3201
Fallout 76
-
Irgum76 #753 köszi -
Gibor #752 Sry telefonról nem tudok szerkeszteni, 18as vagyok egyébként. -
Gibor #751 Ha hallasz egy ilyen pitgyegő hangot, akkor a közelben lesz egy katonai hulla vagy scortch egy rádióval a hátán ami pittyeg. Na azokban szokott lenni, nekem bravohoz 3 charliehoh 2 kód vam meg. -
Irgum76 #750 a nuke kódokat milyen nehéz lootolni?
hányas szintű vagy? -
#749 Arrol a kuldetesrol azt hittem valami speciel helyi kuldetes, nem a jelzofaklyas supply lada. Koszonom.
Koszonom, csutorokon megnezem konkretan most mar. -
Gibor #748 Kellett ez a patch, fps-t lockolták 60-ra viszont a fov állítás ini-ben továbbra is működik. Visszaraktam ultrára és a 60fps megse moccan így, csak hát 240hz es monitorral elmorzsolok egy könny cseppet. Kalandozást tekintve nem mozogtam nagyon, találtam ilyen feminista szekta féleséget vagy mit, elkezdtem egykét gyors küldetést belőle, útközve meg összekapartam még 3 nuke kódot, lassan lőhetem őket :D megint megcsináltam pár eventet ami továbbra is tetszik, főleg ha csatlakozik pár random. -
Irgum76 #747 ha találsz nem tudom minek a rövidítése de 4 betűs holotapet azt betöltheted adótornyoknál és akkor droppol valahol
az alien monsztás képed sarkában is azt írja küldetésnek :)
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.06. 21:36:43 -
#746 Vannak katonai "tornyok" Alap robotok védik. Bent lesz egy terminal és be kell tenni azt a holotape-et ami aktiválja majd a drop-ot. -
#745 Hogy lehet lehivni a supplyt? Mert mashol is olvastam, hogy lehetseges. Azt hittem ez is random erkezik, mint a online survival jatekokban a random supply drop. Amikor latok jelzofustot, midnig odamegyek lootolni, de akkor ezek szerint ezt jatekosok hivjak le? Hogyan? -
Irgum76 #744 és IGEN!!!!
működik a fav kerék nem tökéletes de már használható :D
megtaláltam a konditermet is és a tölténygyártó padot is
nem csináltam szinte semmit 2 óra ehhez a játékhoz nekem baromi kevés
guberáltam, robotos eventet csináltam 2x lehívtam egy supply droppot, megjavítottam a 0.308-as puskám, kaptam klafa páncélzatot az egyik automata simpack adagolós
úgyhogy készen állok a hosszabb játékra
-
#743 Mai session sitrep: rovid volt, igy nagy kalandba nem kezdtem, de talaltam egy legendary sodrofat (egy 16-os szintu legendary toxic ghoul kezeibol csavartam ki), illetve lattam ket ellenfelet, akikbe nem mertem belekotni, mert egy, dugig voltam szajreval, ketto, futni sem tudtam a tulsuly miatt es harom, 14-es szinten az almoskonyv szerint se jo otlet kotekedni 30-as es 50-es lenyek elleneben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#742 holnaputan* -
#741 Pedig tegnap direkt szoltam/tunk itt a topikban, FB-n, twitteren is, hogy uj patch jott, kezdjetek el tolteni mar tegnap. Nem baj, holnap is lesz elvileg beta. -
#740 Can You RUN It? és Game-Debarate -
Ferrari23 #739 Ja :D Kiírta új verzió van azt elkezdte tölteni a 47 gigát :D:D Ekkora **** társaságot :D -
Munkie #738 És már fut is a mai béta! :) -
Irgum76 #737 megvan kb high-on (kicsit vissza vettem ezt-azt) 30-40 fps-el fut ami nekem elég
csak hát a 76-ért lett beszerezve az xbox de fav kerék kiborító, frusztráló
csomószor azért halok meg mert nincs idő fegyvert cserélni
nem tudom megérné-e cirkuszt, hogy xbox-ost lemondom helyette pc-st rendelek
meg egyáltalán lehet-e ilyet -
Gibor #736 Lehet nem a legjobb megoldás és valaki lehet kiakad erre, de adnék egy olyan tippet hogy ha PC-re nincs meg a fallout 4 akkor virágboltit próbáld ki és ha azon szépen fut, akkor nem lesz gond a 76-al sem.
