Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár most haver azt mondta, hogy aki digitálisan vette meg valószínűleg csak az töltheti előre
PC-n nekem nem tolt egyelore, tovabbra is 1.0.0.6-os verziot ir a launcher. Gondolom majd csak erkezik valamikor valami kis update, szerencsere a bethnet fiokomon megjelent a "FO76 - game" sor is a korabbi b.e.t.a. es harom friend pass mellett, igy nem aggodok. De, majd utananezek, lehet en hagytam ki valami fontos lepest 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
And this is just the beginning. We have an incredible list of updates we’ve begun work on – from C.A.M.P. building improvements, new quests and events, new Vaults opening, character respecing, a faction-based PvP system, and much more.
mert én az s3-as interjúban 20-ra emlékeztem
mondjuk így belegondolva elég kevés lenne
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.12. 18:01:44
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 17:51:54
SPECIAL-nal az egyes ertekek maximum 15-osok lehetnek, es a szintezes alatt azt hiszem 55 pontot kapsz osszesen (szintezes, rewardok, ilyesmi - de ezt csak olvastam valahol, eloben 17-es szint korul vagyok), azokkal kell majd gazdalkodni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 17:49:51
50 felett 5 szintenként kapsz még kártyákat.
Viszont már nagyon sírnak az emberek a pontok újraosztását illetőek, mivel ha hoznak be egy új kártyát, vagy valami balance történik, ami miatt változtatni akarnék a statokon, akkor nem lehetne..
Én amondó vagyok, hogy vagy Atom-okhoz, vagy 1000 caps, vagy hasonlóhoz kéne kötni a pontújraosztást, és nem lenne gond.. 20as szinten már volt ~2500 caps, szóval annyira nem vész pénz, de mégis nem összevissza variálgatás, tehát meggondolná az ember.
nem 20?
Ami a FO76-ot illeti, barmit is lootolsz, szerzel, lopsz, stb. - az a "zsebedbe" kerul (inventoryba). Ha elbontod oket (scrap), akkor az erte kapott nyersanyag/epitoanyag is a zsebedben marad/kerul. Ezeket hurcolaszod magaddal a vilagban minaddig, amig le nem rakod a sajat kozponti tarolodba (stash).
Jelenleg az a helyzet, hogy statokat/SPECIAL pontokat nem lehet ujraosztani, de a perk kartyakat barmikor varialhatod. Elvileg 50-es szintet elerve tobb SPECIAL pontot mar nem kapsz, de perk kartyakat meg mindig tudsz szerezni, akar az osszeset unlockolhatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 13:42:19
nézem is köszi.
gondolom nem lehet ismét elosztani a perkeket ha már ki van osztva igaz?
mit jelent, hogy összekötni a településeimet?
Én igazából ezt az egész építkezős módot ahogy lehet kihagynám, de amit lootolok, pl egy instance-ban, na AZ hogyan kerül vissza a bázisra? vagy hogyan lehet egy instance-kórház, magánház akármiből kihozni a lootot, hogy az utána felhasználható is legyen? Gondolom településnek nem a felfedezett település számít, hanem ahova építesz nem??
hogy ne legyen off
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.12. 12:54:37
FO4:
Minden workshop tartalma alap esetben csak helyben erheto el. Ha van 6-os charisma es Local Leader 1-es rangu perked, akkor erdemes osszekotni (supply lines - epito modban kijelolod a settlert, nyomsz egy Q betut es kesz is) a workshopokat (telepuleseidet). Ehhez egy settler kell, aki onnantol a ket telepules kozott fog ingazni, es ezaltal a ket osszekotott workshop tartalma megoszlik. Minel tobb telepulest kotsz ossze/be a halozatba, annal tobb workshop tartalom valik elerhetove. A tarolhato cuccok szama szinte vegtelen.
Amig nem kotod ossze ezeket, addig mindig helyben tarolod a dolgaidat, vagy hurcolaszod magaddal.
Tulterheles eseten nincs fast travel es nagyon lassan kozlekedsz.
FO76:
A felszedett targyakat szerencsere surun le tudod bontani (scrap) nyersanyagga, dugig van a vilag munkapadokkal. De, ekkor mindig a sajat inventorydba kerul a lebontott anyag, nem marad ott a munkapadban. Kvazi semmit sem tarolsz a vilagban, csak amit le akarsz dobni, mert mar nem kell es nem hasznos. Minden, amit a vilagban hagysz, idovel despawnol (vagy felveszi egy masik jatekos).
