2071
Sekiro-Shadows-Die-Twice-banner.jpg
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igaz, négy :D A láthatatlan, a fülelő, a szemlélő, meg az üvöltöző.
  • Ulthanito
    Három majom? Négyet tudok a játékban, meg kettőt is, meg egyet is, mind a három boss, de három majmot?! Valamit kihagytam?
  • Voltan
    Igen, ebből okulva a Bloodborne-t most pihentetem, mert a Sekiróban előrébb vagyok, most vagyok a három majomnál. Az mondjuk vicces.
  • n000rbi
    Az úgy tényleg elég nagy dózis, főleg, hogy totál másképpen kell játszani a kettőt :)
  • Voltan
    Senkire, rossz passzban vagyok az elmúlt napokban, elnézést. Valamint az idegeim nem bírják a Sekirót és a Bloodborne-t együtt :D
  • n000rbi
    Kire gondolsz faszméregetésen? Itt a legtöbben szimplán megbeszéltük, hogy kinek melyik boss volt nehezebb és ennyi. Darky meg nyomja a saját cselendzsét, de az már az ő dolga :D
  • Voltan
    Örvendetes, hogy embereknek ennyi ideje van. Nekem már az a f*szméregetés is sok, ami ebben a topikban van. Én csak játszom, ha van időm, és próbálom élvezni, ennyi.

Amúgy elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a Bloodborne-t is a tavaszi leárazáskor és párhuzamosan nyomom a Sekiróval. Van egy olyan sejtésem, hogy ez kissé kontraproduktív :D
  • Tinman #1702
    Srác bongókkal (igen, a dob) tolta végig a játékot... 10 óra alatt.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.25. 08:50:11
  • Ulthanito
    Másfél órám van benne, még másfél óra és meg lesz szerintem. Ha a repkedő baglyát figyelmen kívül tudom hagyni, akkor menni fog.
  • darkSectorxxx #1700
    Genichiro és sima Owl után ez volt számomra a kövi lépcsőfok, hogy ezt le tudjam győzni....
  • darkSectorxxx #1699
    Na ez a boss ez télleg elég nehéz volt, igaz hogy nincsen mérgező köd, de akkor is.
    Hát max a támadásai ellen látood hogy kerültem el, probál így.

MIKIRI:

Elég nyomkodni a "dodge" gombot amikor feléd suhan!
    Meg van pár megoldás a videóban, probálkozz, menni fog, csak legyne hozzá kis türelmed és szépenlassan meglesz. :)
  • Ulthanito
    Nekem R1-gyel kell majd megölnöm, de ahhoz sincs kedvem
  • darkSectorxxx #1696
    ja nem szoktam elszükkenni. :D akkor az a baj? :D
  • darkSectorxxx #1695
    Igen? nekem nem nőtt a csikjuk csak szinten tartásra volt jo. :D
  • darkSectorxxx #1694
    Na ne csúnyán beszéljünk.
  • n000rbi
    Én csak abból indultam ki, hogy a thrust attack-ot se ismerted pár nappal ezelőttig. Ha a videóban csak szimplán ugrálgat a fejére és nem szökken el, akkor my bad, nem szóltam.
  • n000rbi
    Már hogyne lenne az, bossokkal is működik, csak jókor kell a fejről elugrást időzíteni...
  • Ulthanito
    Érdekes, hogy mennyire szeretsz előítéletes faszságokat beszélni.

Nézd meg a videót előbb, aztán utána okoskodj.
  • darkSectorxxx #1690
    Így már amit írtam egyszer, Moby-nak volt igaza, nem nehéz a cucc, ha be van gyakorova....

és ha még üthenék is...
  • darkSectorxxx #1689
    Hát ez azért nem egészen durva damage, max a kis civileknél, csirke, kutya, kis puskások... de probálj meg ugrálni egy kicsit keményebbnek a fején. :D

Amúgy nem, én legalábbis az ugrást nem szeretem, csak ha muszáj akkor használom, ha elég offenziv a ellenség akkor deflect és kész...
  • darkSectorxxx #1688
    Ja semmi baj, sok embernek ez unalmas elhiszem.
    Én még pár run-t megyek.

Amúgy mInd2 challange-emmel ugyanott állok:

Vissszavannak:

Owl 2.0
    Hatred
    Final Boss

(2 vizi démon megölhetetlen....)

No basic-ben is:

- Mindenki meghalt Boss- Miniboss, a fentieket kivéve (persze van 2 démon akit meg kell ölnöm, de azok easy, már meghaltak csak nem tudnak róla.)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.23. 14:00:30
  • n000rbi
    Nem láttam a videót, de szerintem az a duple X-es fejről elugrás, aminek elég jó a posture damage-e. Érdekes, hogy fogalmad sincs róla, pedig már ng+t nyomod :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.04.23. 13:57:06
  • darkSectorxxx #1686
    Genichiro-nak a feje?