Szerk: Ahogy lammaer írta, az ini-ben kb végtelenségig le lehet butítani.
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.11.06. 18:03:49 -
Irgum76 #735 sajnos ezen a gépigény.hu-n nem találtam az én alkatrészeim
(gondolom már elavult)
CPU: AMD A-10 5800K APU with Radeon HD Graphics 3.80 Ghz
RAM: 16 GB
GPU: Radeon R7 200 DDR3 4GB
a proci és a Gpu összevan crossfire-elve -
lammaer #734 Igazság szerint olyan nem nagyon van hogy egy játék ne indulna el valamilyen konfiguráción. Még ha a a "hivatalos minimum" alatti is a gép, a játékok nem nagyon szokták kiírni hogy márpedig én el se indulok.
Hálistennek PCs világban a legtöbb játékot jó alaposan be lehet konfigurálni, amelyekkel bizonyos mértékig kompenzálni lehet a gép esetlegse gyengeségeit. Pl kisebb felbontásban tolod, leveszed az árnyékokat, kisebb látótávolság, kevesebb effekt stb stb...
Amennyire fél szemmel követem itt a topikot, a játék megjelenése / motorja kb a fallout 4 szintjén van, szóval én igy első blikkre azt mondanám, ha az a játék számodra elfogadhatóan futott a gépeden akkor ezzel se lesz gond.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.06. 13:29:43 -
Irgum76 #733 Köszönöm -
Plata #732 Gépigény.hu ott kikeresed a fallout 76-ot.Meg adod a te konfigod és kiadja.
-
Irgum76 #731 köszi majd akkor kibogarászom most sajna nincs időm rá -
Gibor #730 Ide is leírhatod, szerintem tudunk segíteni. -
Irgum76 #729 tud valaki olyan oldalt ahol megadom a pc-s konfigom és kiírja, hogy fut-e a játék vagy sem? -
Irgum76 #728 köszi BarneyK
"Grafika [Xbox]: A hiba, ami a világot sötétebbnek mutatja, mint amilyennek szánták Xbox-on javítva "
na ez jó hír
sajnos a fav kerék maradt :( -
BarneyK #727 Magyarul:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Patch verzió:
Xbox: 1.0.0.4
PS4: 1.0.0.6
PC: 1.0.0.6
ÁLTALÁNOS
Stabilitás: A kliensek és szerverek jelentős javításokat kaptak stabilitás terén.
Teljesítmény: Számos javítást közöltek a szaggatásokra és a teljesítmény-problémákra
BALANSZ
Sok közép- és magas-szintű ellenségen finomítottak. Pár említésre méltó változtatás:
Scorched: Élet és Sebzés-ellenállás megnövelve a közép- és magas-szintű Scorched-eknék.
Super Multant: Éles és Sebzés-ellenállás némileg csökkentve a közép- és magas-szintű Super Mutant-oknál.
Közelharci sebzés: A Közelharci sebzés növelve lett a közép- és magas-szintű ellenségeknél, különösen a Mirelurk-oknál és a Mirelurk Hunter-eknél.
C.A.M.P., WORKSHOP ÉS CRAFT-OLÁS
Craftolás: Az alapanyagszükséglete a Throwing Knife-oknak (dobókés) és Tomahawk-oknak (dobható balta) megnövelve. Plusz a Throwing Knife-ok és Tomahawk-ok már nem eladhatóak a kereskedőknek.
KÜLDETÉSEK
Event küldésetések: Az előzőleg teljesített event küldéstés újrakezdéséhez szükséges időt megnövelték 45 percről 1 óra 12 percre.