Ami hasznos cucc, azt egy sajat ladaban, a "stashban" tarolod. Ennek a merete jelenleg 400 egyseg.
Ezt a stasht ket modszerrel erheted el:
- Vagy letrehozol egy tabort barhol, barmikor es ezen belul lerakod magad melle a ladat (ekkor a bazisod is koltozik oda),
- Vagy vannak kozossegi pontok a terkepen, ahol van kihelyezett tarolo.
- Mas jatekos hazaban/bazisan talalhato stash is megnyithato, de mindenki csak a sajat ladaja tartalmahoz fer hozza, lopni nem tudsz.
Sajnos a FO76-ben hiaba raksz le egyedi extra tarolokat a hazadba (szekrenyek, polcok, stb.), azokkal is csak a kozos "stash" tartalmat ered el, vagyis egyelore csak disznek vannak. Ebbe a kozponti stashban tarolsz mindent, ide kerulnek a fegyverek, pancelok, nyersanyagok, loszerek, barmi, amit nem akarsz eldobni.
Itt is igaz az, hogy egy-egy 6 kilos, 6 darab steelt ado random targyat erdemes ledaralni es ugy tarolni, mert a 6 steel lehet, hogy csak 1 kilo lesz. Illetve, erdemes gyujteni a plasticot is, mert segitsegevel tombositeni (bulk) tudod a nyersanyagokat, es igy peldaul 100 darab steelbol tudsz csinalni ugyanannyit ero, de fele annyi "helyet" igenylo Y steel rudakat. A 400 ferohely csak eleinte tunik soknak, de par ora jatek utan mar ki is notted.
Na most a FO76-ban ha tul vagy terhelve, akkor ezuttal a mozgasod nem lassul, nem is sebzodsz kozben, viszont nem tudsz futni/sprintelni - sot, neha meg kell allnod pihenni - es tovabbra sincs fast travel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 12:17:30
vagy én csinálok rosszul valamit a 4 ben is? mert kb ha nem vissza vissza ugrándozol a főbázis bench-hez, akkor minden junk elvész amit leteszel..
Valahogy nem vágom ezt a loot kezelést a fallout 4 ben.. mert ahhozképest elég gyenge a karakter, de sok a loot, hogy lehet midnent egyhelyen tárolni, szétszedni és kraftolni?
olvastam valami supply-chain-eket kell kialakitani, de valóbanennyire bonyolult lenne, ha bemész pl egy kórházba, ami egy instance, és onnan csak kicammogni lehet a loottal, vagy lehet valahogy bedobni bench-be és az megmarad?
mert ugye FASTTRAVEL felejtős túlterhelve.
PLs help
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.11.12. 11:21:16
twitch.tv\mnk_official
Azt erdemes tudni, hogy az account neved latszik mindenhol a jatekban, az alapjan azonosit a jatek es a tobbi jatekos is ugy lep kapcsolatba veled, a karakterek egyeni elnevezese sehol sem jelenik meg, csak szamodra, igy szerintem utkozni sem utkoznek majd.
De, az biztos, hogy
1. Beleptem es a bazisom eltunt.
2. A helyen egy idegen jatekos bazisa allt
3. en pont az epitett hazon belul spawnoltam.
4. Volt egy kis login lag (2-3 sec mire mindent betoltott) es azt vettem eszre, hogy lonek ram
5. A turretek mindekeppen, de akkor lehet, hogy csak azutan, ahogy a jatekos/hazigazda is elkezdett loni
6. alig sebeztek, de azert fogyott a hpm, ezert olajra leptem.
7. nem lottem vissza.
8. nem jott utanam, igy nyomtam egy stimpackot es leraktam picit odebb a bazist.
Megkeresem a videok kozott a jelenetet es visszanezem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.11. 18:18:10
mutatott egy hüvelykujjat aszt távozott a turetek nem lövöldöztek rá csak úgy
(bár lehet le voltak strapálva arra már nem emlékszem)
engem egyszer lövöldöztek de azt hittem azért mert wanted voltam épp (egy baleset kapcsán)
és szerintem jóval durvábbak a turetek mint fo 4 normálon
én relatív mesterlövész puskával 7%-os esélyjel találtam volna el miközben ő még mindig betalált
Hozzateszem, hogy a PC-sek csak egy kisebb meretu patch-t kapnak, a konzolosoknak kell letolteni ujra, mert a B.E.T.A. es a vegso jatek a Sony es a MS zart rendszere miatt ket kulonfele produkcio, kulon termek azonositoval, stb. Nem a javitas miatt kell ujra letolteni az egeszet, hanem a konzolok rendszere miatt.