Fejre ugrás:
    - pici damage a ellenfélnek
    - megszakit bizonyos mozgásokat, illetve a Postrure csíkot szinten tartja

.... ja meg vicces is :D

Van amikor bizonyos moboknál IGEN előcsalja hogy pl üssön, ijjászok, vagy pajzsosok, ekkor van esélyed deflectre...mert az ugrás megengedett ugye, az ugrás a seítséged úgymond, meg a Tools-ok, de a Tools-okkal az a gond, hogy fogynak, és BRUTÁLISAN meg kell tervezni mikor mire használod el, pl egy boss-nál.
  • Ulthanito
    Eszem ágában sincs.

Örülök, ha összeszedem a maradék 7 prayer bead-et, lebaszoom Owl 2-t meg kifarmolom azokat a lapis akármiket és a skill XP-t. Aztán többet elő se veszem a játékot.
  • Ulthanito
    És Genichironak miért ugrálsz mindig a fejére? Halálba idegesített...

Ez triggerel valamit?
  • darkSectorxxx #1683
    És igen, ha megmutatnék pár dolgot. Látnád, közbe mondanám hogy mit csinálok hogyan, adnék 2-3 napot és te is simán el tudnád ezt kezdeni....
    Boss-okat is!

Nem könnyü, azt nem állítom, de gyakorlással menne neked is.
    Csak sokkal hamarabb beleunsz ilyen dolgokba, mert kevésbé akarod, érdekel és akkor nagyon hamar megunnád és mivel unod a játékot azért nem menne.... ehhez szeretni kéne a játékot...igy ebben a modban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.23. 13:52:58
  • Ulthanito
    Darky, ehhez a no R1-hez csak türelem kell, nem ügyesség, igaz?
  • darkSectorxxx #1680
    Gondolom az megvan amúgy a videóban hogy kardot nem használhatsz!!! :)
  • darkSectorxxx #1679
    Gondolom a speedrunnerek igen. :D
  • n000rbi
    Fent van az új patch, egyelőre semmi szembeötlő változást nem vettem észre a performance-ban :)
  • darkSectorxxx #1677
    Megüthetetlen bőven amúgy. :)
    Persze ez csak egy mozzanata a full végigjátsztásnak... mert ezt mindennel kell csinálni a pályán.
    Persze hogy nem minden annnyira nehéz... de én magam részéről ennek is tudok örülni. :)

De nem is ennek a egy videónak van lényege, hanem kb az 50-60 órás full végigjátéknak, amiben senkit nem ütsz.

Egy jó tipp.... Próbáljátok meg a Fehér majomnál azt hogy nem üthetitek meg. :D
  • Kandurex
    Nem tudom ebbe mi a kemény kb. így vertem le, mert egy két kivétellel szinte megüthetetlen.
  • darkSectorxxx #1674
    Majd meglesem neked ha itt végeztem de tudtommal igen. :D
  • Moby
    Naigen, de ebben az az aggasztó, hogy BB-hez propatch sem jött, pedig kézenfekvő lett volna :(
    Meg ezt még nagyon nem tudni, hogy a ps5 hogy fog viszonyulni a BC-hez. A patent, amire alapozva van minden jelenlegi elképzelés, az egy "legacy device execute a legacy application" típusú, kvázinatív futtatást eredményez, ami nem jelent jó ilyen esetben. És a pro boostjában sem mertek a cpu picsányi többletén kívülre merészkedni (azt is inkább csak ilyen experimental jelleggel).
    Szóval erről itt még keveset tudni. Most még.
  • n000rbi
    Nem hiszek neked :)

a castle tetejéről a sárkánnyal átugrás megvolt, de a felsorolt 3 helyszínre nem tudok sehogy visszamenni. Biztos egyről beszélünk? Demon of hatred halott, már csak a főboss van hátra
  • TDC Geronimo
    Gondolj bele ha már új BB nem jönne kiadnának egy 4k 60fpses patchet az első részhez... Ah, ha én ott ülnék a vezetőségben tuti megvalósulna, amit egy folytatás követne :(
  • darkSectorxxx #1668
    De mindegyikhez vissza lehet!!!!

Castle-nél pl fent a tetőkről.... vagy úszva vagy valamelyik irányból...
  • n000rbi
    Szerintem bizonyos buddhákhoz már nem lehet visszamenni...

Nekem ezek szürkék:

Ashina Outskirts
    Outskirts Wall - Gate path
    Ashine Castle Gate Fortress

Ezeknél minden eddigi út, faág fel van égetve,nem?
  • darkSectorxxx #1666
    IGEN, sőtt KELL IS! :D
  • darkSectorxxx #1665
    Mert előtte is kell.