2071
-
#1709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igaz, négy :D A láthatatlan, a fülelő, a szemlélő, meg az üvöltöző. -
#1708 Három majom? Négyet tudok a játékban, meg kettőt is, meg egyet is, mind a három boss, de három majmot?! Valamit kihagytam? -
#1707 Igen, ebből okulva a Bloodborne-t most pihentetem, mert a Sekiróban előrébb vagyok, most vagyok a három majomnál. Az mondjuk vicces. -
#1706 Az úgy tényleg elég nagy dózis, főleg, hogy totál másképpen kell játszani a kettőt :) -
#1705 Senkire, rossz passzban vagyok az elmúlt napokban, elnézést. Valamint az idegeim nem bírják a Sekirót és a Bloodborne-t együtt :D -
#1704 Kire gondolsz faszméregetésen? Itt a legtöbben szimplán megbeszéltük, hogy kinek melyik boss volt nehezebb és ennyi. Darky meg nyomja a saját cselendzsét, de az már az ő dolga :D -
#1703 Örvendetes, hogy embereknek ennyi ideje van. Nekem már az a f*szméregetés is sok, ami ebben a topikban van. Én csak játszom, ha van időm, és próbálom élvezni, ennyi.
Amúgy elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a Bloodborne-t is a tavaszi leárazáskor és párhuzamosan nyomom a Sekiróval. Van egy olyan sejtésem, hogy ez kissé kontraproduktív :D -
#1702 Srác bongókkal (igen, a dob) tolta végig a játékot... 10 óra alatt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.25. 08:50:11 -
#1701 Másfél órám van benne, még másfél óra és meg lesz szerintem. Ha a repkedő baglyát figyelmen kívül tudom hagyni, akkor menni fog. -
#1700 Genichiro és sima Owl után ez volt számomra a kövi lépcsőfok, hogy ezt le tudjam győzni.... -
#1699 Na ez a boss ez télleg elég nehéz volt, igaz hogy nincsen mérgező köd, de akkor is.
Hát max a támadásai ellen látood hogy kerültem el, probál így.
MIKIRI:
Elég nyomkodni a "dodge" gombot amikor feléd suhan!
Meg van pár megoldás a videóban, probálkozz, menni fog, csak legyne hozzá kis türelmed és szépenlassan meglesz. :) -
#1698 Nekem R1-gyel kell majd megölnöm, de ahhoz sincs kedvem -
#1696 ja nem szoktam elszükkenni. :D akkor az a baj? :D -
#1695 Igen? nekem nem nőtt a csikjuk csak szinten tartásra volt jo. :D -
#1694 Na ne csúnyán beszéljünk. -
#1693 Én csak abból indultam ki, hogy a thrust attack-ot se ismerted pár nappal ezelőttig. Ha a videóban csak szimplán ugrálgat a fejére és nem szökken el, akkor my bad, nem szóltam. -
#1692 Már hogyne lenne az, bossokkal is működik, csak jókor kell a fejről elugrást időzíteni... -
#1691 Érdekes, hogy mennyire szeretsz előítéletes faszságokat beszélni.
Nézd meg a videót előbb, aztán utána okoskodj. -
#1690 Így már amit írtam egyszer, Moby-nak volt igaza, nem nehéz a cucc, ha be van gyakorova....
és ha még üthenék is... -
#1689 Hát ez azért nem egészen durva damage, max a kis civileknél, csirke, kutya, kis puskások... de probálj meg ugrálni egy kicsit keményebbnek a fején. :D
Amúgy nem, én legalábbis az ugrást nem szeretem, csak ha muszáj akkor használom, ha elég offenziv a ellenség akkor deflect és kész... -
#1688 Ja semmi baj, sok embernek ez unalmas elhiszem.
Én még pár run-t megyek.
Amúgy mInd2 challange-emmel ugyanott állok:
Vissszavannak:
Owl 2.0
Hatred
Final Boss
(2 vizi démon megölhetetlen....)
No basic-ben is:
- Mindenki meghalt Boss- Miniboss, a fentieket kivéve (persze van 2 démon akit meg kell ölnöm, de azok easy, már meghaltak csak nem tudnak róla.)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.23. 14:00:30 -
#1687 Nem láttam a videót, de szerintem az a duple X-es fejről elugrás, aminek elég jó a posture damage-e. Érdekes, hogy fogalmad sincs róla, pedig már ng+t nyomod :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.23. 13:57:06 -
#1686 Genichiro-nak a feje?