To clarify for those asking, you are safe to remove/uninstall B.E.T.A from your Xbox One or PlayStation 4. PC players will receive a small update to their existing B.E.T.A. download to prepare them for November 14.
Nem irigylem azon gemszar olvasokat sem, akik jatszanak az Overwatchcsal is, mert - spoiler -, ott is jon/jott egy olyan valtozas a kliensben, ami miatt a - mar megjelent - jatekot ujra le kell tolteni. Szegenyek. 😊
A gemszart meg hagyjuk, megint kb leforditottak egy kotakus cikket anelkul, hogy fogalmuk lenne az egeszrol, vagy csak utananeztek volna egy picit a dolgoknak...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.11. 17:19:34
En is belefutottam mar abba, hogy kozel mentem egy bazishoz es a lovegek ramfordultak. Vagy amit irtam itt is, hogy login utan az en bazisom helyere epitkezett valaki, igy az o gepagyui fogadtak es ugy kellett menekulnom 😊 De pvp nem volt addig, amig vissza nem lottem.
rám lőtt de én csak rá VATS-oltam és elindultam felé, hogy most akkor jön a bosszú
de még nem lőttem vissza, hogy belemenjek a PvP-be de a turetjei így is elkezdték rám szórni az ólmot
most ez így hogy?
ez nem így volt eddig kommunikálva
De GS-en a mai hír alatt szinte csak szidja mindenki.
Link
Majd én is tervezem kipróbálni,de várok vele kicsit,biztos jön még pár javítás meg talán kevesebb vérpistike lesz később.
Nem azért de én tudok olyan MMO játékot ahol sokkal drágább egy egy dlc,megveszik az emberek még is.
Pedig a dlc többe kerül kétszer mint ez a játék.Oszt nem is ad sokat.
Lehetseges, hogy atbaszasnak tunik egyes, kevesbe informalt embereknek, legyen igy, el kell fogadni. Biztos, hogy a mai tobb millios jatekfelhozatalbol talalnak valami mast, ami szorakoztatja majd oket. Ez elvileg a jatekpiac es a boseges kinalatanak egyik nagy elonye, hogy mindig van masik, van jobb, szebb, gyorsabb, stb. (kiveve a RDR2-t, az most fenyevekre van mindentol), nem kotelezo egyetlen egy jatekkal sem jatszani, amit nem elvezel.
En tovabbra is tartom, hogy erdemes kiprobalni a jatekot, foleg ugy, hogy 2018-ban szerencsere a mai magyar 340 000 forintos atlagkereset mellett ez nem nagy kiadas, nem nagy kockazat.
En reszemrol egyelore azt kaptam, amit az elozetes hirekbol es interjukbol leszurve vartam, igy nekem boven megerte a 60 euros arat a standard kiadas. Oke, az en faszsagom, hogy szeretem olvasni a fejlesztoi interjukat, szeretek tajekozodni elore egy-egy jatekkal kapcsolatban, es nem a dvd boritoja alapjan veszek jatekot. Az, hogy rendbe kell szedni a jatekot a kovetkezo 4-5 honapban, az nem kerdeses, bar en sok buggal eddig (kopp-kopp) nem talalkoztam.
Egy biztos, hogy en mar eleve a betaban tobbet jatszottam vele, mint egy-egy AAA kategorias, szinten 60 euros jatekkal a steames fiokomon, amelyeket elkezdtem, de ido hianya miatt nem tudtam eleddig folytatni es ott figyel a "befejezni valamikor" cimkeim alatt. Na a FO76 nem ilyen, ez esetben muszaj volt atszerveznem par dolgot, mert beszippantott. Baszki, a beta alatt volt, hogy alig aludtam par orat, csak mert "meg ezt megnezem" 😊
Mindezek mellett szamomra nem atbaszas.
"Let’s face it, FO76 is is just a large $20 FO4 online DLC. "
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.11. 14:50:51
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.11.11. 12:00:54
Viszont lvl 63-as volt a srác.
PSN ID.: Beegabor
Viszont írtam nektek discord-on, hogy az nekünk nem lett volna buli, hogy most időkorlátos béta alatt ugyan azokat a küldiket újra megcsinálni.
