11482
 • Kroki105
  #11482
  Sikerült valahogy! Elszomorít, hogy nem tudom folytatni a játékot, de a házikómat lementettem. Ok, nem a leglorebarátibb, de ez van :D
  Sajna még mindig nem vagyok operatőr, bocs, de talán így is kivehető.
  f4 házikó dc ben
  Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2021.03.09. 20:00:45
 • Kroki105
  #11481
  Diamond city házát turbóztam fel, kifúrtam az alját, van pincéje, azt összekötöttem egy ilyen csatornacsővel, ami elvezet egy barlangba, ahol egy lifttel lemehetünk egy barlangfürdőszerű helyre, ahova zubog le a radnélküli víz. Fentiek nem tudják, egy titkos ajtó rejti, még kitörne a lázadás. :D
  Gyakorlatilag bármilyen mélyre lehetne építeni, csak figyelni kell, hogy ne zuhanjunk (pl beugrok a vízbe a magasból), mert a program úgy értelmezi hogy a textúra alá estél, és kirak a házad "földszintjére". A határ körbe megvan, a ház kerületén kívülre nem mehetsz, magasba meg ugye idétlen, hiszen az logikusan idiótán hatna. De lefele nagyon hosszan építhetnél.
  Transfer settlementtel lementettem, csak az a baj, az nem a végleges verzió volt, épült azóta. Nagyját vissza tudnám vele építeni egy új játékba is, de nem szeretnék újat indítani, már olyan messze elhaladtam a felfedezéssel. De nyilván az lesz. Ha visszajön a kedvem... :D
  Leírtam, ha nem sikerülne videózni.

