3201
Fallout 76
-
#1559 Elárulok valamit és remélem a Bethesda elég rutinos, hogy ezt tudja magától. Nem számít nagy bejelentésnek:
- mobiljáték
- mmo
- dlc
- VR játék
- már egyszer ellőtt nagy durranás
Ha ennyit tudnak csak felmutatni, akkor mindenki csalódott lesz. Csalódott lesz a sajtó, csalódott lesz a játékosközönség. Ezért kár milliókat elcseszni a konferenciára, inkább ne is tartsák meg. Ők is jobban járnak, mi is. Az új trailereket meg feltöltik YT-ra.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.03.30. 16:19:53 -
#1558 Vegyük sorba:
- WYB: biztosan kint lesz, de már bejelentették, sőt, fent a trailer is
- Doom Eternal: tavaly mutatták be. Ma már gameplay videok is vannak.
- Rage 2: dlc-k. szuper.
- FO76: itt kb mindegy is, hogy mit mondanak
- Starfield nem lesz, TES6 se, Hines megmondta
- ESO biztosan lesz, de az Elsweyrt már bejelentették máshol
- TES Legends egy mobiljáték, sok sikert mobiljátékot vinni a nagyszínpadra, a Blizzardnak is bejött
Ja, ja leszarják. Mert a játékok egy nagy vákuumban jelennek meg, a vásárlók véleménye nem számít semmit. Az EA is így gondolta, aztán a BF5 is milyen jól fogyott, épp csak 1 millióval maradt az elvárások alatt. Meg most is csak 350 embert kellett elzavarniuk. Mindezt úgy, hogy a sportjátékokkal lényegében pénzt nyomtatnak 0 erőfeszítéssel. Nyilván semmit nem számít, hogy a vásárlók mit gondolnak róluk.
Az E3 az nem BGD. Az E3 a nagy bejelentések helye. Ha nincs mit bejelentened, akkor nem tartasz konferenciát. Ha csak azt tudod elmondani, amit már korábban máshol elmondtál, akkor nem tartasz E3 konferenciát. Különben mindenki csalódott lesz és egy idő után ez meg fog látszani az eladásaidon. Pláne FO76 után. -
#1557 Hja, es a ZOS is dolgozik egy uj mmo-n, lehet, hogy az elso infokat ellovik a #BE3-as eloadason. -
#1556 Az a legnagyobb vicc az egeszben, hogy ok meg pont leszarjak :) Lasd a BGD paneljeit, siman lement az egesz attrocitas meg dacos hiszti nelkul, sot...
Amugy szerintem a #BE3-on ott lesz a
- Blazkowicz lanyokkal az uj Wolf
- Doom Eternal
- Rage 2 premier utani elso dlck, roadmap, stb.
- Fallout 76 reboot reszletei
- Starfield visszafogott infok, esetleg teaser, tenyleg csak par mondat erejeig
- ESO Q3 es Q4-es DLC-k
- TES Legends uj kiegeszito
Tenyleg nincs mivel kimenniuk :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.30. 15:00:44 -
#1555 Elsweyrt már egyszer bejelentették. A Blades meg annyira kint van, hogy épp most hagytam abba ipaden az első küldetést. Persze, early access még, de nincs is még nyár.
Ennyivel kiállni sokezer ember elé, akik mind új bejelentéseket várnak, az PR öngyilkosság.
Nem, nem törli senki a Skyrimet. De hogy nem tesz jót a cégnek az ilyen öntökönlövés, az biztos. Hetekig röhögnek rajtuk és igen, PLÁNE azután, hogy elbaszták a FO76-et. Pláne most kéne valami nagyot alakítani.
Pontosan ezért nem tart konferenciát a Sony és az EA sem, mert nincs mit bejelenteniük és nem akarnak égni. Ha a Bethesda olyan balfasz, hogy nulla új játékkal kiállnak a színpadra, akkor meg is érdemlik, amit kapni fognak. -
#1554 Igen, arrol beszeltem. :)
A TES VI es a Starfield iden max QA szintjen lesz jelen, ahogy tegnap Howard mondta a BGD TES25 paneljen (bar szerintem a Starfieldbol kapunk majd infot a #BE3-on, az egesz promo arra van felepitve - allnak a Bethesdas karakterek a mezon es nezik a csillagokat), mas nincs.
Az ESO Elsweyrt nagy durranas lesz iden (mint minden ESO Chapter), de az ZOS produkcio es honapok ota be lett jelentve, plusz ket het mulva PTS-sen teszteljuk.
A Blades fog iden kijonni, amelyrol jok a visszajelzesek de az "csak" egy mobilos game egyelore, meg akkor is, ha kesobb jon konzolra (ps, swtich, xb), jon pcre es VR eszkozokre is.
Es mas nincs.