Ha kijön már teljesben, akkor szívesen visszamegyek, mert olyan, mintha újra nekem lenne a küldi, ahogy észrevettem. 😊
de bementünk 4en egy csapatba. Volt 2 db 20-x es ember, illetve én a uj karival és még 1 kezdő. Elkezdtem küldiket tolni pűrat 5-6 os szintihg, közben a másik kezdő srác lassabban fejlődött mert ő is nézelődött. a 2 20-as ember meg elment páncélt keresni, eventezni, valami más küldire stb. Vágül mire összezedtük magunkat én olyan 8 as szintű voltam, a 20-asok ea térkép tök másik pontján küldiztek, a másik kezdő hátrébb volt a story.-ban. Gyakorlatilag ahhoz, hogy COOP jellege legyen a dolognak, 2 dolgot tehettünk volna. Vagy eventezünk 4-en, ami nekem nagy buli úgy, hogy senkit sem tudok sebezni, mert valsz a 20-asokhoz igazitotta volna az ellenfeleket, vagy végül én mntem vissza a kezdő srác küldijeit csinálni, ami nekem már megvoltak hamarabb, de vagy SOLO-zom, vagy az ő küldijeit csináljuk amig beér, vagy EVENT.
Valóban ennyi lenne a COOP rész benne? mert ezek szerint különböző emberek különböző progress-el, nem tudnak érdemlegesen együtt játszani.. vagy hogy van ez akkor??
a vége egy gyakorlatilag nagy balfaszkodás lett vagy SOLO ami egy fallout 4 ben is megvolt ugyebár.
Vagy tényleg kell 1-2 haver akik CSAK akkor játszanak mikor én is és akkor lehet együtt vinni a gamet?
engem 99% ban a Coop "story" mód érdekelne benne. vagy az a jelleg.
thx a válaszokat
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.11.09. 18:36:41
:)
Elso b.e.t.a-m elso 5 percben, mar a karaktergeneralas kozben kikapcsoltam a picsaba, mert akkor kezdett mindenki es amikor a vaultban az agyad elott allva 20 ember beszel 10 nyelven a karaktert generalva, akkor inkabb nem 😊
A kiskabin, 10-14 darab wild mongrel. - Az úgy volt, hogy ott volt a kabin, tök üresen, bementem körülnézni, fordultam kettőt, és volt a szobában vagy 4 példány. Mondom kifutok, de valami ágymaradványon nem jutottam túl. Haltam, respawn (ugyanoda, mert nehogy gyalogolni kelljen már 😄), erre a kunyhó mögött meglátom a hordát... mondom levadászom. Cselezgetek jobbra-balra, kunyhó elé kavarodtam, mire kijöttek a szobában lévők is 😄
Elleneket távolról próbáltam, de ugye boxer... 😊
Mindegy, mint mondtam tudom, hogy balfasz voltam (talán kapkodtam is kicsit), nem temetem a játékot, csak várok 2-3 hetet, hogy milyen tartalom van benne, illetve mennyi a lemorzsolódás.
Viszont ezt az állandó openmic-et el lehetne felejteni.
:)
Stash utan az elso dolgom volt lerakni egy-egy munkapadot a kezdeti 2x2-es kunyhomban es minden egyes alkalommal, amikor kellett csinalni valamit, akkor ott csinaltam, nem alltam sorban vagy alltam be melozni egy-egy kozossegi munkapadhoz (kiveve amikor feladat volt).
Szegeny kunyhom majd' minden betaban vandorolt 😄 mert amikor tul voltam terhelve (es igy nem volt fast travel) nem volt szivem a draga nyersanyagot ledobni, inkabb koltoztettem a hazamat magamhoz 10-12 capsert, mint sem fussak vegig a fel vilagon. Mi van ha belem kot valaki es lottek a sok junknak? Nem, nem! 😊 Aztan kesobb mindig visszaraktam a keglit a helyere, mert azt a helyet szerettem - no meg jol bevedheto.
Tegnap megmasztam a nagy roncs hidat is es csodalkoztam, hogy vegig tudtam rajta menni, mert van mindenfele pallo, atjaras, stb. Fasza kilatas nyilik onnan a terkepre, szinte minden szegletet be lehetett latni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.09. 12:27:06
csak az a gusztustalan benne, hogy az alaptábornál állt neki csesztetni a népet
most vagy hagyom, hogy míg én tökölődök a páncél fejlesztésnél/javításnál szép lassan legyilkolásszon vagy belemegyek a PvP-be és akkor szed le miközben én pazarlom a stimpack-et mert a páncélom alapból tolja 20%-alatt
ő meg kiszedi a lootot beteszi stash ládába aszt baromira nem érdekli az a 10 capsos vérdíj
meg lvl 30-asokat sem az a 10 caps
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.09. 11:55:06