  A rablós dlc-t próbáltam játszani, de háromszor is visszavándoroltam a "főpályára", abszolút nincs hozzá kedvem, hogy azokkal a fasztarisznyákkal elfoglaljam a telepeimet... Nem is tűnik logikusnak ugye. Megölni minden rablót meg megint marhaság, akkor nincs értelme a dlc-nek utána.
 • Andule
  #11480
  Kivancsi vagyok mit alkottal ezuttal :D
 • Kroki105
  #11479
  Nekem is ez a hülye ctd a problémám egy ideje. JMegint küzdök(döttem) a nemzetközösség gyötrelmeinek túléléséért, vagy 60+ t elértem survivalon. Volt benne kaki, pisi, alvás, evés, vadnyúzás... Egy ideig (60+)ig, nagyszerűen ment minden, 1 -2 crash benne volt néha, de az ennyi moddal még el is nézhető. De egy ideje már minden hókuszpókuszért megtekinthettem a gyönyörű desktophátterem. Autosave be lett üzemelve, a vicces hogy nem az egyre idegesítőbb halálok miatt :D , hanem a ctd miatt.
  Az a gond, hogy nem tudom mi okozhatja. Pl mikor goodneigbor mod volt a hibás, arra rá tudtam jönni, mert ott jött elő, egy modreinstall megoldotta, és pöpec volt utána, de a véletleneknél már ez ugye nem megy . Házba pl ha bemegyek, vatsolok, meghalok, és élednék, aztán már ha megyek az utcán is előjött... még a gyorsutazás se működött, mikor bekapcsoltam. Ez így már nem muris, nagyjából egyik nap még jó volt, aztán másnap már annyi. Ment így is azért a játék jó pár napig, de aztán elfogyott a türelmem.
  Néztem neten, valami logfájlt ír a játék közbe, és hogy ott majd látszik. Megcsináltam, logfájl is van, hát persze, abból a halandzsából tényleg tök nyilvánvaló melyik mod lehet a hibás. (valakinek biztos, az én tudományom megállt a logfálj előállításánál :D )
  Egyenkénti modleszedegetés nem játszik, túl sok van, mire végeznék, egy új kari is 60+ lenne lol.
  Esetleg van valami más trükkje (nyilván nincs sok esély, de megpróbálok mindent -.- )?
  Most ott tartok, hogy leszedtem minden modot, repair fallout... de szerintem ennek már csöngettek.
  Viszont építettem egy bazijó kalyibát gyámántcittybe, pincével, meg ezzel azzal, azt le akarom videjózni, hogy megmaradjon az is, úgyhogy mégegyszer megpróbálom visszaküzdeni a modokat egy házimozi erejéig..
 • 6600GT
  #11478
  én köszönöm h válaszoltál! 2óra játék után nem lépett ki egyszer sem minden lehet maxon high text pack is rajta lehet csak ez az egy beállítás legyen Offolva.
 • PiszkosFred
  #11477
  Köszi a jelzést, ha végre sikerült beszerezni egy 3xxx-et ami nem köt ki instant a kriptobarmoknál, akkor erre figyelek :)
 • Alexzel
  #11476
  Az F3 és New Vegas egybeépitésére már korábban elkészült a Tale of Two Wastelands.
 • 6600GT
  #11475
  nah most már teljesen világos a hiba oka:rtx kártyákon elvileg a weapon debris-t ki kell kapcsolni ez okozza a crashelest a jatékban
  külföldi fórumokon is írták ezt a hibát
 • 6600GT
  #11474
  közben meg lett a hiba forrása,a fegyver törmelék beállítást kellett ki kapcsolni most azt nem tudom hogy csak Ultraról kéne visszavenni és úgyis jó lenne ma reggel megnézem mindenesetre fura...:S amúgy köszönöm PiszkosFred:)
 • 6600GT
  #11473
  most teszem azóta megint újra...akkor leveszek mindent lowra és meglátjuk
 • PiszkosFred
  #11472
  Valami bebuggolt ott (ismert hiba, nem nalad a gond). Vedd le a grafikai beallitast minimalisra (launcherben a details tedd low-ra) es ugy probald az introt vegigcsinalni. Aztan majd visszarakod a maxot meg a hd packot.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.23. 23:20:24
 • 6600GT
  #11471
  még az eleje mikor megyünk a menedékhez...pont ugyanott,már újra tettem,ini fájlokba benyúltam,nem tettem fel a high packot mindent amit találtam de semmi változás:( a magyarítás okozna valamit? mert semmi hiba üzenet nélkül csak ki dob
 • PiszkosFred
  #11470
  Melyik az a hely/szituacio?
 • 6600GT
  #11469
  ugyanott lép ki..tovább se tudok menni:(
 • PiszkosFred
  #11468
  Ha egyszer csinálja, az oké, bugos szar a játék, sajnos benne van a pakliban. Ments sűrűn, mert minél több lom/loot van a játékban legenerálva (vagyis minél több helyszínen jártál), annál instabilabb a kliens.
 • 6600GT
  #11467
  Sziasztok,eredeti steam,fogja egyszer csak kilép semmi hibaüzenet,mi lehet a baj?köszönöm
 • Death Rattle
  #11466
  Hali !
  Döglődik megint a Fallout. Újra kéne telepíteni. Az enyém Steames, de van egy csomó mod is. Vortexet használok a mod telepítéshez. Ha újra telepítem a játékot mi lesz a modokkal ? Azokat is újra kell telepíteni ?
 • PiszkosFred
  #11465
  Igen, oda érkezett volna először, csak még van némi pontosítás a Steam és a fejlesztők között.
 • Anonymusxx
  #11464
  Ki fog jönni a steamnre is?
 • Although_
  #11463
  Ő az egyik a vault22 flora az kb nekem az egyik kedvencem :)
  Macintroll
 • Although_
  #11462
  Az van kedvem lesz a Fallout 3 újraindításához is. Az utolsó igazán nagyszerű Beth játékhoz!!!! Ok az F4 is jó lett :)
 • Although_
  #11461
  Mindenképp idén talán pár hét múlva elővesszük :) Ezek a srácok az FNV rajongói voltak mellette az F3 ez az, ahogy én látom a kettő ötvözete.
 • Although_
  #11460
  Szerinted? Pár rajongó akiket a nexusról részüket ismerhetjük, Készít egy komplex játékot?
  Szerinted? Indítsd el, és küld a hibajegyzéket nekik. Nem tudom van olyan jó mint a másik ők mint macintroll mert róla beszélek. Egy háborús környezetet álmodtak meg. :)
  Igen ahogy Fred mondja ez a motor szenvedés a Beth szó szerint kibaszott az obsidiannal mikor oda adták úgyse tudtok jobbat. De, nagyon is. A motor viszont.
  Ezek a srácok egy háborút álmodtak meg ezt rég tudjuk a motorral ez lehetséges? Meglátod :)
 • PiszkosFred
  #11459
  Hát, mint minden hasonló modnál és megvárom a következő 1-2 hétben érkező hotfixeket (már van kettő), aztán ha végre kijön Steamen, hogy ne kelljen manuálisan szórakozni a telepítéssel, mindenképpen megnézem. Évek óta követem a projektet, van benne fantázia.

  Az biztos, hogy a FNV által használt előző generációs Gamebryo, hát, mi tagadás nem öregszik szépen, meg kell szokni majd megint :)
 • lammaer
  #11458
  Beszámolót várok inkább, hogy érdemes e vele foglalkozni (sajnos sokkal több játék van mint amennyi időm, pedig rengeteget tolok el játékra igy is....)
 • PiszkosFred
  #11457
  Péntek óta kint van már nexuson, ha nem akarsz várni :)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.17. 15:38:23
 • lammaer
  #11456
  Lehet lassan ideje lesz leoporolni a new vegast....

