Mégpedig azért mert it rá lettél kényszerítve arra hogy tovább taktikázz, próbálgass, miképpen lehet könnyebben ölnöd, hiszen nincs támadásod! Pl a kakasokat is lehet így könnyen, a puskásokat is. Vagy éppen Monk-ot hátbaszúrni. Vagy hogy a MAJMOKNAK 1 suriken kell és 2 fejre ugrás? Ezeket eddig nem is tudtam mert nem volt rá szükségem, egy más oldalát látom így a játéknak. Szóval ha érdekel valakit megnézi, ha nem akkor no comment, hogy szerinte ez mennyire értelmes végigjáték. KÖSZIKE!
[URL=https://www.twitch.tv/videos/412022946]No Basic Attack #1[/URL]
[URL=https://www.twitch.tv/videos/412775890]No Basic Attack #2[/URL]
[URL=https://www.twitch.tv/videos/412863398]No Basic Attack #3[/URL]
[URL=https://www.twitch.tv/videos/413183039]No Basic attack #4[/URL]
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.19. 10:06:09 -
#1604 "Ráadásul ezek a csellendzsek olyanok, hogy egy darabig működik, utána nem."
MINDENKINÉL MŰKÖDIK... egész egyszerűen ha másképpen nem megy, akkor le kell venni az életüket PROTÉZISSEL, kb 40-50%-ot és utána kizárólag Deflect! semmi más....
Ebbe a Run.ba ez a taktika, ezzel lehet megcsinálni, Blazing Bull-t is jumpolni szokták a neten játszók, de szerintem azt is lehetne protézissel ölni....
MINDENKI MÁSNÁL viszont müködik... EDDIG. -
#1603 1.
Igen végigvittem.
A No Heal - No Deflect-es végigjátékomból egyedül 3 boss él, nem mondtam ezt már elégszer.
SENKI MÁS NEM ÉL értem? :D
Főellenfélhez már hemettem volna és MIVEL be lehet akasztani a főellenséget már rég végigvihettem volna,
2.
MOST IGEN MINDENKI halott...... Genichiro-ig! Kivéve 1 puskást Gun Fort-nálm hozzá még kell skill fejlesztés.
ILletve Mami aki még él......
MINDEN más halott!!!!
Ütés nélkül. Igen!
Kizárólag Blazing Bull-nál Jumpolni kell, DE a többiek is jumpolnak nála akik így játszák!
Most nekem minden ELITE / Miniboss halott Genichiro előtt aki elérhető MIND kivéve egy PUSKÁS Elite + Mami boss + Genichiro....
Mindenkit megöltem Basic Attack nélkül, Monk, a sok Elite, a Lovas, mindenki....
Mobokból is ha jól emlékszem 1 tipus van csak akit nem lehet megölni!!!
Ja és Genichro-nak is csak a 3. fázisa kell már, az első 2 easy! :D -
#1602 Rúgdosósok, lándzsások, headlessek? Mind megvoltak csak védekezéssel? Divine Dragon? Cicimen a gödörben? Owl? Demon? Endboss? Snake eye? Majom?
Miért nem indítasz egy runt, amiben be is fejezed a játékot? Van már no heal, sima, no deflect, mindegyikbe belekóstoltál, de még egyszer nem toltad végig rendesen endbossokig. Lesz egy olyan csellendzsed is, ami no game lesz?
Ráadásul ezek a csellendzsek olyanok, hogy egy darabig működik, utána nem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.19. 06:47:19 -
#1601 De szerintem ezzel TI is így vagytok, mire egyszer végigjátszottátok a játékot. -
#1600 BOCSÁNAT Moby, utólag is elnézést kérek, ez a játék télleg easy... :D (vagyis ha megtanulsz védekezni akkor igen! :) )
Visszavonom amit mondtam.
Most No Basic Attack-ban mintha valami causal játékkal játszanék. :)
Egyre jobban megy...
Itt sajna fáradt voltam, ma este, 5. vagy 6. próba lehetett ebben a módban.... az volt a baj meglepődtem hogy eljutottam a végéig, és ott elfelejtettem a mozgását a boss-nak, de majd holnap nézek videót.
DURVA hogy az elején mennyire szarul játszottam most meg szinte 99%-ban ki tudom védeni a támadásokat a játékban....
Most ebben a végigjátékban Bull-t kivéve 2 boss él még:
Mami + Genichiro
Meg 1 Puskás van még a heygeben mint ELITE, de meg vannak számlálvba a napjai, csak neki kell majd a dárdához a 20 emblem sajna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.19. 03:44:37 -
Best Moment.....
Ulti Deflect ....
Easy Stupid Monk. :D
-
#1598 Orulj neki, nem talalkozol a szopo endbossal, csak egy jol tanulhato endbossod lesz. Kovetkezo korben mehetsz majd a masik iranyba. -
#1597 Jaja igaz is. ;) -
#1596 :D -
#1595 Arra nem deflect kell, hanem thrust attack XD -
LBandi77 #1594 Inkább valami tyúkot deflctelj, mindenki jobban jár. -
#1593 Lol már a fekete kakasokat is Deflect-elem. :D -
#1592 Auto save van újra el kell jutnod idáig sajnos.
De ha akarod Remote play-ben én elmegyek neked gyors addig. -
#1591 Ha nem csinaltal biztonsagi mentest, akkor bizony sehogy nem tudod visszacsinalni,itt lesz vege neked a jateknak. -
brucelee23 #1590 Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?Véletlenül a Obey the Iron Code, forsake Kuro lehetőségre nyomtam rá aztán se hogy s megy, hogy vissza csináljam. -
#1589 GG -
#1588 Kihallgattad kuro-t? meg OWL előtt Emma-t + a MR Myagi-t? :D
-
#1587 Jó meglett, 2* kellett kihallgatni nem egyszer -
#1586 Eh valamiért nem adta be emmaval azt a beszélgetést ami után old gravenél kéne lennie pedig mindent sorrendben csináltam :S -
#1585 Oh te szegény. :D -