HIBAJAVíTÁSOK
- GRAFIKA
Ellenségek: Az ellenségek animációnak megállása és "T-pózba" kerülése javítva
Grafika: A játékos kezére és fegyvereire mutató hibák, amik Whitespring-ben first-person nézetben előjöttek javítva
Grafika [Xbox]: A hiba, ami a világot sötétebbnek mutatja, mint amilyennek szánták Xbox-on javítva
Víz: A víz már nem villódzik vagy villog fehéren az épületek belsejében
Workbench-ek [PS4]: A tárgy-előnézetek nem mutatnak már vizuális problémákat a fegyverek módosítása közben a Workbench-nél
Workshop-ok: Az árammal ellátott tárgyak már helyesen játszanak animációkat és hang-effekteket
- HANGOK
Voice Chat: Az Xbox Live kommunikációt és a Multiplayer beállításokat átállítva "Barát"-ra már helyesen szűkíti a játékon belüli voice chat-et az Xbox Live barátlistára.
Voice Chat: A "Play with Team" (csapattal játszani) beállítást választva a főmenüből már nem állítja le a voice chat-et a nem csapatvezér játékosoknak
- C.A.M.P., WORKSHOP ÉS CRAFT-OLÁS
Workshop-ok: Sikeres Workshop-védelem már nem eredményez több Aid típusú tárgyat, mint tervezték
- KÜLDETÉSEK
I Am Become Death: Az atombomba kilövése már az összes csapattársnak megadja a "I Am Become Death" küldetést
Jutalmak: A "First Contact" és "Thirst Thing’s First" küldetések már nem eredményeznek több Aid típusú tárgyat, mint tervezték
- FELHASZNÁLÓI FELÜLET
Nyelvek: Jobb támogatás számos nyelv kijelzése esetében, beleértve: japán, orosz, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai
Nyelvek: A Blueprint-ekt (tervek) nevei elfogadják a fent említett nyelveket
Nyelvek: A játékot futtatva kínai nyelven már nem eredményez angol nyelvű futást
Bejelentkezés [PC]: A bejelentkezést megakadályozó hiba javítva
Felbontás [PC]: Windows Display Scaling állítsa már nem eredményezi a vártnál alacsonyabb vagy magasabb felbontásban való indítást
Térkép: A térkép markerek már nem tűnnek el, amikor a játékor megpróbál halál után újraéledni úgy, hogy túlterhelt és nincs Caps-e
Beállítások [PC]: A Lighting Quality (fény minőség) beállítás már helyesen állítható High-ra
Szociális: A játékoson már nem találkozhatnak "Failed to reconnect to team" (Nem sikerült újracsatlakozni a csapathoz) üzenettel a főmenüben
Szociális: A hiba, miszerint barátnak jelölés után nem látható a másik játékos javítva
Csere: Csere kezdeményezése egy játékossal, aki Power Armor-ba lép be éppen már nem eredményezi a játék "Nem válaszol" állapotát
FORDÍTOTTA:
BarneyK
-
Gibor #726 Patch Notes -
aemus #725 Úgy látszik néhány helybeli mutáns is túlélte az atomtámadást.
-
nordan #724 -
Irgum76 #723 áh köszi
3 etap alatt így már csak sikerül :) -
#722 Haha, detto, felve "erintettem" en is, elenken elt az emlekezetemben a resident evil elso resze.