Fejre ugrás:
- pici damage a ellenfélnek
- megszakit bizonyos mozgásokat, illetve a Postrure csíkot szinten tartja
.... ja meg vicces is :D
Van amikor bizonyos moboknál IGEN előcsalja hogy pl üssön, ijjászok, vagy pajzsosok, ekkor van esélyed deflectre...mert az ugrás megengedett ugye, az ugrás a seítséged úgymond, meg a Tools-ok, de a Tools-okkal az a gond, hogy fogynak, és BRUTÁLISAN meg kell tervezni mikor mire használod el, pl egy boss-nál. -
#1685 Eszem ágában sincs.
Örülök, ha összeszedem a maradék 7 prayer bead-et, lebaszoom Owl 2-t meg kifarmolom azokat a lapis akármiket és a skill XP-t. Aztán többet elő se veszem a játékot. -
#1684 És Genichironak miért ugrálsz mindig a fejére? Halálba idegesített...
Ez triggerel valamit? -
#1683 És igen, ha megmutatnék pár dolgot. Látnád, közbe mondanám hogy mit csinálok hogyan, adnék 2-3 napot és te is simán el tudnád ezt kezdeni....
Boss-okat is!
Nem könnyü, azt nem állítom, de gyakorlással menne neked is.
Csak sokkal hamarabb beleunsz ilyen dolgokba, mert kevésbé akarod, érdekel és akkor nagyon hamar megunnád és mivel unod a játékot azért nem menne.... ehhez szeretni kéne a játékot...igy ebben a modban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.23. 13:52:58 -
#1681 Darky, ehhez a no R1-hez csak türelem kell, nem ügyesség, igaz? -
#1680 Gondolom az megvan amúgy a videóban hogy kardot nem használhatsz!!! :) -
#1679 Gondolom a speedrunnerek igen. :D -
#1678 Fent van az új patch, egyelőre semmi szembeötlő változást nem vettem észre a performance-ban :) -
#1677 Megüthetetlen bőven amúgy. :)
Persze ez csak egy mozzanata a full végigjátsztásnak... mert ezt mindennel kell csinálni a pályán.
Persze hogy nem minden annnyira nehéz... de én magam részéről ennek is tudok örülni. :)
De nem is ennek a egy videónak van lényege, hanem kb az 50-60 órás full végigjátéknak, amiben senkit nem ütsz.
Egy jó tipp.... Próbáljátok meg a Fehér majomnál azt hogy nem üthetitek meg. :D -
#1676 Nem tudom ebbe mi a kemény kb. így vertem le, mert egy két kivétellel szinte megüthetetlen. -
#1674 Majd meglesem neked ha itt végeztem de tudtommal igen. :D -
#1673 Naigen, de ebben az az aggasztó, hogy BB-hez propatch sem jött, pedig kézenfekvő lett volna :(
Meg ezt még nagyon nem tudni, hogy a ps5 hogy fog viszonyulni a BC-hez. A patent, amire alapozva van minden jelenlegi elképzelés, az egy "legacy device execute a legacy application" típusú, kvázinatív futtatást eredményez, ami nem jelent jó ilyen esetben. És a pro boostjában sem mertek a cpu picsányi többletén kívülre merészkedni (azt is inkább csak ilyen experimental jelleggel).
Szóval erről itt még keveset tudni. Most még. -
#1672 Nem hiszek neked :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a castle tetejéről a sárkánnyal átugrás megvolt, de a felsorolt 3 helyszínre nem tudok sehogy visszamenni. Biztos egyről beszélünk? Demon of hatred halott, már csak a főboss van hátra -
#1671 Gondolj bele ha már új BB nem jönne kiadnának egy 4k 60fpses patchet az első részhez... Ah, ha én ott ülnék a vezetőségben tuti megvalósulna, amit egy folytatás követne :( -
#1668 De mindegyikhez vissza lehet!!!!
Castle-nél pl fent a tetőkről.... vagy úszva vagy valamelyik irányból... -
#1667 Szerintem bizonyos buddhákhoz már nem lehet visszamenni...
Nekem ezek szürkék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ashina Outskirts
Outskirts Wall - Gate path
Ashine Castle Gate Fortress
Ezeknél minden eddigi út, faág fel van égetve,nem?
-
#1666 IGEN, sőtt KELL IS! :D -
#1665 Mert előtte is kell.