  Fallout Frontier
 • Death Rattle
  #11455
  Hát, én annyira nem követem a dolgokat. Menjen szépen oszt jónapot.
  Viszont lassan elkerülhetetlenné válik a gép cseréje, kezd már erősen elavulttá válni.
 • mulli1986
  #11454
  Nekem ez lett az eredmény, akkor a 75 fok ezek szerint nem gáz? 2070
  Viszont vicces, hogy két év alatt nem sikerült a drivert úgy frissíteni, hogy megverjen egy 1080Ti-t, pedig az enyém gaming Z szóval húzott kari
  Mondjuk ez a 3080 eredmény meg elég elkeserítőnek tűnik az ár érték arányban. És ez egy jól sikerült pontszám, mert ennél csak rosszabbak vannak
  Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2021.01.12. 14:32:47
 • coolpet
  #11453
  A 82 fok még jó. de egy tisztítást azért megérdemelhet a PC
 • Death Rattle
  #11452
  Oprendszer marad Win7. Karidrivert frissítettem, Falloutot visszaállítottam Medium grafikára, azóta stabil. Viszont csináltam egy komolyabb terheléstesztet, akkor már fölment a kari 82 fokra, viszont arra beállt szépen.
 • coolpet
  #11451
  Ez lett az enyém.

  Most nézem, a vididrivered nem outdated? 2019-es.
  Meg az oprendszer is win7.
  Utoljára szerkesztette: coolpet, 2020.12.19. 20:09:54
 • coolpet
  #11450
  Az durva :) kihülőben van.

  Teljesen jónak tűnik. Nem tudok továbbiakban mást mondani.
 • Death Rattle
  #11449
  Íme a Furmark stressz eredménye.

  Max 60 fokos volt a kari.
  Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.12.19. 14:15:01
 • coolpet
  #11448
  Akkor lehet túlmelegszik.

  Ugye magasabb grafon többet számol, többet fogyaszt, jobban melegszik.

  Egy furmarkot megnéznék mennyi a kártyahőmérséklet.
 • Death Rattle
  #11447
  Nem, semmi ilyen nincs de tudom miről beszélsz mert a előző karival csinált ilyet az ArmA3.

  Este levettem a grafikát Low-ra. Azóta nem törpént CTD. Érdekes mert előtte hónapokig semmi gondom nem volt High grafika alatt sem. Mi lehet a változó ?

  Mindenesetre leviszem a gépet a gariba egy kis kompresszoros kifújatásra már ráfér...
  Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.12.19. 09:59:58
 • coolpet
  #11446
  Így viszont más a leányzó fekvése.

  Frissítsd a videokártya drivert.
  Pucold ki a gépet, fújasd ki a videokártyát.

  Nekem egy HD6870 1GB volt ezelőtt, és nekem artifactozott először, majd fagyogatott, ki be kapcsolgatta a monitort de minden játék alatt, és a videodriver sokszor összeomlott.

  Elég poros volt, túlmelegedett, aztán meg memóriahibás lett. Nincsenek a játékokban néha ilyen hirtelen megjelenő zöld pöttyök, vonalat, háromszögek néha néha?

  Sokféle képpen jelenhet meg, nekem zöld vertexek és vonalak villantak.

 • PiszkosFred
  #11445
  En raneznek a kartyadra, hogy nem e melegszik tul, vagy biztos, hogy hardverileg minden rendben van e (hutes, por, illeszkedes, stb.).

  Nekem ez az uzenet akkor jott elo, amikor uj kartyat vettem jo par eve, de az akkori ocska alaplapom nem tudott leadni annyi kakaot, ami kellett volna neki (hiaba volt eleg a tap, a lap mar nem birta), igy cserelni kellett a lapot is es procit is.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.18. 22:01:58
 • Death Rattle
  #11444
  Köszi.
  Még valami : Fagyás után jön a hibaüzi hogy "A képernyőillesztő nem válaszolt majd újraindult."
  Visszaállítom a grafikát közepesről alacsonyra aztán meglátom mi lesz.
 • coolpet
  #11443
  Én még azt próbálnám meg, hogy a C:\Users\<username>\Documents\My Games\Fallout4\Saves mappát backupolnám (vagy csak átnevezném saves_ -re, és indítanék egy új játékot, majd mentenék.

  Majd ha nem fagy 5 perc után sem, akkor visszanevezném, és megpróbálnám.

  A fallout4.iniben vannak logolási beállítások.