Ott az egyik ilyen "racsos" ajto mogott (kek) meg kell javitanod a Motherlode terminalt, ahhoz infot kell szerezned a teremben talalhato masik terminalbol, aztan kapsz egy security kodot, azzal lehivod a repair beacont a Dispenserbol (mellette kozvetlen). Onnan mar jon a piros ajto (secu kulcs is ott van), bemegy es... -
Irgum76 #721 ja ez megvan ott van valami elromlott AI akitől kaptam egy kódot valami Daniel nevű sráctól (aki belekeveredett valami hatalmas kávé krízisbe :) )
és meg kéne javítani a rendszert
viszont van egy lila rács mögötti ajtó (a pinkeken alig mertem átmenni mondom ez kockákra aprít mint a Kaptárban :) )
annál van egy terminál gondoltam ott kell beírni a kódot de csak hackelni lehet nekem meg csak 1-es hackkem van -
#720 > korábban írtad, hogy megcsináltad a felvételis tesztet én most ott tartok, hogy nekem is van már ID-m felmentem az emeletre és kaptam valami kódot egy terminált találtam amihez 2-es hack kell ott kéne továbbmenni?
Irany a lift/felvono az alagsorban, ahol terdig all a mergezo trutyi (es ahol van egy terminal is, meg ket mozdulatlan protectron, a terminallal szemben nyilik a lift, az ID-vel azt hiszem fel tudsz menni a felso szintre.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.05. 20:55:54 -
Irgum76 #719 kösz, hogy szóltál nem tudtam róla -
Irgum76 #718 - Picit tobb mikrolagom volt, mint korabban
nekem boxon is volt lag úgyhogy valami azért nem stimmel
- karakter animacio furcsasaga
nálam vannak ilyen "slider"-ek akik T pózban csúsznak illetve vannak akik sebezhetetlenek, mondjuk nem is csinálnak semmit
- sajnos nem jutott eszembe a barter perk kiprobalasa
én már írtam korábban, hogy szinte semmit nem ér 1-2 cups helyett 2-3-at ad
-szegeny robot mindig raeszmelt, hogy mar regen nincs akinek atadja a szulinapi jokivansagokat
én ezen akkorát röhögtem mikor először láttam, a halál fontos üzenet :D
- Adhesive kb olyan ritka, mint a feher hollo, szamomra legalabbis, pedig kellene a fegyver repairhoz
azt hiszem ugyanúgy lehet növényi enyvet főzni mint a 4-ben
- Talaltam kincsesterkepet, de nem indultam el megkeresni, mert egyelore lovesem sincs merre kellene elindulni :D
nekem a repcsis töltőképernyőhöz kéne mennem :)
- A gyorsutazas sokat segit, az a par caps nem szamit, ez azert kellett bele
én faszari vagyok ezen a téren mindig először a freet használom vault, camp és utána célállomás ha sokat keringőzök egy helyen akkor odaviszem a campet
viszont van, hogy gyorsan akarok elérni egy közeli helyszínre ilyen 1-2 caps-os távolságra rájöttem jobb ha gyalog megyek mert fele annyi idő még elsétálok mint míg betölt
korábban írtad, hogy megcsináltad a felvételis tesztet én most ott tartok, hogy nekem is van már ID-m felmentem az emeletre és kaptam valami kódot egy terminált találtam amihez 2-es hack kell ott kéne továbbmenni?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.05. 20:33:41 -
#717 Alapjáraton, ha nem települések közelébe voltam akkor simán ment 60fps-el, de ahogy beértem valahova ott meg meg akadt.
Élvezetes a felfedezés benne és a rengeteg szerezhető cucc. Kíváncsi leszek majd arra, hogy a tartalmi frissítések miket fognak tartalmazni. Közösségi dolgok? Vagy a frakciók most milyen célt szolgálnak? Ha mondjuk belépek valamelyikhez akkor tudni fogok, hogy kik tartoznak ahhoz a frakcióhoz? Az amolyan klánféleség ebben a játékban csak nem emberek hozzák létre? -
#716 Hat, patch notes nincs meg, de remelem en is, hogy nagyobb frissitest kap kliens, azert kell a szinte teljes reinstall. -
#715 Az aztán a patch. 40gb volt a játék. xD Kíváncsi leszek mit javít. Ha optimalizáció terén jó lesz akkor tuti vétel számomra. -
#714 Xb1 utan mar PC-n is toltheto a patch, a holnapi betahoz. 30 giga.