Ami a "csunya veget" illeti, mi lehetne? Torli mindenki a meglevo Skyrim verziokat a Steam fiokjabol es kozben streamen kozvetiti es anyaz? :D Az elmult honapokban el lett mondva minden kutyanak, senkihazi tehetsegtelen fasznak a Bethesda, foleg a FO76 es a Creation Engine megtartasa utan, majd ezek utan meg mindig remego szajjal varja mindenki az ujabb bejelenteseket? Van ott baj akkor, nem kicsi...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.30. 14:49:57 -
#1553 Ingyen Morrowind már volt a napokban. Ha képesek kiállni nagy semmivel, annak csúnya vége lesz... -
#1552 Semmi sem lesz, par sorsolas, ingyen morrowind es ennyi. -
#1551 Ha lesz is remaster, akkor sem ilyen mélységben. Fallout 4 engine-jével kapod tökugyanazt. Jobb felbontás, animációk, grafika, azt' ennyi.
De a 25 éves TES évfordulóra se ártana valahogy készülniük és remélem, nem a Blades-szel ... -
#1550 Amen a Fallout3 remasteredre! :) Volt is ezzel kapcsolatban pletyka es nemi leak tavaly, de azota is csend van. -
Sir Cryalot #1549 Fallout3 remaster 5* akkora innercityvel, harcban álló felekkel (5+) amikhez újfent lehet társulni,parancsot teljesítő npc-k. Na úgy még talán menthető a renomé. -
#1548 Hines szerint sem TES6, sem Starfield nem lesz E3-on bemutatva. Kérdés, hogy mi a fene lesz akkor? Csak FO76 dlc-k meg roadmap? Mert minden más játék (Rage 2, Doom Eternal, Wolfenstein YB) már be lett jelentve és mutatva - sokszor. Képesek kiállni a pódiumra 0 újdonsággal? Pláne a 25 éves évfordulóra? Legalább egy remaster kéne a korábbi TES-ekből vagy FO3-ból vagy akármi. Bármi.
A FO76 roadmapből nem lesz állva tapsoló közönség, az biztos. Bladesből sem, ami amúgy EA-ben már ma is kint van. -
Gibor #1547 Már keresem is hol nézhető vissza :) -
#1546 Az elobb vegetert BGD FO76 panelja alapjan, meg ha kimondva nem is volt, de minden gesztus es fel mondat erre utalt amikor a oszi/kora teli wastelanders updaterol beszeltek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.29. 19:56:10 -
Gibor #1545 Ezt honnan veszed biztosra? -
#1544 Na, akkor telen jonnek az npck, most mar szinte biztos :) -
Paradoxon74 #1543 Btw a CDKEys.com-on 2.673 Ft-ért meg lehet venni a kódot most - elvileg működik is, legalábbis a Launcher-ben lehetett vele regelni :) -
Paradoxon74 #1542 Ezt a folyamatos kidobalast en se tapasztalom mostanaban. Egy ideig csinalta, de miota WIFi-rol atalltam kabelre (kb 2 honap), azota talan egy alkalom volt, de akkor is az egesz jatekot bezarta, nem tokolt holmi dc-vel :)
Kb 200 oram van benne es meg mindig motival, plane hogy kb egy het mulva ujabb tartalom erkezik, questek, stb. -
Norbertboy #1541 Ismerősömnek amd-és gépe van, őt gyakran kidobja a játék. Nem tudom, hogy ez minden amd-és gépen általános vagy nem... -
#1540 Tegnap este pl. kb. 2 óra játék alatt egyszer sem vágott ki. Nyilván, van aki érzékenyebb erre, az egyik munkatársam már akkor refundol ha valami miniatűr textúra glitch-et fedez fel, és elkönyveli játszhatatlan hulladéknak :) Pedig ha tudná, hogy mennyi mindentől fosztja meg magát ilyen hülyeségek miatt :)
1 szó mint száz, tegnap pl. tök jól elvoltam, és a közösség is tök pozitív. Pl. az egyik küldi ilyen tower defense szerű cucc volt, ahol tuti elvéreztem volna kb. 7-es szinten voltam. Erre jött egy 75-ös csávó full enclave-es power armorban, és segített teljesíteni, + az összes loot-ot meghagyta nekem. Úgyhogy egyre jobbak a tapasztalataim :) -
Andule #1539 Mintha nekem az derengene igy kozel fel ev tavlatabol h a Beth oldalan aktivalhato/ott vett kukcsokhoz volt automatan beta hozzaferes mig a viszonteladois cuccoknal marhara nem.
Aztan amekkora hanyas volt itt launch-kor (is) siman elkepzelhetonek tartom h azota is csesztek ezen az elven valtoztatni mert ezernyi mas van elobb meg mindig a prioritasi listan.
#1510 F:NV-hoz nem tul fair/erdemleges viszonyitani ugyanis mint a TESO az a Skyrim szellemi es grafikai gyereke lett (dizajn es egyeb megoldasok) addig a F76 a 4-ese ami meg sokkal inkabb fps mint rpg. Igy tehat ez is azt viszi tovabb es ezert gaz h ha az ember elunja az A-bol B-be maszkalast es koztes pew-pew-pew-ket akkor biza lofasz nem marad ami lekosse mert mas tartalom nincs a jatekban. -
#1538 Tegnap jott a onalloan kezelt survival mode (pvp), na az ad egy komoly adrenalin froccsot a jatekhoz - mar aki valasztja, mert tovabbra is opcionalis a pvp :) -
T800 #1537 Köszi az infókat, igazából még mindig szenvedek, hogy mi legyen. Néztem pár videót, igazi PVP még mindig nincs benne csak egy játékmód (ahogy én láttam.) így nem tartom túl izgalmasnak a dolgot. Jól néz ki, meg poén minden, imádom a Falloutot de valahogy ez mégsem olyan még amivel el tudnék lenni. Várok még 1-2 nagyobb updatet hátha, meg ha esetleg steamre kerülne akkor látszódna, hogy kb. hányan vannak online, az úgy megnyugtatóbb lenne mint így, vakon beleugrani a semmibe :) -
#1536 Akkor nem tudom. En ugy gondolkoztam, hogy en pl digitalisan rendeltem elo 0day a bethesda.neten, es ott csak ugy tudtam ezt megtenni, hogy az "amerikai boltot" valasztottam (a bethesda storet), mert Hungaryt vagy barmi mas kozeli orszagot valasztva csak a retailert engedte kivalasztani, nem volt digitalis vasarlasra lehetoseg (cenegas boltokat meg hagyjuk, szegenyek ugy elszalltak, hogy dragabbak mint barmi mas viszontelado a piacon). Ezert gondoltam azt, hogy esetleg a retailer szinten csomagban kiszort kulcsokat - amelyet a CDKeys is kinal - csak a launcherben fogja engedni, mig a sajat jogon arult bethesdas kulcsot az account management reszben is engedi.
De akkor nem ez lesz a magyarazat :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.26. 22:33:12 -
BarneyK #1535 Szerintem sem region lock. Valamikor olvastam hivatalos help.bethesda support oldalon, hogy ha nem megy az account.bethedsa oldalon a kulcs aktiválás, akkor menjenek át a sima bethesda-ra dashboardra, de ha ott sem, akkor "direktbe" a Launcherbe is lehet.
szerk:
Közben megtaláltam itt.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2019.03.26. 22:20:13 -
Gibor #1534 Nem hiszem mert régiókra osztva árulják. -
#1533 Regio lock valoszinuleg. -
Gibor #1532 CDkeys.com egy teljesen megbízható weboldal mert üzletként működnek nem kereskedők oldala mint a g2a és társai, itt nem verhetnek át lopott kártyás kulcsokkal. CDkeys-en vásároltam én is elővételbe, akkor is ez a szabály volt hogy bethesda oldalán nem szabad aktiválni, igazából nem érdekel miért nem mert működik és azóta is tudok játszani nyugodtan :) -
BarneyK #1531 Nem tudom miért nem engedi a hivatalos oldalán, de nekem is cdkeys-es, és launcherből aktiválva rögtön ment. -
Norbertboy #1530 Én itt vettem, nekem jó, ennyit tudok mondani. A többi a te döntésed... -
T800 #1529 De vajon miért nem engedi a hivatalos oldalán az aktiválást? Más kulcsoknál (kicsit drágábbaknál) viszont nincs ilyesmi kiírva... Nem valami fake key ez? -
#1528 Én december környékén vettem,és azota Fo4et el sem inditottam,szoval bugok stb ide vagy oda van valami varázsa ami leköt jo ideig:) -
Norbertboy #1527 Letöltöd a Launcher-t ott kell aktiválni, nem a Bethesda oldalán. Ennyi az egész! Én is itt vettem anno. -
T800 #1526 Viszont érdekesség: DO NOT redeem on bethesda.net. Redeem this code directly through the Bethesda Launcher to gain access to the game.
A legtöbb eladónál ez ki van írva, vajon miért? Ez csak nekem tűnik gyanúsnak?
Pl : https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-76-pc-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop -
T800 #1525 Köszönöm, akkor veszem is meg :) -
#1524 Sajnos nem, egy ideje mar nem kovetem a szurkezonas oldalakat. Ha nem a steam/origin/uplay/humbli/stb-n akarok venni valamit, akkor rendszerint ranezek a isthereanydeal oldalra es az ottani viszonteladoi arakra. -
Norbertboy #1523 Cdkeys megbízható, bátran ajánlom! -
Norbertboy #1522 Sokan veszik a játékot, mivel az allkeys shop oldalon a top 25 eladásban benne van, sőt hónapok óta a top 15-ben. Most kicsit lejjebb ment, de így is ott a top eladásban.
Akik fikázzák azok még rajt ülnek a negatív hype vonaton és dumálnak badarságokat. Én 11 euróért vettem, annyi pénzt bőven megért, főleg így hogy ennyi tartalom bővítés lesz! -
T800 #1521 Szia! Köszi!
Ez az oldal mennyire megbízható? (G2A-n kívül csak steamen vásároltam eddig.)
Van személyes tapasztalatod? -
Norbertboy #1520 Én tudok, válogass